2014. január 25. szombat

jan. 25
0:12
Férfi kosár Euroliga: Hangáék sima vereséget szenvedtek (She)
A férfi kosárlabda Euroliga második csoportkörének negyedik fordulójában a Hanga Ádámot foglalkoztató Laboral Kutxa hazai pályán simán kikapott az Olympiakosztól, így egymás után a harmadik vereségét szenvedte el a sorozatban. A magyar válogatott játékos nem lépett pályára a találkozón.
jan. 25
0:30
NS: Nyilasi­-interjú; 10 éve hunyt el Fehér Miklós; Iváncsikék rajzai - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
jan. 25
6:48
NHL: Jágr beérte Lemieux-t az örökranglistán, már a 10. (She)
A New Jersey Devils hazai pályán 2–1-re legyőzte a Washington Capitalst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján. Jaromír Jágr szerepet vállalt az Ördögök mindkét góljának előkészítésében, így 1033 gólpasszal utolérte az örökranglistán korábbi pittsburghi csapattársát, a legendás Mario Lemieux-t.
jan. 25
7:24
NBA: Carmelo Anthony 62 pontos karrier- és klubrekordja (She)
Carmelo Anthony karrier- és franchise-rekordot jelentő 62 ponttal vezette győzelemre a New York Knicks kosárlabdacsapatát az NBA legutóbbi játéknapján. A Knicks 125–96-ra nyert otthon a Charlotte Bobcats ellen.
jan. 25
8:00
Serie A: a „pénzcsapok” bojkottálják a genovai derbit (She)
A Genoa és a Sampdoria labdarúgócsapatának drukkerei kijelentették, bojkottálják a genovai derbit, amely jövő vasárnap 12.30 órakor kezdődne.
jan. 25
8:18
Everton: kölcsönvették a Monaco csatárát (She)
Az Everton labdarúgócsapata bejelentette, hogy az idény hátralévő részére kölcsönvette a Monaco elefántcsontparti csatárát, Lacina Traorét.
jan. 25
8:36
Szocsi 2014: Hó, lendület, dinamika, szabadság - freestyle-sí előzetes (Agroinform)
Az észak-amerikai sízők uralhatják a téli olimpia legdinamikusabban fejlődő sportágát, a freestyle-sít Szocsiban is.
jan. 25
8:38
Átigazolás: Mata az új klubrekorder a Manchester Unitednél - hivatalos (Agroinform)
A Chelsea és a Manchester United szűkszavú közleményben tudatta, hogy megegyeztek a spanyol középpályás átigazolásáról.
jan. 25
8:54
Románia: a Fraditól távozó védő közel a Petrolulhoz (She)
A román élvonalban második helyen álló Petrolul Ploiesti mindenképp szeretne középhátvédet igazolni. Korábban felvetődött a ferencvárosi Muhamed Besic szerződtetése is, most azonban úgy tűnik, a zöld-fehérektől távozó brazil Gerson lesz a befutó a posztra.
jan. 25
8:56
Ajánló: Real Madrid-Granada, Lazio-Juve, pályán az Újpest és a Vidi - program (She)
A Barcelona és az Atlético Madrid csak vasárnap játszik, így a Real Madrid ma a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első helyére ugorhat, ha legyőzi a Granadát. Olaszországban a Juventus idegenben, a Napoli otthon lép pályára, Németországban a Dortmund az Augsburgot fogadja. Angliában az FA-kupa 4. fordulójában rendeznek jó néhány mérkőzést, míg a magyar csapatok felkészülési találkozókon…
jan. 25
9:12
NB II: elhagyta a papírjait, megúszta a Cooper-tesztet (She)
A régi időket idézve a felkészülés alatt idén második alkalommal futott Cooper-tesztet a Békéscsaba 1912 Előre SE NB II-es labdarúgócsapatának kerete.
jan. 25
9:30
Videó: megállíthatatlan - Anthony csúcsokat döntöget (She)
Mint beszámoltunk róla, Carmelo Anthony karrier- és franchise-rekordot jelentő 62 ponttal vezette győzelemre a New York Knicks kosárlabdacsapatát az NBA legutóbbi játéknapján. A Knicks 125–96-ra nyert otthon a Charlotte Bobcats ellen. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
jan. 25
9:32
PMFC: Matyi Dezső most örül a város ajánlatának (She)
Matyi Dezső, a Pécsi MFC többségi tulajdonosa örömmel vette a tegnapi bejelentést, hogy a klubban kisebbségi tulajdonos városi önkormányzat a Pécsi Sport Nonprofit Zrt.-n keresztül vételi ajánlatot tesz a klubra.
jan. 25
9:48
Australian Open: Li Na Melbourne első ázsiai bajnoka! (She)
Két elbukott döntő után révbe ért az Australian Openen Li Na, miután a döntőben 7:6, 6:0-ra legyőzte a szlovák Dominika Cibulkovát. A kínai teniszező a második Grand Slam-trófeáját gyűjtötte be, korábban a 2011-es Roland Garroson diadalmaskodott.
jan. 25
10:06
Australian Open: német és orosz végső siker a junioroknál (She)
Egyesben német és orosz sikerrel értek véget a juniorok küzdelmei az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon.
jan. 25
10:06
Átigazolás: 40 millió eurót kaptak Neymar szülei az átigazolásért (Agroinform)
A Barcelona új elnöke pénteken sajtótájékoztatón próbálta tisztázni Neymar átigazolásának részleteit.
jan. 25
10:08
Videó: a sakkvilágbajnok 12 mp alatt lenyomta Bill Gateset (She)
A norvég sakkvilágbajnok Magnus Carlsen volt a vendége az ismert skandináv beszélgetős műsornak, a Skavlannak, amelyben Bill Gatesszel vívott sakkjátszmát. A parti 71 másodpercig tartott, Carlsen ugyanis mindössze 12 másodpercet használt el, majd mattolta Gateset. Íme!
jan. 25
10:42
FTC: Otten és Leonardo sem utazott el Törökországba (She)
Igaznak bizonyultak információnk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi TC két holland légiósa, Jack Tuijp és Arsenio Valpoort is kimaradt a törökországi Belekbe utazó keretből.
jan. 25
11:00
Vasas: Remili Mohamed marad - másfél évre írt alá (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései, hogy Remili Mohamed marad a Vasasban – az angyalföldi klub Facebook-oldalának tájékoztatása szerint a klub másféléves szerződést kötött a játékossal..
jan. 25
11:18
Videó: cicázás - Morata a hátsó felét mutatta Ramosnak (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid játékosai edzésen gyakorolták a kis területen folytatott, rövid passzos játékot. Álvaro Moratának kellett megszereznie a labdát, aki becsúszással próbálkozott, de Sergio Ramos ráesett. Morata viccesen reagált az esetre, a hátsó felét mutatta Ramosnak. Íme!
jan. 25
11:20
Győri ETO: megemlékezés - 10 éve hunyt el Fehér Miklós (She)
A Győri ETO FC a Fehér családdal és a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémiával közös megemlékezést tart szombat délben a ma tíz évvel ezelőtt elhunyt futballista emlékére. A közös megemlékezés az Új Szabadhegyi Köztemetőben 15 órakor kezdődik, ahol a Benfica alelnöke, Rui Gomes da Silva, valamint Fehér Miklós egyik legjobb barátja, Stark Péter mond beszédet, az ETO-park Élményközpontban pedig 16…
jan. 25
11:36
Australian Open: 3. melbourne-i döntőjét már megnyerte Li Na (She)
Két elbukott döntő után révbe ért az Australian Openen Li Na, miután a fináléban 7:6, 6:0-ra legyőzte a szlovák Dominika Cibulkovát. A kínai teniszező a második Grand Slam-trófeáját gyűjtötte be, korábban a 2011-es Roland Garroson diadalmaskodott.
jan. 25
11:36
Australian Open: Li Na harmadik döntőjét már behúzta Melbourne-ben (Agroinform)
Li Na egy szoros és egy sima szettben legyőzte Dominika Cibulkovát az ausztrál nyílt teniszbajnokság női döntőjében.
jan. 25
11:54
Felkészülés: árokba csúszott a busz, elmarad az ETO meccse (She)
Elmarad a Győri ETO labdarúgócsapatának szombat 12 órára tervezett felkészülési mérkőzése, mivel a vendég Spartak Trnava busza – még Szlovákiában – árokba csúszott.
jan. 25
11:54
Li Na az Australian Open női győztese (Metropol)
A negyedik helyen kiemelt kínai teniszező a szombati döntőben 7:6 (7:3), 6:0 arányban legyőzte a szlovák Dominika Cibulkovát.
jan. 25
12:12
Australian Open - A kínai Li a női győztes (Infostart)
A kínai Li Na nyerte meg az ausztrál nyílt teniszbajnokság női versenyét, miután a szombati döntőben 7:6 (7:3), 6:0 arányban legyőzte a szlovák Dominika Cibulkovát.
jan. 25
12:12
Videó: hatalmas kapásgóllal büntették a rossz felszabadítást (She)
A kuvaiti élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Kazma 2–1-re nyert az al-Arabi ellen. A vendégek játékosa, Talal al-Fadhel hatalmas gólt rúgott a szögletet követő rossz felszabadítás után. Íme!
jan. 25
12:14
Euro 2016: hajlandó egymással játszani Oroszország és Grúzia (She)
Grúzia és Oroszország levélben jelezte az Európai Labdarúgó- szövetségnek, hogy ha úgy alakul, egymás ellen is pályára lépnek az Eb-selejtezőkön.
jan. 25
12:48
Tenisz: Babos kikapott a párizsi selejtező 1. fordulójában (She)
Babos Tímea 5:7, 6:4, 6:4-re kikapott az ukrán Marina Zanevszkától a párizsi kemény pályás női tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.
jan. 25
12:50
Síugrás: Prevc szapporói sikerével az élre állt a vk-ban (She)
A japán Szapporóban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati egyéni versenyt a foghíjas mezőnyben a szlovén Peter Prevc nyerte meg honfitársa, Jernej Damjan és a japán Kaszai Noriaki előtt.
jan. 25
13:06
Videó: meggyűlt a bajuk a kínai nyelvvel a newcastle-iaknak (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle United labdarúgócsapata kínai szurkolói számára készíttetett igen vicces videót. A kínai újév az idén január 31-ére esik, így néhány játékos és a menedzser, Alan Pardew is boldog új esztendőt kívánt, bár akadtak nehézségeik. Íme!
jan. 25
13:08
Felkészülés: próbajátékosok góljával nyert a Vasas - eredmények (She)
Próbajátékosai (Tamás László és Nagy Tamás) góljával a Vasas NB II-es labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra nyert az élvonalbeli Mezőkövesd ellen. A Kecskemét 3–2-re győzött Cegléden, míg a Puskás Akadémia 3–0-ra múlta felül a Dunaújvárost.
jan. 25
13:24
Férfi vízi ob I: Szivós hatot lőtt a Kaposvárnak, nyert a Szeged (She)
A Szeged 9–5-re nyert a Kaposvár otthonában a férfi vízilabda ob I első szombati mérkőzésén. A találkozón az utolsó negyednek csak egygólos előnnyel vágott neki Vincze Balázs csapata, amely azonban végül négygólos győzelmet aratott.
jan. 25
13:24
Nemzetközi foci: A középpályásoké a jövő? (Agroinform)
Az egykori kiváló játékos, Claude Makélélé szerint a középpályásokat méltatlanul alulértékelik.
jan. 25
13:26
Videó: Cibulkovát megtörték Li Na elképesztő támadásai (She)
Mint beszámoltunk róla, két elbukott döntő után révbe ért az Australian Openen Li Na, miután a fináléban 7:6, 6:0-ra legyőzte a szlovák Dominika Cibulkovát. A kínai teniszező a második Grand Slam-trófeáját gyűjtötte be, korábban a 2011-es Roland Garroson diadalmaskodott. Íme!
jan. 25
13:42
Végső búcsú Rakaczki Bencétől (Metropol)
A Diósgyőri VTK kapusa hosszan tartó betegség után január 16-án hunyt el.
jan. 25
14:00
Végső búcsút vettek Rakaczki Bencétől (Infostart)
Több százan vettek végső búcsút Rakaczki Bencétől, a Diósgyőri VTK január 16-án, 20 évesen elhunyt kapusától szombaton Miskolcon, a szirmai temetőben.
jan. 25
14:00
Férfi kézilabda Eb: Goluzánál elszakadt a cérna, kiborultak a horvátok (Agroinform)
Az Eb pénteki elődöntőjében a házigazda dánok 29-27-re legyőzték az olimpiai bronzérmes Horvátországot.
jan. 25
14:02
Átigazolás: Spalletti Szentpétervárra csábítaná Vucsinicset (Agroinform)
A Juventus támadója, Mirko Vucsinics újra együtt dolgozhat korábbi edzőjével, Luciano Spallettivel.
jan. 25
14:18
DVSC: kikaptak a Kisvárdától, elmarad a második meccs (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva felkészülési mérkőzésen 1–0-ra kikapott a másodosztályú Kisvárdától, a 14 órára tervezett Létavértes elleni összecsapás viszont elmarad – adta hírül a dvsc.hu.
jan. 25
14:36
Videó: Hendersonék lenyomták lábtengóban Gerrardékat (She)
Nem mindennapi edzéssel hangolódott a Bournemouth elleni szombati FA-kupa-mérkőzésre az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool. A tréningen a játékosok ötfős csapatokra leosztva lábtengóban mérték össze erejüket. Az összecsapást 10–8-ra Jordan Henderson csapata nyerte meg Steven Gerrardék ellen. Íme!
jan. 25
14:38
Man. United: Mata helikopterrel érkezett az edzőközpontba - fotó (She)
Juan Mata megérkezett a Manchester United edzőtáborába. A spanyol középpályás, aki a „vörös ördögök” rekordigazolásaként érkezett a Chelsea-től, helikopterrel érkezett, s a „fogadóbizottság” tagja volt David Moyes menedzser is.
jan. 25
14:40
Női kézi NB I: a Fradi könnyedén nyert a 3. helyezett Érd ellen (She)
A vártnál talán könnyebb győzelmet aratott a Ferencváros az Érd felett a női kézilabda NB I 17. fordulójának mérkőzésén.
jan. 25
14:54
F1: leleplezték az új Ferrarit, íme, az F14T - képgaléria! (She)
Szombaton bemutatták a Formula–1-es világbajnokságban szereplő Ferrari legújabb gépcsodáját, az F14T-t.
jan. 25
15:12
Gyász: Végső búcsút vettek Rakaczki Bencétől (Agroinform)
Több százan vettek végső búcsút a Diósgyőr 20 évesen elhunyt kapusától szombaton Miskolcon, a szirmai temetőben.
jan. 25
15:14
Átigazolás: Visszatérhet Olaszországba a balhés csatár (Agroinform)
Az Inter, Fiorentina és a Juventus is érdeklődik Pablo Osvaldo iránt, akit verekedés miatt eltiltott angol klubja.
jan. 25
15:30
Juan Mata a Manchester United futballistája lett (Infostart)
A londoni Chelsea után a Manchester United labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Juan Mata, aki péntek este aláírta szerződését az angol bajnoki címvédőhöz.
jan. 25
15:30
Alpesi sí: Reichel és Maze nyerte a lesiklást, Miklós kiesett (She)
A férfiaknál az ausztriai Kitzbühelben, a nőknél az olaszországi Cortina d'Ampezzóban lesikló futammal folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. Előbbieknél a győzelmet az osztrák Hannes Reichelt, utóbbiaknál pedig a szlovén Tina Maze szerezte meg. Miklós Edit viszont ezúttal kiesett.
jan. 25
15:30
Australian Open: Cibulková élvezte, Li Na megnyerte a döntőt (Agroinform)
Li Na egy szoros és egy sima szettben legyőzte Dominika Cibulkovát az ausztrál nyílt teniszbajnokság női döntőjében.
jan. 25
15:32
Bundesliga: Dortmund-Augsburg élőben az NSO-n! (She)
Egy hónap után újfent mind a négy topliga „on” üzemmódba kapcsolt az öreg kontinensen: a Bundesliga 18. fordulójában a Borussia Dortmund az Augsburgot fogadja. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!

Keresés