2015. január 27. kedd

jan. 27
0:03
Schladming: ma este rendezik a villanyfényes versenyt (Síelők)
Csak kapkodjuk a fejünket, ahogy egymás után következnek a jobbnál-jobb téli sportesemények Ausztriában. Alig ért véget a kitzbüheli hétvége Tirolban, a kéthetes világbajnokság Kreischbergen, máris itt a következő csemege: a villanyfényes, férfi, szlalom verseny Schladmingban!
jan. 27
1:24
Real Madrid: közlemény - 9 ok, amiért nem szeghettek szabályt (She)
A Real Madrid keddre virradóra hivatalos közleményben reagált azokra a FIFA által megerősített sajtóhírekre, melyek szerint a királyi klub a múltban szabálytalanul szerződtetett kiskorú külföldi játékosokat. A spanyol klub állásfoglalásából kiderül, a FIFA 51 ifjú labdarúgó klubváltásának körülményeit vizsgálja, a Real Madrid azonban megmagyarázza, miért nem lehetett törvényen kívüli a név…
jan. 27
2:03
Kaproséknál gyerekjáték a tenisz (Blikk)
Budapest — Édesanyjától örökölheti a tenisz szeretetét Kapros Anikó (31) lánya. Anna Leila még csak húsz hónapos, de anyukája már meglepte egy teniszütővel.
jan. 27
2:07
Az Aranycsapat elfelejtett focistái (Blikk)
Budapest — Grosics – Buzánszky, Lóránt, Lantos – Bozsik, Zakariás – Budai II, Kocsis, Hidegkuti, Puskás, Czibor. Ezt a névsort fújják fiatalok és idősebbek, amikor a labdarúgó-Aranycsapatot emlegetik.
jan. 27
6:48
Aus. Open: Berdych három játszmában legyőzte Nadalt (She)
Az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) férfi egyesének negyeddöntőjében búcsúzott a korábbi világelső Rafael Nadal: a spanyol 6:2, 6:0, 7:6-ra kapott ki a cseh Tomás Berdychtől, aki a két játékos ezt megelőző 17 mérkőzését egyaránt elveszítette.
jan. 27
7:30
Kétszeres olimpiai bajnokot igazolt a Győr (Metropol)
Lunde távozik, Grubisic megsérült, így sürgősek kellett egy kapus a Győri Audi ETO-nak Herr Orsi mellé-
jan. 27
8:18
Bolton: már tárgyalnak, hosszabbítanának Bogdánnal? (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Bolton Wanderers helyi beszámolók szerint szerződést hosszabbítana magyar kapusával, a Liverpool elleni FA-kupa-meccsen tündöklő Bogdán Ádámmal.
jan. 27
8:20
UEFA: Csányi Sándor is harcba száll az egyik vezetői posztért (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és a Magyar labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapjának beszámolója szerint Csányi Sándor is beadta jelentkezését a végrehajtó bizottságba, amelynek új tagjairól márciusban döntenek.
jan. 27
8:36
DVTK: Nem tartom korrektnek az eljárást - Kádár (She)
Kedden a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a DVTK megállapodott a lengyel kérővel Kádár Tamás szerződtetéséről. A válogatott labdarúgó azonban nehezményezi Árki Gábor sportigazgató nyilatkozatát, mert úgy véli, ezzel nagy terhet rakott rá a klub.
jan. 27
8:38
NB II: a szurkolók döntöttek a kaposvári tulajdonos sorsáról (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczi a szurkolóira bízta a többségi tulajdonos Puebla Tanácsadó Kft.-t képviselő Sólyom Sándor sorsát. Hétfő éjfélig lehetett szavazni.
jan. 27
8:39
Schumacher fia veszi át apja helyét! - Videó (Blikk)
Milánó – Mick Schumacher (15) gyarapítja a Schumacher család trófeáinak a számát.
jan. 27
8:54
Videoton: 210 millióért vihetik a Premier League-be Nikolicsot (She)
Angol beszámolók szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton csatáráért, Nikolics Nemanjáért az angol élvonalban szereplő Crystal Palace, valamint a második ligás Reading is bejelentkezett.
jan. 27
8:56
Labdarúgás: Chelsea-Pool, Ázsia-kupa-elődöntő - program (She)
Ma kialakul az Ázsia-kupa döntőjének párosítása, az Ausztrália–Arab Emírségek mérkőzésen eldől, hogy melyik fél lesz Dél-Korea ellenfele a szombati fináléban. Angliában Chelsea–Liverpool találkozót rendeznek a Ligakupában, míg az Olasz Kupában Milan–Lazio összecsapás lesz. Íme, a keddi program!
jan. 27
9:00
Australian Open: Nadal kiesett (Metropol)
A csuklósérülés és vakbélműtét után visszatérő spanyol klasszis Berdychtől kapott ki. Sarapova a döntőben.
jan. 27
9:09
Internazionale: A kudarc csak inspirál minket - Ranocchia (Agroinform)
Meglepő vereséget szenvedett az Inter a bajnokságban, de Ranocchia szerint ez csak feltüzeli őket.
jan. 27
9:12
UEFA - Csányi Sándor jelölt a végrehajtó bizottságba (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Csányi Sándor elnököt jelölte az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságába, amelynek új tagjairól a március 24-i tisztújító közgyűlés dönt.
jan. 27
9:30
Futsal: már csak negyedik a címvédő; 9-et vágott az Aramis (She)
Újabb vereséget szenvedett a címvédő MVFC-Berettyóújfalu a futsal NB I 16. fordulójában hétfő este, így már csak a negyedik helyen áll.
jan. 27
10:06
Kétszeres olimpiai bajnok kapus érkezik a győri kézilabdacsapathoz (Infostart)
A Bajnokok Ligája-nevezési határidő előtt egy nappal a kétszeres olimpiai bajnok norvég kapust, Kari Aalvik Grimsbőt szerződtette a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának vezetősége.
jan. 27
10:06
Légiósok: a Bajner-titok nem volt titok, „mázlista Notts” (She)
Mint ismert, Bajner Bálint az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Ipswich Towntól a harmadik ligás Notts Countyhoz szerződött. Most azonban kiderült, nem volt olyan egyszerű az átigazolás, mint azt gondoltuk.
jan. 27
10:21
Női kézilabda: Olimpiai és világbajnok kapus az ETO-ban (Agroinform)
A Győri Audi ETO vezetősége megtalálta a megoldást a legutóbbi, kapusposzton történt sérülés pótlására.
jan. 27
10:24
Australian Open - Nadal kiesett! (Infostart)
A 2009-es bajnok és tavaly döntős Rafael Nadal sima vereséget szenvedett Tomas Berdychtől kedden a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjében.
jan. 27
10:24
NB II: 124 NB I-es meccs után Gyirmótra igazolt a védő (She)
A Gyirmót FC Győr labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy három és fél éves szerződést kötött Varga Róberttel. A labdarúgó „hazatér”, hiszen győri születésű és néhány száz méterre lakik a gyirmóti stadiontól.
jan. 27
10:42
NBA: edzője szerint Bryant nem fejezi be a sérülés miatt (She)
Műtét vár Kobe Bryantre, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers sztárjátékosára, akinek számára így minden bizonnyal véget ért a szezon. A klub tájékoztatása szerint a múlt héten vállsérülést szenvedő bedobót szerdán műtik meg, s felépülése várhatóan hónapokat vesz igénybe.
jan. 27
11:00
NB II: „Nehéz a helyzet, 250 millióval tartozunk” (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczinál a szurkolók biztosították támogatásukról a többségi tulajdonos Puebla Tanácsadó Kft.-t képviselő Sólyom Sándort, aki a klub honlapján mondott köszönetet, és beszélt a jövőről.
jan. 27
11:00
Olasz Kupa: Filippo Inzaghi állása a tét a Lazio ellen (Agroinform)
A sima bajnoki győzelem után most a kupában is lelépné a szenvedő AC Milant a Lazio.
jan. 27
11:02
Videó: kapufás bomba és 83 méteres rúgás - Bundesliga top 5 gól (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hivatalos YouTube-csatornája pazar összeállítással örvendeztette meg a szurkolókat a bajnoki szünet végéhez közeledve: a Bundesliga 2014–15-ös szezonjából a legszebb havi találatokat gyűjtötték egybe.
jan. 27
11:18
Haladás: a skót csapatnak kell a támadó - tárgyalnak (She)
Mint ismeretes, a Haladás U-válogatott támadója, Gyurján Bence a napokban a skót élvonalbeli Motherwellnél járt tesztelésen, és a klub szerződtetné a 22 éves labdarúgót – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jan. 27
11:54
Aus. Open: színes ruhák, csinos hölgyek - divat a tornán! (She)
Ha Wimbledonról szeretnénk hasonló képgalériát készíteni, bizony bajban lennénk, a brit versenyen ugyanis csak fehérben léphetnek pályára a teniszezők. Ezzel szemben az Australian Openen a lehetőségek tárháza végtelen. Elsősorban természetesen a hölgyekre koncentrálunk. Tekintse meg a színes ruhakölteményekről készült galériánkat!
jan. 27
12:12
Ázsia-kupa: „álomdöntő” - Ausztrália bejutott a fináléba (She)
A labdarúgó Ázsia-kupa második elődöntőjében Ausztrália végig magabiztos játékkal 2–0-ra legyőzte az Arab Emírségeket, így bejutott a fináléba, amelyben Dél-Korea lesz az ellenfele.
jan. 27
12:14
Barcelona: a nyáron irány Mexikó és Észak-Amerika (She)
Az FC Barcelona hivatalos oldalán jelentette be, hogy nyári túrájának helyszíne Mexikó és az Egyesült Államok lesz.
jan. 27
12:30
Anglia: Bogdán Liverpoolban hős volt, ma újra kispados lesz (She)
Neil Lennon, a Bolton Wanderers menedzsere elismeri, hogy Bogdán Ádám nagyszerűen védett szombaton a Liverpool elleni labdarúgó FA-kupa-mérkőzésen (0–0), ennek ellenére a Rotherham United elleni kedd esti bajnokin csak a kispadra ülteti – a kapu a bajnokságban favorizált Andy Lonergané lesz. Bogdán tudomásul veszi a döntést, és nem irigyli a menedzsert.
jan. 27
12:30
Australian Open: Hatalmas verést kapott Nadal (Agroinform)
Izgalommentes negyeddöntők, de két meccsen is borult a papírforma az ausztrál nyílt teniszbajnokság keddi játéknapján.
jan. 27
12:32
Aus. Open: Murray legyőzte a hazaiak új kedvencét (She)
Andy Murray három játszmában legyőzte a hazai pályán játszó Nick Kyrgiost az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) negyeddöntőjében, így a négy között a skót olimpiai bajnok lesz a Rafael Nadalt búcsúztató Tomás Berdych ellenfele.
jan. 27
12:34
Anglia: 10 év 10 legjobb Chelsea-Liverpool meccse (She)
Az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén a Liverpool hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Chelsea-vel. A kedd esti visszavágó előtt a goal.com összeszedte az előző tíz év tíz legjobb Chelsea-Liverpool összecsapását.
jan. 27
12:48
Australian Open - Murray az elődöntőben (Infostart)
A háromszoros döntős Andy Murray magabiztos győzelemmel jutott be a négy közé kedden a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 27
12:48
Barcelona: Nem tudok segíteni Luis Suárezen - Neymar (She)
Neymar, az FC Barcelona labdarúgócsapatának brazil klasszisa elmondása szerint nem tud segíteni a katalánoknál nehezen beilleszkedő Luis Suárezen.
jan. 27
13:24
Videó: 10 meccse nem nyertek, koporsókat kaptak a játékosok (She)
Hátborzongató üzenetet hagytak a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság sereghajtójának szurkolói a klub stadionjának gyepszőnyegén.
jan. 27
13:26
Roma: ukrán szélső érkezik 9-10 millió euróért (She)
Az olasz AS Roma labdarúgócsapata a Dnipro ukrán válogatott játékosát, Jevhen Konopljankát szerezheti meg a következő napokban.
jan. 27
13:42
Bundesliga: a Köln szurkolói Huszti Szabolcsról pusmognak (She)
Nem vitás, Huszti Szabolcs szép emlékeket hagyott maga után a német labdarúgásban, erről tanúskodik az is, hogy a Bundesliga 11. helyén álló 1. FC Köln szurkolóinak körében szóba került a magyar középpályás  téli szerződtetése.
jan. 27
13:42
Angol foci: A Wembley a tét a Chelsea és a Liverpool számára (Agroinform)
Pár nap leforgása alatt két sorozatnak is búcsút inthet a Chelsea, kedden a Ligakupában javíthatnak a Kékek.
jan. 27
13:48
Bajner-saga: újra van Party! (Metropol)
Ismét hozzászólhatnak a hazai szurkolók a Notts County Facebook-bejegyzéseihez, így nem kell levelet írniuk a Bajner Bálint-fanoknak.
jan. 27
14:00
Skócia: „csak” 33 ezer néző, újra bajban a Rangers, pénz kell (She)
Újra bajban a skót másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Rangers, amelynek a Newcastle tulaja segíthet.
jan. 27
14:18
DVTK: „Amíg élek én, nem lesz bajnok a Diósgyőr!” Vagy mégis? (She)
A szurkolók szerint bravúr lenne, ha a Diósgyőrnek sikerülne megtartania tavasszal a mostani harmadik helyezését, a klub vezetői azonban bizakodnak. A hétfői, a szlovák Tatran Presov (Eperjes) ellen 1–0-ra elvesztett felkészülési mérkőzés kapcsán néhány drukker, illetve Tomiszlav Szivics vezetőedző és Árki Gábor sportigazgató nyilatkozott az NSO Tv-nek. Szó esett a téli felkészülésről, a…
jan. 27
14:20
Dunaújváros: válogatott csatár a kiszemeltek között (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a 27 éves Juraj Piroska személyében szlovák válogatott támadóval erősítene a Dunaújváros.
jan. 27
14:22
Chelsea: visszatérhet Németországba a támadó (She)
André Schürrle, a Chelsea labdarúgócsapatának német légiósa iránt a Borussia Dortmund érdeklődik.
jan. 27
14:24
Golf: Spanyolországban indul Rózsa Csilla óriási kalandja (She)
Az idén 17 versenyen szerepel a golfozók Ladies European Tour-sorozatában a tavaly decemberben profi státuszt szerző Rózsa Csilla, akinek célja a riói olimpiai kvóta megszerzése.
jan. 27
14:36
Újra szavaznak a 2022-es labdarúgó vb rendezési jogáról? (Infostart)
Új szavazást tartana kívánatosnak a 2022-es labdarúgó-vb rendezési jogáról a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségben (FIFA) a strasbourgi Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének (ETPK) kulturális bizottsága.
jan. 27
14:36
FIFA: „Afrika szilárdan Sepp Blatter mögött áll” (She)
Kwesi Nyantakyi, a ghánai szövetség elnöke szerint az afrikai országok döntő többsége a jelenlegi elnököt, Joseph Blattert támogatja a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) idei elnökválasztásán.
jan. 27
14:38
NB II: „A vita az anyagiakon van, jár egy bizonyos összeg” (She)
Bár Kenesei Krisztián már második hete a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasassal készül, továbbra sem írt alá a piros-kékekhez, mivel nem tudott megegyezni a Lombard Pápával szerződése felbontásáról.
jan. 27
14:54
Serie A: az ámokfutó Mexes heteken át nem játszhat (She)
Philippe Mexes, az olasz Serie A-ban szereplő AC Milan labdarúgócsapatának francia hátvédje négymérkőzéses eltiltást kapott.

Keresés