2015. január 8. csütörtök

jan. 8
7:12
NBA: lemosták a Lakerst a derbin; váratlan Bulls-vereség (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Los Angeles Lakers annak ellenére is simán kikapott (89–114) a Clipperstől a városi derbin, hogy az utolsó negyedet 11 ponttal megnyerte. A vendégek legnagyobb sztárja, Kobe Bryant négy pontig jutott. A Keleti főcsoport harmadik helyén álló, a szerzett pontok tekintetében szezonbeli leggyengébb meccsét…
jan. 8
7:30
NHL: Ovecskinék hatot vágtak; kikapott a Pittsburgh (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Washington Capitals idegenben 6–2-re megverte a Toronto Maple Leafst. A fővárosiak orosz klasszisa, Alekszandr Ovecskin a hajrában üres kapus góllal járult hozzá a fölényes sikerhez. A Nyugati főcsoport élén álló Anaheim Ducks kikapott a New York Rangerstől, a Boston Bruins a Pittsburgh Penguins ellen vetett…
jan. 8
7:48
NB II: továbbra is többhavi bérrel tartoznak Kaposváron (She)
Továbbra is többhavi elmaradt bérüket szeretnék megkapni a Kaposvár labdarúgói, ezért szerda délután megbeszélésen vettek részt a klubvezérkarral. Az ügy előzménye, hogy az NB II-ben szereplő együttes néhány játékosa a múlt év végén a Hivatásos Labdarúgók Szervezetéhez (HLSZ) fordult, hogy hozzájusson fizetéséhez, s a HLSZ szilveszter előtt postázta is a felszólítást.
jan. 8
7:50
NB II: Bobál távozása nagy veszteség - elkezdte az SVSE is (She)
Elkezdte a felkészülést az SVSE-GYSEV is, a játékosok kedden és szerdán még csak terheléses felméréseken vettek részt, míg csütörtökön és pénteken izomtömeg-vizsgálat szerepel a programban.
jan. 8
8:24
NBA - Újabb Pistons-bravúr (Infostart)
Egy nappal a címvédő San Antonio Spurs otthonában aratott győzelmét követően egy másik nyugati sztárcsapat, a Dallas Mavericks vendégeként is nyert a Detroit Pistons az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA).
jan. 8
8:42
Az Ezüst Sombrerót is megnyerte a Majthényi-Domokos kettős (Infostart)
Pályafutása tizenegyedik világbajnoki aranyérme mellé megszerezte az Ezüst Sombrero-díjat is a Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős a Sydneyben csütörtökön zárult vitorlázó Repülőhollandi-világbajnokságon.
jan. 8
8:42
Újpest: két évvel ezelőtti BL-főtáblással is találkoznak (She)
Az Újpest a szerb első osztályú Jagodinával és a dán élvonalbeli Nordsjaellanddal is megmérkőzik törökországi edzőtáborozása során – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
jan. 8
8:44
Videó: Neymar lazán táncolt egyet a szakácsnőjével (She)
Neymar nemcsak a labdával táncol látványosan, hanem a szakácsnőjével is. A Barcelona szurkolói Facebook-oldalán megjelent videó YouTube-változata erről tanúskodik.
jan. 8
9:00
Légiósok: az 1860 Münchentől az NB III-ba térhet haza az U-válogatott (She)
Hazatér Székely György, az 1860 München és a magyar válogatott korosztályos csapataiban szereplő 19 éves kapus.
jan. 8
9:00
Spanyol Király Kupa - Az Atlético legyőzte a Realt (Metropol)
A bajnok Atlético Madrid hazai környezetben 2-0-ra nyert városi riválisa, a címvédő Real Madrid ellen, Torres pályán volt, de lecserélték.
jan. 8
9:18
Dakar-rali - A negyedik szakaszon is Al-Attijah nyert (Infostart)
A 2011-es győztes, az összetettben élen álló Nasszer al-Attijah nyerte a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali szerdai, negyedik szakaszát.
jan. 8
9:18
DVSC: A legjobb éveim most következnek - Tisza Tibor (She)
A Debreceni VSC-Teva támadója, Tisza Tibor a Nemzeti Sportnak elmondta, nagy vágya, hogy a Bajnokok Ligája vagy az Európa-liga csoportkörében szerepeljen csapatával. A harmincat betöltve nem baj, ha az ember számot vet az addigiakkal – miután Tisza az elmúlt év novemberében belépett a harmadik ikszbe, egyfajta összegzést alighanem ő is tett.
jan. 8
9:18
Sarapova simán jutott az elődöntőbe (Metropol)
Az első helyen kiemelt orosz Marija Sarapova mindössze négy játékot veszítve nyert a spanyol Carla Suárez Navarro ellen.
jan. 8
9:20
DVTK: Tomiszlav Szivics jól ismeri az első téli szerzeményt (She)
Öt év után visszatért a DVTK szakmai stábjába Hajba Ferenc gyúró, aki a legutóbbi három esztendőben a Kecskemétnél, 2009 és 2013 között pedig a női labdarúgó-válogatottnál dolgozott.
jan. 8
9:22
Atlético: a Villarrealból pótolják az olasz válogatottat (She)
Az Atlético Madrid labdarúgócsapata a szezon végéig kölcsönvette Canit a Villarrealtól.
jan. 8
9:27
Téli sportok: Björgen egyre közelebb az első Tour de Ski győzelméhez (Agroinform)
Íme, a hétvégi téli sport kínálat, tippekkel, hasznos infókkal megfűszerezve.
jan. 8
9:36
Lombard: a volt fradista iránt a Szpari és az ETO érdeklődik (She)
Csizmadia Csaba búcsút inthet a bennmaradásért küzdő Lombard Pápa labdarúgócsapatának – tudta meg a Nemzeti Sport.
jan. 8
9:54
PMFC: egy új igazolás a rajton, hamarosan jön a következő (She)
Ma megkezdte a felkészülést a labdarúgó NB I tavaszi szezonjára a Pécsi MFC. A baranyaiakkal egy új igazolással a soraikban kezdték el a munkát.
jan. 8
9:56
Női kézi: Lundéval tárgyal az ETO, de megjelentek a csábítók (She)
Még nem biztos, hogy Jana Knedlíková és Tamires Morena érkezésével lezárult az igazolások sora a Győri Audi ETO KC-nál.
jan. 8
9:58
ETO: a Fradi érdeklődik, de Vargának edzésre kell jelentkeznie (She)
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja a pályafutását Varga Roland (24). Mint ismert, az ETO csatára jelezte a vezetőségnek, hogy távozna.
jan. 8
10:00
Ajánló: a Barca otthon, a Sevilla idegenben vív kupameccset (She)
Csütörtökön két mérkőzéssel folytatódik a spanyol Király-kupa 2014–2015-ös kiírásának küzdelemsorozata. A Sevilla a szintén andalúziai Granadába látogat, míg a Barcelona az Elchét fogadja a nyolcaddöntő első felvonásán. Íme, a program!
jan. 8
10:02
Videó: C. Ronaldo már régen lőtt szabadrúgást ilyen rosszul (She)
Nem sok oka volt az örömre Cristiano Ronaldónak az Atlético Madrid elleni spanyol Király-kupa-mérkőzésen. A portugál klasszis csapata, a Real Madrid kikapott, míg Ronaldo nem szerzett gólt, és bemutatott egy tőle szokatlanul rossz szabadrúgást is.
jan. 8
10:12
Újpest: Kabát Péter is elkezdheti a felkészülést (She)
Ha minden a tervek szerint alakul, Kabát Péter január 15-én elkezdheti a felkészülést az Újpestnél.
jan. 8
10:14
Barca: Suárez megbukott? Máris visszatérhet Angliába (She)
Angol sajtóértesülések szerint Luis Suárez, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona labdarúgócsapatának támadója hamarosan újra Angliában futballozhat majd, miután a katalánoknál nem tudott bizonyítani.
jan. 8
10:16
FIFA-világranglista: továbbra is Svédország és Szlovénia között (She)
A magyar labdarúgó-válogatott a legutóbbi helyezéséhez hasonlóan a 45. pozícióban található a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján a mieinket épp megelőző Svédország, illetve a mögöttünk található Szlovénia között. Az első 45 helyen nem történt változás a decemberi rangsorhoz képest.
jan. 8
10:39
Kosárlabda: Kemény mérkőzés előtt áll a Barcelona (Agroinform)
Alaposan megizzadhat a Barca a Panathinaikosz ellen, a Zvezda ezúttal Izraelben kaphat ki. Euroliga előzetes.
jan. 8
10:48
Síugrás: Simon Ammannt továbbra is kórházban ápolják (She)
Továbbra is kórházban ápolják a négyszeres olimpiai bajnok Simon Ammannt, aki a síugrók Négysáncversenyének keddi, utolsó állomásán nagyot bukott Bischofshofenben.
jan. 8
10:50
Olympiakosz: a Porto korábbi edzője ül le a kispadra (She)
Vítor Pereirát, az FC Porto korábbi trénerét nevezték ki a görög bajnok Olympiakosz labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
jan. 8
10:52
DVSC: a PMFC-től távozó középpályás is a csapattal kezdett (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata ma orvosi tesztekkel kezdte a téli felkészülést, soraiban a legutóbb a PMFC-ben futballozó, a pécsiekkel decemberben szakító Wittrédi Dáviddal.
jan. 8
10:54
Férfi vízilabda: a Fradi is bejelentette a világbajnok érkezését (She)
A Ferencváros férfi vízilabdacsapata a klub hivatalos honlapján, a fradi.hu-n jelentette be, hogy szerződtette a szerb Marko Avramovicsot.
jan. 8
10:56
IFFHS: Neuer megvédte a címét, 2014-ben is ő a legjobb kapus (She)
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS a Bayern München kapusát, Manuel Neuert választotta az elmúlt esztendő legjobb kapusának. A második Thibaut Courtois, a harmadik pedig Keylor Navas lett.
jan. 8
11:24
Szerb világbajnok vízipólóssal erősített a Ferencváros (Infostart)
Marko Avramoviccsal, a világbajnok szerb jobbszélsővel erősítette meg keretét a Ferencváros élvonalbeli vízilabdacsapata.
jan. 8
11:24
Barca: Busquets és Xavi nem kerettag, Messi igen (She)
Kijelölte 18 fős keretét az Elche elleni spanyol Király-kupa-mérkőzésre Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője.
jan. 8
11:24
Szerb világbajnok pólós a Fradiban (Metropol)
Marko Avramoviccsal, a világbajnok szerb jobbszélsővel erősítette meg keretét a Ferencváros élvonalbeli vízilabdacsapata.
jan. 8
11:26
Liverpool: Rómában találták meg Gerrard utódját - sajtóhír (She)
A Liverpool máris elkezdte Steven Gerrard utódjának keresését, s az olasz La Gazzetta dello Sport szerint az egyik kiszemelt Miralem Pjanic, a Roma bosnyák középpályása, akiért 30 millió eurót fizetne az angol klub.
jan. 8
11:33
Spanyol foci: Kiderül mekkora a baj a Barcánál (Agroinform)
Napok óta áll a bál a Barcelona csapatánál, amely csütörtök este a Király Kupa nyolcaddöntőjében az Elchét fogadja.
jan. 8
12:00
Videó: Isco lenyűgöző varázspassza az Atlético ellen (She)
A Real Madrid szerdán kikapott az Atlético Madrid otthonában és nehéz helyzetbe került a Király-kupa nyolcaddöntőjének visszavágója előtt. A találkozó során a királyiak technikás középpályása, Isco a gólok számát tekintve nem tudott segíteni csapatán, de volt (legalább) egy megmozdulása, amelytől még a Vicente Calderón közönségének is leeshetett az álla.
jan. 8
12:02
Arsenal: Szczesny elvesztette a bizalmat, Cech jöhet a nyáron (She)
José Mourinho, az angol Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere azt szeretné, hogy Petr Cech a nyárig maradjon a londoni „kékeknél”, akkor azonban elengedi kapusát. Érdeklődőkben nincs hiány, az Arsenal az első számú kérő, de a Liverpool és a Roma is vinné a csehet.
jan. 8
12:18
Veszprém-meccs a Cozma család megsegítésére (Metropol)
A találkozó teljes bevételét a nehéz helyzetbe került család megsegítésére ajánlják fel.
jan. 8
12:36
Finnország: Gruborovics nélkül készül az Inter Turku (She)
Gruborovics Tamás nélkül kezdte meg a 2015-ös finn bajnokságra való felkészülést az Inter Turku.
jan. 8
12:38
Chelsea: Messi kékbe öltözik? Mourinho világos választ adott (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere még karácsony másnapján adott egy hosszabb lélegzetvételű interjút a The Clare Balding Show-ban, amelynek egy pontján a riporter Lionel Messiről faggatta.
jan. 8
12:45
Vízilabda: Szerb világbajnokot szerződetett a Fradi (Agroinform)
Marko Avramoviccsal, a világbajnok szerb jobbszélsővel erősítette meg keretét a Ferencváros élvonalbeli csapata.
jan. 8
13:12
MTK: Nem tudom, mi a tervük velem - Rodenbücher (She)
Bizonytalan Rodenbücher István, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK 30 éves válogatott játékosának sorsa: a belső védő jövő héten tárgyal a klub vezetőivel és Garami József szakmai igazgatóval.
jan. 8
13:14
FTC: megvan a brazil érkező, a Fluminense támadója jön! (She)
Brazil sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosnál folytatja a pályafutását a Fluminense támadója, Marcos Júnior. A Nemzeti Sport Online információi szerint a 21 éves játékos jövő hét kedden vagy szerdán érkezik Budapestre.
jan. 8
13:16
Férfi kézi: jótékonysági meccs a Cozma család megsegítésére (She)
Az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapata a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a hat évvel ezelőtt tragikus körülmények között elhunyt Marian Cozma családjának megsegítésére jótékonysági mérkőzést játszik a román beálló korábbi együttesével, a bukaresti Dinamóval.
jan. 8
13:18
Videó: Messi mosolyogva edzett, Enrique csendben figyelt (She)
A Barcelona labdarúgócsapata készen áll a csütörtöki Elche elleni spanyol Király-kupa-mérkőzésre. A katalán klub rövid videót tett közzé a találkozót megelőző edzésről.
jan. 8
13:30
IFFHS - Ismét Neuer a legjobb kapus (Infostart)
Óriási fölénnyel, címét megvédve Manuel Neuert, a Bayern München világbajnok német futballistáját választották 2014 legjobb kapusának a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet szavazásán.
jan. 8
13:30
NB II: Tavasszal NB I-es szintű Vasast szeretnék - Szanyó (She)
Csütörtök délelőtt az első edzéssel megkezdődött az NB II-es listavezető Vasas téli felkészülése. Szanyó Károly kétórás pörgős edzést tartott, az egyetlen új arc a dabasi Gáspár Balázs volt.
jan. 8
13:32
Női kézi: A szezon legfontosabb célja teljesült - Kelecsényi (She)
Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC klubelnöke a klubhonlapnak adott interjúban elárulta, legfontosabb személyes célja teljesült azzal, hogy sikerült 2018-ig meghosszabbítani Ambros Martín vezetőedző szerződését.
jan. 8
13:48
Jégkorong: szlovén válogatott kapussal erősített az Újpest (She)
Ales Sila személyében szlovén válogatott kapust igazolt az Újpest jégkorongcsapata.

Keresés