2014. január 19. vasárnap

jan. 19
0:12
NS: hengerelt a kéziválogatott; Bonazzoli-exkluzív - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
jan. 19
0:48
Topligák: A City és a Juve kettőt kapva nyert, a Liverpoolnak nem sikerült - videó (Agroinform)
Az Arsenal legyűrte a Fulhamet, a Real kiütötte a Betist, Marseille-ben felhőszakadás miatt elmaradt a szombati meccs.
jan. 19
7:06
Aus. Open: Baboséknak a 3. forduló jelentette a végállomást (She)
Babos Tímea és párospartnere, a horvát Petra Martic 6:2, 7:5-ös vereséget szenvedett a Jarmila Gajdosova, Alja Tomljanovic ausztrál, horvát kettőstől az Australian Open női párosának nyolcaddöntőjében, így búcsúzott a további küzdelmektől.
jan. 19
7:24
Aus. Open: bombameglepetés - Ivanovics legyőzte S. Williamst (She)
Az Australian Open női egyesének nyolcaddöntőjében az első helyen kiemelt, ötszörös győztes Serena Williams 4:6, 6:3, 6:3-ra kikapott a 14.-ként rangsorolt szerb Ana Ivanovicstól, így meglepetésre véget értek számára a további küzdelmek. Az amerikai hölgy magához képest szokatlanul sok, 31 ki nem kényszerített hibát vétett, amelyeket nem tudott kompenzálni a tizenhárom ász.
jan. 19
7:42
Aus. Open: bombameglepetés - Ivanovics legyőzte S. Williamset (She)
Az Australian Open női egyesének nyolcaddöntőjében az első helyen kiemelt, ötszörös győztes Serena Williams 4:6, 6:3, 6:3-ra kikapott a 14.-ként rangsorolt szerb Ana Ivanovicstól, így meglepetésre véget értek számára a további küzdelmek. Az amerikai hölgy magához képest szokatlanul sok, 31 ki nem kényszerített hibát ejtett, amelyeket nem tudott kompenzálni a tizenhárom ász.
jan. 19
7:44
Férfi kézi Eb: francia-horvát a mai slágermeccs - program (She)
Ma megkezdődnek a küzdelmek a Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének II. csoportjában is. A nap slágermeccsén az eddig egyaránt hibátlan franciák a horvátokkal találkoznak, de rendeznek egy lengyel–fehérorosz, valamint egy orosz–svéd összecsapást is.
jan. 19
8:00
Ajánló: Chelsea-MU, Ajax-PSV, pályán a Barca, a Vidi - program (She)
Rangadóval folytatódnak a küzdelmek az angol és a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A Premier League-ben a harmadik helyezett Chelsea a címvédő Manchester Unitedet fogadja, míg az Eredivisie-ben Ajax–PSV rangadóra kerül sor. Spanyolországban pályára lép a fővárosi csapatok által üldözött Barcelona, de érdekesnek ígérkezik az Atlético Madrid–Sevilla találkozó is. A Videoton…
jan. 19
8:18
Aus. Open: Djokovics simán, Ferrer nehezebben nyert (She)
Novak Djokovics és David Ferrer is bejutott a Melbourne-ben zajló Australian Open férfi egyesének negyeddöntőjébe, miután előbbi könnyedén, míg utóbbi valamivel nehezebben verte meg soros ellenfelét. A négyszeres győztes, címvédő szerb alig másfél órát töltött a pályán az olasz Fabio Fognini ellen, míg a harmadik helyen kiemelt spanyol szetthátrányból fordított a német Florian Mayerrel…
jan. 19
8:54
Wijk aan Zee - Rapport remizett (Infostart)
Rapport Richárd a sötét bábukat vezetve döntetlent ért el a holland Loek van Wely ellen a hollandiai Wijk aan Zeeben zajló sakk szupertorna hatodik fordulójában.
jan. 19
8:54
NB III: Spanyolország után a fürdővárosiaknál a fiatal magyar (She)
A Spanyolországból hazatérő Sipos Krisztián a labdarúgó NB III-ben szereplő Gyulánál folytathatja pályafutását. A Videotonban is megforduló 20 esztendős középpályás a fürdővárosiakkal készül, szerződtetésére napokon belül sor kerülhet.
jan. 19
8:56
Videó: magyar futballista, potom összeg, hosszú távú perspektíva (She)
Vécsei Bálintnak nagy élmény volt Didier Drogbával, Wesley Sneijderrel együtt edzeni a Galatasaray labdarúgócsapatánál, ahol egy hét próbajátékon vett részt. Várhatóan januárban eldől, hogy a Budapest Honvéd játékosára igényt tart-e a török klub, vagy sem. Marco Rossi, a kispestiek vezetőedzője szerint Vécsei nemzetközi szinten is komoly futballista, Kemenes Szabolcs kapus pedig úgy véli, a…
jan. 19
9:12
FTC: Szükségünk van egy befejező csatárra - Doll (She)
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi TC újdonsült vezetőedzője az első felkészülési mérkőzés után beszélt arról, hogy mindenképp szükségük lenne egy belső védőre és egy befejező csatárra is. A német szakember kiemelte Gyömbér Gábor játékát, és hogy a fiatalok egyelőre biztosan kevesebb lehetőséget fognak kapni.
jan. 19
9:12
La Liga: Száz pont kevés lesz a bajnoki címhez - Martino (Agroinform)
A Barcelona a Levante otthonában lép fel a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi meccsén.
jan. 19
9:14
Profi boksz: Pascal pontozással győzte le Butét (She)
Nem kedvezett a súlycsoport váltás a korábbi nagyközépsúlyú IBF-világelső Lucian Buténak, hiszen a vasárnap hajnalban rendezett Québec-i gálán egyhangú pontozásos vereséget szenvedett az ugyancsak kanadai, egykori WBC-bajnok Jean Pascaltól.
jan. 19
9:30
Kaposvár: francia belső védőket igazolt a Rákóczi (She)
Issaga Diallo és Lebbihi Badis személyében két francia belső védőt igazolt a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi.
jan. 19
9:30
Tovább menetel a Juve (Metropol)
Az éllovas torinói csapat sorozatban a 12. bajnoki győzelmét aratta.
jan. 19
9:30
Téli hírmorzsák: Svájcban maradt a wengeni lesikló arany (Agroinform)
A hazai szurkolók nagy örömére a svájci Patrick Küng sikerével ért véget a wengeni férfi lesikló verseny.
jan. 19
9:32
Videó: mindenki verekedett a kanadai hokirangadó elején (She)
Az NHL legutóbbi játéknapján őrült nagy verekedéssel kezdődött a Vancouver Canucks–Calgary Flames mérkőzés. A két kanadai csapat jégen levő játékosai az első korongbedobás után estek egymásnak. Persze minden érintettet elküldtek a büntetőpadra, ahol nem is fértek el rendesen. A mérkőzést szétlövéssel a Vancouver nyerte.
jan. 19
9:48
Felkészülés: Doll több poszton megerősítené a Ferencvárost (Agroinform)
A Ferencváros labdarúgó-csapata első felkészülési mérkőzésén 5-1-re nyert a Soroksár ellen.
jan. 19
10:06
NHL: St. Louis klubrekordja; tömegverekedés Vancouverben (She)
Tizenhárom mérkőzéssel folytatódtak az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) küzdelmei. A San Jose Sharkstól 5–4-es vereséget szenvedő Tampa Bay Lightning játékosa, Martin St. Louis több mint 21 éves klubrekordot állított be, míg Jaromír Jágr megszerezte pályafutása 696. gólját az NHL-ben. A Philadelphia Flyers hat gólt ütött a New York Islandersnek, a Nyugati főcsoport éllovasa, az…
jan. 19
10:08
Rali-vb: a világbajnok Ogier győzött Monte-Carlóban (She)
A ralivilágbajnok Sébastien Ogier győzelemmel kezdte meg a 2014-es idényt címvédőként Monte-Carlóban. A Volkswagen francia pilótája nagy ellenállásba ütközött, de riválisai hibájának is köszönhetően diadalmaskodott.
jan. 19
10:10
Videoton: Juhászra és Zé Luisra sem számíthatok - Gomes (She)
José Gomes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton portugál vezetőedzője több játékosára, köztük Juhász Rolandra sem számíthat az első spanyolországi felkészülési meccsükön.
jan. 19
10:12
Mezőkövesd: Nagy hasznunkra lehet a szlovák védő - Véber (She)
Véber György, a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd vezetőedzője szerint mindkét érkező, a szlovák Stanislav Velicky és Takács Péter is nagy segítsége lehet a védelemnek tavasszal. A szakember szerint a két diósgyőri próbajátékos sorsa is hamarosan eldől.
jan. 19
10:24
NBA: hosszabbítás után nyert a Miami, megszórták a Dallast (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a címvédő Miami Heat a 34 pontig jutó LeBron James vezetésével hosszabbítás után kerekedett a Charlotte Bobcats fölé, míg a Portland Trail Blazers 1993 óta a legnagyobb különbséggel, 16 ponttal nyert a Dallas Mavericks otthonában, utóbbin az sem segített, hogy az utolsó negyedben 41 pontot dobott.
jan. 19
10:26
Videó: Novak Djokovics a legendás edzőjét is kifigurázta (She)
Novak Djokovics nemcsak tenisztudásáról híres, hanem arról is, hogy remekül utánozza a sportág hírességeit. A szerb klasszis ezúttal saját edzőjét, a német legendát, Boris Beckert figurázta ki annak jelenlétében a Rod Laver Arénában az Australian Openen. A közönség persze dőlt a nevetéstől.
jan. 19
11:00
Videó: a mesterlövész Del Piero most nagyon rosszul lőtt (She)
Alessandro Del Piero fantasztikus rúgótechnikájáról híres, de a legnagyobbaknál is becsúszik egy-egy gyengén sikerült kísérlet. A 39 esztendős olasz klasszis, aki jelenleg az ausztrál Sydney FC alkalmazásában áll, a Central Coast Mariners elleni, 1–0-ra elveszített bajnokin igazolta ezt.
jan. 19
11:00
NBA: Még csak január van, de már itt az év zsákolása - videó (Agroinform)
A remeklő Indiana simán verte a Clipperst, Paul George pedig olyat zsákolt, hogy még mindig tátva van a szánk. Videó.
jan. 19
11:02
Átigazolás: Cavanival pótolná Rooneyt a Manchester United (Agroinform)
A Manchester Unitednél attól tartanak, hogy a világbajnokságot követően Wayne Rooney elhagyja az együttest.
jan. 19
11:18
U19-es válogatott: Nagy lehetőség a hazai Eb - Mészöly (She)
Mészöly Géza, a magyar U19-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője szerint nagy lehetőség adatik meg számukra azzal, hogy az Eb-elitkörre Magyarországon kerül sor, mert így kézzelfogható közelségbe kerül a világbajnokságon való részvétel.
jan. 19
11:20
Paks: Több lesz a távozó, mint az érkező - Csertői (She)
Csertői Aurél, a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks újdonsült vezetőedzője a felkészülés ezen szakaszában elégedett csapatának hozzáállásával. A szakember szerint bár még sok minden kérdéses, úgy látja, a téli átigazolási időszakban több lesz a távozó, mint az érkező.
jan. 19
11:36
PL: A Manchester United a világ legnagyobb klubja - Moyes (She)
A Chelsea elleni angol bajnoki rangadóra készülő Manchester United menedzsere, David Moyes nemrégiben adott nyilatkozatában elmondta, a Premier League-ben elfoglalt helyezésétől függetlenül az MU még mindig a világ legnagyobb klubja, állítást pedig alá is támasztotta. Mindeközben a „kékeket” irányító José Mourinho jubilálhat, ha ma csapatával legyőzi a „vörös ördögöket”.
jan. 19
11:36
Australian Open: Federer és Nadal simán továbbment, Babosék sem hibáztak (Agroinform)
Befejeződtek a harmadik forduló küzdelmei Melbourne-ben. Babos Tímea párosban sikerrel vette az újabb akadályt.
jan. 19
11:38
Férfi kosár: nincs váltás a Pécsnél, Csirke Ferenc marad (She)
Meglehetősen váratlan fejleményt hozott pénteken a Pécsi VSK-Pannonpower–Kaposvári KK vendéggyőzelmet hozó mérkőzése utáni sajtótájékoztató, a hazaiak trénere, Csirke Ferenc ugyanis bejelentette, hogy lemond. Szombat délelőtt összeültek a felek, és rövid tárgyalás után megegyezésre jutottak: marad a tréner.
jan. 19
11:38
Felkészülés: Gomes elégedett, vasárnap meccs vár a Vidire (Agroinform)
Első spanyolországi edzőmeccsére készül a Videoton, a csapat vezetőedzője, José Gomes elégedett az eddigi munkával.
jan. 19
11:54
Szocsi 2014: történelmet írhat az olimpiai bajnok rendőr (She)
Armin Zöggeler lehet Szocsiban az első olimpikon, aki hat különböző téli játékokon érmet nyer. A kétszeres olimpiai bajnok olasz szánkós, akit sportága valaha élt egyik legjobbjának tart a közvélemény, hazája zászlaját viszi majd a megnyitón.
jan. 19
12:12
Újpest: Segíteni mentem a Vasasba, nem sikerült - Zamostny (She)
Zamostny Balázs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 21 éves támadója nem szeretne újból kölcsönben futballozni, inkább bebizonyítaná az új szakmai stábnak, hogy a csapatban a helye.
jan. 19
12:30
Férfi vízi: utánam az elődöm - régi-új edző Madaraséknál (She)
Noha Madaras Norbert csapata, a Pro Recco az olasz vízilabda-bajnokság aktuális fordulójában 18–5-re verte meg a Bogliascót, a klub a mérkőzés után közleményt adott ki, amely szerint távozik Riccardo Tempestini edző, helyét pedig hétfőtől elődje, Pino Porzio veszi át.
jan. 19
12:32
Inter: a korábbi tréner a bundabotrányt emlegeti (She)
Gian Piero Gasperini, a Genoa jelenlegi, az Internazionale korábbi vezetőedzője a két csapat vasárnapi mérkőzését felvezető sajtótájékoztatón elmondta, hogy a milánóiak a 2006-ban kirobbanó, Calciopoli néven elhíresült bundabotrány után aratták legfényesebb sikereiket. Javier Zanetti, az Inter csapatkapitánya kisvártatva reagált korábbi edzőjének szavaira.
jan. 19
12:48
Légiósok: Megtisztelő a DVTK megkeresése - Vanczák (She)
Vanczák Vilmos, a svájci élvonalbeli Sion labdarúgócsapatának magyar válogatott védője megtisztelőnek tartja a DVTK megkeresését. A 30 éves játékost annak ellenére megtartaná jelenlegi csapata, hogy nyáron lejáró szerződését egyelőre még nem hosszabbította meg.
jan. 19
12:48
NBA: Ismét nyert az Indiana (Metropol)
Az indianapolisi együttes negyedik sikerét aratta sorozatban.
jan. 19
12:48
Honvéd: Megtiszteltetés Puskás Ferenc klubjában szerepelni - Bonazzoli (Agroinform)
Bonazzoli hétfő óta készül a kispesti együttessel, 2014. június 30-ig írt alá.
jan. 19
12:50
Videó: az Aranylabda előtt és után - Cristiano Ronaldo (She)
A Real Madrid hivatalos Youtube-csatornája összeállított egy videót, amiben bemutatják Cristiano Ronaldót az Aranylabda-díjátadó előtt és után. Könnyek és nevetés minden mennyiségben.
jan. 19
12:52
Műkorcsolya Eb: a Savchenko, Szolkowy duó visszalépett (She)
Betegség miatt visszalépett a vasárnapi kűrtől a négyszeres világ- és Európa-bajnok Aliona Savchenko, Robin Szolkowy duó, amely a párosok között második volt a pénteki rövid program után a Syma-csarnokban zajló műkorcsolya és jégtánc Eb-n.
jan. 19
13:06
Videó: Németh higgadtan helyezett a bal alsó sarokba (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Németh Krisztián is gólt szerzett a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 19. fordulójában Otigba Kenneth együttese, a Heerenveen ellen. A 2–2-re végződött találkozón Németh 1–0 után talált be. Íme, a gól!
jan. 19
13:06
Nagy bunyó az NHL-ben (Metropol)
Nyolc végleges kiállítás volt a Vancouver-Calgary meccsen.
jan. 19
13:08
Babosék kiestek párosban (Metropol)
A magyar teniszező párosban a legjobb 16 között búcsúzott az Australian Openen.
jan. 19
13:24
Videó: Németh a jobb alsó sarokba helyezett Otigba mellett (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Németh Krisztián is gólt szerzett a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 19. fordulójában Otigba Kenneth együttese, a Heerenveen ellen. A 2–2-re végződött találkozón Németh 1–0 után talált be. Íme, a gól!
jan. 19
13:42
Férfi kézi Eb: a németeket kiverő montenegróiak az utolsók (She)
A férfi kézilabda Európa-bajnokság befejeződött az alsóházban, vagyis a csoportküzdelmekben kiesőknek, a négy szomorú gárda már haza is utazott. Az EHF közöttük a csoporteredményeik alapján megállapított rangsort állított fel: 13. Szerbia (2012-ben ezüstérmes), 14. Norvégia (13.), 15. Csehország (14.), 16. Montenegró.
jan. 19
13:42
Meglepetésre Serena Williams kiesett (Metropol)
A világranglista-vezetőt Ana Ivanovic ejtette ki Melbourne-ben.
jan. 19
13:43
Australian Open: Ivanovics szenzációt okozott Williams ellen, Babosék kiestek (Agroinform)
Ana Ivanovics először verte el Serena Williamset, Babos Tímea kiesett párosban, Novak Djokovics továbbjutott.

Keresés