2015. szeptember 1. kedd

szept. 1
0:45
Keddi sportműsor: pályán a Veszprém és Federer is (She)
Kedden a Veszprém SEHA-liga-mérkőzése és a Komló–Orosháza bajnoki is képernyőre kerül, a kézilabdabarátoknak tehát lesz mit nézniük. A US Open második napján a program szerint pályára lép többek között Roger Federer is. Jelentősebb futballmeccsek nem lesznek, ám a magyar focirajongóknak nem árt tudniuk, hogy ma kezdődik meg a jegyárusítás a válogatott Feröer elleni október 8-i Eb-selejtezőjére.
szept. 1
0:49
Real: De Gea óriási baklövés(?) miatt marad az MU-nál – sajtóhír (She)
A „El Partido de las 12” című rádióműsor arról számolt be, hogy David de Gea mégsem szerződik a Real Madridhoz, mivel az átigazoláshoz szükséges dokumentáció megkésve érkezett be a spanyol profi labdarúgóligához.
szept. 1
1:21
US Open: Djokovics három játékot veszített (She)
Novak Djokovics 6:1, 6:1, 6:1-re nyert a brazil Joao Souza ellen a US Open első fordulójában.
szept. 1
7:03
US Open: Dolgopolov és Monfils az első körben feladta (She)
Rafael Nadal négy játszmában legyőzte a 18 éves horvát Borna Coricot a tenisz US Open férfi egyesének első körében. A nőknél a világelső Serena Williams mindössze két játékot veszített el az orosz Vitalija Gyjacsenko felett aratott győzelme során. A férfiaknál az utóbbi időben biztató formát mutató  Alekszandr Dolgopolov és a 16. helyen kiemelt Gaël Monfils is feladta a mérkőzését, és elbúcsúzott.
szept. 1
7:39
FTC: műtéte után hónapokra kidőlt a válogatott középpályás (She)
Beszámoltunk róla, hogy Roland Lamah, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros támadója Gyömbér Gábornak üzent a pólóján a Paks elleni bajnokin, ám azt nem tudtuk, milyen sérülése van a Fradi csapatkapitányának. Az egyszeres válogatott középpályás a Nemzeti Sportnak elmondta, meg kellett műteni, miután letört egy kétszer két centiméteres porcdarab a bal térdéből.
szept. 1
7:57
Magyar–román: a Steaua-játékosnak rosszulesik a mellőzése (She)
A Steaua Bucuresti elnöke szerint meglepő, hogy kimaradt a magyarok ellen készülő román válogatott keretéből Niculae Stanciu, aki Helmuth Duckadam klubelnök szerint az utóbbi időben kiváló formában játszott.
szept. 1
8:15
Átigazolás: Megdöbbentőek és aggasztóak az összegek - Löw (She)
Aggasztónak és megdöbbentőnek nevezte Joachim Löw, a világbajnok német válogatott szövetségi kapitánya a nyári átigazolási összegeket.
szept. 1
8:17
Ferencváros: Otigba helyett már keresik az új kiszemeltet (She)
Hétfőn délután átigazolási hírfolyamunkban már jeleztük, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának valószínűleg le kell mondania első számú védőkiszemeltjéről, a Heerenveenben játszó Otigba Kenneth ügyében ugyanis nem született egyezség. A Fradi azóta sem jelentette be az érkezését, és úgy tudjuk, már megkezdődött a keresés egy másik hátvéd iránt.
szept. 1
8:18
Halálra szúrtak egy férfit Aszódon - Fotók! (Behaviour)
A vádlott elmenekült a helyszínről, a rendőrség még keresi.
szept. 1
8:33
FTC: Otigba helyett már keresik az új védőjelöltet (She)
Hétfő délután átigazolási hírfolyamunkban már jeleztük, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának valószínűleg le kell mondania első számú védőkiszemeltjéről, a Heerenveenben játszó Otigba Kenneth ügyében ugyanis nem született egyezség. A Fradi azóta sem jelentette be az érkezését, és úgy tudjuk, már megkezdődött a keresés egy másik hátvéd iránt. Igaz, ő már lehet, hogy csak télen érkezik.
szept. 1
8:51
Magyar–román: autó helyett metrót és villamost javasol a BKK (She)
A Budapesti Közlekedési Központ közleményt adott ki a pénteken 20.45-kor kezdődő Magyarország–Románia Eb-selejtező idejének tömegközlekedéséről.
szept. 1
9:09
Légiósok: Futács hiába váltana, egy büntetés miatt nem engedik (She)
Futács Márkó ebben a szezonban három forduló során mindössze 25 percet játszott a török élvonalbeli Mersinben. Adódik a kérdés, nem fordult-e meg a fejében a klubváltás lehetősége – menedzserét, Filipovics Vladant kerestük.
szept. 1
9:11
Brazília: gyorsan véget ért a Real exedzőjének 31. munkája (She)
Harmincegyedik edzői megbízatása is véget ért Vanderlei Luxemburgónak, akit a Cruzeiro három hónappal a kinevezése után elbocsátott.
szept. 1
9:27
Légiósok: Futács hiába váltana, egy büntetés miatt nem engedik (She)
Futács Márkó ebben a szezonban három forduló során mindössze 25 percet játszott a török élvonalbeli Mersinben. Adódik a kérdés, nem fordult-e meg a fejében a klubváltás lehetősége – menedzserét, Filipovics Vladant kerestük.
szept. 1
9:29
WHU: bejelentették a Barcelona középpályásának kölcsönvételét (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United bejelentette, hogy ismét kölcsönveszi Alex Songot a Barcelonától.
szept. 1
9:33
Premier League: Lassan eltemetik a bukik a Chelsea-t (Agroinform)
A fogadóirodáknál az Arsenal lassan beéri a José Mourinho gárdáját, míg a City bajnoki címére már alig fizetnének.
szept. 1
9:45
Kicsúszhatott a MU és a Real Madrid az átigazolási határidőből (Infostart)
Sajtóértesülések szerint a Manchester United és a Real Madrid képviselői kicsúsztak a nemzetközi futballpiac nyári átigazolási időszakának határidejéből, így elképzelhető, hogy David de Gea, a Vörös Ördögök spanyol kapusa egyelőre nem vált klubot.
szept. 1
9:45
NB III: a 7–0 után nem maradhatott az edző (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Nyírbátor vezetősége a Jászberénytől elszenvedett 7–0-s vereséget követően elköszönt Kovács János vezetőedzőtől.
szept. 1
9:45
Egy baki miatt nem lett de Gea reálos (Metropol)
A Manchester United és a Real Madrid képviselői kicsúsztak a nemzetközi futballpiac nyári átigazolási időszakának határidejéből.
szept. 1
9:47
Női kosár NB I: elutasították a 2014-es bajnok nevezését (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége első fokon elutasította a 2013–2014-es női bajnok PINKK Pécsi 424 NB I-es nevezését.
szept. 1
10:03
Videó: gólja után a közönséget hergelte Paulo Sousa játékosa? (She)
A Fiorentina 3–1-es vereséget szenvedett a Torino vendégeként az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 2. fordulójában. A firenzei csapat Marcos Alonso góljával szerzett vezetést, a spanyol támadó pedig torreádorként ünnepelt a hazai közönség előtt. A torinóiaknak azonban a bika a címerállata, ezért – ahogy a felvételen is látható és hallható – a szurkolók nemtetszésüket fejezték ki…
szept. 1
10:03
Kihagyott játékosa miatt mérgelődik a Steaua elnöke (Blikk)
Bukarest – Az 1986-os BEK-döntő hőse, Helmuth Duckadam kiakadt a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányára, Anghel Iordanescura, mert nem hívta be magyarok ellen készülő keretbe Niculae Stanciut.
szept. 1
10:05
Haladás: NB II-es csapattal játszanak felkészülési meccset (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás csütörtökön felkészülési mérkőzést vív a másodosztályú Soproni VSE-vel – számolt be róla a haladasfc.nyugat.hu.
szept. 1
10:21
Női kosár NB I: Horti Dóra hazatért Törökországból (She)
A női kosárlabda NB I-ben szereplő DVTK Miskolc szerződtette a válogatott Horti Dórát, aki Törökországból tér haza.
szept. 1
10:39
Női kézi: orosz irányítót szerződtetett a Siófok – hivatalos (She)
Orosz irányítót szerződtetett a Siófok KC-Galerius Fürdő női kézilabdacsapata. A Balaton-parti klub hivatalos honlapján jelentette be a legutóbb az Asztrahanocskában szereplő Irina Nyikityina érkezését, aki két évre írt alá.
szept. 1
10:57
Aranycipő: Messi? C. Ronaldo? Dehogy! Böde Dániel az élen! (She)
Az Aranycipőért folytatott versenyfutás az elmúlt években Cristiano Ronaldo és Lionel Messi felségterülete volt. Jelen pillanatban azonban nem az Aranylabdákon is osztozó két klasszis verseng a díjért, az éllovas a 2015 őszén indult bajnokságok játékosai között Böde Dániel, a Ferencváros támadója!
szept. 1
10:59
Chelsea: középhátvéd érkezett, nem rá számítottak – hivatalos (She)
A Sky Sports értesülései szerint a Chelsea labdarúgócsapata 2.7 millió fontért megvásárolja Papy Djilobodjit, a francia Nantes szenegáli válogatott belső védőjét. A francia klub a hivatalos honlapján nem sokkal később megerősítette az átigazolás tényét.
szept. 1
11:03
US Open: Murray móresre taníthatja a nagyképű ausztrál srácot (Agroinform)
Az amerikai nyílt teniszbajnokság keddi játéknapján ismét három férfi és női meccset vettünk górcső alá.
szept. 1
11:15
Legjobb védője okoz fejfájást a román kapitánynak (Blikk)
Bukarest – Felforgatott román védelem léphet pályára Budapesten. A román Gazeta Sportulior újság szerint a mértékadó transfermarkt.de weboldal által 6 millió euróra becsült Vlad Chiriches sérüléssel bajlódik.
szept. 1
11:33
PL: ki menjen az MU-ba? Bale? Gordon Ramsey? Pelé? – Öné a döntés! (She)
Angliában még kedden nyitva áll a labdarúgóklubok előtt az átigazolási piac, de igyekezniük kell, ha nem szeretnének kicsúszni a határidőből. Egy mókás Vine-videónak köszönhetően átvehetjük Louis van Gaal szerepét, és kiválaszthatjuk, kit szerződtessen a Manchester United.
szept. 1
11:33
Mégis játszhat ellenünk a románok ásza (Blikk)
Bukarest – Gabriel Torje csatlakozott a román kerethez, s cáfolta azokat a híreket, miszerint nem teljesen egészséges.
szept. 1
11:35
Magyar–román: a játékos, aki túlélte a román óriás „harapását” (She)
Szeptember 4-én huszonötödik alkalommal mérkőzik meg egymással a magyar és a román labdarúgó-válogatott. Háromrészes sorozatunkban felidézzük az összes érdekes találkozót az első mérkőzéstől a legnagyobb győzelmen át Dzsudzsák Balázs szabadrúgásáig.
szept. 1
11:39
EURO 2016: Nincs nyomás, csak jó hangulat (Agroinform)
Megkezdte a felkészülését a románok elleni Eb-selejtezőre a magyar válogatott.
szept. 1
11:51
NB III: az új tulajdonos és Rocchi mellett olasz edző Tatabányán (She)
A Tatabánya az olasz Bruno Giordanót nevezte ki vezetőedzőjévé – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
szept. 1
12:09
A Juventus megszerezte Hernanest az Intertől (Infostart)
Az olasz bajnok Juventus leigazolta Anderson Hernanest az Internazionale labdarúgócsapatától.
szept. 1
12:09
F1: Ecclestone állta 400 Lotus-dolgozó augusztusi bérét (She)
A Lotus-istálló kamionjai kedden elhagyták az augusztus 23-i Belga Nagydíj helyszínét, s útnak indultak Monzába, ahol a hét végén az Olasz Nagydíjat rendezik meg. A csapat monzai szereplése a Charles Pickel folyó jogi huzavona miatt került veszélybe.
szept. 1
12:09
Hónapokig nem számíthat válogatott játékosára a Ferencváros (Blikk)
Budapest – Hónapokra kidőlt a Ferencváros labdarúgója, Gyömbér Gábor, aki a Nemzeti Sportnak beszélt a kényszerpihenőjéről.
szept. 1
12:11
HSV: fagyos a hangulat, a Schalke kiásta a csatabárdot (She)
Mélyponton vannak a német Schalke 04 és Hamburger SV csapatai közötti „diplomáciai kapcsolatok”, miután a HSV az utolsó pillanatban lemondta az U19-es Európa-bajnok védő Marvin Friedrich kölcsönvételét, amiről a két csapat már megállapodott.
szept. 1
12:11
Az expornós Caroletti Tatabányára vitte Tommaso Rocchit (Blikk)
Tatabánya – Új klubban folytatja magyarországi pályafutását Tommaso Rocchi - írja a kefoci.hu.
szept. 1
12:15
Tipp: Sok gólt várunk Hollandiában (Agroinform)
Mindkét csapatnak remekül ment az utóbbi hónapokban a góllövés, egyértelmű tehát a tippünk.
szept. 1
12:33
Férfi kézilabda: Rangadóval kezdi a szezont a Veszprém (Agroinform)
Megkezdi szereplését a SEHA Ligában az MVM Veszprém kézilabdacsapata.
szept. 1
12:45
NB II: a válogatott védő aláírta szerződését a Soroksárral (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online korábbi értesülései, az NB II-es Soroksár labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a 26-szoros válogatott Gyepes Gábor.
szept. 1
12:47
Paks: Csertői személye sokat számított, nem hezitáltam – Koltai (She)
Mint ismert, a Videoton labdarúgócsapata egy évre kölcsönadta Koltai Tamást Paksra. A szélső a zöld-fehéreknek adott nyilatkozatában elmondta, Csertői Aurél vezetőedző személye sokat nyomott a latban a klubváltásnál, és nem igen kellett hezitálnia, hogy a Paks mellett tegye le a voksát.
szept. 1
13:03
F1: Hülkenberg két évvel hosszabbított a Force Indiánál (She)
A Force India bejelentette, hogy két évvel meghosszabbította Nico Hülkenberg szerződését, így a német pilóta 2017-ig az istálló versenyzője marad.
szept. 1
13:05
Magyar-román: vb-t megjáró német játékvezető fúj Budapesten (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése alapján a német Felix Brych vezeti pénteken 20.45-től a magyar válogatott Románia elleni Eb-selejtezőjét.
szept. 1
13:21
Az olimpiára jutás az új kapitány célja (Infostart)
Bíró Attilát nevezte ki a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége a női válogatott élére. Az edző az elmúlt három évben Új-Zélandon irányította a női vízilabdázók szakmai munkáját.
szept. 1
13:21
DVSC: több hétig harcképtelen a középpályás (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy többhetes kihagyásra számíthat középpályása, Zsidai László.
szept. 1
13:23
Kép: Wozniacki és a sportvilág kiakadt a teniszező tettén! (She)
Nem könnyű a teniszvilágban újat mutatni, de az amerikai Coco Vandeweghe vezetésével az ESPN-nek sikerült kiakasztania a szurkolókat és a profikat.
szept. 1
13:25
Videó: az év gólpasszát adta a Serie A éllovasának csatára? (She)
Meglepetésre a Chievo labdarúgócsapata 4–0-ra kiütötte a Laziót hazai pályán az olasz élvonalbeli bajnokság (Serie A) 2. fordulójában. A veronai együttes második gólja előtt Riccardo Meggiorini fantasztikus mozdulattal passzolt csatártársa, Alberto Paloschi elé, akinek már könnyű dolga volt.
szept. 1
13:27
Lengyelország: magyar játékos lett a hónap legjobbja! (She)
A csapatkapitányok és a szurkolók Nikolics Nemanját, a Legia Warszawa csatárát választották meg augusztus hónap legjobb labdarúgójának Lengyelországban.

Keresés