2014. január 1. szerda

jan. 1
18:03
Premier League: Csúcsot döntött a Manchester City, nem hibáztak a nagyok (Agroinform)
A Manchester City 3-2-re nyert a Swansea otthonában a labdarúgó Premier League 20. fordulójának újévi játéknapján.
jan. 1
18:21
PL: az Arsenal nehezen, a Pool és a Chelsea könnyen nyert (She)
Az Arsenal, ha csupán a hajrában bepréselt gólokkal is, de legyűrte a Cardiff Cityt (2–0) az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában, így visszaállt a tabella első helyére, és megtartotta a távolságot a Southamptonban magabiztosan nyerő (3–0) Chelsea, valamint a Liverpool előtt, amely hazai pályán 2–0-ra megverte a Hull Cityt. Gera Zoltán a 88. percben lépett pályára a…
jan. 1
18:23
Tenisz: Murray után Ferrert is egy német búcsúztatta (She)
Andy Murray és David Ferrer is kikapott a dohai tenisztorna második fordulójában, előbbit Florian Mayer, utóbbit Daniel Brands búcsúztatta. Rafael Nadal ezzel szemben sikerrel vette a második katari akadályát, bár ő sem sziporkázott.
jan. 1
18:39
PL: Man. United-Tottenham mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 20. fordulójának zárómérkőzésén a Manchester United a Tottenham Hotspurt fogadja. Kövesse a találkozót online, szöveges tudósításunk és folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
jan. 1
18:39
Nagy kérdés az Eb-szereplés (Blikk)
Budapest – Még nem dőlt el, hogy Mocsai Lajos (59) szövetségi kapitány a magyar férfikézilabda-válogatottnál kikre számíthat a jövő vasárnap kezdődő dániai Európa-bajnokságon.
jan. 1
18:39
Férfi kézilabda Eb: Nagy László kihagyja az Eb-t (Agroinform)
Nem vehet részt a január 12-én kezdődő kézilabda Európa-bajnokságon Nagy László, a magyar válogatott jobbátlövője.
jan. 1
18:57
Kihagyja a kontinenstornát a kézilabdázó Nagy László (Infostart)
Nem vehet részt a január 12-én kezdődő kézilabda Európa-bajnokságon Nagy László, a magyar válogatott jobbátlövője.
jan. 1
18:57
Új-Zéland: naponta lefutott egy maratoni távot tavaly egy pár (She)
Világcsúcsot állított fel egy új-zélandi házaspár, miután az elmúlt év minden napján lefutott egy maratoni távot Ausztráliában. Futásukat szerdán fejezték be, amikor egy extra maratonit futottak Melbourne-ben.
jan. 1
18:57
Kihagyja a kontinenstornát Nagy László (Metropol)
Az MRI vizsgálat eredményei fedték fel, mi okozza fájdalmait.
jan. 1
18:59
Sífutás: norvég uralom a Touron, Sundby és Jacobsen vezet (She)
Bár a férfiaknál Alekszej Poltoranyin révén kazah, a nőknél pedig Kerttu Niskanen jóvoltából finn siker született a sífutók Tour de Ski versenysorozatának negyedik állomásán, az összetettben teljes a norvég uralom.
jan. 1
19:15
Championship: Vargáék a végén buktak el két pontot Boltonban (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 24. fordulójában Varga József együttese, a Middlesbrough a végén bukott el két pontot a Bogdán Ádámot nélkülöző Bolton Wanderers otthonában. A hazaiak részéről a csereként beállt David Ngog a 91. percben mentette döntetlenre (2–2) a találkozót. Varga a kispadról nézte végig a meccset, Bogdán nem volt a keretben.
jan. 1
19:15
Nadal negyeddöntős Dohában (Metropol)
Háromjátszmás mérkőzésen biztosította helyét.
jan. 1
19:17
Videó: Suárez nagy gólt lőtt szabadrúgásból a Hull ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Liverpool, a Chelsea és az Arsenal is kapott gól nélkül győzött. A Poolban Luis Suárez ismét villant, az uruguayi támadó szabadrúgásból nagy erővel bombázott a Hull City kapujába, biztossá téve ezzel csapatának a három pontot. Összefoglalók.
jan. 1
19:19
Arsenal: több hétre kiesett az újévi győzelem hőse (She)
Legalábbis Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere a Cardiff City elleni szerdai győzelem (2–0) utáni nyilatkozatában azt jövendölte: a bokasérülést szenvedő Nicklas Bendtner hetekig nem léphet pályára.
jan. 1
19:33
Franciaország: visszavonult a BL-döntős Monaco szélsője (She)
Január elsején bejelentette a visszavonulását Jérome Rothen, a Monacóval 2004-ben BL-döntőt játszó (és elveszítő) francia válogatott szélső. A 2003–2004-es BL-idényben Rothen adta a legtöbb gólpasszt.
jan. 1
20:09
Jégkorong, EBEL: tíz percet nagyon elszúrt a Fehérvár (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata 3–2-re kikapott a Znojmo otthonában az EBEL január 1-jei mérkőzésén.
jan. 1
20:27
PL: az MU otthon kapott ki a Tottenhamtől (She)
A Premier League 20. fordulójának zárómérkőzésén a Tottenham Hotspur 2–1-re legyőzte idegenben a Manchester Unitedet, amivel meg tudta előzni riválisát a tabellán. A vendégek Emmanuel Adebayor és Christian Eriksen találatával tettek szert kétgólos előnyre, amire csak Danny Welbeck tudott válaszolni, így az MU hat, veretlenül megvívott tétmeccset követően kapott ki újra.
jan. 1
20:27
Premier League: Újévi meglepetés Manchesterben, a Tottenham lesújtott az Old Traffordon (Agroinform)
A Tottenham 2-1-re nyert a Manchester United otthonában a labdarúgó Premier League 20. fordulójának újévi meccsén.
jan. 1
21:03
Darts-vb: Wright-Van Gerwen döntő élőben az NSO-n! (She)
A tavalyi világbajnoki döntőt Phil Taylorral szemben elveszítő holland Michael van Gerwen és az idei torna meglepetésembere, a skót Peter Wright vívja a döntőt a 2013–2014-es darts-világbajnokságon a londoni Alexandra Palace-ban. Elődöntőjüket mindketten simán megnyerték, mondhatni bombaformában érkeztek meg az év első világbajnoki döntőjébe, amelyen a győzelemhez hét játszmát kell megnyerni.…
jan. 1
21:21
Chelsea: Az ajtó nyitva áll Mata előtt - Mourinho (She)
Juan Matának nem muszáj a Chelsea-nél maradnia – utalt erre a londoni futballcsapatot irányító José Mourinho, miután spanyol játékosa elégedetlenkedve fogadta a lecserélését a Southampton elleni győztes bajnokijukon.
jan. 1
21:23
Mol Liga: szétlövésben nyert a DAB Miskolcon (She)
A jégkorong Mol Ligában a Dunaújváros fordulatos meccsen 5–4-re győzött Miskolcon, és ezzel élre állt. A Jegesmedvék már két góllal is vezettek, innen tudtak fordítani a vendégek, a találkozó azonban hosszabbításba torkollott. A ráadásban nem esett gól, a szétlövést pedig Galanisz Nikandrosz révén a DAB nyerte meg.
jan. 1
21:39
Videó: a Spurs két gyönyörű fejes góllal intézte el az MU-t (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának zárómérkőzésén a Tottenham idegenben 2–1-re legyőzte a Manchester Unitedet. Íme, a találkozó góljai!
jan. 1
21:57
F1: a két pálya között történt Schumacher balesete - fotó (She)
Azt már a szerencsétlenség napján lehetett tudni, hogy Michael Schumacher a hivatalosan kijelölt pályákról letérve szenvedett síbalesetet, most pedig egy grafikával ellátott fénykép is napvilágot látott, amelyen pontosan látható, hol esett el a hétszeres Formula–1-es világbajnok.
jan. 1
22:15
PMFC: az ügyvezető nem fogott új szponzorok keresésébe (She)
Feleki Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC ügyvezetője elmondta, január 6-án megkezdik az alapozást a játékosok, akik a velük kötött egyezség alapján három havi elmaradás után válnának szabadon igazolhatóvá. A sportvezető egyelőre nem kezdett új szponzorok keresésébe, mivel az a jelenlegi klubtulajdonos, Matyi Dezső feladata lenne.
jan. 1
22:33
Newcastle: Coloccini hat hét kihagyásra számíthat (She)
A Newcastle United labdarúgócsapata 2014 első napján a West Bromwich elleni bajnoki mérkőzése (1–0) mellett Fabricio Coloccinit is elvesztette. Az argentin védő térdsérülést szenvedett.
jan. 1
22:35
Cardiff: Solskjaer már a spájzban, a tulaj mellől nézte a meccset (She)
A korábbi manchesteri támadó, Ole Gunnar Solskjaer tűnik befutónak az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Cardiff City üresen álló menedzseri posztjára. A Moldéval két bajnokságot és egy Norvég Kupát nyerő Solskjaer Vincent Tan tulajdonos mellől nézte végig az Arsenal elleni délutáni bajnokit.
jan. 1
22:51
Atlético Madrid: korábbi csapattársával erősít Simeone (She)
Az Atlético Madrid labdarúgócsapata bejelentette, hogy megegyezett a Metaliszt Harkivval az argentin José Sosa kölcsönvételéről.
jan. 1
23:09
NB I: Buffon videóit nézve kap ihletet a kövesdi kapus (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd kapusa, Szántai Levente elmondta, a mérkőzések előtt Gianluigi Buffon videóit nézve kap ihletet.
jan. 1
23:11
NHL: szétlövéses Toronto-siker 105 491 néző előtt (She)
A Toronto Maple Leafs jégkorongcsapata nyerte meg a 2014-es Winter Classicot az NHL-ben, miután szétlövéssel záruló mérkőzésen 3–2-re legyőzte a Detroit Red Wingset. A találkozót 105 491 néző látta a helyszínen, az Ann Arbor-i Michigan Stadionban, ez világrekord. A játéknap másik mérkőzésén is vendéggyőzelem született: a Tampa Bay két góllal bizonyult jobbnak vendéglátójánál, a Vancouvernél.
jan. 1
23:45
Darts-vb: Van Gerwen idén már megnyerte a döntőt (She)
A tavalyi döntőt Phil Taylorral szemben elveszítő holland Michael van Gerwen második próbálkozására megnyerte a PDC darts-világbajnokságot, miután remek kezdésének köszönhetően 7:4-re legyőzte a skót Peter Wrightot a londoni Alexandra Palace-ban.

2014. január 2. csütörtök

jan. 2
0:21
NS: 2013 Dante éve volt - 2014 a vb éve - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
jan. 2
7:12
Afrika: Yaya Touré, Drogba vagy Mikel lesz az Év játékosa (She)
Az Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF) nyilvánosságra hozta annak a három futballistának a nevét, akik közül kikerül a fekete kontinens 2013-ban legjobbnak bizonyuló játékosa. A győztes majd a január 9-ei, lagosi gálán lesz bejelentve.
jan. 2
8:06
Mezőkövesd: próbajátékra érkeznek a szlovákok (She)
Három szlovák labdarúgó, két védő és egy támadó is az élvonalban szereplő Mezőkövesd labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását – számoltunk be róla korábban a szlovák Profutbal információi nyomán. Nos, Véber György, az újonc mestere cáfolta, de még inkább pontosította a honlap értesüléseit.
jan. 2
8:24
Ma a tévében: PSG-Real Madrid, Ibra kontra CR7 (Infostart)
A csütörtöki és pénteki élő sportközvetítések a hazai televíziókban:
jan. 2
8:24
Championship: a partjelző kihúzta a gyufát a Millwall-drukkernél (She)
Kellemetlen incidens zavarta meg a Millwall–Leicester City (1–3) angol másodosztályú (Championship) labdarúgó-mérkőzést tegnap, amikor egy dühös hazai drukker kivette Alan Young partjelző kezéből a zászlót, majd a földre vágva tönkretette.
jan. 2
8:27
Eddig 13 kvótája van Magyarországnak (Metropol)
A legnépesebb különítményt a rövidpályás gyorskorcsolyázók adják.
jan. 2
8:45
Chelsea: Mata kell is meg nem is Mourinhónak (Agroinform)
Nem javult Juan Mata pozíciója a Chelsea-nél. A spanyol középpályás elégedetlenkedve reagált vasárnapi lecserélésre.
jan. 2
9:00
Tenisz: a Willams nővérek sikere, Serenára Sarapova vár (She)
Serena Williams Brisbane-ben, míg testvére, Venus Aucklandben nyert simán az adott WTA-torna negyeddöntőjében. Az elődöntőben Serena az orosz Marija Sarapovával találkozik – a páros csatája 2004 óta tart, jelenleg az amerikai 14–2-re vezet, ebből tizenhárom győzelem zsinórban –, míg Venus egy honfitárssal, Jamie Hamptonnal mérkőzik.
jan. 2
9:02
Videó: csata - hiába a távolság, Sofron lenyomta Kógert (She)
A Nemzeti Sport európai túráján meglátogatta Sofron Istvánt, a Krefeld Pinguine játékosát. A DEL, azaz a német első osztályú jégkorongbajnokságban játszó magyar légiós otthonát is megmutatta az NSO Tv-nek.
jan. 2
9:18
NBA: 236 pont Minnesotában, Washingtonban nyert a Dallas (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában 236 pont esett a Minnesota Timberwolves–New Orleans Pelicans összecsapáson, amelynek végén a 12 ponttal többet gyűjtő házigazdák örülhettek. Az LA Clippers és a Toronto Raptors házigazdaként, míg a Dallas Mavericks, Philadelphia 76ers duó vendégként nyert.
jan. 2
9:21
Benedek Tibor: mindig magasan van a léc (Metropol)
Óvatosságra inti a közvéleményt a nyári, budapesti Európa-bajnokság előtt a Benedek Tibor.
jan. 2
9:39
Darts: Michael van Gerwen a darts új királya (Agroinform)
A második helyen kiemelt holland győzelmével záródott a 2014-es PDC darts-világbajnokság.
jan. 2
9:54
Videó: neki sikerült - holland grimaszbajnok a világ tetején (She)
Mint beszámoltunk róla, a tavalyi döntőt Phil Taylorral szemben elveszítő holland Michael van Gerwen második próbálkozására megnyerte a PDC dartsvilágbajnokságot, miután remek kezdésének köszönhetően 7:4-re legyőzte a skót Peter Wrightot a londoni Alexandra Palace-ban.
jan. 2
9:57
Három magyar egység indul a Dakaron (Metropol)
Szombaton az ünnepélyes rajtceremóniával kezdődik a 2014-es Dakar-rali.
jan. 2
9:57
Átigazolás: Ukrajnából erősített az Atlético (Agroinform)
Az Atlético Madrid fél évre kölcsönvette José Sosát a Metaliszt Harkivtól.
jan. 2
10:12
F1: egy újságíró papnak álcázva próbált bejutni Schumacherhez (She)
Sabine Kehm, a síbalesete után mesterségen kómában lévő hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher menedzsere elmondta, egy újságíró papnak álcázva próbált bejutni a grenoble-i kórházba, de lebukott.
jan. 2
10:15
Williams és Sarapova elődöntős (Metropol)
A döntőbe jutásért az amerikai és az orosz teniszező egymással játszik majd a brisbane-i tenisztornán.
jan. 2
10:48
Videó: csak sárgát kapott a durvulásért a korábbi Arsenal-játékos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Crystal Palace 1–1-es döntetlent játszott a Norwich Cityvel. A találkozó 41. percében a korábbi Arsenal-játékos, Marouane Chamakh ellen szabálytalankodtak, aki rossz néven vette, és az arcánál fogva a földre lökte Wes Hoolahant. A támadó és a középpályás is sárga lapot kapott. Íme!
jan. 2
10:51
Két kínai a legjobb négy között (Metropol)
Li Na a román Monica Niculescut, Peng Suaj pedig a szlovák Jana Cepelovát legyőzve jutott túl a csütörtöki negyeddöntőn.
jan. 2
11:24
F1: változatlan Schumacher állapota, fotó a mentésről (She)
Az elmúlt 24 órában sem változott Michael Schumacher állapota. A hétszeres Formula–1-es világbajnok vasárnap síbalesetben súlyos fejsérülést szenvedett, s bár keddre virradóra eltávolították az agyából a vérömlenyt, amitől kissé javult az állapota, továbbra is kritikus állapotban fekszik a grenoble-i kórházban.

Keresés