2014. január 3. péntek

jan. 3
0:00
NS: új szelek Győrben; két hónapos csapat; megtaláltuk Columbo feleségét - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
jan. 3
0:18
FTC: a trinidadi exminiszter szerint Adams példát mutatott (She)
Errol McLeod, Trinidad és Tobago miniszterelnök-helyettese, valamint Anil Roberts, az ország korábbi sportminisztere is megemlékezett a Ferencváros nemrégiben elhunyt labdarúgójáról, Akeem Adamsről.
jan. 3
0:21
NB I: Vidi-játékosként szerettem volna bemutatkozni a válogatottban - Nikolics (Agroinform)
A támadó tavasszal annyi góllal segítené bajnoki elsőséghez a Videotont, amely a gólkirályi címhez is elég lehet.
jan. 3
0:36
MTK: Vargát pénteken bemutatják a Heerenveennél (She)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a Heerenveen labdarúgócsapata szerződteti Varga Szabolcsot az MTK-tól, és a 18 éves középpályást pénteken már be is mutatják a holland klubnál.
jan. 3
4:48
Adams temetését a Fradi fizeti ki (Blikk)
Budapest – Már szervezik Akeem Adams (†22) holttestének hazaszállítását. A Ferencváros trinidadi labdarúgója hétfőn vesztette életét, azt követően, hogy szeptemberben infarktusa volt, később amputálni kellett a bal lábát, szívátültetésre várt, s múlt hét végén agyvérzést kapott. Az újabb sokkot már nem bírta el sokat szenvedő szervezete.
jan. 3
5:24
Ma 45 éves Michael Schumacher (Infostart)
Csendes ünnepséget szervez a Ferrari Michael Schumacher hétszeres Forma-1-es világbajnoknak, aki vasárnap szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban és azóta kritikus az állapota.
jan. 3
6:18
Új pálya (Infostart)
A magyar labdarúgás népszerűsítése érdekében a futball minden szereplőjének jól kell teljesítenie, így nem csak a szövetségnek, hanem a labdarúgóknak is - mondta az InfoRádiónak az MLSZ új szóvivője. Sipos Jenő hozzátette: eladhatóbbá kell tenni a ma már iparágnak számító sportágat.
jan. 3
6:54
Nem lesz játékosmozgás januárban a Real Madridnál (Infostart)
Nem ad el, és nem is szerződtet játékost a téli átigazolási szezonban a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid.
jan. 3
6:54
F1: nincs változás, Schumacher 45. születésnapján is kómában (She)
Hatodik napját tölti pénteken a grenoble-i klinikán élet és halál között a rendkívül súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher. Ez a nap egyben a Formula–1 koronázatlan királyának 45. születésnapja.
jan. 3
6:56
Hollandia: magyar próbázó testvérpár a második ligában (She)
Két magyar játékos érkezett próbajátékra a holland másodosztályú FC Emmen labdarúgócsapatához – írja a németalföldi klub hivatalos honlapja.
jan. 3
7:12
NHL: 5-0 - sorozatban negyedszer nyert a St. Louis (She)
A tengerentúli profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának csütörtöki játéknapján a St. Louis Blues otthon 5–0-ra kiütötte a Los Angeles Kingst, így sorozatban negyedik meccsét nyerte meg, míg a Kings egymás után ötödször kapott ki. A listavezetők közül a Chicago Blackhawks 3–2-re kikapott, míg a Boston Bruins ugyanilyen arányban nyert hosszabbítás után.
jan. 3
7:14
NB II: a Szolnok is vinné a Pápa csákvári kiszemeltjét (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az NB II-es Szolnok is bejelentkezett a Lombard Pápa által megkörnyékezett csákvári középhátvédért, Racskó Rolandért.
jan. 3
7:30
Videoton: 11-én kezdenek, a tehetség Dunaújvárosba mehet (She)
Január 11-én kezdi meg a téli felkészülést a Videoton NB I-es labdarúgócsapata, a terveknek megfelelően idén is lesz külföldi edzőtábor, ám az úticél egyelőre még ismeretlen. Ahogy azt sem tudni még, hogy az ifjú Zsótér Donát hol szerepel majd a tavasz során. Sajtóhírek szerint az NB II-es Dunaújváros szeretné kölcsönvenni a tehetséges középpályást, aki nem zárkózna el a lehetőségtől.
jan. 3
7:32
NBA: a Heat, a Thunder és a Spurs is vereséget szenvedett (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) élcsapatai közül a Miami Heat, az Oklahoma City Thunder és a San Antonio Spurs is kikapott a legutóbbi játéknapon, ráadásul mindhárom hazai környezetben.
jan. 3
8:06
Bayern: Lewandowski orvosira érkezik Münchenbe (She)
Bajor sajtóhírek szerint orvosi vizsgálatra utazik Münchenbe Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund csatára, akinek a szezon végén lejár a szerződése, így már szabadon tárgyalhat más klubokkal. A lengyel válogatott támadó a következő idénytől a Bayern Münchent erősítheti.
jan. 3
8:24
Bayern: Lewandowski orvosira érkezik Münchenbe - sajtóhír (She)
Bajor sajtóhírek szerint orvosi vizsgálatra utazik Münchenbe Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund csatára, akinek a szezon végén lejár a szerződése, így már szabadon tárgyalhat más klubokkal. A lengyel válogatott támadó a következő idénytől a Bayern Münchent erősítheti.
jan. 3
8:26
F1: kikérdezik Schumacher menedzserét a baleset kapcsán (She)
A francia nyomozók tisztázni szeretnék, hogy pontosan mi történt a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher síbalesete során, ezért kikérdezik Sabine Kehmet, a német pilóta menedzserét – írja a grenoble-i Dauphine Libéré újság.
jan. 3
8:27
Ma lett 45 éves Schumi (Metropol)
Hatodik napja fekszik kómában a hétszeres Forma-1-es világbajnok. Várják a szurkolókat a kórház elé.
jan. 3
8:42
Videó: Solskjaer mozdulni sem bírt, letámadták a szurkolók (She)
Mint arról beszámoltunk, Ole Gunnar Solskjaer lett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Cardiff City új menedzsere. A korábbi Manchester United-játékos 2007-es visszavonulása után két és fél évig az MU tartalékcsapatát irányította, majd hazájában, Norvégiában a Moldéval 2011-ben és 2012-ben is megnyerte a bajnokságot. A bejelentés és a sajtótájékoztató után már az…
jan. 3
8:44
Premier League: Berbatovval az Arsenal bajnokságot nyerne? (She)
Dimitar Berbatovot nem hagyja hidegen a pletyka, miszerint a Fulham mezét az Arsenaléra cserélheti.
jan. 3
8:45
Átigazolás: Lewandowski orvosira utazik a Bayern Münchenhez (Agroinform)
A lengyel csatárnak nyáron lejár a szerződése a Borussia Dortmundnál és a biztosan elhagyja az együttest.
jan. 3
9:00
NHL: 5-0 - sorozatban negyedszer nyert a St. Louis (She)
A tengerentúli profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának csütörtöki játéknapján a St. Louis Blues otthon 5–0-ra kiütötte a Los Angeles Kingst, így sorozatban negyedik meccsét nyerte meg, míg a Kings egymás után ötödször kapott ki. A listavezetők közül a Chicago Blackhawks 3–2-re kikapott, míg a Boston Bruins ugyanilyen arányban nyert hosszabbítás után.
jan. 3
9:02
Videó: két őrült végjáték és a triplakirály ritka mozdulata - NBA (She)
Nem a nagycsapatok estéje volt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapja. A címvédő Miami Heat, valamint a San Antonio Spurs és az Oklahoma City Thunder is hazai pályán szenvedett vereséget. Parádés megoldásokban persze ezúttal sem volt hiány: a Heat és az NBA triplakirálya, Ray Allen például tőle szokatlan módon zsákolt, a Brooklyn Nets játékosa, Joe Johnson a végső…
jan. 3
9:03
Babos kikapott a selejtezőben Sydneyben (Metropol)
Párosban még maradt esélye javítani.
jan. 3
9:04
FTC: Célom, hogy visszatérjek a Bundesligába - Thomas Doll (She)
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros új német vezetőedzője nem titkolja, célja, hogy egyszer visszatérjen a Bundesligába.
jan. 3
9:05
Nagycsapatok fekete napja az NBA-ben (Metropol)
Kikapott a Miami Heat, az Oklahoma City Thunder és a San Antonio Spurs is.
jan. 3
9:36
Tenisz: Babos kikapott a selejtező 1. körében, de boldog (She)
Babos Tímea 6:4, 6:3-ra kikapott az amerikai Lauren Davistől a sydneyi tenisztorna selejtezőjének első fordulójában, mégis pozitívan értékelte a mérkőzést.
jan. 3
9:39
Átigazolás: Nem erősít a Real Madrid és senki sem távozik (Agroinform)
A PSG elleni barátságos mérkőzést követően Carlo Ancelotti a januári tervekről beszélt.
jan. 3
9:54
FTC: köszönet Trinidadból; a Fradi fizetheti Adams temetését (She)
Az élvonalbeli Ferencváros labdarúgócsapata fizeti a fiatalon elhunyt Akeem Adams holttestének hazaszállítását és temetését is.
jan. 3
9:56
Újpest: a tulajdonos apjának mélyen a zsebébe kell nyúlnia (She)
Mint arról beszámoltunk, Roland Duchatelet minden bizonnyal megvásárolja az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Charlton Athleticet. A legfrissebb hírek szerint azonban a tervezett 14 millió angol fontnál jóval többet kell fizetnie az 1905-ben alapított klubért.
jan. 3
10:30
Románia: „Nem tudtam nemet mondani a CFR ajánlatára” (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő CFR Cluj új vezetőedzője, Miriuta Vasile a Dolce Sport tévécsatornának adott nyilatkozatában elmondta, nem tudott nemet mondani a kolozsvári együttesnek, amelynél hosszú távra tervez.
jan. 3
10:32
Légiósok: Belgiumban nincsen Messi - Köteles (She)
Köteles László felépülése jó ütemben halad, a KRC Genk első 2014-es mérkőzésén már minden bizonnyal pályára léphet. A magyar kapus még a Dinamo Kijev elleni Európa-liga-csoportmeccsen szenvedett csípősérülést.
jan. 3
10:33
Tovább menetelhet a Barcelona (Metropol)
A téli szünetet követőin folytatódik a spanyol labdarúgó-bajnokság.
jan. 3
10:34
PL: az Everton védője nem szeretne a West Hambe igazolni (She)
Bár elmehetett volna, végül nemet mondott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Ham United ajánlatára John Heitinga, az Everton holland védője.
jan. 3
10:48
Videoton: a légiós válogatott meghívót és bajnoki címet akar (She)
Arturo Álvarez, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton légiósa szerint nagy különbség van a portugál és a magyar bajnokság között. A salvadori csatár – aki a Pacos Ferreirától érkezett a fehérváriakhoz – szeretne ismét válogatott kerettag lenni és a szezon végén bajnoki címet ünnepelni a Videotonnal.
jan. 3
10:50
Férfi kosár NB I: korábbi válogatott a Nyíregyháza élén (She)
Az első osztályú kosárlabda-bajnokságban jelenleg utolsó helyezett Marso-Nyíregyháza KK férficsapatának új vezetőedzője a korábbi 149-szeres válogatott Sitku Ernő, aki eddig másodedzőként tevékenykedett az egyesületnél.
jan. 3
10:51
Winter Classic nézőcsúccsal (Metropol)
Több mint 105 ezer néző látta a Detroit Red Wings és a Toronto Maple Leafs NHL-mérkőzését.
jan. 3
10:51
Átigazolás: Berbatovra és Diego Costára vadászik az Arsenal (Agroinform)
Arsene Wenger csatárral erősítene, Diego Costa tűnik az első számú célpontnak, mellette Dimitar Berbatov jöhet szóba.
jan. 3
11:06
Izland: a magyar kapus 37 évesen ismét az élvonalban (She)
Matus Sándor több év után ismét az izlandi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban védhet: a 37 éves magyar kapus ugyanis a Thór játékosa lesz a májusban kezdődő szezonban.
jan. 3
11:08
Tenisz: Azarenka 1:6-ról fordított, döntőben a franciák (She)
Viktorija Azarenka az első szettet 6:1-re elbukta Jelena Jankovics ellen, ám végül bejutott a brisbane-i női tenisztorna döntőjébe.
jan. 3
11:09
Kikapott a címvédő St. Louisban (Metropol)
A St. Louis Blues szétlövés után győzött a címvédő Chicago Blackhawks ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) bajnoki alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
jan. 3
11:09
Adria Liga: Folytassa, Szolnok! (Agroinform)
Pénteken Szkopjéba látogat a Szolnoki Olaj gárdája az Adria Liga keretén belül.
jan. 3
11:24
F1: gyűlnek a drukkerek a kórháznál, ahol Schumachert ápolják - fotó (She)
Gyülekeznek a szurkolók a grenoble-i klinikánál, ahol a vasárnap síbalesetet szenvedett Michael Schumachert ápolják. A korábbi Formula–1-es pilótát mesterséges kómában tartják, állapota továbbra is válságos.
jan. 3
11:26
Tenisz: Federer és Hewitt is elődöntős Brisbane-ben (She)
Roger Federer és Lleyton Hewitt is sima győzelemmel biztosította helyét a brisbane-i tenisztorna elődöntőjében. A két korábbi világelső külön ágon van, így csak a döntőben találkozhatnak.
jan. 3
11:27
Juventus-Roma csúcsrangadó szombaton (Metropol)
A listavezető Juventus az egyedüli veretlen AS Roma együttesét fogadja.
jan. 3
11:28
Arsenal: Wenger cáfolta, hogy érdeklődnének Berbatov iránt (She)
Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger mai sajtótájékoztatóján cáfolta azokat a híreket, melyek szerint érdeklődének a Fulham támadója, Dimitar Berbatov iránt. A francia szakember az „ágyúsok” hiányzóiról is szót ejtett.
jan. 3
12:00
Milan: kölcsönadták Maldini fiát, Christiant (She)
Az AC Milan labdarúgócsapata kölcsönadta Christian Maldinit a Bresciának. Paolo Maldini fia minden bizonnyal a másodosztályú együttes tartalékcsapatában kap majd szerepet.
jan. 3
12:03
Federer elődöntős a brisbane-i tornán (Metropol)
Az első helyen kiemelt svájci sztár mindössze két játékot veszített.
jan. 3
12:03
Kézilabda: A csehek ellen a Mocsai-csapat (Agroinform)
Folytatja felkészülését a hamarosan rajtoló Eb-re a kéziválogatott, a Provident Kupán a csehek ellen kezdenek Császárék.
jan. 3
12:05
Barcelona: Messi edzésbe állt, de az Elche ellen még nem játszik (Agroinform)
Lionel Messi csütörtök délután visszatért Argentínából Spanyolországba, este pedig részt vett a Barcelona edzésén.

Keresés