2015. január 22. csütörtök

jan. 22
0:15
Videó: Messi kihagyta a büntetőt, de nem szomorkodott (She)
Lionel Messi góljával a Barcelona 1–0-ra legyőzte az Atlético Madridot a spanyol labdarúgó Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Az argentin játékos büntetőt rúghatott a hajrában, s bár kihagyta, a kapusról kipattanó labdát simán a kapuba helyezte. Íme, a gól!
jan. 22
0:15
NBA - A Los Angeles Lakers a legértékesebb klub (Infostart)
A Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legértékesebb klubja a Forbes gazdasági magazin szerint.
jan. 22
7:09
Aus. Open: Babosék párosban sikerrel vették az első akadályt (She)
A tizedik helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős 6:1, 6:3-ra megverte a Bojana Jovanovszki, Katarzyna Piter szerb, lengyel duót az Australian Open női első fordulójában. Babosék a következő körben a Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safárová párossal találkoznak.
jan. 22
7:27
Dinamo: elakadtak a tárgyalások - Dzsudzsák csak a nyáron vált? (She)
A Dinamo Moszkvát erősítő Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elárulta, a magyar válogatott szélső iránt komolyan érdeklődő klubbal elakadtak a tárgyalások, és bár semmi sem zárható ki, úgy tűnik, a legértékesebb magyar labdarúgó klubváltására a nyárig várni kell.
jan. 22
7:45
Gyarmati Anna hatodik lett a Snowboard VB-n (Síelők)
Gyarmati Anna bravúros szerepléssel bejutott a döntőbe, ám ott sérülés miatt nem indulhatott, így végül a hatodik helyen zárt slopestyle-ban az ausztriai Kreischbergben zajló Snowboard Világbajnokságán.
jan. 22
8:03
Aus. Open: Djokovics öt játékot veszített, nyert a két Williams (She)
A világelső Novak Djokovics nyolcvannégy perc alatt megverte az orosz Andrej Kuznyecovot az Australian Open férfi egyesének második fordulójában. A címvédő Stanislas Wawrinka három, a US Open-döntős Nisikori Kei négy szettben verte meg ellenfelét, míg a játéknap eddigi legnagyobb vesztese a francia Adrian Mannarino. A hölgyeknél az első kiemelt Serena és nővére, Venus Williams is két szettben…
jan. 22
8:05
Győr: Moldovába ment a kolozsváriak védője - sajtóhír (She)
A Győri ETO-val is hírbe hozott bosnyák labdarúgó, Mateo Susic a román stiridesport.ro információi szerint három évre szóló megállapodást írt alá a moldovai Sheriff Tiraspollal.
jan. 22
8:21
Románia: klubjával megy edzőtáborba, nyárig marad a győri kiszemelt (She)
Sebastian Chitosca neve is ott szerepel a román Ceahlaul Piatra Neamt 19 labdarúgót tartalmazó listáján, így a pénteken olaszországi edzőtáborba utazó keret tagja lesz. Román sajtóhírek szerint a bennmaradásért küzdő klub a tavaszi szezonra is megtartja a középpályást, akivel tárgyalásban van (volt?) a Győri ETO.
jan. 22
8:39
NBA: 113 pont is kevés volt a GSW ellen; beindult a Knicks (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a remek formában lévő Golden State Warriors ellen az idegenben dobott 113 pont is kevés volt a Houston Rocketsnek a győzelemhez. A sorozatban tizenhat bajnokiját elveszítő, majd legutóbb győzelmet arató New York Knicks másodszor nyert zsinórban, ezúttal a Philadelphia 76ers otthonában.
jan. 22
8:57
Australian Open - Djokovic csak öt játékot veszített (Infostart)
A világelső szerb Novak Djokovic csupán öt játékot veszített az orosz Andrej Kuznyecov ellen a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság 2. fordulójában.
jan. 22
8:57
Férfi kézi-vb: svéd-egyiptomi, orosz-dán - program (She)
A Katarban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon ma a C- és a D-csoport mérkőzéseivel folytatódik a csoportkör negyedik fordulója. A C-csoport hibátlan együttese, Svédország Egyiptommal találkozik, míg a D-jelű hatos élén álló németekre az argentinok várnak. Utóbbi csoport csütörtöki rangadóját az oroszok és a dánok vívják egymással.
jan. 22
8:59
Ajánló: negyeddöntők az Ázsia-kupában, pályán a Napoli (She)
Csütörtökön két negyeddöntőt játszanak az Ausztráliában zajló Ázsia-kupán – Dél-Korea Üzbegisztánnal, Kína pedig a házigazdával találkozik. Az afrikai kontinensviadalon ma is két csoportmérkőzést rendeznek, míg az esti órákban olasz és spanyol kupameccsek kerülnek képernyőre. Íme, a program!
jan. 22
9:01
Nyíregyháza: egy év után távozik a balbekk a Szparitól (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint Jánvári Gábor távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyházától.
jan. 22
9:03
FTC: egyezség Júniorral, de a Flunak engednie kell - Orosz (She)
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Digi Sport Reggeli Start című műsorában megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi értesüléseit. Marcos Júniorral már megállapodtak, de ahhoz, hogy a brazil labdarúgó érkezzen, engednie kell igényeiből klubjának, a Fluminensének.
jan. 22
9:05
Videó: Nem kell még rólam lemondani! - Németh Krisztián (She)
Németh Krisztián decemberben az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas Cityhez szerződött. A 15-szörös magyar válogatott labdarúgó az NSO Tv-nek beszélt az elmúlt időszak nehézségeiről, amerikai várakozásairól és persze a nemzeti csapatról.
jan. 22
9:15
Messi góljával győzött Madridban a Barcelona (Infostart)
Az FC Barcelona Lionel Messi hajrában szerzett góljával győzött 1-0-ra a vendég Atlético Madrid ellen a spanyol labdarúgó Király Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
jan. 22
9:27
Sportfogadás: Amerikában hamarosan fogadhatnak az olimpiára és a világvégére is (Agroinform)
Az Egyesült Államokban hamarosan legalizálhatják a nem sporteseményekre, illetve az olimpiára történő fogadásokat is.
jan. 22
9:33
Hivatalosan is a Real Madridé a norvég tini (Infostart)
A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid csütörtökön bejelentette, hogy leigazolta az Európa egyik legígéretesebb futballtehetségének tartott Martin Ödegaardot.
jan. 22
9:36
Messi góljával szerzett előnyt a Barca (Metropol)
Az FC Barcelona Lionel Messi hajrában szerzett góljával győzött 1-0-ra a vendég Atlético Madrid ellen a Király Kupában.
jan. 22
9:51
Videó: víz alatt a magyar gólkirály, „megkínozták” a védőt (She)
A Spanyolországban edzőtáborozó Videoton labdarúgócsapata jó hangulatú fürdőzésen vett részt. A játékosok egy GoPro kamerát is kaptak, hogy megörökítsék a víz alatti merüléseiket és medencés élményeiket. Vicces felvételek készültek. Íme a vidi.hu videója!
jan. 22
10:03
Topfoci: Bombaüzletet kötött a United, jöhet Bale és Messi (Agroinform)
Minden idők legnagyobb mezszponzori szerződését kötötte a Manchester United és az Adidas.
jan. 22
10:09
Anglia: MU - 95%, Man. City - 5%; rejtélyes Chelsea-mezek - képek (She)
Érdekes felmérést készítettek a Sports Direct szerkesztői. Az angolok a 2014-ben a Premier League-csapatok által eladott mezek számait vetették össze, s ebből többek között az is kiderül: Manchester vörös.
jan. 22
10:27
Király-kupa: Nem sok esélyünk volt a Barca ellen - Simeone (She)
Mint beszámoltunk róla, a Barcelona hazai pályán Lionel Messi találatával 1–0-ra megverte az Atlético Madridot a spanyol Király-kupa negyeddöntőjében. A győztes gólt megelőző tizenegyes kapcsán Sergio Busquets elmondta, a játékvezető jó döntést hozott, míg a fővárosiakat irányító Diego Simeone szerint a katalánok sokat fejlődtek a két csapat legutóbbi, tíz nappal ezelőtti találkozása óta,…
jan. 22
10:27
Messi tizenegyest rontott - Videó! (Blikk)
Barcelona - Lionel Messi góljával nyert a Barcelona focicsapata a Király-kupában. A katalán gárda a negyeddöntő első meccsén 1-0-ra verte az Atlético Madridot.
jan. 22
10:29
FTC: újra zöld-fehérben Leonardo? Spanyol klub vinné (She)
Nem kisebb spanyol híroldal, mint a Marca számolt be arról, hogy Leonardót, a Ferencváros korábbi labdarúgóját a spanyol másodosztályban második helyen álló Betis szerződtetné.
jan. 22
10:30
Frankfurtra figyel az európai pénzvilág (Behaviour)
Szerda délután megszellőztették azt a javaslatot, amelyet a 25 fős testület ma délelőtt tárgyal.
jan. 22
10:32
Ételt osztanak a Fradi futballistái (Behaviour)
500 rászorulónak jut ebéd az Üllői úti stadion előtt.
jan. 22
10:34
Emberi jogaink Magyarországon: megkezdődött az EP-ülés (Behaviour)
jan. 22
10:36
315,89 forinton a svájci frank csütörtök délelőtt (Behaviour)
Szűk sávban mozog a forint.
jan. 22
10:38
Új autók állami vezetőknek (Behaviour)
40 személygépkocsi beszerzését tervezik 461,5 millió forintból.
jan. 22
10:45
Játékossors: újra zöld-fehérben Leonardo? Spanyol klub vinné (She)
Nem kisebb spanyol híroldal, mint a Marca számolt be arról, hogy Leonardót, a Ferencváros korábbi labdarúgóját a spanyol másodosztályban második helyen álló Betis szerződtetné.
jan. 22
10:47
Németország: címvédőként tér vissza a pályára Dárdai Pál (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dárdai Pál mellett számos Bundesliga-legenda is pályára lép a hétvégi berlini teremtornán. Az AOK Traiditionmasters elnevezésű hatcsapatos futballtornán a Bundesliga egykori sztárjai csapnak össze a berlini Max Schmeling Halléban.
jan. 22
10:49
PL: egerek, egerek mindenhol - bajban az Old Trafford is? (She)
Angliából érkező beszámolók szerint megállíthatatlanul szaporodnak az egerek a Manchester United labdarúgócsapatának otthonában, az Old Traffordon, ezért a „vörös ördögök” arra az elhatározásra jutottak, ideje szakembereket hívni.
jan. 22
11:03
Jéggel hűti magát Williams (Blikk)
Megizzadtak a teniszezők az ausztrál nemzetközi bajnokságon. A nők közül Venus Williams, a férfiaknál pedig a japán Nisikori Kei jéggel hűtötte magát
jan. 22
11:03
PMFC: megjött a volt Inter-csatár és a kanadai válogatott (She)
A héten már beszámoltunk róla, hogy Dimitar Makriev személyében a korábban az olasz Intert is megjáró csatár érkezhet a PMFC-hez, aki ma már edzett is a baranyaiakkal. Csakúgy, mint a kétszeres kanadai válogatottként visszatérő James Manjrekar.
jan. 22
11:05
Chelsea: nem kell a Juvénak fizetnie Mutu kokainozása miatt (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elfogadta a Juventus fellebbezését, így a torinói labdarúgóklub nem köteles kompenzációt fizetni a Chelsea-nek korábbi játékosa, Adrian Mutu miatt.
jan. 22
11:21
Aus. Open: a kétszeres győztes megverte a korábbi világelsőt (She)
A kétszeres győztes (2012, 2013) fehérorosz Viktorija Azarenka 6:4, 6:2-re megverte a korábbi világelső dán Caroline Wozniackit az Australian Open női egyesének második fordulójában. A férfiaknál a 17. helyen kiemelt francia Gaël Monfils döntő szettben kikapott a 2013-as wimbledoni elődöntős lengyel Jerzy Janowicztól.
jan. 22
11:23
Real: brutális összegek - ennyit keres a csodatini Madridban? (She)
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos honlapján rövid közleményben jelentette be: megegyezett a norvég Strömsgodsettel, és szerződteti a mindössze 16 éves, háromszoros norvég A-válogatott Martin Ödegaardot. Most a transzfer pénzügyi hátteréről is kaptunk némi információt.
jan. 22
11:24
A Real Madrid vezeti a bevételi listát (Metropol)
A világ futballklubjai közül a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridnak volt a legnagyobb a bevétele az előző szezonban.
jan. 22
11:33
Spanyol foci: Nyert a Barca, de még semmi nem dőlt el (Agroinform)
A fővárosiakat irányító Diego Simeone szerint képesek lesznek megfordítani az állást.
jan. 22
11:39
Ázsia-kupa: a Bayer támadója döntött, Dél-Korea a négy közt (She)
A dél-koreai labdarúgó-válogatott a Bayer Leverkusent erősítő Szon Hung Min duplájára alapozva 2–0-ra legyőzte Üzbegisztánt az Ausztráliában zajló Ázsia-kupa negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé, ahol a pénteki Irán–Irak mérkőzés győztesével találkozik.
jan. 22
11:57
Női kézilabda BL - Hat alapjátékosával hosszabbított a Buducsnoszt (Infostart)
Hat alapjátékosával hosszabbított szerződést a montenegrói Buducsnoszt Podgorica, amely az egyik legnagyobb riválisa a címvédő Győri Audi ETO KC-nak a női kézilabda Bajnokok Ligájában.
jan. 22
11:57
DVTK: „Nem titok, hogy nagyon szeretnénk megszerezni” (She)
Árki Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK sportigazgatója elmondta, a piros-fehér együttes a szerb Milos Krszticcsel, valamint a Pakssal is tárgyalásokat folytat.
jan. 22
11:59
Videó: Shaqiri első Inter-gólja, Podolski sarokkal tálalt elé (She)
A Serie A tabellájának 9. helyén szereplő Internazionale bekeményített a télen, Roberto Mancini együttese nívós igazolásokkal operál a januári piacon.
jan. 22
12:01
Videó: a filmsztár fejbe dobta a cheerleadert a Lakers meccsén (She)
Döbbenet lett úrrá azokon a szurkolókon, akik a helyszínen tekintették meg a New Orleans Pelicans–Los Angeles Lakers mérkőzést az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Félidőben a filmsztár Will Ferrell azt tervezte, hogy a félpályáról betalál, ám ehelyett kíméletlenül fejbe dobta az egyik csinos cheerleadert. Az ijedtség azonban csak színjáték…
jan. 22
12:15
IFFHS: a magyar szélső csapata kategóriájában a legjobb (She)
A Jakabfi Zsanettet is foglalkoztató Wolfsburgot választották meg a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezetnél, az IFFHS-nél az év legjobb női futballcsapatának.
jan. 22
12:33
DPASE: a Honvéd is vitte volna, de az Újvárosé lehet a kapus (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Dunaújvároshoz utazik próbajátékra Füstös Krisztián, a szerb labdarúgó-élvonalban szereplő Szpartak Szubotica magyar kapusa.
jan. 22
12:51
Ilyen olimpiát rendezne Boston 2024-ben - Nyilvánosak a tervek (Infostart)
Boston nyilvánosságra hozta pályázati anyagát, mellyel meggyőzte az Egyesült Államok Olimpiai Bizottságát (USOC) arról, hogy kandidálhasson a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál a 2024-es nyári játékok rendezésére.
jan. 22
12:51
Aus. Open: a 196 km/h-s szerva térdre vitte a labdaszedőt (She)
Feliciano López szervája az egyik legkeményebb a jelenlegi teniszben, így aki tud, jobb, ha nem áll az útjába. Az Australian Open – magyar idő szerint – csütörtök hajnali mérkőzésén az egyik labdaszedőnek nem volt szerencséje: a lehető legrosszabb helyen találta telibe a spanyol 196 km/h-s szervája.
jan. 22
12:53
Olimpia 2024: 4.7 milliárdos költség, íme, Boston tervei (She)
Boston nyilvánosságra hozta pályázati anyagát, amellyel meggyőzte az Egyesült Államok Olimpiai Bizottságát (USOC) arról, hogy kandidálhasson a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál a 2024-es nyári játékok rendezésére.

Keresés