2015. január 30. péntek

jan. 30
7:45
PMFC: Nem játszhatok a csapattal, az öltözőbe se mehetek be - Pölöskey (She)
Pölöskey Péter nem lesz a Nyíregyháza játékosa. A hír alapvetően nem vágja mellbe az embert, az átigazolási szezon már csak ilyen, néhány futballistának összejön az új szerződés, és van, akinek nem. Azonban ha hozzátesszük, hogy a pécsi csatárra – a védő Mohl Dáviddal egyetemben – január eleje óta nem tart igényt a PMFC szakmai stábja, ezért nem készülhet együtt az első csapat keretével,…
jan. 30
8:03
DVTK: Kovács G. ára irreális, Szivics kívánsága Balogh B. (She)
Pénteken ír alá a lengyel élvonalbeli Lech Poznan labdarúgócsapatához a DVTK válogatott védője, Kádár Tamás – de kivel pótolnák a diósgyőriek a középhátvédet?
jan. 30
8:05
NBA: a Lakers kétszeri túlóra után gyűrte le a Bullst (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a Los Angeles Lakers kétszeri hosszabbítást követően gyűrte le hazai környezetben a Chicago Bullst, a vendégeknél Jimmy Buttler 35 ponttal hiába bizonyult a mezőny legeredményesebb játékosának.
jan. 30
8:07
NHL: egy gól kellett a sikerhez a Minnesotának és a Montrealnak (She)
Az észak–amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a legutóbbi játéknapon a Montreal Canadiens és a Minnesota Wild egyetlen szerzett góllal is nyerni tudott idegenben. New Yorkban nem sok sikerélmény adatott meg a házigazdáknak: a Rangers és az Islanders egyaránt kikapott.
jan. 30
8:21
Férfi kézi-vb: lengyel-katari és spanyol-francia - ajánló (She)
A Katarban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon pénteken rendezik meg a két elődöntőt: az óriási meglepetésre négy közé jutó, honosított játékosok sorát felvonultató házigazdák a lengyelekkel játszanak, míg az esti összecsapáson két nagyhatalom, Spanyolország és Franciaország csap össze egymással.
jan. 30
8:57
Ajánló: Wolfsburg-Bayern, PSG-Rennes, Rayo-Depor - program (She)
Péntek este megkezdődik a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tavaszi idénye, mégpedig a címvédő és listavezető Bayern München wolfsburgi vendégjátékával. A Ligue 1-ben pályára lép a PSG, és a spanyol élvonalban is rendeznek egy mérkőzést. Íme, a mai program.
jan. 30
8:59
Australian Open: Gálfi Dalma kikapott az elődöntőben (She)
Gálfi Dalmának az elődöntő jelentette a végállomást az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon a junior lányok egyes versenyében, mivel a döntőbe jutásért 0:6, 7:6, 7:5-ös vereséget szenvedett a brit Katie Swantól.
jan. 30
9:15
DVSC: cseh riválisra cserélték a szerbet az edzőtáborban (She)
A februárban Törökországban edzőtáborozó DVSC-Teva labdarúgócsapata 11-én nem az eredeti tervekben szereplő szerb OFK Beograd, hanem a cseh FC Slovácko ellen játszik felkészülési mérkőzést. A változásról a dvsc.hu klubhonlap számolt be.
jan. 30
9:15
Férfi kézilabda-vb: Már pénteken megtudjuk, ki lesz a világbajnok (Agroinform)
Az elődöntőket rendezik a katari vb-n, az esti programban a címvédő spanyolok az Eb-győztes franciákkal meccselnek.
jan. 30
9:33
Videó: „Nem vagyok földönkívüli” - CR speciális felkészülése (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kétmeccses eltiltással sújtotta Cristiano Ronaldót, aki a Córdoba elleni bajnokin súlyos sportszerűtlenséget követett el.
jan. 30
9:35
Légiósok: orosz és közel-keleti klub is érdeklődik Koman iránt (She)
Menedzsere szerint néhány napon belül eldőlhet Koman Vladimir sorsa. A 36-szoros magyar válogatott labdarúgónak 214 napja nincs csapata.
jan. 30
9:51
Australian Open - Babosék legyőzői nyerték a női párost (Infostart)
Az amerikai Bethanie Mattek-Sands és a cseh Lucie Safarova nyerte a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyét, mivel a pénteki döntőben két játszmában legyőzték a Csan Jung-jan, Cseng Csie tajvani, kínai duót.
jan. 30
10:09
F1: nem a svéd pilóta miatt kék és sárga az új Sauber (She)
Az F1-es Sauber-istálló pénteken az internetes oldalán bemutatta új autóját, a Ferrari-motorral hajtott C34-et. A kocsi a korábbi szürke festése helyett sárgáskék lett, no nem a svéd Marcus Ericsson, hanem a másik új pilóta, a brazil Felipe Nasr miatt – az ő személyes szponzora ugyanis a Banco do Brazil, amelynek színe a kék és a sárga.
jan. 30
10:12
Nem jutott döntőbe Gálfi Dalma (Metropol)
A magyar lány nagy csatában esett ki az Australian Openről.
jan. 30
10:27
NB II: két játékossal szerződést bontott a Békéscsaba (She)
Két játékossal, Pataki Zsolttal és Soós Jánossal szerződést bontott a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 30
10:29
PL: Forlán visszatérhet Angliába, több csapat is hívja (She)
Visszatérhet az angol labdarúgó-bajnokság élvonalába a Japánban légióskodó Diego Forlán: a 35 éves uruguayi támadót a West Bromwich Albion csapatának ajánlották fel.
jan. 30
10:31
Női kézi: a Győr vagy egy jó csapat - Herr O. nyitott (She)
Herr Orsolya, a Győri Audi ETO válogatott kézilabdázója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége volt. A sérülések miatt erősen megtizedelt BL-címvédő győriek vasárnap folytatják szereplésüket a legrangosabb európai kupasorozatban – a szintén hibátlan Larvikot fogadják –, míg kapusuk, akinek fontos szerep jut majd a csoportrangadón, a műsorban pályafutásának alakulására is kitért,…
jan. 30
10:45
Négy között a Villarreal, az Athletic Bilbao és az Espanyol is (Infostart)
Az FC Barcelona után a Villarreal, az Athletic Bilbao és az Espanyol jutott be a legjobb négy közé a labdarúgó Spanyol Király Kupában.
jan. 30
10:45
Atlético: alkalomhoz illőbb tortát nem is kaphatott volna Turan (She)
Ma ünnepli 28. születésnapját Arda Turan, a spanyol Atlético Madrid labdarúgócsapatának játékosa. A társak stílszerűen egy futballcipőt ábrázoló tortával köszöntötték, és láthatóan a török is vette a poént. Mint ismert, a Barcelona elleni Király-kupa-meccs egyik emlékezetes momentuma volt, amikor Arda Turan a cipőjét a partjelző felé vágta. Cselekedetéért minden bizonnyal eltiltással számolhat, az…
jan. 30
10:47
Kempó Európa-bajnokság lesz Budapesten (Infostart)
Budapest ad otthont 2015 decemberében a kempósok Európa-bajnokságának.
jan. 30
10:47
F1: a Red Bull és a Lotus is lemaradhat a jerezi tesztről (She)
A Force India mellett a Red Bull és a Lotus is lemaradhat a vasárnaptól szerdáig tartó jerezi F1-es tesztről, az legalábbis egyre biztosabbnak tűnik, hogy egyik csapat sem lesz ott a vasárnapi kezdéskor.
jan. 30
10:49
Kézilabda: a korábbi klasszis gátat szabna a honosításoknak (She)
Daniel Stephan, a német férfi kézilabda-válogatott korábbi klasszis irányítója szigorúbb szabályokhoz kötné a honosítást a sportágban.
jan. 30
10:51
Légiósok: Kádár Tamás aláírt a Lech Poznanhoz - hivatalos (She)
A Diósgyőrt elhagyó Kádár Tamás immár hivatalosan is a Lech Poznan labdarúgója, miután péntek délelőtt aláírt a lengyel csapathoz.
jan. 30
11:03
A Toyota 2017-ben visszatér a rali-világbajnokságba (Infostart)
Tizennyolc év szünet után 2017-ben visszatér a rali-világbajnokság mezőnyébe a Toyota.
jan. 30
11:03
Rali: a Toyota 2017-ben visszatér a világbajnokságba (She)
Tizennyolc év szünet után 2017-ben visszatér a rali-világbajnokság mezőnyébe a Toyota.
jan. 30
11:03
NFL: Super Bowl, a sportfogadói statisztikák tükrében (Agroinform)
Milyen trend érvényesül mostanság a résztvevő csapatoknál és mire következtethetünk a Super Bowl történelméből?
jan. 30
11:05
NB II: visszatérhet az exfradista középpályás a ZTE-hez (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE vezetősége felvette a kapcsolatot a saját nevelésű középpályással, Józsi Györggyel. A klub várhatóan edzéslehetőséget biztosít a játékosnak, aki így csatlakozik az együtteshez – számolt be róla a zaol.hu.
jan. 30
11:39
Mexikó: Ronaldinho nem fut - edzői panasz az aranylabdásra (She)
Szeptember óta a Querétaro futballistája Ronaldinho, akinek szerződése 2016 júniusáig szól a mexikói klubnál. Az aranylabdás eddig kilenc mérkőzésen három gólt szerzett, aminél többet várnak tőle. Talán ha nem lenne kifogása a komoly fizikai munka ellen… Roberto Bassagaisteguy erőnléti edzőnek mindenesetre megvan a véleménye az irányítóról, és meglennének az edzéstervei is, ha a brazil hagyná…
jan. 30
11:41
Juventus: érkezhet a szavát megszegő kapus - sajtóhír (She)
Olaszországból származó sajtóhírek szerint Neto, a Fiorentina labdarúgócsapatának brazil kapusa a Juventushoz igazol.
jan. 30
11:57
NB I: Nikolics lőtt ősszel a legpontosabban kapura (She)
Az NB I-es játékosok közül az őszi idényben a fehérvári Nikolics Nemanja lőtt a legpontosabban kapura, a csatár 57 lövése és fejese közül 35 eltalálta a kaput – derül ki a hlsz.hu kimutatásából.
jan. 30
11:59
U21-es Eb: negyedik kalapban a magyar válogatott (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott a negyedik kalapba került a 2017-es Európa-bajnokság selejtezőin. Az 52 csapatból 11 jut ki a lengyelországi tornára, és csatlakozik ott a házigazdához. A válogatottakat kilenc csoportba sorolják be, a csoportgyőztesek kijutnak az Eb-re, a négy legjobb csoportmásodik két párba sorsolva, oda-visszavágós rendszerben dönt a fennmaradó helyek sorsáról a…
jan. 30
12:15
Chelsea: „Costának szélsőséges provokációt kellett elviselnie” (She)
Paul Scholes, az angol válogatott és Manchester United egykori sztárja védelmébe vette a Liverpool elleni Ligakupa-meccsen az ellenfelet megtaposó Diego Costát. Scholes szerint a Chelsea brazil támadójának szélsőséges provokációt kellett elviselnie.
jan. 30
12:17
Légiósok: a diósgyőri szurkolók megváltoztatták Kádárt (She)
A Lech Poznan labdarúgócsapatába igazoló Kádár Tamás hosszú közleményben mondott köszönetet a diósgyőri szurkolóknak, akik pozitívan hatottak személyiségére.
jan. 30
12:18
Szijjártó ismét a magyar-német viszonyt éltette (Behaviour)
A külügyminiszter szerint Merkel látogatása a két ország együttműködésének fontosságát igazolja.
jan. 30
12:19
NB II: rangos tornán szerepel Horvátországban a Gyirmót (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr szombaton a horvátországi Novigradba utazik kilenc napos edzőtáborba, ahol részt vesz az Istria Winter Cup elnevezésű nyolc csapatos tornán – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 30
12:20
Fazekas: vonják vissza a földadót! (Behaviour)
A földművelésügyi tárca megtiltaná a termőföld tulajdonlásának megadóztatását.
jan. 30
12:21
F1: ezt az autót készítette a Ferrari Vettelnek - fotók (She)
Péntek délben az idén Sebastian Vettellel és Kimi Räikkönennel versenyző Ferrari is bemutatta 2015-ös autóját, az SF15-T-t.
jan. 30
12:22
Mikó-ügy - Petícióval fordul Lomnici az EP-hez (Behaviour)
Szerinte kulcskérdés, hogy érvényesüljön a vallásszabadság a határon túli területeken.
jan. 30
12:33
Videó: Allegri megmutatta, ki a főnök, elpáholta Pogbát (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus 21 éves sztárjának, Paul Pogbának még van mit ellesnie Massimiliano Allegritől. A francia labdarúgó és edzője kiskapura rugdostak az edzés végén, amit Allegri nyert 5–2-re.
jan. 30
12:35
Olaszország: Tottira is szavaztak az elnökválasztáson (She)
Francesco Totti, az AS Roma labdarúgócsapatának kapitánya is kapott öt szavazatot az új köztársasági elnökről csütörtökön kezdődött szavazás első fordulójában – adta hírül a helyi média.
jan. 30
12:37
Bayern: Guardiola letett a német csillag szerződtetéséről (She)
A Bild információi szerint a Bayern München labdarúgócsapata nem kívánja szerződtetni a nyáron Marco Reust, a Borussia Dortmund és a német válogatott csillagát.
jan. 30
12:51
Felkészülés: döntetlent ért el a ZTE a St. Pölten ellen (She)
Harmadik ausztriai felkészülési mérkőzésén 1–1-s döntetlent ért el a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE az osztrák másodosztályban szereplő St. Pölten ellen – számolt be róla a zalaiak Facebook oldala.
jan. 30
12:53
Ázsia-kupa: bronzot ért a bongyor hajú tízes zsenialitása (She)
Az Egyesült Arab Emírségek labdarúgó-válogatottja szerezte meg a bronzérmet az Ausztráliában zajló Ázsia-kupán, miután a 3. helyért lejátszott mérkőzésen 3–2-re legyőzte Irakot.
jan. 30
12:54
Friss hétvégi körkép a hazai sípályákról (Síelők)
A friss hónak köszönhetően január 31-én és február 1-én számos hazai síterepen lehet majd síelni. Alábbi cikkünkben röviden összegyűjtöttük, hol lehet síelni itthon ezen a hétvégén. Érdemes kihasználni a remek, friss és természetes havat!
jan. 30
13:09
Röplabda: show-műsor és selfie-verseny a kupadöntőre (She)
Február 14-én és 15-én rendezik majd Budapesten, a Fáy utcai sportcsarnokban a röplabdázók idei Magyar Kupa-döntőjét. Ez alkalomból a Magyar Röplabdaszövetség igazi show-műsort szervez majd mindkét napra, bemutatókkal, közönségjátékkal és neves fellépőkkel.
jan. 30
13:09
La Liga: A Real és a Barca meccsére is van tippünk! (Agroinform)
Pedig egyik nagyágyúra sem vár könnyű feladat, a Real a Sociedaddal, a Barca a Villarreallal meccsel. La Liga-előzetes.
jan. 30
13:11
PSG: a Pool 14 millióért vinné a boldogtalan Lavezzit - sajtóhír (She)
Brit sajtóhírek szerint az angol Premier League-ben szereplő Liverpool szerződtetné a francia PSG mellőzött csatárát, Ezequiel Lavezzit.
jan. 30
13:27
Győri ETO: bajnoki ezüstérmes távozott Miriuta csapatából (She)
A Győri ETO labdarúgócsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy távozik a klubtól Rafe Wolfe, aki a tavasszal már a Dunaújváros PASE-t erősíti.
jan. 30
13:27
Átigazolás: Schürrle bármelyik pillanatban aláírhat új csapatához (Agroinform)
Schürrle akár már pénteken aláírhat a Wolfsburg együtteséhez, amely csúcsrangadóval kezdi az idényt.
jan. 30
13:29
F1: a Ferrari új főnöke már két győzelemmel is elégedett lenne (She)
Két futamgyőzelemmel már elégedett lenne a 2015-ös F1-es szezonban Maurizio Arrivabene, a Ferrari új csapatfőnöke, aki szerint a pénteken bemutatott SF15-T szexi lett. A két pilóta, Kimi Räikkönen és a Red Bulltól érkező Sebastian Vettel is visszafogottan beszélt a várakozásokról.

Keresés