2015. január 13. kedd

jan. 13
7:12
KTE: marad a kölcsönkapus, ha a Vidi nem tudja eladni (She)
Tomás Tujvel, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton kapusa minden bizonnyal a szezon végéig marad a Kecskemét kölcsönjátékosa.
jan. 13
7:14
MTK: edzenie szabad a három hónapra eltiltott védőnek (She)
Megkapta az engedélyt az edzésre Kálnoki Kis Dávid, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK védője, miután az MLSZ három hónapra eltiltotta őt mindennemű sporttevékenységtől.
jan. 13
7:30
NBA: Hiába kapaszkodott a Chicago, kikapott az Orlandótól (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a Chicago Bulls hiába nyerte meg az utolsó negyedet nyolc ponttal, meglepetésre kikapott az Orlando Magictől.
jan. 13
8:06
NHL: kikapott a keleti éllovas; Ovecskin újabb rekordja (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) hétfői játéknapján a Tampa Bay Lightning, a Keleti Főcsoport listavezetője 7–3-as vereséget szenvedett a Philadelphia Flyerstől.
jan. 13
8:08
Honvéd: Ez a döntés most más lesz… - Del Piero (She)
Alessandro Del Piero, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéddal is szóba hozott olasz ikon megígérte, most gyorsabban dönt majd a jövőjéről, mint a legutóbbi alkalommal.
jan. 13
8:24
Légiósok: Gruborovics harmadosztályú csapatnál edz (She)
A finn-magyar kettős állampolgárságú labdarúgónak, Gruborovics Tamásnak egyelőre nincs csapata, de sajtóértesülések szerint már a finn harmadosztályban szereplő Ekenäs IF-fel készül.
jan. 13
8:26
NCAA: a Buckeyes ledózerolta a nagydöntőben a Ducksot (She)
Az Ohio State nyerte az észak-amerikai egyetemi amerikai futball-liga (NCAA) állami döntőjét, miután meglepetésre 42–20-ra legyőzte a korábban esélyesebbnek vélt Oregon Duckst.
jan. 13
8:42
Balhés meccsen nyert a Houston (Infostart)
A Houston Rockets sima, 113-99-es győzelmet aratott a Brooklyn Nets vendégeként az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
jan. 13
8:42
Ajánló: angol, olasz, spanyol kupameccsek - program (She)
Európa-szerte kupamérkőzéseket játszanak a labdarúgócsapatok kedden, Angliában, Olaszországban és Spanyolországban is, míg az Ázsia-kupában két mérkőzést rendeznek.
jan. 13
8:44
Aranylabda: a gála „levezetése” élőben az NSO-n! (She)
Cristiano Ronaldo kapta meg a 2014-es év legjobb futballistájának járó Aranylabdát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hétfő esti zürichi gáláján. Lionel Messi végzett a második, Manuel Neuer a harmadik helyen. Löw az év edzője, James Rodríguezé a Puskás-díj. Jöjjön a „levezetés”!
jan. 13
9:00
Sydneyi tenisztorna - Radwanska nem jutott negyeddöntőbe (Infostart)
A harmadik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanska a nyolcaddöntőben kikapott a spanyol Garbine Muguruza Blancótól sydneyi keménypályás tenisztorna női versenyében.
jan. 13
9:09
NHL: Sírva búcsúzott a finn legenda (Agroinform)
Visszavonult a sportág egyik korszakos zsenije, Teemu Selänne. Anaheimben győzelemmel búcsúztak tőle.
jan. 13
9:36
DVTK: Bartha László is a kiszemeltek között (She)
Bartha László, a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM-Paks támadója iránt érdeklődik a DVTK.
jan. 13
9:38
Aranylabda: Messi Luis Enriquét unta, Henry az egészet (She)
Az Aranylabda-gálán a legfontosabb kitüntetést, Cristiano Ronaldo díját Thierry Henry jelentette be és adta át. A francia nem volt túlzottan feldobva a szerepétől: egykedvűen, s talán kissé szomorúan álldogált az ünneplő portugál mögött.
jan. 13
10:12
Sznúker: asztalhoz áll Ronnie, aki nemcsak virtuóz, küzdő is (She)
A sznúkeresek Masters viadalának keddi játéknapján asztalhoz áll a londoni viadal címvédője, az angol Ronnie O'Sullivan, aki Ricky Walden ellen kezdi meg szereplését az Alexandra Palace-ban. Az ötszörös világbajnok, akiről decemberben kiderült, hatalmas küzdő is, 14 órától játszik, míg este a tüdőrákból kigyógyuló Ali Carter küzd meg Barry Hawkinsszal.
jan. 13
10:14
Ázsia-kupa: megvan az első két továbbjutó (She)
Elkezdődött a csoportkör második fordulója a labdarúgó Ázsia-kupán. Az A-csoportban Dél-Korea és Ausztrália is győzött, ezzel az utolsó forduló eredményétől függetlenül mindkét válogatott kiharcolta a továbbjutást.
jan. 13
10:16
Australian Open: Fucsovics chileivel kezd a selejtezőben (She)
Fucsovics Márton chilei ellenfelet kapott az ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első fordulójában.
jan. 13
10:18
Lombard: elkezdték - Lengyel gyorsítani és fiatalítani akar (She)
Bő egy hónapos téli pihenőt követően hétfőn megkezdte a labdarúgó NB I tavaszi idényére való felkészülést a Lombard Pápa, Lengyel Ferenc vezetőedző fiatalítani és gyorsítani szeretne a csapaton.
jan. 13
10:20
Aranylabda: hogyan szavazott CR, Messi és Ibra? Kinél lett első Pogba? (She)
Cristiano Ronaldo nagy fölénnyel nyerte meg a 2014-es Aranylabda-szavazást Lionel Messi és Manuel Neuer előtt. Az alábbiakban a szavazásra jogosultak voksaiból szemezgettünk, így megtudhatják, kire szavazott maga a portugál aranylabdás, örök argentin riválisa vagy szövetségi kapitányaik. A nemzetközileg is széles körben ismert játékosok és edzők szavazatai mellett összegyűjtöttünk néhány…
jan. 13
10:30
Női kézilabda: távozik a Vác macedón légiósa (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott macedón idegenlégiósával, Marija Szteriovával az NB I 10. helyén álló Vác női kézilabdacsapata.
jan. 13
10:57
Angol foci: Április óta nem nyert Touré nélkül a City (Agroinform)
Az elenfántcsontparti középpályás akár a soron következő öt meccset is kihagyhatja válogatottbeli elfoglaltsága miatt.
jan. 13
11:06
DVTK: Kádár kevesebbet keresett volna a Wislánál - Guzmics mázlija (She)
Mint ismert, Kádár Tamást a nyáron a Wisla Kraków szerződtette volna, és bár a lengyel klub már megegyezett a DVTK-val, a játékossal nem jutott dűlőre. A válogatott védő most megerősítette korábbi értesülésünket, hogy a diósgyőrinél kisebb fizetést ajánlottak neki.
jan. 13
11:24
Fucsovics chilei ellenféllel kezd a selejtezőben (Infostart)
Fucsovics Márton chilei ellenfelet kapott az ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első fordulójában.
jan. 13
12:00
Barcelona: Messi figyelmeztetett, a MU térfelén pattog a labda? (She)
Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának világsztárja a hétfő esti Aranylabda-gálán meglepő kijelentést tett, ami a jövőjét illeti. A The Guardian szerint a klasszis szavai az angol klubóriás Manchester Unitednak szólhattak, amelynél nem titok, Louis van Gaal annyit költhet, amennyit csak akar.
jan. 13
12:02
Honvéd: Miccoli olasz munkaadója mozgolódik (She)
Keddi olasz sajtóinformációk szerint mégis elképzelhető, hogy Fabrizio Miccoli szakít jelenlegi csapatával, az olasz labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő Leccével.
jan. 13
12:18
FTC: Lauth érez magában még egy évet, nem vonul vissza (She)
Jól érzi magát Budapesten Benjamin Lauth, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros támadója, aki még nem gondolkodik a visszavonuláson.
jan. 13
12:20
Aranylabda: C. Ronaldo a 2010-es Messivel egy cipőben (She)
Míg a nyolcvanas-kilencvenes évek óta az volt a jellemző, hogy a világbajnokságok évében vb-aranyat szerző játékos kapta az Aranylabdát, addig az elmúlt években a góllövőlistákhoz hasonlóan az egyéni elismerésekre vonatkozó szavazásokon domináló Lionel Messi és Cristiano Ronaldo ezt a tendenciát is felülírta.
jan. 13
12:22
NB II: inkább civil lesz az újonc egyik alapjátékosa (She)
Ambrus Sándor, a Csákvár védője leadta szerelését, és távozott a csapattól – tudtuk meg a labdarúgó NB II 14. helyén telelő klub hivatalos honlapjáról.
jan. 13
12:27
NFL: Akikre érdemes lesz figyelni a következő szezonban - néhány bátor jóslat (Agroinform)
Bemutatunk négy csapatot, akik bár bajnokok aligha lesznek, pénzt hozhatnak a konyhára jövőre.
jan. 13
12:36
NB II: leadta szerelését az újonc egyik alapjátékosa (She)
Ambrus Sándor, a Csákvár védője leadta szerelését, és távozott a csapattól – tudtuk meg a labdarúgó NB II 14. helyén telelő klub hivatalos honlapjáról.
jan. 13
12:38
DVTK: a klub elismerte, Elek Ákos orvosira Kínába utazott (She)
A DVTK NB I-es labdarúgócsapata hivatalos honlapján elismerte korábbi értesülésünket, válogatott középpályása, Elek Ákos a mai napon Kínába utazott orvosi vizsgálatra, ezért biztosan nem vesz részt január 15-én a csapat első edzésén.
jan. 13
12:40
Videó: Howard ütött, Garnett fejelt - balhé az NBA-ben (She)
Két sztár balhéjáról marad emlékezetes az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik tegnapi mérkőzése.
jan. 13
12:42
ETO: nemet mondott a Győrnek Deac, Izraelbe megy - sajtóhír (She)
Román sajtóértesülések szerint Ciprian Deac nem lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO játékosa.
jan. 13
12:54
Honvéd: „Nem vagyunk a Del Pierot-ra várva itt Kispesten" (She)
Évindító videointerjút adott a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway. Bukrán Erik a Hull City játékosa lesz. Hollandiából is van érdeklődés akadémiai növendék iránt. És szó esett Del Pierot-ról is...
jan. 13
12:56
NB II: edzőt váltott a Kaposvár, Márton Gábor távozik (She)
Márton Gábor távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvár vezetőedzői posztjáról, és a korábbi élvonalbeli futballista, Tamási Zoltán váltja a kispadon.
jan. 13
12:58
Aranylabda: A Real és a szurkolók ünnepe volt - Pérez (She)
A Real Madrid ünnepeként jellemezte a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hétfő esti zürichi díjátadó gáláját Florentino Pérez, a spanyol klub elnöke.
jan. 13
13:00
Braunschweig: szlovén középpályás jött, de nem a DVSC-től (She)
Szlovén középpályással erősítette meg keretét a német második ligás Eintracht Braunschweig labdarúgócsapata.
jan. 13
13:12
Honvéd: „Nem vagyunk a »Del Pieróra várva« itt, Kispesten” (She)
Évindító videointerjút adott a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway. Bukrán Erik a Hull City játékosa lesz. Hollandiából is van érdeklődés akadémiai növendék iránt. És szó esett Del Pieróról is...
jan. 13
13:14
Haladás: Martínez megérkezett; Gyurján osztrák próbajátékon (She)
Dudás Ádám után Leandro Martínez is csatlakozott a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladáshoz, és kedden már a szombathelyiekkel edzett.
jan. 13
13:16
NB II: Czvitkovics a Vasassal edzett, ott folytathatja (She)
Kedden az NB II-es Vasas labdarúgócsapatával edzett Czvitkovics Péter, a rutinos középpályás a Fáy utcában folytathatja pályafutását.
jan. 13
13:21
Tipp: Gisin nagy dobásra készül Flachauban (Agroinform)
Kedden a villanyfényes flachaui alpesi sí Világkupa-versenyből húznánk hasznot.
jan. 13
13:30
NB II: válogatott középpályás csatlakozott a Vasashoz (She)
Kedden az NB II-es Vasas labdarúgócsapatával edzett Czvitkovics Péter, a rutinos középpályás edzéslehetőséget kért és kapott a klubtól.
jan. 13
13:30
Ronaldo arany-gyémánt cipőt kapott (Metropol)
A Nike szponzoráltja mikrogyémántokkal díszítette a támadó stoplisát.
jan. 13
13:32
Aranylabda: „Csókolt, sírt, üvöltött”; „Messinek négy van” - sajtóvisszhang (She)
A világ sportsajtójának nagy része Cristiano Ronaldo nagyszerűségét hirdeti azt követően, hogy a portugál megkapta harmadik Aranylabdáját is. Akad azonban olyan lap, amely Lionel Messit tette címlapjára – íme, a sajtóvisszhang!
jan. 13
13:34
DVSC: próbajátékra utazott Csehországba a támadó (She)
Próbajátékra utazott a Dukla Prahához L'Imam Seydi, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC francia támadója.
jan. 13
13:36
PL: az Arsenal kölcsönadta csatárát a Crystal Palace-nak (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal kölcsönadta fiatal francia labdarúgóját, Yaya Sanogót a Crystal Palace-nak.
jan. 13
14:06
La Liga: hátműtét vár a portugál válogatott támadóra (She)
Hátműtéten esik át szerdán Hélder Postiga, a Deportivo La Coruna portugál labdarúgója.
jan. 13
14:24
Románia: Mourinho és Ancelotti segítségét kéri a válogatott (She)
Anghel Iordanescu szövetségi kapitány kezdeményezésére külföldi tanulmányútra küldi a válogatott edzői stábjának tagjait a Román Labdarúgó-szövetség.
jan. 13
14:33
Átigazolás: Hamarosan eladhatja legnagyobb értékét a Juventus? (Agroinform)
Ügynöke szerint nem könnyű Itáliában tartani egy olyan tehetséges játékost, mint Paul Pogba.
jan. 13
14:42
Ronaldo arany-gyémánt cipőt kapott (Infostart)
Harmadik Aranylabdáját különleges cipővel ünnepelheti Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballistája, aki hétfő este Zürichben részesült a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a France Football közös elismerésében.

Keresés