2015. január 18. vasárnap

jan. 18
0:18
Primera Divisón: a csereember szolgáltatta a slusszpoént (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombat esti mérkőzésén az Espanyol 1–0-ra győzött hazai pályán a Celta Vigo ellen. A kolumbiai Felipe Caicedo csereként lépett pályára a 77. percben, és a 90. percben az ő megmozdulása döntötte el a mérkőzést egy kipattanó után, ezzel a barcelonaiak megelőzték a tabellán a galíciaiakat.
jan. 18
0:22
NS: Nyilasi 60 éves!; Mennyibe került Dárdai? - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
jan. 18
0:26
Sportkrém: kardot fogott a párbajtőröző - pengeváltás Emesével (She)
Sportkrém: a Nemzeti Sport vasárnapi mellékletéből ajánljuk.
jan. 18
0:54
Kína: Elek Ákos két évre aláírt a Csangcsun Jatajhoz (She)
Ismét légiósnak állt Elek Ákos: a magyar válogatott labdarúgó immár végérvényesen lezárt egy korszakot a Diósgyőr labdarúgócsapatánál, hiszen aláírta szerződését a kínai Csangcsun Jatajhoz. A középpályás így Huszti Szabolcs csapattársa lett, a kétéves kontraktus szignózása után pedig a Nemzeti Sportnak mesélt friss élményeiről.
jan. 18
1:12
Eurofutball: újoncveréssel üldözi a Benficát a Porto (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén a Porto 3–1-re legyőzte idegenben az újonc Penafielt. A „sárkányoknak” a listavezető Benfica elleni hazai vereség óta ez volt sorozatban a negyedik bajnoki győzelmük, így jelenleg hárompontos hátrányból üldözik a nagy ellenlábast.
jan. 18
6:54
Második meccsüket is megnyerték a spanyolok a férfi kézilabda-világbajnokságon (Infostart)
A címvédő spanyol válogatott második mérkőzését is megnyerte a katari férfi kézilabda-világbajnokságon: az ibériai együttes szombaton két góllal diadalmaskodott a brazilok felett.
jan. 18
6:56
Mindkét magyar csapat kikapott a női vízilabda Euroligában (Infostart)
Mindkét magyar csapat, a franciaországi Lille-ben szereplő UVSE-Central és a házigazda Szentes is kikapott a női vízilabda Eurogliga szombat esti mérkőzésein.
jan. 18
7:30
Győr: ruandai középpályást szerződtettek - sajtóhír (She)
A ruandai The New Thimes internetes kiadásának angol verziója arról adott hírt, hogy a 19 éves Mohamed „Meddy” Mushimiyimana a Győri ETO labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.
jan. 18
7:48
Románia: az ETO kolozsvári kiszemeltje aláírt Izraelben (She)
Az izraeli Beitar Jeruzsálem hivatalosan is bejelentette, hogy fél évre szóló megállapodást kötött a CFR-t elhagyó Ciprian Deaccal. A labdarúgó kölcsönben érkezett, a nyáron azonban már csak vele kell egyeztetni a folytatásról, lévén lejár a kolozsvári szerződése is.
jan. 18
8:06
Ennyit fizet Dárdaiért meccsenként az MLSZ (Infostart)
Német sajtóhír szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) mérkőzésenként 50 ezer eurót (mintegy 16 millió forint) fizet a Hertha BSC-nek azért, hogy utánpótlás koordinátora és az U15-ös csapat edzője, Dárdai Pál szövetségi kapitányként is dolgozhasson.
jan. 18
8:06
Lombard: napi három edzés és egy szalagszakadás Pápán (She)
Több mint egy hónapos szünet után a hét elején elkezdte a téli felkészülést a Lombard Pápa labdarúgócsapata. Lengyel Ferenc vezetőedző szakmai irányításával napi egy edzés szerepelt a heti programban, a jövő héttől azonban már napi három tréninggel folytatódik tovább a bakonyaljai együttes felkészülése.
jan. 18
8:24
Mindkét magyar csapat kikapott (Metropol)
Mindkét magyar csapat, a Lille-ben szereplő UVSE-Central és a házigazda Szentes is kikapott a női vízilabda Euroliga szombat esti mérkőzésein.
jan. 18
8:42
CFR: ajánlatot kapott a magyar próbázó, de még nem döntött (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint szerződésajánlatot kapott a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő CFR Clujtól a próbajátékon lévő Tóth Lajos, de az ősszel Hajdúböszörményben futballozó 22 esztendős játékos még nem döntött arról, hogy elfogadja-e.
jan. 18
8:44
NBA: Chicagóban folytatódott az Atlanta nyerő szériája (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában Chicagóban nyert nyolc ponttal az Atlanta Hawks, utóbbi sorozatban a tizenkettedik győzelmét aratta. Túlórás meccsen kerekedett a Charlotte Hornets az Indiana Pacers fölé, viszont a pontokkal igencsak spóroltak a felek.
jan. 18
9:00
Nyilasi Tibor 60 éves (Infostart)
Vasárnap ünnepli 60. születésnapját Nyilasi Tibor, a Ferencváros legendás futballistája. A támadó középpályás, aki edzőként is letette névjegyét, kétszeres magyar, háromszoros osztrák bajnok, Ezüstcipős, magyar és osztrák gólkirály.
jan. 18
9:00
NHL: szétlövéssel nyert a Tampa, az Oilers és a Ducks (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a szétlövéssel nyert házigazdaként a Tampa Bay Lightning, míg vendégként az Edmonton Oilers és az Anaheim Ducks, a Calgary Flames a San Jose Sharks otthonában aratott túlórás sikert.
jan. 18
9:02
Férfi kézi: ismét 4 góllal kapott ki a B-válogatott Norvégiában (She)
A Norvégiában zajló háromcsapatos kézilabda felkészülési torna második játéknapján is négygólos vereséget szenvedett a magyar férfi B-válogatott, ezúttal a magyar A-csapatot múlt vasárnap Oviedóban legyőző házigazdáktól. Juhász István csapata így a harmadik helyen zárja a versenyt.
jan. 18
9:04
Ajánló: ebédre Real, uzsonnára City-Arsenal - program (She)
Manchester City–Arsenal rangadó szerepel az angol Premier League mai műsorában, a futballkedvelők azonban már déltől el lesznek foglalva, tekintve, hogy a Real Madrid még a hétvégi sziesztaidő előtt játszik vasárnap.
jan. 18
9:18
NB II: Ajkán próbálkozik a Ceglédről elküldött csatár (She)
Zoran Kuntics, a labdarúgó NB II-ben szereplő Ajka vezetőedzője a klub honlapján elmondta, hogy a csapatnál próbajátékon szerepel a télen Ceglédről távozott csatár, Elek Bence, illetve az ajkaiaknál korábban már futballozó veszprémi középpályás, Nagy Bálint.
jan. 18
9:20
Real: Reus a szerződést még nem, de a mezt már szignózta - kép (She)
Marco Reust a héten már többször hírbe hozták a spanyol Real Madriddal, azonban a futballista ügynöke nonszensznek nevezte a híresztelést. A jelenleg még a német Borussia Dortmundhoz tartozó labdarúgó a spanyol szerződést még nem, de a királyi csapat mezét azért már szignózta.
jan. 18
9:36
Férfi kézi-vb: német-orosz, egyiptomi-francia - program (She)
Folytatódik a második forduló a katari férfi kézilabda-világbajnokságon, többek között német–orosz és egyiptomi–francia meccset rendeznek. Tekintsék meg a programot!
jan. 18
9:54
Videó: Van Gaal édesen szereti, megkapta a sajtótájékoztatón (She)
Louis van Gaal megédesítette a QPR–Manchester United angol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés utáni sajtótájékoztatót. A „vörös ördögök" vezetőedzője a csapat 2–0-s győzelme után két cukorral, nagy csészébe kért kávét az újságírókkal való találkozásra. Megkapta.
jan. 18
10:21
Australian Open: Serena vagy Sarapova, esetleg új bajnokot avatnak Melbourne-ben? (Agroinform)
Hétfő hajnalban kezdetét veszi a szezon első Grand Slam-tornája, az Australian Open - női esélylatolgatás.
jan. 18
10:30
Dunaújváros: reccsent a boka; szlovén kapus érkezhet (She)
A szlovén Safet Jahic személyében élvonalbeli tapasztalattal felvértezett kapus érkezhet az újonc Dunaújváros labdarúgócsapatához. Jahic tavaly fél évig szerepelt a Kaposvárban, de a bajnokság végeztével szabadon igazolhatóvá vált, azóta nincs klubja.
jan. 18
11:06
Vasas: Debreceni inkább a játékot választotta (She)
A DVTK-val szerződést bontó, majd a másodosztályú Vasashoz aláíró Debreceni András nem akart még másfél évig a kispadon ücsörögni, inkább a játékot választotta. A védő a családja miatt mindenképpen budapesti csapatban szerette volna folytatni.
jan. 18
11:08
Női kézi: ilyen nincs - újabb súlyos sérülés a Győri ETO-nál (She)
Úgy tűnik, el van átkozva ebben a szezonban a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata. A Siófok elleni szombati bajnokin ugyanis újabb súlyos sérülés történt, Jelena Grubisic egy büntető védése során a jobb térdében elülső keresztszalag-szakadást szenvedett.
jan. 18
11:24
Videó: bottal hadonászó nénivel zavarták a büntetőt, hiába (She)
Bottal hadonászó nénivel próbálták megtéveszteni a büntetőt dobó játékosokat a Colorado Buffaloes–Arizona State Sun Devils egyetemi kosárlabda-mérkőzésre kilátogató vendégszurkolók. Közvetlenül a dobás előtt a függöny mögül léptették elő a „nénit”, aki látványosan, átkot szórva igyekezte befolyásolni a büntetődobások sikerességét. Bár az átok nem fogott a sportolókon, a találkozót mégis a…
jan. 18
11:26
Légiósok: Guzmics a lengyel élvonal legtöbbet faultoló védője (She)
Meccsenkénti 1.7-es átlagával Guzmics Richárd a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legtöbbet szabálytalankodó védője, ez derül ki a liga honlapjának (ekstraklasa.org) összeállításából, amelyben a védők teljesítményét értékelik a statisztikai mutatóik alapján.
jan. 18
11:42
DVTK: rutinos szerb középpályást tesztelnek (She)
Európa-ligában szerzett rutinnal is rendelkező 27 éves szerb középpályás érkezett próbajátékra a DVTK NB I-es csapatához. Milos Krsztics több hazájabeli együttes mellett az Olympique Marseille, az FC Thun és a Nea Szalamisz Famaguszta labdarúgója volt.
jan. 18
12:00
Légiósok: Megyeri Balázsék gyerekeknél jótékonykodtak (She)
Az új év apropóján egy athéni gyerekkórházban jótékonykodott az Olympiakosz labdarúgócsapatának komplett klubvezetősége és játékoskerete, utóbbiban Megyeri Balázzsal. A csapat a jókívánságait ajándékokkal tette emlékezetesebbé, de volt közös fotózás, autogramosztás és még játék is.
jan. 18
12:02
Australian Open: Del Potrónak még korai lett volna, visszalépett (She)
A tíz hónapi kényszerpihenő után visszatérő Juan Martín del Potro visszalépett az Australian Opentől, miután úgy érezte, még túl korai lett volna számára az ötszettes mérkőzésekkel járó terhelés.
jan. 18
12:04
La Liga: Getafe-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 19. fordulójának első vasárnapi találkozóján a Király-kupából a városi rivális Atlético Madrid által kiejtett Real Madrid a Getafe ellen lép pályára. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 18
12:36
Serie A: Lazio-Napoli rangadó élőben az NSO-n! (She)
A Serie A 19. fordulójában a harmadik helyén álló Lazio a Napolit fogadja, amely közvetlenül mögötte helyezkedik el a tabellán, egy pont hátránnyal. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 18
12:36
Nyilasi Tibor 60 éves (Metropol)
A támadó középpályás 1975 és 1985 között hetvenszer szerepelt a válogatottban, s 32 gól fűződik a nevéhez.
jan. 18
12:54
FTC: Monizt senki sem hallgatta meg - Jenner kifakadt (She)
Mint beszámoltunk róla, Lipcsei Péter, a Fradi korábbi játékosa, jelenleg a klub U21-es csapatának edzője elkeseredetten nyilatkozott a magyar labdarúgás helyzetéről. Véleményét osztja közösségi oldalán a volt ferencvárosi, jelenleg a Diósgyőrben futballozó Julian Jenner is, aki szerint több a tehetség Magyarországon, mint gondoljuk.
jan. 18
13:12
A Szentes továbbjutott a női vízilabda Euroligában (Infostart)
A házigazda Szentes másodikként továbbjutott selejtezőcsoportjából a női vízilabda Euroligában, miután a vasárnapi zárókörben legyőzte a spanyol Matarót.
jan. 18
13:12
Alpesisí-vk: Vonn rekorder lett, Miklós Edit 15 pontot szerzett (She)
Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban női lesiklófutammal folytatódott vasárnap az alpesisí-világkupa. A győzelmet az amerikai Lindsey Vonn szerezte meg az osztrák Elisabeth Görgl és az olasz Daniela Merighetti előtt. Vonn a 62. vk-győzelmét aratta, amivel beállította az osztrák Annamarie Moser-Pröll eddigi rekordját. Miklós Edit a 16. helyen végzett, s ezzel újabb 15 pontot szerzett.
jan. 18
13:12
Hosszú Katinka nyert 200 méter vegyesen Austinban (Metropol)
Csütörtökön 100 és 400 méter gyorson másodikként, pénteken 400 méter vegyesen harmadikként ért célba.
jan. 18
13:14
Úszás: Hosszú Katinka nyert 200 vegyesen Austinban (She)
Hosszú Katinka az első két napon szerzett két ezüst és egy bronz után aranyérmet érő teljesítménnyel is kirukkolt az egyesült államokbeli Austinban rendezett nemzetközi úszóviadalon.
jan. 18
13:14
Továbbjutott a Szentes és az UVSE is (Metropol)
Mindkét magyar csapat a női vízilabda Euroliga negyeddöntőjében folytathatja.
jan. 18
13:16
Everton: Besic nem szeretett ütközni, a PL-hez erősödni akar (She)
Muhamed Besic, az Everton bosnyák labdarúgója egy interjúban elmondta, hogy vékony testalkata miatt két évvel ezelőttig kerülte a test test elleni párharcokat, míg most ehhez kapcsolódóan külön erősítő munkát is végez.
jan. 18
13:18
Australian Open: Babosék szerb-lengyel duóval kezdenek (She)
Babos Tímea és Kristina Mladenovic a Bojana Jovanovszki, Katarzyna Piter szerb-lengyel páros ellen kezd a hétfőn Melbourne-ben elrajtoló 103. Ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon.
jan. 18
13:20
Női vízi Euroliga: a Szentes és az UVSE is negyedöntős (She)
A házigazda Szentes másodikként továbbjutott selejtezőcsoportjából a női vízilabda Euroligában, miután a vasárnapi záró körben legyőzte a spanyol Matarót. A franciaországi Lille-ben szereplő, és ugyanúgy másodikként végző UVSE-Centrál is továbbjutott a negyeddöntőbe selejtezőcsoportjából.
jan. 18
13:21
NFL: Összejön a Seahawks-Patriots álomdöntő vagy borul a papíforma? (Agroinform)
Következik a Super Bowl előszobája, azaz a főcsoportdöntők. Seahawks-Packers, Patriots-Colts.
jan. 18
13:30
Haladás: Gyurján Bencét a skót Motherwell teszteli (She)
A Nemzeti Sport információi szerint az NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás labdarúgóját, Gyurján Bencét a skót élvonalbeli Motherwell teszteli.
jan. 18
13:32
Videó: Higuaín éles szögből bombázott, meglepte a kapust (She)
Gonzalo Higuaín góljával vezet a Napoli a Lazio ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. Íme, a találat!
jan. 18
13:48
Hosszú Katinka újabb győzelme (Infostart)
Hosszú Katinka az első két napon szerzett két ezüst és egy bronz után aranyérmet érő teljesítménnyel is kirukkolt az egyesült államokbeli Austinban rendezett nemzetközi úszóviadalon.
jan. 18
13:48
MLSZ: Dárdai extra ajándékkal kedveskedne a 60 éves Nyilasinak (She)
Ma ünnepli a 60. születésnapját a Ferencváros korábbi legendás játékosa, a 70-szeres válogatott Nyilasi Tibor. Dárdai Pál, aki a labdarúgó-válogatott szakmai stábjában együtt dolgozik a magyar futball korszakos alakjával, extra ajándékkal kedveskedne.
jan. 18
13:50
Videó: Bale laza bokával lőtt gólt, C. Ronaldo duplázott (She)
Egy végletekig kijátszott akció végén Karim Benzema talppal átadott passzából Cristiano Ronaldo szerzett vezetést a Real Madridnak a Getafe elleni spanyol élvonalbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Négy perccel később a walesi Gareth Bale talált a kapuba, majd a portugál világklasszis fejesével a madridiak beállították a 0–3-as végeredményt. Íme, a találatok!
jan. 18
14:06
Ő a magyar vízilabda-válogatott legjobbja (Infostart)
Varga Dénest ítélték 2014 legjobb magyar vízilabdázójának a válogatottban tavaly megfordult társak is.

Keresés