2015. január 6. kedd

jan. 6
0:00
NS: Nikolics nehéz döntés előtt; Kassai már előre néz - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
jan. 6
0:18
KTE: jövő hétfőtől készülnek, 10 edzőmeccs a tervben (She)
Jövő hétfőn kezdi a felkészülést a tavaszi szezonra a Kecskeméti TE NB I-es labdarúgócsapata.
jan. 6
2:42
Futballfivérek a Vasasban (Blikk)
Budapest — Új szereposztás a Szanyó családban. A két testvér, Károly (41) és Dániel (18) edzőként és futballistaként dolgozik együtt a Vasasnál.
jan. 6
3:00
Titokban készült a halálra a MOB alelnöke (Blikk)
Budapest — Tudatosan, de titokban készült élete befejezésére a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Leyrer Richárd (†66). Legalábbis ez derül ki egyik legjobb barátja és munkatársa nyilatkozatából.
jan. 6
7:33
Már megint gyengült a forint (Behaviour)
Reggel hét órakor az eurót 318,40 forinton, a dollárt 266,23 forinton, a svájci frankot 264,92 forinton jegyezték.
jan. 6
7:48
Megemlékezés: este gyertyagyújtás Zavadszkyért (She)
Megemlékezést tartanak kedd este a kilenc éve tragikus körülmények között elhunyt Zavadszky Gábor emlékére.
jan. 6
8:06
NB II: játékosértekezlet Kaposvárott - felveszik-e a munkát? (She)
Mint arról beszámoltunk, a másodosztályú Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata többhavi fizetéssel adós játékosainak, így a társaság türelmüket vesztő tagjai a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) közbenjárásával levélben szólították fel az egyesületet a fizetésre. Szerda délután találkozó lesz a játékosok, és megbeszélést tartanak.
jan. 6
8:08
NB II: Várit megtartaná a Szolnok, nem lesz nagy változás (She)
Véget ért a téli szabadság a Szolnoki MÁV Stadler Rail FC labdarúgóinak, megkezdi a felkészülést a másodosztályú bajnokság tavaszi idényére a gárda. A kék-fehér együttes mindössze két pontra áll az első helyezett Vasastól. A szolnokiak a tervek szerint február elsejétől egy hétig a horvátországi Rovinjban készülnek, a keretben nem várható nagy változás.
jan. 6
8:10
Eger: elárverezik a futball kft. megmaradt értékeit (She)
A csődbe ment Egri Futball Kft.-hez köthető megmaradt értékeket elárverezik kedden délelőtt Győrben.
jan. 6
8:24
Sikerével megerősítette harmadik helyét a Lazio (Infostart)
A Lazio hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Sampdoriát az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának hétfői nyitómérkőzésén.
jan. 6
8:24
NHL: 5 mp-cel a vége előtt nyert meccset a San Jose (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a San Jose Sharks úgy nyert a Winnipeg Jets vendégeként, hogy a vége előtt öt másodperccel lőtte a győztes gólt.
jan. 6
8:26
Arsenal: rosszul védett, rágyújtott, ebből még baj lesz (She)
A Daily Mirror információi szerint az Arsenal labdarúgócsapatának vezetősége húszezer fontra bírságolta meg Wojciech Szczesnyt, aki a Southampton elleni bajnoki vereséget – amelyben gyenge kapusteljesítményével alaposan benne volt – követően dohányzott az öltözőben.
jan. 6
8:42
Ajánló: Juve-Inter, Everton-WHU és Celta-Bilbao - program (She)
Angliában és Spanyolországban kupameccseket, míg Olaszországban bajnokikat rendeznek kedden. Az angol FA-kupa harmadik fordulójában az Everton a West Ham Unitedot fogadja, míg a spanyol Király-kupa nyolcaddöntő első mérkőzésén az Athletic Bilbao Vigóba a Celtához látogat.
jan. 6
8:44
FIFA: Sepp Blattert kihívja a jordániai herceg (She)
Újabb hivatalos kihívója van Sepp Blatternek a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki székéért folytatott versenyben: bejelentette indulási szándékát a szervezet alelnöke, a 39 éves jordániai Ali bin al-Husszein herceg.
jan. 6
8:45
Perel a fergusoni esküdt (Behaviour)
A lelőtt fekete fiú ügyében összehívott esküdtszéki tag a nyilvánosság elé lépne, de tilos beszélnie arról, ami a zárt ajtók mögött történt.
jan. 6
8:46
Tenisz: Babos vereséget szenvedett Sencsenben (She)
Babos Tímea kiesett a sencseni női tenisztorna egyes versenyének második fordulójában. A 21 éves magyar játékos 6:3, 6:4-re kikapott a kazah Zarina Dijasztól.
jan. 6
8:51
Sportfogadás: Nem a december volt az év csúcsa (Agroinform)
Közel -2%-os mínuszban zárta a decemberi hónapot a Protipp-rendszer, de ezzel együtt is sikerült jól zárni az évet.
jan. 6
9:00
Jégkorong: világbajnokok a kanadai juniorok (She)
A korosztályos kanadai jégkorong-válogatott nyerte meg a hazai rendezésű junior-világbajnokságot, miután a torna döntőjében 5–4-re nyert Oroszország ellen. A bronzérmet Szlovákia szerezte meg, amely 4–2-re győzött Svédországgal szemben.
jan. 6
9:02
Férfi kézi: dán siker Malmőben, hiába a Gensheimer-gólzápor (She)
A január 15-én kezdődő férfi kézilabda-világbajnokságra készülő izlandi és német válogatott hétfőn újabb tesztmérkőzést játszott egymással. Uwe Gensheimer ugyan kilenc találatot jegyzett, a vasárnapi bravúros sikert (31–24) Németország mégsem tudta megismételni, és egygólos vereséget szenvedett. A dánok eközben 24–23-ra győztek a svédek ellen Malmőben.
jan. 6
9:03
Nemzetgyalázás címén följelentették a bűzbombásokat (Behaviour)
Merénylet az Abbáziában: a tettesek éppen a Himnusz eljátszása alatt hajították el a bűzbombákat, tehát nemzetgyalázást követtek el.
jan. 6
9:18
Sencseni tenisztorna - Babos búcsúzott (Infostart)
Babos Tímea két játszmában kikapott a negyedik helyen kiemelt kazah Zarina Dijasztól a kínai Sencsenben zajló, 500 ezer dollár összdíjazású (129,5 millió forint) keménypályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
jan. 6
9:36
Nowitzki a hetedik helyre ugrott a pontszerzők örökranglistáján (Infostart)
A Dallas Mavericks hosszabbítás után 96-88-ra legyőzte a Brooklyn Nets együttesét az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Dirk Nowitzki, a texasiak sztárjátékosa 15 pontot dobott, ezzel feljött az NBA-pontszerzők örökranglistájának hetedik helyére.
jan. 6
9:54
Barca: Firenzéből vagy Sevillából jöhet az új sportigazgató (She)
A barcelonai kiadású Sport napilap arról számolt be, hogy Firenzéből vagy Sevillából jöhet a katalánok új sportigazgatója, aki a hétfőn menesztett Andoni Zubizarreta örökét és feladatkörét veszi majd át.
jan. 6
9:54
Elképesztő luxusban él a sportoló! (Blikk)
Las Vegas – A világ legjobban kereső sportolója, Floyd Mayweather Jr. (37) imádja a luxuskocsikat, s erre nem sajnálja a pénzt.
jan. 6
10:12
A jordán herceg is indul Blatter ellen (Infostart)
Ali bin al-Husszein jordán herceg bejelentette, hogy indul a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztjáért Joseph Blatterrel szemben.
jan. 6
10:12
Bögyös ügyvédnővel jár Neymar! (Blikk)
Barcelona – Megint egy bombázót hódított meg Neymar (22)
jan. 6
10:30
FTC: Schneider látványos, modern, sikeres futballra tör (She)
Január tizenkettedikén kezdi meg a munkát a Ferencváros labdarúgócsapatának utánpótlásánál a német Theo Schneider. A hosszú ideig a Borussia Dortmundban dolgozó szakember az utánpótláscsapatoknál folytatott munkát segíti, illetve a tehetséges fiatalok felkutatásában és kiválasztásában is szerepet kap.
jan. 6
10:30
Messi rákattant a Chelsea-re (Blikk)
Barcelona — Csatlakozott a Chelsea labdarúgócsapatához Lionel Messi (27). A Barcelona argentin klasszisa egyelőre nem váltott klubot, ám jelzésértékű, hogy a világhálón, az Instagram közösségi oldalon már követi a londoni Kékeket.
jan. 6
10:32
Barca: Luis Enrique kétmeccses ultimátuma - sajtóhír (She)
A barcelonai kiadású Mundo Deportivo napilap arról számolt be, hogy Luis Enrique kétmeccses ultimátumot kapott a vezetőktől. Ha a csapat nem nyeri meg soron következő két mérkőzését, a vezetőedző hasonló sorsra jut, mint a hétfőn menesztett sportigazgató, Andoni Zubizarreta.
jan. 6
10:34
NB II: Ha a Real jön értem, akkor megyek - Remili hosszabbítana (She)
Szerződéshosszabbításra készül a feljutást célul kitűző másodosztályú Vasas labdarúgója, Remili Mohamed. A piros-kékek húzóembere a Nemzeti Sportnak elmondta, hosszú távra elkötelezné magát Angyalföldön.
jan. 6
10:36
Férfi kézi: afrikai pályázó a 2021-es vb rendezésére (She)
Egyiptom hétfőn bejelentette, hogy megpályázza a 2021-es férfi kézilabda-világbajnokság megrendezésének jogát.
jan. 6
10:38
Röpi: menesztették klubjától a magyar szövetségi kapitányt (She)
A gyengébb eredmények miatt a Vilsbiburg vezetése menesztette a csapat kispadjáról a magyar női válogatottat tavaly 27 év után az Eb-re kivezényelő Jan de Brandtot. A tavalyi kupagyőztes és bajnoki döntős csapat a múlt héten két vereséget is elszenvedett, s a nyolcadik helyre csúszott vissza a tabellán.
jan. 6
10:39
Válogatás: Ezekre a kérdésekre várunk választ idén a világ futballjában (Agroinform)
A Sky Sports összeállításában megtudhatjuk, melyek az esztendő legnagyobb kérdései.
jan. 6
10:48
FA-kupa: Gerrard mezével pózolt a világ legerősebb csatára (She)
Emlékezetes FA-kupa-mérkőzésen van túl Adebayo Akinfenwa, a Wimbledon robusztus testfelépítésű csatára.
jan. 6
11:06
Férfi kézi: Dujsebajev elégedett a fiúkkal, Martín is benézett (She)
Erős iramú, de jó hangulatú tréninget vezényelt hétfőn Talant Dujsebajev, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, akinek a munkáját a lelátóról figyelte Ambros Martín, a Győr női együttesének spanyol sikeredzője, valamint segítője, Danyi Gábor. Péntektől vasárnapig Oviedóban szerepel felkészülési tornán a férfiválogatott.
jan. 6
11:24
Tenisz: Ivanisevic nyomában - Karlovic túl a 9000 ászon (She)
Túllépte a 9000 ászadogatást Ivo Karlovic az 1.3 millió dollár (347 millió forint) összdíjazású dohai kemény pályás férfi tenisztorna nyitó fordulójában hétfőn. A 36 éves horvát játékos a cseh Lukás Rosol ellen 27-szer szervált fogadhatatlanul, így jelenleg 9022 ásznál jár.
jan. 6
11:26
Atlético: Simeone elismerte, Torres kezd a Real ellen (She)
Diego Simeone, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője a kezdőbe jelöli szerdán a Real Madrid elleni spanyol Király-kupa-mérkőzésen friss szerzeményét, Fernando Torrest.
jan. 6
11:27
Több a "sokknál": Házhoz szállítás sem lesz vasárnap (Behaviour)
A tilalom a nagy üzletekre vonatkozik, azt még nem tudni, hogy a kisebb boltok kiszállíthatnak-e.
jan. 6
11:28
Arsenal: Yaya Sanogo a Bordeaux-t választotta (She)
A francia élvonalbeli Girondins Bordeaux labdarúgócsapatának elnöke, Jean-Louis Triaud bejelentette, hogy a gironde-i klub egyezségre jutott Yaya Sanogóval, az Arsenal támadójával.
jan. 6
11:33
Tenisz: Djokovics, Nadal és Federer is bemutatkozik (Agroinform)
Dübörög a felkészülés az Australian Openre, kedden, szerdán és csütörtökön a legnagyobb sztárok is ütőt ragadnak.
jan. 6
11:42
NB II: újabb szombathelyi mehet Mezőkövesdre (She)
Az NB II-es labdarúgócsapatok közül ezen a héten a Mezőkövesd tűnik a legaktívabbnak az átigazolási piacon. Hétfőn egy új szerzeményről és több kiszemeltről is beszámoltunk, ez utóbbi lista tovább bővült.
jan. 6
11:44
Dortmund: Dzsudzsák mellett van másik moszkvai kiszemelt (She)
Cseh sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund a téli átigazolási időszakban szerződtetheti a CSZKA Moszkva cseh labdarúgóját, Tomás Necidet.
jan. 6
11:45
Útdíj - Felszólítást kapnak a matrica nélküli autósok (Behaviour)
Az érintetteknek március 1-je előtt be kell menni a NUSZ egyik irodájába és venni kell egy éves megyei vagy országos matricát.
jan. 6
12:00
Videó: már az első interes edzésén elsült Podolski lába (She)
Már az első edzésén elsült Lukas Podolski bal lába új csapatában, az Interben. Az Arsenal világbajnok labdarúgója a szezon végéig szerepel kölcsönben a milánóiaknál, s már meg is csillogtatta képességeit Olaszországban: bal külsővel ragasztott óriási gólt a felső sarokba.
jan. 6
12:02
Női kézi: van az a pénz - csak Neagun múlik a bukaresti szerződés (She)
Tovább erősítené gyengének most sem nevezhető keretét a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapata, amely mindent megtesz Cristina Neagu hazacsábításáért.
jan. 6
12:18
Újpest: az SZTK és a PAFC után irány Törökország (She)
Az Újpest labdarúgócsapata az NB II-es SZTK-Erima ellen kezdi meg felkészülését a tavaszi idényre – tudatta a klub hivatalos honlapja.
jan. 6
12:20
Universiade: Brazíliaváros visszalépne a rendezéstől (She)
Brazíliaváros azt tervezi, hogy visszalép a 2019-es nyári universiadétól. Az eseményre eredetileg Budapest is jelentkezett, ám végül mégsem pályázott.
jan. 6
12:22
MU: a Juve 25 millió eurót adna Matáért - sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Juventus 25 millió euróért szerződtetné Juan Matát, az angol Manchester United világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgóját.
jan. 6
12:36
Dohai tenisztorna - Karlovic túl a 9000 ászon (Infostart)
Túllépte a 9000 ászadogatást Ivo Karlovic az 1,3 millió dollár (347 millió forint) összdíjazású dohai kemény pályás férfi tenisztorna nyitófordulójában.
jan. 6
12:36
NB II: Minden csapatrészbe szeretnénk igazolni - Nyilas E. (She)
Csütörtökön kezdi el a felkészülést a labdarúgó NB II tavaszi szezonjára a Szeged 2011-GA. Arról a delmagyar.hu számolt be, hogy a keret egyelőre egy új játékossal, a magyar állampolgárságú, szabadkai, 30 esztendős Veszelinov Vlagyimirrel bővült, de Nyilas Elek vezetőedző szeretné, ha minden csapatrészbe igazolna új játékost a klub.

Keresés