2014. január 26. vasárnap

jan. 26
0:30
Primera División: végül 3 pontot ért az elképesztő kapusparádé (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén a Levante 3–2-re legyőzte idegenben a Sevillát. A legutóbbi nyolc bajnokiján veretlen maradó Sevilla kétszer is vezetett a mérkőzésen, az első félidőben Coke gyönyörű emelése, a második játékrészben Ivan Rakitic gólja után, ám a vendégek David Barral büntetőből szerzett, illetve Lukas Vintra és Simao Junior szöglet utáni találatával…
jan. 26
5:36
Primera División - Otthon kapott ki a Sevilla (Infostart)
Otthonában szenvedett vereséget a Sevilla a Levante ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának negyedik szombati mérkőzésén.
jan. 26
5:54
Megszakadt a Juventus győzelmi sorozata (Infostart)
A címvédő, listavezető Juventus közel hetven percet emberhátrányban futballozva 1-1-es döntetlent ért el a Lazio vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának második szombati mérkőzésén.
jan. 26
6:48
Férfi kézi: a németeket vagy a norvégokat is kaphatjuk a vb-selejtezőben (She)
A dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság 13 órakor kezdődő záró konferenciáját követően kerül sor a 2015-ös katari világbajnokság európai selejtezőinek sorsolására. A magyar válogatott kiemelt lesz, de így is összekerülhet a németekkel vagy a norvégokkal.
jan. 26
7:06
NBA: Durant pihent, aztán tripla duplát ért el (She)
Vállsérülés miatti egymeccses kényszerpihenője után tripla duplával tért vissza a pályára Kevin Durant, az NBA-ben szereplő Oklahoma City Thunder kosárlabdázója, aki Philadelphiában 32 ponttal, 14 lepattanóval és 10 gólpasszal segítette csapatát 22 pontos győzelemre. A Chicagót a korábbi charlotte-i játékosa, D. J. Augustin negyedik negyedben szerzett 15 pontja segítette a Bobcats legyőzéséhez.
jan. 26
7:24
NHL: az Anaheim nyerte meg a szabadtéri derbit Kaliforniában (She)
Nem sikerült jól a Los Angeles Kings számára az NHL első kaliforniai szabadtéri mérkőzése: a helyi rivális Anaheim Ducks 3–0-ra legyőzte a Királyokat az észak-amerikai profi hokiliga hollywoodi rangadóján. A Pittsburg Dallasban kapott ki szintén 3–0-ra, a Washington viszont megszakította hétmeccses nyeretlenségi sorozatát : a visszatérő Alekszandr Ovecskin vezérletével 5–0-ra nyert Montréalban.
jan. 26
7:42
Aus. Open: vegyes párosban a tavalyi wimbledoni bajnok nyert (She)
A kanadai Daniel Nestor és a francia Kristina Mladenovic nyerte meg a tenisz Australian Open vegyes párosainak küzdelemsorozatát, miután a vasárnapi döntőben simán, 6:3, 6:2-re legyőzte a Horia Tecau, Sania Mirza román, indiai párost.
jan. 26
8:00
Vb 2014: Dél-Korea diadallal kezdte amerikai túráját (She)
Dél-Korea 1–0-ra legyőzte Costa Ricát a két világbajnokságra készülő válogatott Los Angeles-i felkészülési mérkőzésén.
jan. 26
8:18
Ajánló: kézi Eb-döntő, pályán a Barca, a Roma és a Schalke (She)
Vasárnap Dániában a házigazda, egyben címvédő dánok olimpiai bajnok franciák elleni fináléjával véget ér a férfi kézilabda Európa-bajnokság. A labdarúgó topligák közül a spanyol bajnokságban a szombaton diadalmaskodó Real Madrid kihívására az Atlético Madridnak a Rayo Vallecano vendégeként, a Barcelonának Málaga ellen hazai pályán kell válaszolnia. A Milan a kupabúcsúja után Szardínián javíthat a…
jan. 26
8:54
FTC: az itthon maradt Tuijp gólt szerzett a Fradi II-ben (She)
Jack Tuijp, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros holland légiósa pályára lépett a kis Fradi Tatabánya elleni felkészülési mérkőzésén, melyen gólt is szerzett.
jan. 26
8:54
Bundesliga: Hát, ez nem volt álomszerű rajt - Jürgen Klopp (Agroinform)
A Borussia Dortmund immár sorozatban negyedik bajnokiját nem tudta megnyerni, ráadásul Blaszczykowski is megsérült.
jan. 26
8:56
Juventus: Ha büntetőt ítélnek, ne adjanak piros lapot - Conte (She)
Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője nem érti, miért nem elég csak tizenegyest ítélni az ellenfélnek abban az esetben, ha a kapus szabálytalankodik az ellenfél támadójával szemben saját tizenhatosán belül, miért kell pluszban kiállítással is sújtani a vétkes csapatát. A Lazio elleni bajnokit követő felháborodásának azzal ad nyomatékot, hogy ebben a szezonban egyetlen bajnoki előtt sem beszél…
jan. 26
9:30
Tüntetés a labdarúgó világbajnokság ellen (Infostart)
Ezrek tüntettek több brazíliai városban szombaton a nyári labdarúgó világbajnokság ellen.
jan. 26
9:30
Videó: kiállították, majd nekiesett a szurkolónak (She)
Egy angol alacsonyabb osztályú labdarúgó-mérkőzésen a Coalville Town 3–0-ra nyert a Goole AFC otthonában. A találkozón a hazaiak csapatkapitányát, Karl Colley-t kiállították, miután megtámadta az ellenfél egyik szurkolóját. A játékost 9 hónapra tiltották el. Korábban hasonló jelenetet Eric Cantonától láttunk futballpályán. Íme!
jan. 26
9:30
Megszakadt a Juve sorozata (Metropol)
A címvédő döntetlent játszott a Lazio vendégeként, igaz 70 percig emberhátrányban volt a listavezető.
jan. 26
9:30
Australian Open: Megszakadt a nagy négyes uralma, Wawrinka az új GS-bajnok (Agroinform)
Nagyszerű játékkal, erős karaktert mutatva győzött a döntőben, Grand Slam-tornát nyert a "másik svájci".
jan. 26
9:32
Vb 2014: ezrek tüntettek Brazíliában a focivébé ellen (She)
Ezrek tüntettek több brazíliai városban szombaton a nyári labdarúgó-világbajnokság ellen.
jan. 26
9:32
Nem akarják a brazilok a vb-t (Metropol)
Ezrek tüntettek több brazíliai városban szombaton a nyári labdarúgó világbajnokság ellen.
jan. 26
9:48
Aus. Open: Nadal-Wawrinka döntő élőben az NSO-n! (She)
A világelső Rafael Nadal és az ATP-rangsor 8. helyén álló svájci Stanislas Wawrinka játssza a tenisz Australian Open döntőjét vasárnap Melbourne-ben. A spanyol az elődöntőben elbúcsúztatta Wawrinka honfitársát, Roger Federert, míg Wawrinka még a negyeddöntőben szerezte a torna talán legnagyobb meglepetését Novak Djokovics legyőzésével. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő cikkünkkel!
jan. 26
9:50
Videó: történelmi pont - „Leginkább a Bayernhez hasonlítok” (She)
Pulai Imre lehetne az első magyar szánkós az oroszországi Szocsiban rendezendő téli olimpián. Kenus ötkarikás bajnokunk teljesítette a kvalifikációs feltételeket, eddig mégsem kapott indulási jogot. Döntés legkésőbb hétfőn lesz, hiszen az olimpiára a sportolók végső akkreditálási határideje január 27-én éjfélkor lezárul.
jan. 26
10:06
Labdarúgás: nem csak edzeni, lopni is járt a győri öltözőbe (She)
Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a 32 éves férfit, aki Győrben az egyik labdarúgócsapathoz nem csak edzeni, hanem lopni is járt.
jan. 26
10:24
Videó: bűvös pont - „Leginkább a Bayernhez hasonlítok” (She)
Pulai Imre lehetne az első magyar szánkós az oroszországi Szocsiban rendezendő téli olimpián. Kenus ötkarikás bajnokunk teljesítette a kvalifikációs feltételeket, eddig mégsem kapott indulási jogot. Döntés legkésőbb hétfőn lesz, hiszen az olimpiára a sportolók végső akkreditálási határideje január 27-én éjfélkor lezárul.
jan. 26
10:24
Serie A: Conte bojkottot hirdet a rossz szabály miatt (Agroinform)
A Juventus szombaton csak döntetlent játszott a Lazio otthonában, köszönhetően Gianluigi Buffon kiállításának is.
jan. 26
10:26
MU: Freiburgba tart a mellőzött brazil védő - sajtóhír (She)
A német Bild szerint a Freiburg és a Manchester United közel jár az egyezséghez a brazil Fabio adásvételéről. A szélső hátvéd kevesebb, mint egy millió eurójába kerülhet a Bundesligában szereplő klubnak.
jan. 26
10:42
Videó: kihagyta a kihagyhatatlant - Higuaín bakija (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Napoli 1–1-es döntetlent játszott a Chievóval. A találkozón már a 25. percben egyenlíthetett volna a hazai együttes, ám José Callejón remek keresztpassza után Gonzalo Higuaín méterekről nem tudott az üres kapuba találni. Íme!
jan. 26
10:44
F1: Ecclestone kivásárolhatja magát a müncheni perből (She)
Bernie Ecclestone közel 300 millió eurót is kész arra költeni, hogy ejtsék az ellene indított pert Németországban. A müncheni bíróság szóvivője megerősítette, hogy Németországban lehetséges az ilyen peren kívüli egyezség.
jan. 26
11:00
Férfi vízi: új edző Szentesen; 43 évesen újra a medencében (She)
Noha egy ideig ment a titkolózás, végül valóban megvált a Szentes férfi vízilabdacsapata Fülöp Tibor edzőtől, akinek a helyén segítője, Matajsz Márk ült a tegnapi Eger elleni bajnokin, s mutatkozott be vereséggel korábbi klubjával szemben.
jan. 26
11:18
Paks: Heffler Norbert nagyon közel az NB II-es Sopronhoz (She)
Heffler Norbert, a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks 23 éves középpályása közel áll a megegyezéshez a másodosztályú Soproni VSE-vel.
jan. 26
11:20
Videó: átdobta a pályát - elképesztő győztes tripla (She)
Az Emporio Armani Milano elleni férfi kosárlabda Euroliga-meccsen egypontos hátrányban volt a Anadolu Efes, amikor másodpercekkel a vége előtt a vendég olaszok dobhattak két büntetőt. Az első bement, a második viszont kimaradt, a lepattanóra pedig rögtön lecsapott Zoran Planinic. A horvát kosaras két másodperccel a vége előtt eleresztette a labdát, az óriási dobás bejött, ezzel megnyerték a…
jan. 26
11:22
Profi boksz: Mikey García továbbra is a trónon (She)
Ugyan a találkozó elején rövid időre bajba került, végül összességében könnyedén védte meg WBO nagypehelysúlyú világbajnoki címét Mikey Garcia.
jan. 26
11:36
NB II: a korábbi DVTK-csatár a Vasas helyett az NB III-ba megy (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a legutóbb az ausztriai Schwandorfban légióskodó Burányi Tamás az NB II-es Vasas labdarúgócsapata helyett a harmadosztályú Csákvárhoz szerződik.
jan. 26
11:36
Átigazolás: Ismét Messi megszerzéséről cikkeznek a franciák (Agroinform)
Úgy tűnik inkább a párizsi média, mintsem a Paris Saint-Germain gerjeszti a Lionel Messi megszerzéséről szóló híreket.
jan. 26
11:38
Autósport: álló autóba rohant Daytonában, műteni kellett - videó (She)
Kar- és lábműtétre is szüksége volt Memo Gidley amerikai autóversenyzőnek, aki súlyos balesetet szenvedett a daytonai 24 órás autóversenyen, miután hátulról nekiütközött Matteo Malucelli pályán lelassuló autójának.
jan. 26
11:38
Angol foci: Egy egész csapatra való tehetséget parkoltat a Chelsea (Agroinform)
Nem csak Mata nem kellett José Mourinhónak, a Chelsea egy egész csapatra való tehetséget parkoltat különböző klubokban.
jan. 26
11:40
Ökölvívás: áprilisban újra Pacquiao-Bradley - hivatalos (She)
Ahogy arra számítani lehetett, szombaton hivatalosan is bejelentették az illetékesek, hogy minden érintett aláírta a szerződést, így április 12-én ismét összecsap egymással a WBO váltósúlyú világbajnoka, Timothy Bradley és a legutóbb Brandon Riost legyőző Manny Pacquiao.
jan. 26
11:54
Jégkorong: két kanadait is honosított ázsiai vb-ellenfelünk (She)
Eddig sem tűnt egyszerűnek a feladat, de még nehezebbé vált: Dél-Korea felnőtt férfi jégkorong-válogatottja egy-egy kanadai hátvédet és centert is honosított, márpedig április 20-án Gojangban a házigazdával játszunk először a divízió 1/A világbajnokságon – aztán még Ukrajna, Szlovénia, Ausztria és Japán ellen.
jan. 26
11:56
Felkészülés: a próbajátékos góljával nyert a Balmaz (She)
Az élvonalbeli Puskás Akadémiától próbajátékra érkező Baracskai Roland góljával nyert az NB II-es Balmazújváros labdarúgócsapata a Kazincbarcika elleni szombati felkészülési meccsen.
jan. 26
12:12
Videó: szédületes fordítás - feltámadt poraiból az Oldham (She)
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában az Oldham Athletic 5–4-re nyert a Peterborough United ellen. A vendégek már 3–0-ra vezettek a félidőben, az Oldham innen kapaszkodott vissza, és a 94. percben 4–4-es állásnál a győztes gólt is megszerezte. Íme!
jan. 26
12:12
Menetel az Oklahoma, Durant ismét 30 pont felett (Metropol)
A hetedik győzelmét aratta zsinórban a City Thunder.
jan. 26
12:14
Aus. Open: Nadal mélyről jött vissza, de Wawrinka a bajnok (She)
Stanislas Wawrinka 6:3, 6:2, 3:6, 6:3-ra legyőzte a világelső Rafael Nadalt az Australian Open döntőjében, így megszerezte élete első Grand Slam-tornagyőzelmét.
jan. 26
12:30
Australian Open - Wawrinka a férfi győztes (Infostart)
A nyolcadik helyen kiemelt svájci Stanislas Wawrinka nyerte meg a Melbourne-ben rendezett ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi versenyét, miután a vasárnapi döntőben legyőzte a sérüléssel bajlódó, világelső spanyol Rafael Nadalt.
jan. 26
12:30
Autósport: álló autóba rohant Daytonában, csoda, hogy él - videó (She)
Kar- és lábműtétre is szüksége volt Memo Gidley amerikai autóversenyzőnek, aki súlyos balesetet szenvedett a daytonai 24 órás autóversenyen, miután hátulról nekiütközött Matteo Malucelli pályán lelassuló autójának.
jan. 26
12:30
Francia, kanadai siker vegyes párosban (Metropol)
A Kristina Mladenovic, Daniel Nestor francia, kanadai duó nyerte a vegyes párosok versenyét a Melbourne-ben.
jan. 26
12:48
Felkészülés: Détári vezetésével kupagyőztes a Tárkány (She)
A Détári Lajos által vezetett Felsőtárkány nyerte meg a nagy hagyományokkal rendelkező egri kispályás teremtornát, a Hírlap-kupát. A XXVIII. Imola-Hírlap-kupán, egyben 4. Fesztbaum Béla-emléktornán a tárkányiak százszázalékos teljesítménnyel győztek, a döntőben a Gyöngyös csapatát 7–5-re győzték le.
jan. 26
12:48
Wawrinka nyerte az Australian Open-t (Metropol)
A svájci élete első Grand Slam-tornáját nyerte, igaz Nadal hátsérülése is kicsit segített neki.
jan. 26
12:50
Serie A: Hellas Verona-Roma élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 21. fordulójában az AS Roma a Hellas Verona vendége lesz. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
jan. 26
12:52
Kaposvár: kölcsönbe érkezik a kameruni szélső - hivatalos (She)
Mint beszámoltunk róla, a Barcelonánál nevelkedő, U21-es válogatott kameruni középpályás, Armand Ken Ella kölcsönbe érkezik az élvonalbeli Kaposvár labdarúgócsapatához – hivatalos.
jan. 26
12:54
Videó: tűzcsata a pályán - botrány a felkészülési meccsen (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a svéd élvonalbeli Djurgarden 1–1-es döntetlent játszott a német másodosztályú Union Berlinnel. A találkozó után azonban botrányos jelenet játszódott le, a vendégtábor tagjai a svéd szurkolókra támadtak. Íme!
jan. 26
12:56
Síugrás: Koflernek kevés volt a rekord, a szlovénok taroltak (She)
A japán Szapporóban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi egyéni versenyt a foghíjas mezőnyben a szlovén Jernej Damjan győzött két honfitársa, Peter Prevc és Robert Kranjec előtt. A sáncrekordot az első sorozatban beállító osztrák Andreas Kofler végül csak ötödik lett.
jan. 26
12:58
Milan: Essien megbukott az orvosin, oda az üzlet - sajtóhír (She)
Michael Essien megbukott a Milan orvosi vizsgálatán, így előfordulhat, hogy vissza kell térnie a Chelsea-be, mert meghiúsul az átigazolása – írja az olasz La Repubblica.

Keresés