2014. február 2. vasárnap

febr. 2
0:09
Primera División: a Málaga a hajrában fordított (She)
A Málaga az utolsó negyedórában fordítva 3–2-re nyert a Sevilla ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 2
0:13
NS: háborús győri pont; NFL-melléklet, fókuszban a Super Bowl - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
febr. 2
0:27
Barcelona: „Néha olyan, mintha idegenben játszanánk” (She)
Dani Alves is vastagon benne volt a Barcelona labdarúgócsapatának szombati vereségében, ám a brazil védő nem húzta meg magát a Valencia elleni 3–2-es hazai fiaskó után. Sőt kritizálta a saját közönségüket.
febr. 2
2:15
NFL: Peyton Manning az MVP, két díjat is behúzott a Panthers (She)
A papírformának megfelelően a Denver Broncost irányító Peyton Manninget választották meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013-as alapszakaszának legértékesebb játékosának (MVP).
febr. 2
7:21
Átigazolás: fél év után talált csapatot a korábbi DVTK-védő (She)
Féléves csapat nélküli időszak után újra talált magának „munkahelyet" a DVTK és az Egri FC korábbi szerb középhátvédje, Szavo Rakovics.
febr. 2
7:39
Ajánló: lássuk az Arsenalt, a Bayernt, a Realt és az Atléticót! - program (She)
Igazi húzónevek lépnek pályára vasárnap az európai topligákban. Az angol Premier League-ben a Liverpool vendégként, az Arsenal házigazdaként szerepel. Spanyolországban az Atlético Madrid otthon, a Real Madrid idegenben használhatja ki a Barcelona szombati botlását.
febr. 2
7:57
NBA: Love 43 pontja kevés volt; New York-i Heat-siker (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában Kevin Love hiába szerzett egymaga 43 pontot – csapata, a Minnesota Timberwolves pedig vendégként 113-t –, mégis szomorúan hagyta el a játékteret, hiszen a házigazda Atlanta Hawks nyerte meg a találkozót. A Miami Heat New Yorkban nyert a Knicks vendégeként 15 pontos különbséggel. A játéknap tucatnyi összecsapása közül utóbbi volt az…
febr. 2
8:15
Videó: emelt fővel - Fel kell dolgoznunk a történteket - Biros (She)
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a férfi vízilabda ob I rangadóján a Szolnok hazai környezetben 8–6-ra legyőzte a bajnok Egert. A mérkőzést követően a két csapat játékosai az NSO Tv kamerája előtt értékeltek.
febr. 2
8:17
NHL: LA-ben nullázták le a Kingst; kikapott a Penguins (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Los Angeles Kings házigazdaként kapott ki úgy a Philadelphia Flyerstől, hogy előbbi erejéből a becsületgólra sem telt. A Pittsburgh Penguins a Phoenix Coyotes vendégeként maradt alul kétgólos különbséggel. A Buffalo Sabres hét, az Ottawa Senators hat gólt kapott vendégként, nem is kerülhette el a vereséget.
febr. 2
8:19
Újpest: a Charleroi-t választotta a belga-kongói kiszemelt (She)
Bár nem az Újpestben, de mégis élvonalbeli csapatban folytatja pályafutását a belga-kongói kettős állampolgárságú Dieumerci Ndongala, aki a téli átigazolási időszakban az Újpest kiszemeltjei közé tartozott.
febr. 2
8:33
Felkészülés: a Haladás edzés után meccsel a Slaviával (She)
Vasárnap délelőtt még edzést tart Artner Tamás, majd kora délután a cseh Slavia Praha ellen játszik felkészülési mérkőzést a Törökországban edzőtáborozó Haladás labdarúgócsapata.
febr. 2
8:36
Magyar válogatott: Főszerepbe került a támadás gyakorlása a válogatottnál (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott kerete pénteken érkezett meg a törökországi Belekbe.
febr. 2
8:51
Újpest: Simon durcás volt, amiért nem mehetett a válogatotthoz (She)
Simon Krisztián, az élvonalbeli Újpest labdarúgója őszintén beszélt arról, milyen nehezen viselte a klub döntését, hogy ezúttal nem engedték el őt a válogatotthoz. Ráadásul erről az utolsó pillanatban kapott tájékoztatást.
febr. 2
8:53
Válogatott: egyre kevesebb az esély egy beleki mérkőzésre (She)
Továbbra sem tudni, játszik-e gyakorló mérkőzést a magyar labdarúgó-válogatott a törökországi edzőtáborban, vagy csupán egymás közti játék szerepel a heti programban. Idegen ellenféllel szemben lekötött találkozó továbbra sincsen, és a helyszínről származó információk szerint egyre kevesebb az esély arra, hogy alkalmas riválist találjon a nemzeti együttes.
febr. 2
9:09
Haladás: közös döntés volt, hogy Radó nem szerződik a Genkhez (She)
A francia Nantes mellett a belga Genk is szerette volna szerződtetni a Haladás fiatal tehetségét, Radó Andrást, azonban először csak kölcsönbe vitték volna, a klub és a játékos pedig közösen úgy döntött, hogy inkább marad.
febr. 2
9:11
Videó: „Gerendás menesztése után felocsúdni sem volt időnk” (She)
Pénteken menesztették a ZF Eger vezetőedzői posztjáról Gerendás Györgyöt, akinek neve már-már összeforrt az egri vízilabdázással. A szakember nem várta volna, hogy kenyértörésre kerül sor, utódának fájnak a (szokás szerint) köntörfalazás nélküli, kíméletlen mondatok, de tudta, hogy ilyen reakciók érkeznek majd. A csapatnak eközben felocsúdnia sem volt ideje az edzőváltást követően, máris a…
febr. 2
9:27
Gyász: elhunyt Karl Erik Böhn, a női kéziválogatott kapitánya (She)
Vasárnapra virradóra a tonsbergi kórházban hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 49. évében elhunyt Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott leukémiával kezelt szövetségi kapitánya.
febr. 2
9:45
DVTK: Paulo Sousa csapata szerződtetheti Kádárt (She)
Kádár Tamást, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK válogatott védőjét az izraeli első osztályú Maccabi Tel-Aviv szeretné szerződtetni.
febr. 2
9:48
Átigazolás: Hernanes, Salah, vagy Mata? - Top 10 januári transzfer (Agroinform)
Pénteken éjfélkor lezárult a téli átigazolási piac. Ki volt a legnagyobb fogás?
febr. 2
9:50
Gyász: Elhunyt Karl Erik Böhn, a női kéziválogatott szövetségi kapitánya (Agroinform)
Vasárnap hajnalban, hosszan tartó, súlyos betegség után életének 49. esztendejében elhunyt Karl Erik Böhn.
febr. 2
10:03
Meghalt Karl Erik Böhn (Infostart)
Vasárnap hajnalban elhunyt Karl Erik Böhn, a magyar nőikézilabda-válogatott hosszú ideje súlyos betegséggel küzdő szövetségi kapitánya - írja a Nemzeti Sport Online. A Magyar Kézilabda Szövetség gyertyagyújtással emlékezik az elhunyt kapitányra vasárnap 17 órától a Magyar Sport Háza Dózsa György úti bejáratánál.
febr. 2
10:03
Meghalt Karl Erik Böhn (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányánál 2013 februárjában diagnosztizáltak akut leukémiát.
febr. 2
10:21
Gerincsérvvel műtötték Douchev-Janics Natasát (Infostart)
Gerincsérvvel megoperálták Douchev-Janics Natasát. A Graboplast-Győr háromszoros olimpiai bajnoka hosszú ideje bajlódott lumbágóval, a beavatkozás pedig mostanra elkerülhetetlenné vált - számolt be az egyesület.
febr. 2
10:21
Férfi kosár: garázdaság és őrizetbe vétel Zalaegerszegen (She)
Betörte egy kávézó bejárati ajtaját, majd három embert bántalmazott az a hat fiatal, akit szombat este vettek őrizetbe a rendőrök Zalaegerszegen egy kosárlabda-mérkőzés után – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.
febr. 2
10:23
Így kapott ki otthon a Barcelona (Infostart)
A Barcelona 65 százalékban birtokolta a labdát a Valencia ellen a Nou Campban, mégis három gólt kapott és vereséget szenvedett.
febr. 2
10:23
Videó: csúnyán fejbe rúgta védőjét a Milan csatára (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 22. fordulójának szombati játéknapján a Milan hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a Torino ellen. A hazaiak támadója, Giampaolo Pazzini ennél többet is elért a meccs alatt: többek között védője, Kamil Glik arcát. Méghozzá lábbal, egy ollózó mozdulat során.
febr. 2
10:39
NB II: a korábbi újpesti támadó már a Vasassal készül (She)
A korábban az élvonalbeli Újpest FC labdarúgócsapatában is szereplő támadó, Szabó Bence a másodosztályú Vasasnál készül.
febr. 2
10:57
Ausztria: amatőr ligában a korábbi egri középpályás (She)
Ausztriában talált magának új klubot az Egri FC és a Nyíregyháza korábbi támadó középpályása, Farkas Ádám.
febr. 2
11:00
NFL: Erre fogadnak a profik (Agroinform)
A BetDSI oddsmestere elárulta, hogy mely különleges fogadási lehetőségek a legkedveltebbek a profik körében.
febr. 2
11:15
Paks: Lázokék a Vasas ellen is pályára lépnek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM-Paks szerdán Törökországba utazik edzőtáborba, ám a csapat kedden még az NB II-es Vasas ellen is pályára lép felkészülési mérkőzésen.
febr. 2
11:51
Boksz: Erdei helyettese legyőzte a nyugdíjba menő Muriqit (She)
A promóterek eredeti elképzelései szerint január 31-én Erdei Zsolt csapott volna össze West Orange-ben Elvir Muriqivel, azonban az ismert okok miatt a magyar bunyós nem vállalta a mérkőzést, és helyette az ausztrál Blake Caparello ugrott be, aki aztán legyőzte, egyben nyugdíjba is küldte ellenfelét.
febr. 2
11:53
Női kézi KEK: Döntsük el a párharcot itthon! - Szamoránsky (She)
A Bajnokok Ligájától búcsúzott a Ferencváros, s a norvég Tertnes Bergennel csap össze a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjében. Szamoránsky Piroska reméli, az esti hazai meccsen sikerül megnyugtató előnyt szerezni a visszavágóra.
febr. 2
11:54
Forma-1: Nyugdíjba vonult az F1 egyik legjobb mérnöke (Agroinform)
Bejelentette visszavonulását Ross Brawn, a Mercedes eddigi csapatfőnöke.
febr. 2
12:09
Videoton: öt fiatal írta alá első profi szerződését (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton öt utánpótláskorú játékosával kötött profi szerződést.
febr. 2
12:11
Videó: Griffin-kosár palánk mögül és félpályás alley-oopból (She)
Február első játéknapját a tengerentúli profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) csodálatos jelenetekkel ünnepelték a játékosok. Blake Griffin a Utah Jazz ellen ismét megmutatta, hogy lényegében bármire képes: a harmadik negyedben félpályás alley-oopból zsákolt háttal, a záró játékrészben pedig konkrétan a palánk mögül talált be. Igaz, hogy a labda nagyjából úgy szállt be, mint egy törött szárnyú…
febr. 2
12:27
Lombard: a kolumbiai játékost hazájába adták kölcsön (She)
Visszatér hazájába a Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapatának kolumbiai középpályása, César Quintero.
febr. 2
12:29
Barca: aggódó katalánok - drágán megfizetnek a botlásért (She)
Kellő tisztelettel ugyan, de alaposan lehúzta a keresztvizet a katalán sajtó a Barcelona labdarúgóiról, miután a soros bajnokin – a Primera División 22. fordulójának szombati játéknapján – odahaza kaptak ki meglepetésre a Valenciától 3–2-re.
febr. 2
12:48
Barcelona: Alves a szurkolókat kritizálta a vereség után (Agroinform)
Meglepetésre vereséget szenvedett hazai pályán a Barcelona a Valenciától a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
febr. 2
13:21
MU: Moyes szerint nem volt gond a teljesítményükkel (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, szezonbeli nyolcadik vereségét szenvedte el a Manchester United az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League), miután a 24. fordulóban 2–1-re kikapott a Stoke City otthonában. David Moyes, az MU menedzsere szerint nem volt gond a teljesítményükkel.
febr. 2
13:39
Felkészülés: hazai pályán nagyon megy Klinsmannéknak (She)
Az Amerikai Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja Chris Wondolowski góljaival 2–0-ra legyőzte a dél-koreai csapatot a nyári brazíliai világbajnokságra készülő együttesek Carsonban rendezett barátságos mérkőzésén.
febr. 2
13:41
DVTK: Furtado jött, és már távozott is Diósgyőrből (She)
A Tatran Presov elleni, szombati felkészülési mérkőzésen tesztelt portugál José Furtado nem lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK játékosa.
febr. 2
13:43
Női kézi: Böhn hatására csodát műveltünk a pályán - Görbicz (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata Karl Erik Böhnre emlékezve ma este 18 órakor közös gyertyagyújtásra várja a szurkolókat a Magvassy Csarnokhoz. Görbicz Anita elmondta, a norvég szakember munkájának hatására csodákat műveltek a pályán.
febr. 2
13:57
Maccabi: Kádár helyett francia védőt igazoltak Sousáék (She)
Az izraeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Maccabi Tel-Aviv szerződtette Rémi Marévalt, a 30 éves francia labdarúgót.
febr. 2
13:59
P. División: az Elche szerencsés góllal győzte le az Almeríát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 22. fordulójában az Elche otthon tartotta a három pontot az Almería ellen.
febr. 2
14:15
NB II: a Kisvárda korábbi élvonalbeli támadót csábítana haza (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben 14. helyén telelő Kisvárda kiszemeltjei között szerepel a korábbi élvonalbeli támadó, Gyánó Szabolcs.
febr. 2
14:33
Szocsi 2014: nincs kész minden szálláshely az újságíróknak (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) az újságírók elszállásolásának megoldását sürgeti a szocsi téli olimpia előkészítő bizottságától, mert a hegyvidéki szálláshelyek közül nem mindegyik készült el időre.
febr. 2
14:33
Megműtötték Douchev-Janics Natasát (Metropol)
A Graboplast-Győr háromszoros olimpiai bajnok kajakosát gerincsérvvel operálták.
febr. 2
14:35
PL: West Bromwich Albion-Liverpool élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 24. fordulójában a West Bromwich Albion hazai pályán játszik a Liverpoollal. A vendéglátók pocsék formában vannak, hiszen a legutóbbi 13 bajnokijukból mindössze egyet tudtak megnyerni, míg Brendan Rodgers együttese négy meccs óta veretlen a PL-ben. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 2
14:36
Karrier: Kipróbálnám magam Franciaországban - Ronaldo (Agroinform)
A Real Madrid kétszeres aranylabdás szupersztárja kedveli a francia kultúrát.
febr. 2
14:51
Videó: Karl Erik Böhntől búcsúzunk (She)
49. életévében elhunyt a leukémiával küzdő Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. „Ne könnyű terhet, hanem erős hátat kérj!” – mondta KEB. Most csak annyit kívánhatunk, legyen neki könnyű a föld.

Keresés