2014. március 1. szombat

márc. 1
0:45
Női kézi: továbbra is kritikus a Viborg helyzete (She)
Továbbra is kritikus a Ferencváros elleni KEK-negyeddöntőre készülő Viborg női kézilabdacsapatának anyagi helyzete.
márc. 1
0:49
Férfi kosár Euroliga: egy ponttal nyert a CSZKA (She)
A férfi kosárlabda Euroliga top 16-os csoportkörének nyolcadik fordulójában a CSZKA Moszkva mindössze egy ponttal nyert a Lokomotiv Kuban ellen, ugyancsak otthon tudott diadalmaskodni a szintén F-csoportos Bayern München és Real Madrid, valamint az E-csoportos Fenerbahce.
márc. 1
7:03
F1: az utolsó kollektív teszt 3. napja percről percre (She)
Szombaton tartják meg az F1-es csapatok idény előtti felkészülésének utolsó előtti tesztnapját. Több pilóta számára is ez az utolsó alkalom, hogy autóba üljön, így ma vezet utoljára Kimi Räikkönen, Nico Rosberg, Felipe Massa és Kevin Magnussen is. Ugyanakkor ezen a héten most láthatjuk először a világbajnoki címvédő Sebastian Vettelt, illetve Nico Hülkenberget, aki a legutóbbi két napot az élen…
márc. 1
7:21
NBA: Durant a nagyszünet után belehúzott (She)
Kevin Durant vezetésével az Oklahoma City 113–107-re legyőzte a Memphis Grizzliest az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A Thunder játékosa 37 pontot dobott a mérkőzésen, amiből 30-at a nagyszünet után szórt.
márc. 1
7:23
NHL: a Ducksnak egy gól is elég volt a Blues ellen (She)
Az Anaheim Ducks 1–0-ra legyőzte a St. Louis Bluest az észak-amerikai profi jégkorongliga alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A nyugati rangadó egyetlen gólját Andrew Cogliano ütötte még az első harmadban.
márc. 1
7:57
Tenisz: Cibulková-McHale döntő lesz Acapulcóban (She)
Dominika Cibulková–Christina McHale döntőt rendeznek az acapulcói kemény pályás tenisztorna női egyes versenyében. A Sao Paoló-i ATP-tornán kialakult az elődöntő párosítása.
márc. 1
8:33
Eurofutball: megszerezte első gólját a volt győri (She)
Eredmények, program és rövid beszámolók az európai labdarúgó-bajnokságok szombati étlapjáról.
márc. 1
8:35
Videó: az El-be vágyik az exarsenalos kispesti (She)
A labdarúgó NB I 9. helyén telelő Budapest Honvéd már Arturo Lupolival várja az Újpest elleni bajnoki folytatást. A 26 éves olasz csatár 2004-ben igazolt az Arsenalhoz, de megfordult több más angol klubnál is, így a Derby County, a Norwich City és a Sheffield United mezét is viselte. Hazájában a Fiorentina, az Ascoli, a Grosseto is a kenyéradói közé tartozott, Kispestre a Varesétől érkezett.…
márc. 1
8:37
NB II: megműtötték az SZTK szerb védőjét, feküdnie kell (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima hátvédje, Szlobodan Jakovljevics az utolsó, Csákvár elleni felkészülési mérkőzésen porcsérülést szenvedett, amely után műteni kellett – számolt be róla a klub honlapja.
márc. 1
8:51
Ajánló: Honvéd-Újpest, NB II-es és NB III-as meccsek - program (She)
A tegnapi tavaszi rajt után ma négy mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó NB I. Fővárosi rangadóval, a Honvéd–Újpest derbivel kezdünk, majd pályára lép a Haladás és a Videoton is. A másodosztályban a Dunaújváros PASE–Nyíregyháza csúcsrangadót tegnap játszották, de az összes többi mérkőzésre ma kerül sor. Rajtol az NB III tavaszi szezonja is. Összeállításunkban megtekintheti a hétvége magyar…
márc. 1
8:51
Karrier: Götze nincs Messi szintjén - Guardiola (Agroinform)
A Bayern vezetőedzője szerint Götzének még hosszú utat kell megtennie, hogy össze lehessen hasonlítani Lionel Messivel.
márc. 1
9:45
Videó: retrobunyók az NHL-ből (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL) régen sem puhány kisfiúk ütögették a pakkot. A jégen már akkor is elcsattant egy-két jól irányzott pofon, most ezekből csemegézünk.
márc. 1
9:45
Tenisz: Federer előhúzott valamit a régiből (Agroinform)
A dubaji tenisztorna elődöntőjében Federer legyőzte Djokovicsot, mi pedig górcső alá vettük kettejük 32. találkozóját.
márc. 1
10:03
Tenisz: az „éjszaka csillaga” legyőzte Murrayt (She)
Kevin Anderson és Grigor Dimitrov jutott be az acapulcói teniszverseny döntőjébe. Utóbbi Andy Murrayt verte meg az elődöntőben, szetthátrányból fordítva.
márc. 1
10:05
MU: „Olaszországban már 3-szor kirúgták volna Moyest” (She)
A Chelsea korábbi menedzsere, a játékosként 59-szeres olasz válogatott Gianluca Vialli szerint David Moyest Olaszországban ennyi idő alatt már háromszor kirúgták volna.
márc. 1
10:07
Videó: Kabát Péter hazatér Kispestre (She)
Kabát Péter, az Újpest FC támadója lázasan tért haza a törökországi edzőtáborból, de már jó formában várja a Honvéd elleni bajnoki nyitányt. Az Újpest FC-nek adott interjújában azt is elárulta, hogy számára mindig különleges a Honvéd elleni meccs, hiszen Kispesten nevelkedett.
márc. 1
10:57
Öttusa-vk: a koszos vízben 2 méteres a látótávolság (She)
A kombinált szám előtt félbeszakadt és végeredmény nélkül zárult a női verseny döntője az öttusázók idei első világkupaversenyén, Acapulcóban, helyi idő szerint pénteken.
márc. 1
10:57
Magyar válogatott: Pintér Attila José Gomessel találkozott (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Székesfehérváron egyeztetett a Videoton portugál vezetőedzőjével.
márc. 1
11:15
Öttusa vk - Félbeszakadt a női verseny, veszélyben a férfiak döntője (Infostart)
A kombinált szám előtt félbeszakadt és végeredmény nélkül zárult a női verseny döntője az öttusázók idei első világkupaversenyén, Acapulcóban, helyi idő szerint pénteken.
márc. 1
11:15
Videó: a Bayern-Schalkék top 10 gólja (She)
A Bundesliga 23. fordulójában a Schalke a címvédő Bayern München vendége lesz. A párharc történetének legszebb 10 góljával készülődünk a meccsre. Tekintse meg Mario Basler, Roy Makaay, Levan Kobiasvili és Karl-Heinz Rummenigge fantasztikus gólját!
márc. 1
11:16
Sportfogadás: Ingyen pénz sportfogadáshoz? Márciusban is játssz velünk 400 ezer forintért! (Agroinform)
A jelentős nyeremények megszerzéséhez mindössze sporttudásotokra lesz szükség, és minél helyesebben tippeljetek.
márc. 1
11:18
Premier League: Sturridge Southamptonban folytathatja a gólgyártást (Agroinform)
A Liverpool játékosa temérdek pénzt hozott a konyhára az elmúlt hetekben, de vajon meddig tart a sorozat?
márc. 1
11:51
Honvéd: hosszú távra jött az albán reménység (She)
Hosszú távon számol az átigazolási időszak végén igazolt albán tehetséggel, Kristi Markuval a Budapest Honvéd NB I-es labdarúgócsapata.
márc. 1
12:09
Anglia: skót jobbhátvédet kaptak kölcsön Bogdánék (She)
Az angol élvonalban, a Premier League-ben szereplő Aston Villa labdarúgócsapata egy hónapra kölcsönadta skót védőjét, Alan Huttont a második ligás Boltonnak.
márc. 1
12:11
Videó: Alig várjuk a Győr elleni meccset - Doll (She)
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának új vezetőedzője motivált, harcos játékosokkal akar győzelmet elérni a Győr elleni bajnokin. A FradiMédia által készített interjúban arról is beszél, hogy a szurkolók buzdítását bele kell építeni a csapat játékába.
márc. 1
12:13
Udinese: Di Natale célba vette Del Pieróékat (She)
Antonio Di Natale január elején bejelentette, hogy az idény végén befejezi profi karrierjét, az Udinese labdarúgócsapatának veterán csatára azonban ma már nem biztos benne, hogy az idén visszavonul.
márc. 1
12:45
VB 2014: Rooneyék csajozhatnak Brazíliában (Agroinform)
Capello eltiltotta a feleségeket a játékosoktól a vb ideje alatt, Brazíliában viszont ott lehetnek a csapattal.
márc. 1
12:47
Serie A: Tizedik nekifutásra legyőzi az Inter a Romát? (Agroinform)
A milánóiak 9 meccse képtelen legyőzni a fővárosiakat, most ott törnék meg a sorozatot, ahol még gólt sem nagyon rúgnak.
márc. 1
13:03
Birkózás: az örökifjú Deák-Bárdos éremért mehet (She)
A Golden Grand Prix-sorozat első 2014-es versenyén Deák-Bárdos Mihály (130 kilogramm) és Lőrincz Viktor (85 kg) is elődöntőbe jutott, vereségük után azonban csak bronzéremért küzdhetnek az esti programban.
márc. 1
13:05
Férfi kézi NB I: Veszprém-Szeged élőben az NSO-n! (She)
Szombat kora délután a Veszprém a Szegedet fogadja a férfi kézilabda NB I rangadóján, amelyen valószínűleg eldől, melyik csapat nyeri meg az alapszakaszt. Kövesse figyelemmel a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
márc. 1
13:07
Videó: 70 méteres gól a középkezdés után (She)
Elképesztő gólt rúgott Andrew Deltac, a Harrison High School futballcsapatának játékosa. Deltac a középkezdés után saját térfeléről, nagyjából 70 méterről talált a kapuba.
márc. 1
13:21
Gyász: szívroham végzett a 30 éves trinidadival (She)
Harmincéves korában elhunyt Kevon Carter 31-szeres válogatott Trinidad és Tobagó-i labdarúgó, aki csapata pénteki edzésén szívinfarktust kapott.
márc. 1
13:57
NB I: Budapest Honvéd-Újpest élőben az NSO-n! (She)
Budapest Honvéd–Újpest FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 1
14:15
Alpesi sí: Miklós Edit nem indulhatott Svájcban (She)
A norvégiai Kvitfjellben lesiklóversennyel folytatódott a férfi alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a kanadai Eric Guay szerezte meg a francia Johan Clarey és az osztrák Matthias Mayer előtt. A norvég Aksel Lund Svindal viszont hatodik helyével is megnyerte a lesikló-világkupát, és összetettben is átvette a vezetést. A nők hasonló versenye a svájci Crans Montanában elmaradt, így…
márc. 1
14:33
NB II: a 17. forduló történései - élő eredménykövető! (She)
A labdarúgó NB II 17. fordulójában a Dunaújváros PASE–Nyíregyháza csúcsrangadót tegnap játszották, de az összes többi mérkőzésre ma kerül sor. Kövesse a mérkőzések alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével.
márc. 1
14:33
La Liga: Ki a hatékonyabb, Diego Costa vagy Cristiano Ronaldo? (Agroinform)
A gólkirályi címért egymással harcoló támadók különpárbaját is hozza a csúcsderbi.
márc. 1
14:35
Premier League: Öt dolog, amibe belebukhat Moyes a Unitednél (Agroinform)
Egy Olympiakosz elleni BL-bukta még nem volt elég, de vajon a kiesés már az lesz? És, ha nem jutnak be a BL-be? Elemzés.
márc. 1
14:51
Férfi kézi NB I: a Veszprém visszavágott a Szegednek (She)
A férfi kézilabda NB I 21. fordulójának rangadóján az MKB-MVM Veszprém hazai pályán 25–22-es győzelmével visszavágott a Pick Szegednek őszi vereségéért, ezzel nagyon közel került az alapszakasz első helyének megszerzéséhez.
márc. 1
14:51
Kézilabda: Megráncigálta a Szeged a Veszprém bajszát (Agroinform)
A címvédő Veszprém nyerte meg a szombati rangadót, miután a 25-22-re legyőzte a listavezető Pick Szeged együttesét.
márc. 1
14:53
Sífutás: két olimpiai bajnok is esett a lahti döntőben (She)
A finnországi Lahtiban férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet az előbbieknél a norvég Paal Golberg, utóbbiaknál pedig az amerikai Kikkan Randall szerezte meg.
márc. 1
14:53
Edzőkérdés: Hiddink lesz Louis van Gaal utódja az Oranje kispadján (Agroinform)
Guus Hiddink már az edzői stábját állítja össze, Ruud van Nistelrooy és Giovanni van Bronckhorst is szerepet kaphat.
márc. 1
15:09
Bundesliga 2.: a Köln pontot mentett, Király nullázott (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2). 23. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München gól nélküli döntetlent játszott a Sandhausen otthonában. A magyar kapus végigjátszotta a találkozót, amelyen több nagy védéssel járult hozzá csapata pontszerzéséhez.
márc. 1
15:27
A Veszprém nyerte a rangadót (Metropol)
A címvédő MKB-MVM Veszprém 25-22-re legyőzte az eddig százszázalékos Pick Szegedet a férfi kézilabda NB I szombati rangadóján.
márc. 1
15:45
Bundesliga: Dortmund-Nürnberg élőben az NSO-n! (She)
A Bundesliga 23. fordulójában a Borussia Dortmund a Nürnberget fogadja. A dortmundiaknak nagy szükségük lenne az újabb három pontra a dobogóért folytatott versenyfutásban. Kövesse a találkozót percről percre frissülő online közvetítésünk segítségével.
márc. 1
15:47
F1: a Red Bull egy kört sem tett meg, Massa 2014-es csúcsa (She)
Miközben Sebastian Vettel fél kört sem tudott megtenni a Red Bull-Renault-val az idény előtti F1-es teszt utolsó előtti napján, új favorit került a középpontba: Felipe Massa a Williams-Mercedesszel az egész bahreini tesztsorozat eddigi leggyorsabb körét futotta, ráadásul az istállók közül csak a Williams mondhatja el magáról, hogy egyszer sem kellett miatta lengetni a piros zászlót az eddigi 11…
márc. 1
16:03
NB I: a Honvéd legyőzte odahaza az Újpestet (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a Budapest Honvéd hazai pályán bombagólokkal tarkított, fordulatos mérkőzésen 3–2-re legyőzte az Újpest együttesét.
márc. 1
16:03
Karrier: Sagna cáfolja, hogy elhagyja az Arsenalt (Agroinform)
Az Arsenal rutinos jobbhátvédje cáfolta, hogy távozni akar az Ágyúsoktól. Sagna szerződése lejár a szezon végén lejár.
márc. 1
16:05
PL: Fulham-Chelsea és Stoke-Arsenal az NSO-n! (She)
A Premier League 28. fordulójában a listavezető Chelsea a tabella utolsó helyén álló londoni riválisához, a Fulhamhez látogat. Felix Magath együttese legutóbb 2006-ban tudta megverni városi vetélytársát bajnoki mérkőzésen, ráadásul Lampardék 2014-ben még nem találtak legyőzőre a PL-ben. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 1
16:07
NB I: Haladás–MTK élőben az NSO-n! (She)
Szombathelyi Haladás–MTK Budapest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 1
16:09
Hollandia: Hiddink már egyeztetett a stábjáról (She)
Guus Hiddink úgy készül, hogy a nyári brazíliai világbajnokság után ő lesz a távozó Louis van Gaal utódja a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.

Keresés