2015. január 25. vasárnap

jan. 25
0:15
Primera División: bűbájos volt az 56. perc az esti meccseken (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság két szombat esti mérkőzésén egyaránt az 56. perc hozta meg a győztes találatot: a Real Sociedadnak Xabi Prieto gólja az Eibar elleni baszk derbin, míg a Villarrealnak Luciano Vietto lövése – és Diego Marino kapus hibája – a Levante ellen hozott három pontot a konyhára.
jan. 25
0:51
Női kézilabda NB I - Döntetlen Vácon (Infostart)
A címvédő Győr, valamint a Siófok esélyeshez méltóan nyert a női kézilabda NB I szombati fordulójában, a kiesés elkerülésért hajtó Vác pedig értékes pontot tartott otthon a Dunaújváros ellen.
jan. 25
0:55
Férfi kézilabda NB I - Az Orosháza legyőzte a Balatonfüredet (Infostart)
Az EHF Kupa csoportkörére készülő Balatonfüred 25-23-ra kikapott Orosházán a férfi kézilabda NB I egyetlen szombati mérkőzésén.
jan. 25
0:59
Primera División - Kiütéses Barca-siker (Infostart)
A második helyezett FC Barcelona fölényes győzelmet aratott a kiesés elkerülésért küzdő Elche otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 25
1:03
Serie A - Nyert a Cagliari (Infostart)
A 79. percben szerzett góllal 2-1-re nyert a Cagliari a vendég Sassuolo ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának nyitómérkőzésén.
jan. 25
1:07
Férfi vízilabda ob I - Biztos egri diadal (Infostart)
Kiütéses győzelmet aratott a ZF-Eger a vendég Kaposvár ellen a férfi vízilabda ob I 14. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 25
1:09
Primera División - Otthon nyert a Real Sociedad és a Villareal (Infostart)
A Real Sociedad az Eibart, a Villareal pedig a Levantét győzte le 1-0-ra hazai pályán a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 25
1:11
FA Kupa - Kiesett a Chelsea, a Manchester City és a Southampton (Infostart)
Nagy meglepetésre a Premier League (PL) első három helyezettje, azaz a Chelsea, a Manchester City és a Southampton is kiesett szombaton az angol labdarúgó FA Kupa 4. fordulójában.
jan. 25
1:15
Férfi kézilabda-vb - Francia siker a rangadón (Infostart)
Az olimpiai és Európa-bajnok francia válogatott remek hajrával legyőzte az olimpiai ezüstérmes svéd csapatot a katari, olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének utolsó, szombati játéknapján.
jan. 25
1:19
Serie A - Győzött a Lazio (Infostart)
A negyedik percben hátrányba került Lazio a szünet után gyorsan fordított, és végül nyert 3-1-re a vendég AC Milan ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
jan. 25
6:51
Cseh két, Hosszú és Gyurta egy-egy arannyal kezdett Antwerpenben (Infostart)
Cseh László két számban, Hosszú Katinka és Gyurta Dániel pedig egy-egyben győzött a Flanders Kupáért kiírt, hagyományos belgiumi nemzetközi úszóverseny nyitónapján.
jan. 25
6:51
NBA: műtét helyett játék, a washingtoniak bánták (She)
A Portland Trail Blazers a visszatérő LaMarcus Aldridge vezérletével 103–96-ra nyert hazai pályán a Washington Wizards ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.
jan. 25
7:27
Aus. Open: Nadal, Berdych, Sarapova és Bouchard is nyert (She)
A harmadik helyen kiemelt Rafael Nadal három játszmában legyőzte a dél-afrikai Kevin Andersont az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének nyolcaddöntőjében.
jan. 25
8:39
Tenisz: lehet, hogy Kirilenkót nem látjuk egy ideig? (She)
Marija Kirilenko megerősítette, hogy megházasodott. Az orosz teniszezőnő szombaton kelt egybe választottjával.
jan. 25
8:57
Dunaújváros: a máltai válogatott Olaszországba kerülhet (She)
Sajtóértesülések szerint az olasz harmadosztályban folytathatja a pályafutását a Dunaújváros NB I-es labdarúgócsapatának korábbi játékosa, Rowen Muscat.
jan. 25
9:15
Ismét lesz világkupájuk a hokisoknak (Infostart)
Tizenkét év kihagyás után jövőre ismét rendeznek a legjobb jégkorong-válogatottaknak világkupát.
jan. 25
9:15
Videó: Most már tényleg számon tartanak - Miklós Edit (She)
Mint beszámoltunk róla, pályafutásának legjobb eredményét elérve a 3. helyen végzett Miklós Edit a St. Moritzban megrendezett lesikló-világkupaversenyen. Az olimpiai hetedik magyar alpesi síző a Nemzeti Sportnak elmondta, nem tartja magát sztárnak, de sosem felejti, amikor Lindsey Vonnt megverte.
jan. 25
9:33
Felkészülés: három piros lap a „barátságos” Boca-Riveren (She)
A Boca Juniors 1–0-ra nyert a River Plate ellen a két legnépszerűbb argentin labdarúgócsapat első idei összecsapásán.
jan. 25
9:45
Kosárlabda: A címvédő skalpját is begyűjtheti a Szolnok (Agroinform)
Jó esélye van a magyar bajnoknak, hogy legyőzze az Adrlia Liga címvédőjét, azaz a Cibona Zágrábot.
jan. 25
9:51
Női kézi: óv a Fehérvár; Kiss Éva nem megy Győrbe (She)
Az érdi Kovács Anna játéka miatt megóvja a szombati bajnokit a Fehérvár női kézilabdacsapata, amely azonban megúszott egy újabb vezéráldozatot.
jan. 25
10:09
Videó: Djokovics mamájának zengett az aréna (She)
A világelső Novak Djokovics és a spanyol Fernando Verdasco találkozója tartogatott meglepetéseket az Australian Open szombati játéknapján. Az egyik szurkoló transzba esett a szerb törülközőjétől, majd egy másik néző a második játszmát követően megkérte a barátnője kezét. Djokovics pedig a mérkőzés végén énekkel köszöntötte születésnapos édesanyját. Hallgassa meg, hogyan énekel a…
jan. 25
10:45
Videoton: „Eddigi pályafutásom legprofibb csapata a Vidi” (She)
Eddigi pályafutása legprofibb csapatának nevezte a Videotont Mirko Ivanovszki, a székesfehérvári klub januárban igazolt macedón támadója.
jan. 25
11:21
Vidi: a szerb élvonalban folytatja az NB III-as keret légiósa (She)
A szerb labdarúgás élvonalában szereplő Jagodinában folytatja a pályafutását a Videoton második csapatának szerb támadója, Uros Nikolics.
jan. 25
11:39
AC Milan: Nincs mentség arra, amit tettem. Hibáztam - Mexes (She)
Philippe Mexes, az olasz AC Milan francia hátvédje kiállítása után őrjöngésbe kezdett a Lazio elleni vesztes szombati bajnokin. A labdarúgó a meccs után bocsánatot kért, elismerve, hogy nincs mentsége a tettére.
jan. 25
11:51
NFL: Ez most akkor amerikaifutball vagy csak a sportág megcsúfolása? (Agroinform)
Hétfő hajnalban rendezik az NFL egyik legellentmondásosabb eseményét, a Pro Bowlt.
jan. 25
11:57
Videó: látott már hokimeccset a játékosok szemszögéből? (She)
A mai All-Star-mérkőzésen mutatkozik be a játékosok felszerelésére szerelt kameratechnika az NHL-ben, miután a vezető jégkorongliga megállapodást kötött az eszközt gyártó GoPro céggel. A jégközeli élmény a közvetítést nézők számára egyedi bepillantást enged a játékba. Nézze meg, mit látnak meccs közben a hokisok!
jan. 25
12:15
Síugró-vk: keleti dobogó, amelyen nem volt Kraft (She)
Vasárnap a japán Szapporóban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A második verseny győzelmét a cseh Roman Koudelka szerezte meg az olimpiai bajnok lengyel Kamil Stoch és a szlovén Peter Prevc előtt.
jan. 25
12:17
NB II: Kenesei és Czvitkovics is a Vasassal tartott Lipótra (She)
A Vasas labdarúgócsapata szombaton elutazott Lipótra, ahol egy hétig edzőtáborozik. A piros-kékekkel tartott Kenesei Krisztián és Czvitkovics Péter is.
jan. 25
12:19
Aus. Open: a Seppit legyőző Kyrgios Federer nyomdokain (She)
A hazai környezetben versenyző Nick Kyrgios kétszettes hátrányból fordítva legyőzte Andreas Seppit az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság nyolcaddöntőjében. A 19 esztendős hazai játékos az első tinédzser Roger Federer 2001-es remeklése óta, aki tizenévesként két Grand Slam-tornán is bejutott a negyeddöntőbe.
jan. 25
12:51
KTE: jó benyomást tett a korábbi MTK-s szélső (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az MTK-nevelésű Besztercei Attilát tovább teszteli a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE szakmai stábja.
jan. 25
13:09
Dunaújváros: már nincs a csapattal az ukrán próbázó (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint szombaton már nem volt a labdarúgó NB I-ben szereplő Dunaújváros keretében az ukrán próbajátékos, Volodimir Fedoriv.
jan. 25
13:27
Liverpool: ezért hagyta ki Rodgers Balotellit (She)
Mario Balotelli nem volt tagja a Liverpool Bolton elleni FA-kupa-keretének, Brendan Rodgers menedzser pedig a meccs után elmondta, többet vár az olasz támadótól, egyszerűen nem volt elég jó az edzéseken ahhoz, hogy játszhasson.
jan. 25
13:29
Lazio: eltört a labdára rálépő szerb támadó bokája (She)
Beigazolódtak a félelmek, Filip Djordjevics, a Lazio labdarúgócsapatának szerb támadója bokatörést szenvedett a rómaiak Milan elleni szombati bajnokiján (3–1).
jan. 25
13:30
Ausztrál Open: Nadal és Sarapova is negyeddöntős (Metropol)
A spanyol a dél-afrikai Kevin Andersont verte három szettben, az orosz teniszező mindössze három játékot veszített a kínai Peng Suaj ellen.
jan. 25
13:45
Videó: ellökte ellenfelét, majd ollózva lőtt gólt az uruguayi (She)
Látványos góllal szerezte meg a vezetést a perui Sporting Cristalnak Sergio Blanco a klub LDU Quito elleni felkészülési mérkőzésén. Az uruguayi játékos egy lökést követően a hatodik percben talált a kapuba. A meccs  2-2-es döntetlennel zárult.
jan. 25
13:47
Alpesisí-vk: Vonn nyerte a szuper-G-t, Miklós ezúttal kiesett (She)
A svájci St. Moritzban a nők szuper-G futamával folytatódott vasárnap az alpesisí-világkupa. A győzelmet az amerikai Lindsey Vonn szerezte meg, két osztrákot, Anna Fenningert és Nicole Hospot megelőzve. A nehéz pályán Miklós Edit ezúttal nem tudott célba érni.
jan. 25
14:03
La Liga: a 3 hónapja nem látott Depor-góltermés is kevés volt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 20. fordulójának vasárnap déli összecsapásán a kiesés elől menekülő Deportivo La Coruna hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a sereghajtó Granadával. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a 87. percben Luis Farina (Depor) piros lapot kapott.
jan. 25
14:05
Felkészülés: Szalai az Astra ellen csak gólhelyzetig jutott (She)
A Hoffenheim labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen legyőzte a román Astra Giurgiut. Szalai Ádám kezdőként egy félidőt játszott a német gárdában, gólt nem szerzett.
jan. 25
14:21
Videó: íme, Bajner egyenlítést érő gólpassza (She)
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) szereplő Notts County 2–1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Peterborough-tól. A nottinghami együttes góljánál Bajner Bálint adta a gólpasszt. A klub a Twitter-oldalán fantasztikusnak nevezte az átadást. Íme!
jan. 25
14:39
Aus. Open: Murray egy szettet engedett Dimitrovnak (She)
Andy Murray lesz Nick Kyrgios ellenfele az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság negyeddöntőjében, miután a hatodik helyen kiemelt skót játékos négy szettben legyőzte a bolgár Grigor Dimitrovot.
jan. 25
14:45
Kitzbüheli verseny röviden: kiscica lett a tigrisből (Síelők)
Az időjárás elrontotta a világ sírajongóinak ünnepét. Szombaton hatalmas köd borította a kitzbüheli pálya egy részét, így a versenyt többszöri halasztás után csak úgy lehetett megrendezni, hogy ködös rész alól indulva, jóval rövidebb pályát teljesítettek a versenyzők.
jan. 25
14:57
FA-kupa: Mourinho már a lefújás előtt kezet fogott volna, hiába - videó (She)
José Mourinho már a harmadosztályú Bradford City elleni FA-kupa-meccs lefújása előtt odament kezet fogni a győztes fél edzőjével, azonban Phil Parkinson nem fogadta el azt, mert még a játékra koncentrált.
jan. 25
15:15
Videó: Nem egy meccs alapján kell megítélni - Bogdán (She)
Mint megírtuk, Bogdán Ádám több nagy védéssel járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Bolton Wanderers kihúzza 0–0-val a Liverpool otthonában a labdarúgó FA-kupa szombati játéknapján, és ezzel kiharcolja, hogy a 4. fordulós párharc megismételt mérkőzésen dőljön el. A válogatott kapus az NSO Tv-nek a találkozó értékelése mellett a jövőbeli terveiről is beszélt.
jan. 25
15:18
Miklós Edit kiesett St. Moritzban (Metropol)
A magyar versenyző a szombati lesiklásban harmadik lett.
jan. 25
15:33
Videó: Nem egy meccs alapján kell megítélni - Bogdán (She)
Mint megírtuk, Bogdán Ádám több nagy védéssel járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Bolton Wanderers kihúzza 0–0-val a Liverpool otthonában a labdarúgó FA-kupa szombati játéknapján, és ezzel kiharcolja, hogy a 4. fordulós párharc megismételt mérkőzésen dőljön el. A válogatott kapus az NSO Tv-nek elmondta, motivációt jelentett számára, hogy  hogy az Anfielden léphetett pályára, de úgy gondolja, nem…
jan. 25
15:45
Australian Open: Egyik meccsen sem borult a papírforma, lesz ausztrál a nyolc között (Agroinform)
Összefoglaltuk az ausztrál nyílt teniszbajnokság vasárnapi játéknapjának történéseit.
jan. 25
15:51
Műtét helyett 26 pontot dobott a Portland ásza (Infostart)
Két nappal azután, hogy közölte, hülvelykujjműtét vár rá, 26 ponttal a Portland legjobbja lett LaMarcus Aldridge az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) szombati játéknapján.
jan. 25
15:51
Sífutó-vk: hazai dupla a ribinszki síatlonon (She)
Az oroszországi Ribinszkben a férfi és női síatlonversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A fél távig klasszikus, onnan pedig szabad stílusú viadalon az előbbieknél az orosz Makszim Viljegzsanyin, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Julija Csekaljova győzött.
jan. 25
16:09
Gyász: hat síelő életét vesztette a francia Alpokban (She)
Hat francia síelő életét vesztette a francia Alpokban, a Queyras hegységben, miután elsodorta őket egy lavina - közölték vasárnap a hegyi mentők.
jan. 25
16:11
Ligue 1: a Lyon megállíthatatlan, a gólkirályjelölt megsérült (She)
A listavezető Olympique Lyon hazai pályán 2–0-ra legyőzte a 28. perctől emberhátrányban játszó Metzet a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 22. fordulójának vasárnapi játéknapján, amivel sorozatban a hetedik sikerét aratta, és már 476 perce nem kapott gólt.

Keresés