2014. január 6. hétfő

jan. 6
0:00
NS: NB I-es valóságshow; a DVSC szomszédja; Eusébio-nekrológ - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
jan. 6
0:36
Francia Kupa: a Marseille és a Monaco is nehezen ment tovább (She)
A Marseille hosszabbítás után, Andre-Pierre Gignac duplájával, a Monaco és a Bordeaux egy-egy hajrában szerzett góllal harcolta ki a legjobb 32 közé jutást a labdarúgó Francia Kupában.
jan. 6
2:06
NFL: a 49ers az utolsó mp-ben döntött Green Bayben (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának wild card körében a San Francisco 49ers egy utolsó másodperces mezőnygóllal 23–20-ra legyőzte idegenben a Green Bay Packerst.
jan. 6
6:54
Tenisz: Babosék győzelemmel kezdték a párost Sydneyben (She)
Győzelemmel kezdte a Sydneyben zajló WTA-tenisztorna páros versenyét Babos Tímea: a magyar lány a cseh Lucie Safárovával az oldalán 7:5, 6:2-re győzte le a szabadkártyával induló Simona Halep, Raluca Olaru román kettőst.
jan. 6
7:12
NBA: megállíthatatlan Harcosok, 137 denveri pont LA-ben (She)
A Golden State Warriors sorozatban kilencedik meccsét nyerte meg az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA): a Harcosok ezúttal a Washington Wizards vendégeként győztek a 26 pontos Klay Thompson és a 21 pontig jutó David Lee vezetésével. Az Oklahoma City Thunder is újra nyert, ezúttal a Boston Celtics ellen, Kevin Durantnek (21 pont) ezúttal társa akadt: Reggie Jackson karriercsúcsot…
jan. 6
7:30
NHL: Sharks-siker a címvédőnél, Malkin- és Neal-dupla a Jetsnek (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a keleti listavezető Pittsburgh Penguins 6–5-re győzött a Winnipeg Jets ellen: a Pingvineknél Jevgenyij Malkin és James Neal is 2+1-es mutatóval zárt.
jan. 6
7:32
Labdarúgás: Lazio-Inter, Napoli-Samp, Real-Celta - program (She)
Folytatódik a spanyol és az olasz bajnokság, előbbiben a hétfői játéknapon két, utóbbiban hét találkozót rendeznek. A Primera Divisiónból a Real Madrid–Celta Vigo, a Serie A-ból a Napoli–Sampdoria és a Lazio–Internazionale összecsapást a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
jan. 6
7:48
MTK: Vass Ádámmal szerdán tárgyalnak, Torghellével szóban megegyeztek (She)
Lényeges erősítést tervez a labdarúgó NB I-ben az utolsó előtti helyen szerénykedő MTK Budapest: ahogy arról korábban beszámoltunk, a fővárosiak tárgyalnak Torghelle Sándorral, és ajánlatot tettek a belga Oostendének Vass Ádám kölcsönvételére.
jan. 6
8:06
Algéria: lemondtak Remiliről, megszakadtak a tárgyalások (She)
Az algériai Le Buteur ma már arról számolt be, hogy megszakadtak a tárgyalások Remili Mohamed és az algériai másodosztály második, feljutó helyen álló RC Arba között. A két fél anyagi elképzelései olyan távol álltak egymástól – írja a lap –, hogy az algériai klub más úton próbálja megoldani a csatárkérdést.
jan. 6
8:08
Tenisz: Sarapova dobogón a ranglistán, Babos a 86. (She)
Visszaelőzte a kínai Li Nát a női teniszezők világranglistáján Marija Sarapova, az orosz játékos így jelenleg a harmadik Serena Williams és Viktorija Azarenka mögött. A legjobb magyar, Babos Tímea két helyet előrelépett, jelenleg a 86.
jan. 6
8:09
Tovább menetelt a Juventus (Metropol)
A címvédő hazai pályán fogadta a trónkövetelő AS Roma csapatát.
jan. 6
8:24
Tenisz: Hewitt 17 helyet lépett előre, ismét top 50-es (She)
A brisbane-i tenisztorna döntőjében Roger Federert legyőző Lleyton Hewitt, illetve a Sao Pauló-i challengertornán döntőig jutó kolumbiai Alejandro González a hét legnagyobb előrelépője a top 100-ban a férfi teniszezők világranglistáján. A 17 helyes előreugrással az ausztrál játékos ismét top 50-esnek mondhatja magát, jelenleg a 43. Az élen továbbra is Rafael Nadal áll Novak Djokovicsot megelőzve.
jan. 6
8:27
Babosék a nyolc között (Metropol)
A magyar játékos egyesben már a selejtezőben búcsúzott Sydneyben
jan. 6
8:42
Sydneyi tenisztorna - Babosék a nyolc között (Infostart)
Babos Tímea a cseh Lucie Safarovával az oldalán két játszmában nyert a Simona Halep, Raluca Olaru román duó ellen a 710 ezer dollár (150 millió forint) összdíjazású sydneyi tenisztorna női párosversenyének hétfői, első fordulójában, és ezzel bejutott a legjobb nyolc közé.
jan. 6
8:42
Győri ETO: sokan hiányoznak, csütörtökön lesz az első edzés (She)
Az előzetes tervekhez képest változik a Győri ETO NB I-es labdarúgócsapatának felkészülési programja.
jan. 6
8:44
Videó: mesteri - a Real Madrid sztárjai sarokkal cicáztak (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid játékosai a vasárnapi edzésen gyakorolták a kis területen folytatott, rövid passzos játékot, nem is akárhogy. Marcelo, Gareth Bale, Ángel Di María és Luka Modric szinte csak sarokkal ért a labdába. Bár néha becsúszott a hiba, huszonhárom alkalommal továbbították jó helyre a labdát. Íme!
jan. 6
8:45
Fiorentina: Rossi megsérült, a legrosszabbtól tartanak (Agroinform)
Giuseppe Rossit le kellett cseréni a Livorno ellen, az olasz válogatott támadónak kétszer műtött térdével van baj.
jan. 6
9:00
Átigazolások: Törökországban a volt Barca-játékos (She)
A török élvonalbeli Konyaspor labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Alekszandr Hleb. A fehérorosz válogatott középpályás a szezon végéig írt alá a bajnokság 13. helyén álló együtteshez.
jan. 6
9:18
Kétéves doppingeltiltás Csernoviczki Éva Eb-döntős ellenfelének (Infostart)
Pozitív kokainteszt miatt kétéves eltiltást kapott Charline Van Snick, aki kikapott Csernoviczki Évától tavaly áprilisban a budapesti cselgáncs Európa-bajnokság 48 kilós döntőjében.
jan. 6
9:18
Átigazolások: Törökországban a volt Barca-játékos (She)
A török élvonalbeli Konyaspor labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Aljakszandr Hleb. A fehérorosz válogatott középpályás a szezon végéig írt alá a bajnokság 13. helyén álló együtteshez.
jan. 6
9:36
Videó: izzott a levegő - három kapufa 4 mp alatt (She)
Az angol FA-kupa harmadik fordulójában a Kidderminster 0–0-s döntetlent játszott a Peterborough csapatával. A találkozón a vendég harmadosztályú együttes négy másodperc leforgása alatt három kapufát ért el, de gólt nem tudott szerezni. Íme!
jan. 6
9:38
Arsenal: Lewandowskinak udvaroltak, Mandzukicra várnak (She)
Arsene Wenger, a Premier League-ban listavezető Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere elárulta, hogy valóban udvaroltak a lengyel Robert Lewandowskinak – a dortmundi támadó a napokban írt alá a Bayernhez, amelyhez a nyáron csatlakozik –, és a horvát Mario Mandzukicot aligha tudják megszerezni a téli átigazolási időszakban.
jan. 6
9:39
Tenisz-világranglisták: Babos aprót, Hewitt nagyot ugrott (Agroinform)
Babos Tímea a legutóbbi pozíciójához képest két helyet javítva a 86. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
jan. 6
9:40
DVSC: Dombi és Bernáth is hosszabbított - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint Dombi Tibor és Bernáth Csaba is szerződést hosszabbított a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Tevával. A két rutinos futballista így a szezon végéig marad a hajdúsági klubnál.
jan. 6
9:54
Győri ETO: Kamenár távozhat, Sztevanovics visszavonul? (She)
Sajtóhírek szerint a télen visszavonul Szasa Sztevanovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO rutinos kapusa. Ráadásul Lubos Kamenár is távozhat, így a címvédő új edzőjének első nagyobb feladata egy új kapuvédő igazolása lehet.
jan. 6
9:56
Aranycipő: Luis Suárez meglépett Diego Costától (She)
Luis Suárez gólt szerzett a Hull City ellen, így a Liverpool uruguayi labdarúgója két ponttal megelőzi az Európa leggólerősebb futballistájának járó Aranycipőért folytatott versenyfutásban azt a Diego Costát (Atlético Madrid), akivel legutóbb még holtversenyben állt a vonatkozó lista első helyén. Ez derült ki az európai sportmédiumokat tömörítő szervezet (ESM) közleményéből.
jan. 6
10:12
NB III: még bizonytalan Détári felsőtárkányi maradása (She)
Még nem tudni, hogy folytatja-e a munkát Détári Lajos a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Felsőtárkánynál. Az viszont biztos, hogy László István szaktanácsadóként bekerült a klub vezetőségébe – adta hírül a heol.hu.
jan. 6
10:14
Videó: karriercsúcs; LeBron Jamesék megállították a Raptorst (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) az Oklahoma City Thunder újra nyert, ezúttal a Boston Celtics ellen, s Kevin Durantnek (21 pont) most társa akadt: Reggie Jackson karriercsúcsot jelentő 27 pontnál állt meg. A Miami Heat a 30 pontos LeBron James vezérletével vetett véget a Toronto Raptors ötös sikerszériájának, míg a Denver Nuggets 137 pontot szerezve (hét játékos 10 pont…
jan. 6
10:15
28 pontos hátrányról fordított a Colts csapata (Metropol)
Az Indianapolis és a New Orleans jutott tovább az NFL wild card szombati játéknapján.
jan. 6
10:16
MTK: új tulajdonos a klubnál, Garami hosszabbított (She)
Új tulajdonos vásárolta meg a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK-t – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. Garami József szakmai igazgató szerződését pedig egy évvel meghosszabbították. Alább változtatás nélkül közöljük a klub közleményét.
jan. 6
10:18
PMFC: Matyi 600 millióért adná el tulajdonrészét - sajtóhír (She)
A pecsiujsag.hu portál úgy tudja, hogy az élvonalbeli Pécsi MFC labdarúgócsapatától távozni készülő tulajdonos, Matyi Dezső 600 millió forintért válna meg több mint kilencven százalékos tulajdonrészétől.
jan. 6
10:33
Alpesi sí: Kinek kedvez az új helyszín? (Agroinform)
A férfi alpesi sízők hétfő délután Bormio lejtőjén szlalomban mérik össze tudásukat.
jan. 6
10:48
MTK: Torghelle a szezon végéig aláírt - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK hivatalos honlapján közölte: Torghelle Sándor aláírt a klubhoz. A 31 esztendős támadó a szezon végéig kötelezte el magát Garami József csapatához.
jan. 6
10:50
Videó: elképesztő gólt lőtt saját 16-osáról a francia kapus (She)
Óriási gólt rúgott saját 16-osáról a Bastia kapusa, Antoine Philippon a La Roche elleni labdarúgó Francia Kupa-mérkőzésen, amelyet hosszabbításban 3–0-ra megnyert a csapata. Az ellenfél hálóőre végignézte, ahogy a labda fölötte a hálóba pattan. Íme!
jan. 6
10:52
Férfi kézi: tornát nyertek a spanyolok és a németek (She)
Hazai rendezésű tornán aratott győzelemmel hangolt a héten kezdődő dániai Európa-bajnokságra a spanyol és a német férfi kézilabda-válogatott. A spanyolok mindhárom riválisukat legyőzve végeztek az első helyen – Egyiptom és Brazília után zárásként Svédországnál bizonyultak jobbnak –, a németek viszont hasonlóan Izlandhoz és Ausztriához 2/1-es mutatóval zártak – míg az oroszok pont nélkül –, de…
jan. 6
11:06
MTK: új tulajdonos a klubnál (Infostart)
Új tulajdonos vásárolta meg a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK-t - számolt be róla a klub hivatalos honlapja. Garami József szakmai igazgató szerződését egy évvel meghosszabbították, Torghelle Sándor pedig a szezon végéig elkötelezte magát a csapathoz.
jan. 6
11:06
Légiósok: Komannak meglenne a helye az Aktobéban (She)
Kazah forrásaink szerint lehet alapja a minapi hírnek, amely szerint az Aktobe szeretné megszerezni Koman Vladimirt, ugyanis a Bajnokok Ligája-indulásra készülő csapat középpályást keres.
jan. 6
11:08
Kajak-kenu: Kozák Danuta Portugáliába készül (She)
Bár javában tart a téli felkészülési időszak, a magyar kajak-kenusok már előretekintenek, és tervezik a tavaszi, meleg vizes edzőtáborokat is. Kétszeres olimpiai bajnokunk, Kozák Danuta Portugáliába készül, volt páros- és aktuális négyestársa, Szabó Gabriella messzebbre, a tengerentúlra.
jan. 6
11:09
NB I: Új tulajdonos és Torghelle az MTK-nál (Agroinform)
Az MTK-ban folytatja pályafutását Torghelle Sándor. A klub a tulajdonosváltást is bejelentette hétfőn.
jan. 6
11:24
NB II: a Misleny kedden kezdi a felkészülést, ketten távoznak (She)
Hétfő reggel megérkezett Portugáliából a labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármisleny új vezetőedzője, a portugál Eduardo Almeida. Az is eldőlt, hogy a tréner segítője Németh Zsolt lesz, ő tölti be a másodedzői feladatokat, míg az együttesből két, kevesebb lehetőséget kapó játékos távozik – számolt be róla a csapat honlapja.
jan. 6
11:26
F1: szerdán adnak tájékoztatást Schumacher balesetéről (She)
Szerdán 11 órakor Albertville-ben tartanak sajtótájékoztatót a nyomozó hatóságok Michael Schumacher síbalesetéről – közölte Patrick Quincy ügyész a francia AFP hírügynökséggel.
jan. 6
11:27
A címvédő Miami megállította a Torontót (Metropol)
LeBron James 30 ponttal járult hozzá a sikerhez.
jan. 6
11:28
Videó: Moyes a fejét rázta a rettenetes beadás láttán (She)
Mint beszámoltunk róla, a Swansea City 2–1-re győzött a Manchester United ellen az Old Traffordon az angol FA-kupa harmadik fordulójában, és ezzel kiejtette a „vörös ördögöket” a sorozatból. A találkozón Alexander Büttner olyan rettenetes keresztlabdát adott, hogy még az MU menedzsere, David Moyes sem hitt a szemének. Íme!
jan. 6
11:29
Nincs változás Schumacher állapotában (Metropol)
Változatlanul kritikus, de stabil a hétszeres világbajnok állapota.
jan. 6
11:42
Kajak-kenu: Luca lesz Kovács Katalin kislánya (She)
Kislánya lesz, Lucának hívják majd, számíthat Janics Natasa tanácsaira és motivált az újrakezdésre – Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakos a Digi Sport Reggeli Start című műsorában mindezek mellett elmondta: érzi magában az erőt a szülés utáni folytatásra, ezért most azt tartja valószínűbbnek, hogy a riói olimpián is versenyezni fog. Terhessége előtt, a vébé után pihenésre…
jan. 6
11:44
Bundesliga: Ribéry lett az őszi szezon legjobbja (She)
Franck Ribéryt, a Bayern München francia légiósát választották az őszi szezon legjobbjának a német Bundesligában szereplő labdarúgók.
jan. 6
11:45
Ribéry az őszi szezon legjobbja (Metropol)
A címvédő és listavezető Bayern München futballistája óriási fölénnyel utasította maga mögé klubtársát, a holland Arjen Robbent.
jan. 6
11:45
Sportfogadás: Pluszban kezdtük az évet (Agroinform)
Az év első hetében hullámzó volt a teljesítmény, de azért így is sikerült profitot termelnie tippmestereinknek.
jan. 6
12:00
Tájékoztatás Schumacher állapotáról (Infostart)
A nyolcadik éjszaka után változatlanul kritikus, de stabil az állapota a grenoble-i klinikán ápolt Michael Schumachernek, a hétszeres Forma-1-es világbajnoknak, aki december 29-én szenvedett súlyos fejsérülést síbalesetben a francia Alpokban.
jan. 6
12:00
Videó: a korábbi angol kapitány megbúbolta Mourinhót (She)
Mint beszámoltunk róla, a Chelsea labdarúgócsapata érvényesítette a papírformát, és 2–0-ra győzött a Derby County otthonában az angol FA-kupa harmadik fordulójában. A találkozón a hazaiak trénere, Steve McClaren és José Mourinho egy kétes bírói döntésen vitatkozott, majd viccesre vette a figurát. A két tréner játékosan egymásnak ment, a volt angol szövetségi kapitány még meg is búbolta…

Keresés