2015. január 26. hétfő

jan. 26
0:51
Honvéd: „Más típusú csatárt keresnek” - nem kell a holland (She)
Nem lesz a Honvéd labdarúgója Kyle Doesburg, aki a holland harmadosztályú HSV Hoek együttesétől érkezett próbajátékra a Bozsik-stadionba.
jan. 26
7:06
Aus. Open: Wawrinka a 8 között, S. Williams ismét fordított (She)
A spanyol Guillermo García-Lópezt is legyőzte, így már negyeddöntős az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon (Australian Open) Stanislas Wawrinka, a férfi egyes címvédője.
jan. 26
8:00
NBA: Chicagóban nyert a Heat, Jamesék legyőzték Durantéket (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján napjaink két nagy egyénisége mérte össze tudását a pályán, LeBron James 34, míg Kevin Durant 32 pontig jutott a Cleveland Cavaliers és az Oklahoma City Thunder meccsén, ám győzelemnek csak előbbi örülhetett, a Cavs tíz ponttal nyert. A Golden State Warriors a Boston Celtics ellen zsinórban 19. hazai győzelmét aratta, míg az…
jan. 26
8:18
NFL: Beckham szárnyalt, Watt táncolt, Graham zsákolt a Pro Bowlon (She)
Magyar idő szerint hétfőn hajnalban lezajlott az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Pro Bowl-gálája. A végig jó hangulatú, rengeteg trükkös megoldást mutató találkozó végül az Irvin-csapat győzelmével zárult.
jan. 26
8:36
Videó: „Dárdai szakmailag jó!” Hol lakott Gera Zoltán? (She)
Múlt héten indítottuk minisorozatunkat, amelyben a pécsi labdarúgás múltjával, jelenével és jövőjével foglalkozunk. A korábbi részekben már idéztük a klubvezetőket és az NB I-ben utolsó helyen álló csapat kulcsembereit. Ezúttal pedig lássuk, mi a véleménye az utca emberének a pécsi és a magyar futball helyzetéről, és hogyan emlékeznek vissza a helyiek a PMFC korábbi játékosaira, a ma már…
jan. 26
8:54
Vidi: Carrillo tökéletesítené a védekezést, de elégedett (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vasárnap Marbellában 5–1-re legyőzte a spanyol negyedosztályú UD San Pedrót. A találkozó után Joan Carrillo, a székesfehérváriak vezetőedzője elmondta, elégedett volt az első meccsel.
jan. 26
8:56
Ajánló: elődöntő az Ázsia-kupán, pályán a Napoli és a DVTK (She)
Újra hétfő, de talán a futball még ezt is szebbé teheti. Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) két találkozót rendeznek, a Napoli a Genoát, az Empoli pedig az Udinesét fogadja. Az Afrika-kupán is két meccs vár minket, a spanyol élvonalban egy, az Ázsia-kupán pedig ma kiderül, melyik csapat lesz az első döntős. Sőt, az angol FA-kupából is maradt mára egy találkozó, és Diósgyőr is…
jan. 26
9:00
Rafael Nadal egyre jobb formába lendül (Metropol)
Babos Tímea már szombaton elbúcsúzott az Australian Opentől, de vasárnap kijött szurkolni Gálfi Dalmának, aki bemutatkozásként magabiztosan verte 6:2, 6:0-ra a japán Sakata Kimikát a junior lányok versenyében, és a párosban is győzött egy orosz lány oldalán.
jan. 26
9:09
Heti műsor: Jön a végjátékok hete (Agroinform)
A héten ér véget az NFL-szezon, a férfi kézilabda-világbajnokság és az Australian Open is, de kezdődik a Bundesliga.
jan. 26
9:12
Férfi kézi-vb: izlandi-dán és lengyel-svéd a negyeddöntőért (She)
Még négy hely kiadó a legjobb nyolc között a katari férfi kézilabda-világbajnokságon. A nyolcaddöntő hétfői mérkőzései közül a lengyel–svéd és az izlandi–dán összecsapás valódi csemegét ígér, míg a Németország–Egyiptom, illetve a Franciaország–Argentína összecsapáson eldől, hogy Katar mellett képes lesz-e más, nem európai ország is beverekedni magát a negyeddöntőbe – vagy a két nagy csapat…
jan. 26
9:18
Buranits Ildikó: molinókról mosolyogtak (Metropol)
13 éremmel, közte 7 arannyal tértek haza a WBPF világszervezet múlt év végi mumbai fitnesz- és testépítő-vb-jéről a magyarok.
jan. 26
9:30
Australian Open - Wawrinka és Serena Williams a negyeddöntőben (Infostart)
A férfiaknál a címvédő Stan Wawrinka, míg a nőknél a világelső Serena Williams is szettet veszítve jutott be a negyeddöntőbe hétfőn a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 26
9:30
Argentína: Riquelme bejelentette visszavonulását (She)
Juan Román Riquelme visszavonult a profi labdarúgástól. A Boca Juniors, a Barcelona és a Villarreal korábbi futballistája 36 évesen döntött úgy, hogy felhagy az aktív játékkal.
jan. 26
9:36
Wawrinka és Serena Williams a negyeddöntőben (Metropol)
Mindkét versenyző nagy csatában jutott be a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjébe.
jan. 26
9:48
Magyar karate-siker Párizsban (Infostart)
A harmadik helyen végzett Tadissi Martial a Karate1 Premier League-sorozat párizsi versenyén.
jan. 26
9:48
Légiósok: Megyerit nem zökkentette ki a mezégetés (She)
Megyeri Balázs szombaton állt először az Olympiakosz Pireusz kapujában a 2014–2015-ös görög labdarúgó-bajnokságban, és szerencsét hozott csapatának: az éllovas 3–0-ra győzött az OFI vendégeként.
jan. 26
9:50
Videó: „Milyen Zlatan vagy te?” - Ibra felhúzta ellenfelét (She)
A vasárnap esti Saint-Étienne–PSG (0–1) francia bajnoki labdarúgó-mérkőzésen Zlatan Ibrahimovicnak némi vitája támadt a hazaiak egyik védőjével, Paul Baysse-szal. „Milyen Paul vagy?” – kérdezte Ibra, majd látványosan Baysse mezének hátulját kezdte vizsgálni. Baysse hasonlóan reagált, ez persze nem volt annyira hatásos…
jan. 26
10:06
Jól játszottak a magyarok az olasz kosárbajnokságban (Infostart)
Hanga Ádám 11, Lóránt Péter pedig 12 pontot dobott az olasz kosárlabda-bajnokság hétvégi fordulójában.
jan. 26
10:06
Juve: a „legdrágább” Pogba képtelen leállni, ontja a gólokat (She)
Mino Raiola, a Juventus legfényesebben ragyogó csillagának, Paul Pogbának az ügynöke a minap úgy nyilatkozott, hogy jelenleg a francia középpályás a legdrágább labdarúgó a világon. A kijelentéssel természetesen lehet vitatkozni, de azzal nem, hogy Pogba félelmetes formában kezdte a 2015-ös évet – vagy inkább folytatta 2014-et.
jan. 26
10:08
Rögbi: három francia és négy angol klub a nyolc között (She)
A rögbi Heineken-kupa (a sportágban a Bajnokok Ligájának felel meg) csoportkörének hatodik, utolsó fordulóját követően kialakult a negyeddöntő mezőnye, illetve párosítása. A nyolc közé négy angol, három francia és egy ír együttes került, de míg az angolok kivétel nélkül rosszabb, addig a franciák mind jobb kiemeléssel folytatják, amelynek az egyenes kieséses szakaszban óriási jelentősége van.
jan. 26
10:24
ETO: Miriuta tartotta a szavát, Deac nem - csalódott az edző (She)
Vasile Miriuta, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO jelenlegi, a CFR Cluj korábbi vezetőedzője egy kolozsvári hírportálnak adott interjújában beszélt távozásáról, a magyar futball helyzetéről, valamint Ciprian Deac meghiúsult átigazolásáról.
jan. 26
10:48
Blatter: meg akarnak szabadulni tőlem (Metropol)
A FIFA 78 éves svájci elnöke az ötödik ciklusáért száll harcba a május 29-én, Zürichben sorra kerülő választáson.
jan. 26
10:57
Topligák: Cristiano Ronaldo őrjöngött, a Real mégis nyert (Agroinform)
CR7 nehéz helyzetbe sodorta csapatát Córdobában, de Gareth Bale javította társa hibáját.
jan. 26
11:00
DVTK: Kádárt nem foglalkoztatja a pénz, külföld felé kacsingat (She)
Helyettest keresnek a DVTK-nál: Tomiszlav Szivics vezetőedző arra az eshetőségre is igyekszik felkészülni, hogy Kádár Tamás távozik a csapattól, ezért próbajátékos(ok) érkezhet(nek) a Diósgyőrhöz.
jan. 26
11:02
Notts County: „Kedves magyar nép!” - trolltimátum a Bajner-imádóknak (She)
Pár nap tiltás után ismét elérhető magyar IP-címről a Bajner Bálintot januárban szerződtető Notts County Facebook-oldala – adott tájékoztatást az angol klub.
jan. 26
11:18
Blatter szerint az UEFA meg akar szabadulni tőle (Infostart)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint az európai szövetség (UEFA) "meg akar szabadulni tőle", ugyanakkor a szervezet vezetésének "nincs bátorsága" ahhoz, hogy tagjai közül állítson jelöltet a május végi FIFA-elnökválasztásra.
jan. 26
11:36
Guardiola kéreti magát Münchenben (Infostart)
Bár a német bajnok Bayern München labdarúgócsapatának vezetősége már többször jelezte, hogy kész lenne a hosszabbításra, a vezetőedző, Pep Guardiola egyelőre vár 2016-ig szóló szerződésének újratárgyalásával.
jan. 26
11:36
Bogdán bravúrjai, C. Ronaldo piros lapja - a hétvége videói (She)
Cristiano Ronaldo hétről hétre nagy nyomás alatt futballozik, s általában így is világklasszisszinten játszik. A hétvégén egy kicsit kitört belőle a düh. Az angol FA-kupából meglepetésre kiesett a Chelsea és Manchester City. Bogdán Ádám és Miklós Edit is remekelt, Bajner Bálint gólpasszt adott. Íme, a hétvége legjobb videói!
jan. 26
11:38
FIFA: Blatter szerint az UEFA meg akar szabadulni tőle (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint az európai szövetség (UEFA) meg akar szabadulni tőle, ugyanakkor a szervezet vezetésének „nincs bátorsága” ahhoz, hogy tagjai közül állítson jelöltet a május végi FIFA-elnökválasztásra.
jan. 26
11:40
NCAA: 35 év, 1000 siker - az amerikai kapitány rekordja (She)
Ezredik győzelmét aratta az amerikai egyetemi bajnokságban (NCAA) Mike Krzyzewski, az Egyesült Államok férfi kosárlabda-válogatottjának szövetségi kapitánya.
jan. 26
11:42
Frontális ütközés Kaposvárnál - Fotók! (Behaviour)
A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok.
jan. 26
11:44
Ítéletidő - 60 millió amerikait fenyeget az óriási hóvihar (Behaviour)
jan. 26
11:46
Káosz a Délinél: a támfal is megcsúszott - Fotók! (Behaviour)
jan. 26
12:12
Australian Open - Raonic és Venus Williams a nyolc között (Infostart)
A férfiaknál a nyolcadik helyen kiemelt kanadai Milos Raonic jutott be harmadikként a negyeddöntőbe hétfőn a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 26
12:12
Ázsia-kupa: a kimerült Irak nem bírta, döntőben Dél-Korea (She)
A labdarúgó Ázsia-kupa első elődöntőjében Dél-Korea magabiztos játékkal 2–0-ra legyőzte Irakot, ezzel elsőként jutott az Ausztráliában zajló torna fináléjába.
jan. 26
12:14
Aranycipő: Messi közelít, Neymar a tízben, de CR az élen (She)
Neymar bekerült a legjobb tízbe, Lionel Messi megerősítette második helyét, de így is magasan vezet Cristiano Ronaldo az európai labdarúgók gólversenyében, amelynek tétje az Aranycipő.
jan. 26
12:16
NB II: ismét a Haladástól kölcsönöz védőt az Ajka (She)
Minden valószínűség szerint tavasszal a másodosztályú Ajka labdarúgócsapatában futballozik kölcsönben a Haladás 20 esztendős védője, Zsirai Martin – számolt be róla a vaol.hu.
jan. 26
12:18
Az idősebb Williams-nővér is a nyolc között (Metropol)
A 34 évesen sokadik virágzását élő Venus Williams a hatodik helyen kiemelt Agnieszka Radwanskát búcsúztatta.
jan. 26
12:30
Videó: pazar labdaelrúgással kezdődött - CR 9 piros lapja (She)
Mint beszámoltunk róla, Cristiano Ronaldót kiállították a Córdoba elleni mérkőzésen a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A portugál klasszisnak ez volt pályafutása kilencedik piros lapja. Egy sportrajongó összegyűjtötte ezeket egyetlen videóba. Nem minden kiállítás tűnik jogosnak, s néha az ellenfelek is rájátszottak. Íme, a kilenc piros története!
jan. 26
12:48
Real: 42 milliós „követelés”, rájuk csapták a telefont? (She)
Sajtóhírek szerint a Real Madrid labdarúgócsapata szemet vetett az Athletic Bilbao fiatal francia védőjére, Aymeric Laportéra, akit azonban nem lesz egyszerű szerződtetni.
jan. 26
12:50
NB III: Veresegyházra került a korábbi újpesti középpályás (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Veresegyház együttesében folytatja pályafutását a korábban többek között Újpesten és Pécsen is futballozó Gulyás Máté.
jan. 26
12:52
Real: Nincs nagy különbség a Bayern és köztünk - Kroos (She)
Toni Kroos, a Real Madrid német válogatott középpályása örül, hogy Cristiano Ronaldóval játszhat együtt, ugyanakkor úgy véli, egykori klubja, a Bayern München egy szinten van a jelenlegivel.
jan. 26
13:03
Sportfogadás: Fej vagy írás? - a Super Bowl egyik nagy kérdésére keressük a választ (Agroinform)
A Super Bowl győztese mellett minden évben a legnagyobb kérdés, hogy vajon kinek kedvez az érme.
jan. 26
13:06
Videó: kapus még sohasem akart ennyire gólt kapni (She)
Fogadási csalás gyanúja árnyékolta be két albán élvonalbeli csapat, a Flamurtari Vlorë és a Teuta Durrës szombati bajnoki összecsapását.
jan. 26
13:08
Férfi kézi: korábbi játékosa családjának gyűjt a Szeged (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Tatabánya elleni február 7-i bajnokin gyűjtést szervez korábbi játékosa, Kekezovics Marinko családjának.
jan. 26
13:24
NB II: Ajkán próbálkozik a Vasas hátvédje (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Ajka teszteli a Vasas hátvédjét, Pál Dávidot. Az angyalföldiek szakmai stábja nem számol a játékossal, aki nem is utazott el a kerettel a lipóti edzőtáborba.
jan. 26
13:26
Arsenal: Henry vagy Ancelotti válthatja Wengert - Pires (She)
Robert Pires, az Arsenal labdarúgócsapatának legendás játékosa szerint Arsene Wengert lehetetlen lesz pótolni a londoni alakulatnál, de a jelenleg a Real Madridot irányító Carlo Anclotti, valamint a nemrég visszavonult Thierry Henry remek utódja lenne a francia menedzsernek.
jan. 26
13:42
NB II: közel a Siófokhoz a DVSC korábbi védője (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok a DVSC-Teva korábbi védőjével, Szűcs Istvánnal erősítheti meg keretét.
jan. 26
14:00
Struccok és bivalyok tizedelik az afrikai kerékpárversenyzőket (Infostart)
Bízik a jó Tour de France-szereplésben a dél-afrikai MTN-Qhubeka, amely a francia kerékpáros körverseny 1903 óta íródó történetének első afrikai csapata.
jan. 26
14:00
DVTK: egy kiszemelttel elvben megegyeztek, egytől elváltak (She)
A labdarúgó NB I harmadik helyén telelő DVTK és Milos Krsztics között elvi megegyezés született, a szerb játékos ma pályára is lépett a Tatran Presov elleni, hétfő kora délután megkezdődő felkészülési mérkőzésen – tudtuk meg a diósgyőriek hivatalos honlapjáról.

Keresés