2014. január 2. csütörtök

jan. 2
0:21
NS: 2013 Dante éve volt - 2014 a vb éve - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
jan. 2
7:12
Afrika: Yaya Touré, Drogba vagy Mikel lesz az Év játékosa (She)
Az Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF) nyilvánosságra hozta annak a három futballistának a nevét, akik közül kikerül a fekete kontinens 2013-ban legjobbnak bizonyuló játékosa. A győztes majd a január 9-ei, lagosi gálán lesz bejelentve.
jan. 2
8:06
Mezőkövesd: próbajátékra érkeznek a szlovákok (She)
Három szlovák labdarúgó, két védő és egy támadó is az élvonalban szereplő Mezőkövesd labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását – számoltunk be róla korábban a szlovák Profutbal információi nyomán. Nos, Véber György, az újonc mestere cáfolta, de még inkább pontosította a honlap értesüléseit.
jan. 2
8:24
Ma a tévében: PSG-Real Madrid, Ibra kontra CR7 (Infostart)
A csütörtöki és pénteki élő sportközvetítések a hazai televíziókban:
jan. 2
8:24
Championship: a partjelző kihúzta a gyufát a Millwall-drukkernél (She)
Kellemetlen incidens zavarta meg a Millwall–Leicester City (1–3) angol másodosztályú (Championship) labdarúgó-mérkőzést tegnap, amikor egy dühös hazai drukker kivette Alan Young partjelző kezéből a zászlót, majd a földre vágva tönkretette.
jan. 2
8:27
Eddig 13 kvótája van Magyarországnak (Metropol)
A legnépesebb különítményt a rövidpályás gyorskorcsolyázók adják.
jan. 2
8:45
Chelsea: Mata kell is meg nem is Mourinhónak (Agroinform)
Nem javult Juan Mata pozíciója a Chelsea-nél. A spanyol középpályás elégedetlenkedve reagált vasárnapi lecserélésre.
jan. 2
9:00
Tenisz: a Willams nővérek sikere, Serenára Sarapova vár (She)
Serena Williams Brisbane-ben, míg testvére, Venus Aucklandben nyert simán az adott WTA-torna negyeddöntőjében. Az elődöntőben Serena az orosz Marija Sarapovával találkozik – a páros csatája 2004 óta tart, jelenleg az amerikai 14–2-re vezet, ebből tizenhárom győzelem zsinórban –, míg Venus egy honfitárssal, Jamie Hamptonnal mérkőzik.
jan. 2
9:02
Videó: csata - hiába a távolság, Sofron lenyomta Kógert (She)
A Nemzeti Sport európai túráján meglátogatta Sofron Istvánt, a Krefeld Pinguine játékosát. A DEL, azaz a német első osztályú jégkorongbajnokságban játszó magyar légiós otthonát is megmutatta az NSO Tv-nek.
jan. 2
9:18
NBA: 236 pont Minnesotában, Washingtonban nyert a Dallas (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában 236 pont esett a Minnesota Timberwolves–New Orleans Pelicans összecsapáson, amelynek végén a 12 ponttal többet gyűjtő házigazdák örülhettek. Az LA Clippers és a Toronto Raptors házigazdaként, míg a Dallas Mavericks, Philadelphia 76ers duó vendégként nyert.
jan. 2
9:21
Benedek Tibor: mindig magasan van a léc (Metropol)
Óvatosságra inti a közvéleményt a nyári, budapesti Európa-bajnokság előtt a Benedek Tibor.
jan. 2
9:39
Darts: Michael van Gerwen a darts új királya (Agroinform)
A második helyen kiemelt holland győzelmével záródott a 2014-es PDC darts-világbajnokság.
jan. 2
9:54
Videó: neki sikerült - holland grimaszbajnok a világ tetején (She)
Mint beszámoltunk róla, a tavalyi döntőt Phil Taylorral szemben elveszítő holland Michael van Gerwen második próbálkozására megnyerte a PDC dartsvilágbajnokságot, miután remek kezdésének köszönhetően 7:4-re legyőzte a skót Peter Wrightot a londoni Alexandra Palace-ban.
jan. 2
9:57
Három magyar egység indul a Dakaron (Metropol)
Szombaton az ünnepélyes rajtceremóniával kezdődik a 2014-es Dakar-rali.
jan. 2
9:57
Átigazolás: Ukrajnából erősített az Atlético (Agroinform)
Az Atlético Madrid fél évre kölcsönvette José Sosát a Metaliszt Harkivtól.
jan. 2
10:12
F1: egy újságíró papnak álcázva próbált bejutni Schumacherhez (She)
Sabine Kehm, a síbalesete után mesterségen kómában lévő hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher menedzsere elmondta, egy újságíró papnak álcázva próbált bejutni a grenoble-i kórházba, de lebukott.
jan. 2
10:15
Williams és Sarapova elődöntős (Metropol)
A döntőbe jutásért az amerikai és az orosz teniszező egymással játszik majd a brisbane-i tenisztornán.
jan. 2
10:48
Videó: csak sárgát kapott a durvulásért a korábbi Arsenal-játékos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Crystal Palace 1–1-es döntetlent játszott a Norwich Cityvel. A találkozó 41. percében a korábbi Arsenal-játékos, Marouane Chamakh ellen szabálytalankodtak, aki rossz néven vette, és az arcánál fogva a földre lökte Wes Hoolahant. A támadó és a középpályás is sárga lapot kapott. Íme!
jan. 2
10:51
Két kínai a legjobb négy között (Metropol)
Li Na a román Monica Niculescut, Peng Suaj pedig a szlovák Jana Cepelovát legyőzve jutott túl a csütörtöki negyeddöntőn.
jan. 2
11:24
F1: változatlan Schumacher állapota, fotó a mentésről (She)
Az elmúlt 24 órában sem változott Michael Schumacher állapota. A hétszeres Formula–1-es világbajnok vasárnap síbalesetben súlyos fejsérülést szenvedett, s bár keddre virradóra eltávolították az agyából a vérömlenyt, amitől kissé javult az állapota, továbbra is kritikus állapotban fekszik a grenoble-i kórházban.
jan. 2
11:26
Real: Ancelotti a PSG, C. Ronaldo pedig Ibra ellen (She)
Nem sokat vár az év első fellépésre a PSG és a Real Madrid: a francia és a spanyol sztárcsapat ma 15.45 órától (Tv: Digi Sport1) Dohában játszik barátságos mérkőzést egymással. A két húzónév, Cristiano Ronaldo és Zlatan Ibrahimovic a vb-pótselejtezőt követően ismét farkasszemet nézhet egymással a pályán.
jan. 2
11:27
Kosárlabda Euroliga: Könnyű feladat vár a Barcára és a Realra (Agroinform)
Csütörtökön megkezdődnek az Euroliga második csoportkörének küzdelmei, ahol rangadókban sem lesz hiány.
jan. 2
11:28
MU: „Ez botrányos, az egyik legrosszabb ítélet, amit láttam” (She)
David Moyes, a Manchester United menedzsere botrányos bírói ítéletekről beszélt a Tottenhem ellen 2–1-re elveszített angol bajnokit követően.
jan. 2
12:00
Darts: Nagyobb volt rajtam a nyomás, mint valaha - Van Gerwen (She)
A dartsvilágbajnokságot a szerda esti döntőben megnyerő Michael van Gerwen szerint nem az a fontos, hogyan nyerte meg a döntőt 7:4-re a skót Peter Wright ellen, hanem az, hogy egyáltalán őt koronázták meg a torna végén.
jan. 2
12:02
Légiósok: Lovrencsics előkelő helyen a kanadai táblán (She)
Februárban folytatódik csak a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, addig is van idő az őszi idény elemzésére. Egy helyi sportoldal elkészítette az Ekstraklasa kanadai táblázatát a 2013–2014-es szezon első felére vonatkozóan. Lovrencsics Gergő előkelő helyen áll az idény feléhez érve.
jan. 2
12:18
Videoton: Nikolics biztos benne, hogy bajnokok lesznek (She)
Második helyen telel a labdarúgó NB I-ben a Videoton, a fehérváriak lemaradása négy pont az éllovas DVSC-Teva mögött 17 forduló után. Nikolics Nemanja, a Videoton csatára biztos benne, hogy a szezon végén bajnoki címet ünnepelhet a csapattal.
jan. 2
12:36
Átigazolások: Quaresma visszatért a Portóhoz (She)
Ricardo Quaresma visszatért a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Portóhoz. A klub nem hozta nyilvánosságra a 30 esztendős támadó szerződésének részleteit.
jan. 2
12:54
Szavazás: Farah és Iszinbajeva Európa legjobb sportolója (She)
Mo Farah brit futó, illetve Jelena Iszinbajeva orosz rúdugró lett az elmúlt év európai sportolója a Nemzetközi Sportújságíró Szövetségnél (AIPS).
jan. 2
12:56
Schalke: Huntelaar és Jones kihagyja a katari edzőtábort (She)
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem utazik el a Schalke katari edzőtáborába Klaas-Jan Huntelaar, aki az őszi szezon során rendszeresen sérülésekkel bajlódott, és alig játszott. Bár karácsonykor még zöld utat adott az orvosi stáb a holland csatárnak, csütörtökön már arról számolt be a klub, hogy Huntelaar inkább Gelsenkirchenben folytatja a rehabilitációt.
jan. 2
12:57
Farah és Iszinbajeva Európa legjobbja (Metropol)
A voksolást a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség európai szekciója szervezte, immár 31. alkalommal.
jan. 2
12:57
Sífutás: Meg tudja tartani vezető helyét Martin Johnsrud Sundby? (Agroinform)
Pénteken Olaszországban egy 35 kilométeres üldözéses versennyel folytatódik a 2013/14-es Tour de Ski.
jan. 2
13:12
Chelsea: Mourinho hanyagolja, a Bayern elvinné a brazilt (She)
Sajtóhírek szerint a Bayern München labdarúgócsapata ismét érdeklődik David Luiz iránt. A brazil védekező középpályás (aki védőként is bevethető) kevés lehetőséget kap a Chelsea-nél José Mourinhótól, így távozhat a londoni klubtól.
jan. 2
13:14
Vb 2014: szimbolikusan átadták az egyik csúszó stadiont (She)
A hat csúszásban levő brazíliai stadionból az egyiket szimbolikusan átadták újévkor, noha hónap végéig még tovább dolgoznak a nyári labdarúgó-világbajnokság helyszíneként szolgáló létesítményen.
jan. 2
13:15
Forma-1: Schumacher menedzserének is tanúskodnia kell a balesetről (Agroinform)
Az életveszélyes sérülésekkel kórházban fekvő Michael Schumacher síbalesetével kapcsolatban folyik a vizsgálat.
jan. 2
13:30
F1: Képes leszek arra, amire Hamilton - Magnussen (She)
Kevin Magnussen, a Formula–1-es McLaren-istálló újonc versenyzője úgy véli, képes megismételni Lewis Hamilton 2007-es teljesítményét a csapatnál. Az immár a Mercedesnél versenyző angol az első F1-es évében négy győzelmet aratott, és egyetlen ponttal maradt le a világbajnoki címről.
jan. 2
13:32
Videó: Bogdánék kínos gólt kaptak Vargáéktól (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 24. fordulójában Varga József együttese, a Middlesbrough 2–2-es döntetlent játszott a Bogdán Ádámot nélkülöző Bolton Wanderers otthonában. A találkozó 20. percében egy óriási hiba után a vendégek támadója, Curtis Main lecsapott a labdára, majd a kapuba rúgta. Tekintse meg, érdemes!
jan. 2
13:34
Spanyolország: törölték az Egyenlítői-Guinea elleni meccset (She)
Felkészülési mérkőzésen a vb- és Eb-címvédő spanyol labdarúgó-válogatott november 16-án 2–1-re nyert Egyenlítői-Guineában a házigazdák legjobbjai ellen, ám a nemzetközi szövetség (FIFA) végül a napokban úgy döntött, hogy törli a találkozót a hivatalos összecsapások sorából.
jan. 2
13:48
Barcelona: Puyol megtalálta az igazi barátait (She)
Nehéz, ám kimondottan tanulságos év áll Carles Puyol mögött. A Barcelona világ- és Európa-bajnok labdarúgója erre a Twitteren tett újévi bejegyzésében tett félre nem érthető utalást.
jan. 2
14:06
Paks: Csertői Aurél lehet Horváth Ferenc utódja (She)
A Nemzeti Sport információi szerint az élvonalbeli MVM Paks labdarúgócsapatánál Csertői Aurél lehet a címvédő Győri ETO-hoz készülő Horváth Ferenc utódja a vezetőedzői poszton.
jan. 2
14:08
PL: Solskjaer lett a Cardiff City menedzsere - hivatalos (She)
Ole Gunnar Solskjaer lett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Cardiff City menedzsere – jelentette be a klub hivatalos sajtótájékoztatón. A norvég szakvezető a múlt héten menesztett Malky Mackayt váltotta.
jan. 2
14:09
Sportfogadás: Ingyen pénz sportfogadáshoz? Januárban is játssz velünk 550 ezer forintért! (Agroinform)
A jelentős nyeremények megszerzéséhez mindössze sporttudásotokra lesz szükség, és minél helyesebben tippeljetek.
jan. 2
14:42
DVTK: két paksi játékos a kiszemeltek között (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK szerződtetné Szabó Jánost és Bori Gábort. Mindkét futballista jelenleg az MVM Paksot erősíti.
jan. 2
14:44
MTK: hamarosan tárgyalóasztalhoz ülnek Torghellével (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint pénteken tárgyalóasztalhoz ül Torghelle Sándorral a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK. Amennyiben a feleknek sikerül megállapodniuk, a rutinos csatár a felkészülést már Garami József együttesével kezdheti meg.
jan. 2
14:45
Válogatás: Új korszakot nyithat az Aranylabda és a világbajnokság 2014-ben (Agroinform)
Fontos év elé néz a nemzetközi labdarúgás 2014-ben. Itthon, ha másnak nem is, az új stadionoknak örülhetünk.
jan. 2
14:47
Sportfogadás: Szépen zártuk a 2013-as évet (Agroinform)
Elmúlt a december, így ahogyan azt már korábban is tettük, ezúttal is elkészítettük az elmúlt hónap mérlegét.
jan. 2
15:21
Premier League: Solskjaernak kell életet lehelnie a Cardiffba (Agroinform)
A várakozásoknak megfelelően Ole Gunnar Solskjaer lett a Cardiff City menedzsere.
jan. 2
15:54
Felkészülés: PSG-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
Gigászok csatája, avagy PSG–Real Madrid felkészülési mérkőzést rendeznek a katari Dohában. Zlatan Ibrahimovic és Cristiano Ronaldo ismét összecsaphat a svéd–portugál vb-pótselejtező-párharc után, a nagy presztízsű találkozót nyomon követheti folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
jan. 2
15:57
Átigazolás: Ronaldinhót Isztambulba csábítják (Agroinform)
A török Besiktasnál fontolóra vették, hogy szerződtetik a brazilok legendáját, ám még szponzort kell keresni.
jan. 2
16:12
Díjazás: újra Thiago Silva a legjobb Európában játszó brazil (She)
A Paris Saint-Germain hátvédjét, Thiago Silvát választották meg a legjobb Európában légióskodó brazil labdarúgónak a Sambafoot oldalon.
jan. 2
16:12
Fogadásban is jó Mayweather (Blikk)
Las Vegas – Eredményekben gazdag esztendőnek néz elébe Floyd Mayweather Jr. (36).

Keresés