2016. január 17. vasárnap

jan. 17
0:24
La Liga: a „döntetlenkirály” az Anoetában is egy pontot szerzett (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 20. fordulójának szombati játéknapján a Real Sociedad hazai pályán 1–1-re végzett a Deportivo La Corunával, amely tizedszer játszott döntetlent ebben a szezonban. A Depor gólját Luis Alberto szerezte, míg a hazaiaknál Xabi Prieto volt eredményes tizenegyesből.
jan. 17
0:42
Vasárnapi sportműsor: magyar–grúz, Liverpool–MU, Barca–Bilbao (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon a legjobb nyolc közé jutásért rendezendő mérkőzésen a mindhárom csoportmeccsét elveszítő Grúziával csap össze. A spanyol labdarúgó-bajnokságban pályára lép a Real Madrid, az Atlético Madrid és a Barcelona is, míg Angliában Liverpool–Manchester United rangadóra kerül sor. A Győri Audi ETO KC a svéd Sävehof otthonába látogat a női…
jan. 17
2:12
NFL: Bradyt felhúzták, megbánták – főcsoport-döntőben a Patriots (She)
A New England Patriots Tom Brady elképesztő lelkesedésének is köszönhetően minden izzadtság nélkül, 27–20-ra legyőzte a Kansas City Chiefset az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) első főcsoport-elődöntőjében, így bejutott az AFC fináléjába.
jan. 17
5:48
NFL: újabb sikeres Hail Mary Rodgerstől, de a Cardinals nyert (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) konferencia-elődöntőjében az Arizona Cardinals hazai pályán hosszabbítás után 26–20-ra legyőzte a rendes játékidő végén egyenlítő Green Bay Packerst.
jan. 17
7:00
Hannover: jól ismert támadót igazoltak, ő lehet Szalai riválisa (She)
A téli átigazolási időszakban Szalai Ádámot is megszerző Hannoverben folytatja pályafutását az 57-szeres portugál válogatott csatár, Hugo Almeida.
jan. 17
7:18
Röplabda: ifj. Grózer lemondta a német válogatottságot (She)
A magyar röplabdázó, ifj. Grózer György bejelentette, hogy egy ideig biztosan nem szerepel a német válogatottban.
jan. 17
7:54
Újpest: „Fáradt vagyok” – Diagne és a mesés ajánlat (She)
Az Újpest élvonalbeli labdarúgócsapata szombaton felkészülési mérkőzésen 5–1-re nyert Dunakeszin az NB III-as Monor ellen. Az Újpest a házi gólkirálya, Mbaye Diagne nélkül állt ki. A szenegáli csatár az édesanyja betegsége miatt engedélyt kapott szabadsága meghosszabbítására. Azóta már visszaérkezett, ott is volt a dunakeszi mérkőzésen, de nem öltött szerelést.
jan. 17
8:12
Légiósok: Hullák vagyunk... És még messze a vége – Nikolics (She)
A Legia Warszawa labdarúgócsapatát erősítő Nikolics Nemanja továbbra is keményen dolgozik azért, hogy sikeres legyen a varsói csapattal. A lengyel bajnokság góllövőlistáját vezető támadó Máltán edzőtáborozik csapatával.
jan. 17
8:12
Premier League: Sem a Liverpool, sem a United nem hibázhat (Agroinform)
Kőkemény csatára van kilátás az Anfield Roadon, ahol a Liverpool az ősi ellenfelét, a Vörös Ördögöket látja vendégül.
jan. 17
8:30
NBA: kikapott a Warriors; Kobe Bryant ismét megsérült (She)
Szezonbeli negyedik vereségét szenvedte el a Golden State Warriors az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján – Stephen Curryéken ezúttal a Pistons fogott ki. Kikapott a Los Angeles Lakers is, amelynek legendája, Kobe Bryant Achilles-ín-sérülés miatt csak 14 percet töltött a pályán a Jazz ellen.
jan. 17
8:32
Profi boksz: David Haye kiütésessel tért vissza (She)
Három és fél éves kihagyást követően szombaton visszatért a szorítók világába a korábbi cirkáló-, majd nehézsúlyú világbajnok David Haye.
jan. 17
8:48
NHL: a Buffalo vetett végett Holtby elképesztő szériájának (She)
A Washington Capitals 4–1-re kikapott a Buffalo Sabrestől az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján, így megszakadt Braden Holtby fantasztikus, 22 mérkőzéses sorozata – a kapus 2015 november 10-e óta nem szenvedett vereséget a rendes játékidőben. A Capitals veresége ellenére is magabiztosan vezeti a konferenciáját. A Rangers, a Senators és a Colorado idegenben nyert,…
jan. 17
9:06
Videó: keménykedett a gólszerző, „medvecsapdába” lépett (She)
Ha Pescara, akkor őrült gólörömök és féktelen rugdalózás. A Serie B-ben szereplő együttes néhány hete Ledian Memushaj piros lappal végződő ünneplése miatt került a hírekbe, most ismét hasonló történt a „delfinekkel", csak kiállítás nélkül.
jan. 17
9:06
Vízilabda: Nyolc közé jutás a tét a Benedek-csapat számára (Agroinform)
Borítékolható, hogy továbbjutunk a nyolcaddöntőből, avagy a grúzok ellen már a horvátokra készülünk.
jan. 17
9:24
Hertha: Dárdai vesztesek nélkül maradt az edzőtáborban (She)
Véget ért a Hertha BSC nyolcnapos edzőtáborozása Belekben, a berlini együttes vasárnap Antalyából a német fővárosba repül, hogy odahaza folytassa felkészülését a tavaszi szezonra. Dárdai Pál, a csapat magyar edzője szerint az idény második fele sokkal nehezebbnek ígérkezik számukra a Bundesligában, mint az első.
jan. 17
9:42
PL: „Heti 200 ezer? Ne sérts meg!” – feküdtek a röhögéstől (She)
A Premier League történetének egyik legismertebb és legelismertebb menedzsere, a szakmától 2015-ben visszavonuló Harry Redknapp egy érdekes történetet mesélt korábbi játékosáról, Emmanuel Adebayorról.
jan. 17
10:00
PL: látott már ilyen „rabonát”? Tarolt vele a védő – videó (She)
Christian Fuchs új értelemmel bővítette a rabona-mozdulat fogalmát. A Leicester City védője a bowlingban kamatoztatta tudását, de nem a labdarúgóktól megszokott módon. Nézze meg, milyen egy lenyűgözően látványos rabona-tarolás!
jan. 17
10:18
DVTK: megérkeztek a papírok, Elek már vasárnap aláírhat (She)
A boon.hu értesülései szerint Elek Ákos akár már vasárnap aláírhat a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőrhöz.
jan. 17
10:20
Vasas: „Storck szerint nem végeztem jól a munkámat” (She)
Beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas kapusedzőt váltott, és a jövőben Andrusch József felel a kapuvédők munkájáért az angyalföldi klubnál. A piros-kékek korábbi kapusedzője, Bíró Szabolcs a Nemzeti Sportnak elmondta, Bernd Storck sugalmazása áll.
jan. 17
10:36
Kép: majd’ 100 kilósra hízott az exbarcás, itt az eredménye (She)
Súlyproblémák miatt került ki a Serie A-ban szereplő Torino keretéből Maxi López, a klub csatára.
jan. 17
10:36
Premier League: A mumusához látogat az Arsenal (Agroinform)
Az Ágyúsok eddigi hét próbálkozásukból mindössze egyszer tudták bevenni Stoke-ot a Premier League-ben.
jan. 17
10:54
Vízi Eb: fölényes siker – az olaszok átgázoltak a törökökön (She)
Az olasz férfi vízilabda-válogatott 16–2-re legyőzte Törökországot a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. Az olaszok ezzel a sikerrel bejutottak a negyeddöntőbe, amelyben ellenfelük Montenegró válogatottja lesz.
jan. 17
11:12
Profi boksz: szalagszakadásnak köszönheti övét Fury örököse (She)
A Tyson Fury címtől való megfosztása után üresen hagyott nehézsúlyú IBF-világbajnoki trón elfoglalásáért szállt harcba szombat este Brooklynban a szervezet ranglistáján első helyen található Vjacseszlav Glazkov, valamint a harmadik pozíciót elfoglaló Charles Martin, és utóbbi szokatlan körülmények között győzött.
jan. 17
11:14
Barca: Londonban a megfigyelő, válogatott védő a célpont (She)
Angol lapértesülések szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona megfigyelőt küldött a szombati Chelsea–Everton bajnoki összecsapásra. A katalán együttes állítólag John Stonest, az Everton védőjét szemelte ki.
jan. 17
11:16
Videó: a pénzfeldobást 12-en nézték, nem hittek a szemüknek (She)
Érdekes jelenet játszódott le az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezett Arizona Cardinals–Green Bay Packers főcsoport-elődöntőjében.
jan. 17
11:30
Videó: Vidal kinézte a szöget, és gyönyörűen betekerte (She)
A német bajnoki címvédő és éllovas Bayern München felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett a Bundesliga 2. kilencedik helyén álló Karlsruhétól. A bajorok Arturo Vidal gyönyörű csavarásával egyenlítettek. Íme, Vidal gólja!
jan. 17
11:48
NFL: Szerkesztőink ismét tippeltek a továbbjutókra (Agroinform)
Vasárnap a Panthers-Seahawks és a Broncos-Steelers főcsoport-elődöntőkkel folytatódik az NFL rájátszása.
jan. 17
12:06
Az angolok legmodernebb technikáit alkalmazná az MLSZ (Infostart)
Az angol labdarúgóklubok működésének egyik alapja a modern sporttudományi háttér, amely a helyi egyetemekkel együttműködve a legmodernebb technikákat biztosítja a futballisták fejlesztéséhez - mondta Zalai Dávid, a Magyar Labdarúgó Szövetség orvosi bizottságának tagja. A sporttudományi szakember kiemelte, hogy az MLSZ több hasonló módszer alkalmazását tervezi.
jan. 17
12:06
Eb 2016: figyelem! Még hétfő délig lehet jegyeket igényelni (She)
Január 18-án, délben jár le a jegyigénylési időszak a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján adott tájékoztatást a szurkolóknak.
jan. 17
12:24
Serie A: Balogh Norbert a kispadon Genovában (She)
Ugyan csak a héten került a Palermóhoz, Balogh Norbert máris ott van a szicíliaiak mérkőzéskeretében. A csapat huszonhat játékossal utazott el a Genoa elleni mai bajnoki meccsre, és a támadó helyet kapott a bajnokikra nevezhető 12 cserejátékos között.
jan. 17
12:42
Újpest: Magyarországon Kylian vagyok, nem a bátyáim – Hazard (She)
Kylian Hazard nem bánta meg, hogy Magyarországra szerződött. A belga labdarúgó erről a Magyarországon őt meglátogató Voetbal Belgie című lap munkatársainak beszélt.
jan. 17
12:44
Chelsea: a térdelő Gerrard miatt nem les Terry gólja? – mémek (She)
A szombaton 3–3-as döntetlennel végződő, egészen elképesztő végjátékot hozó Chelsea–Everton angol bajnoki mérkőzés utolsó perceit sokan nem tudták szó vagy épp mém nélkül hagyni.
jan. 17
12:45
Hosszú Katinka arany- és ezüstéremmel folytatta (Metropol)
Az austini nemzetközi úszóverseny szombati versenynapján előbb megnyerte a 400 méteres vegyesúszást, majd 200 méter háton második lett.
jan. 17
12:46
Úszás: Hosszú Katinka arany- és ezüstéremmel folytatta (She)
Az első nap nem hozott érmeket Hosszú Katinkának, de szombaton arany- és ezüstéremmel folytatta szereplését az egyesült államokbeli Austinban zajló nemzetközi úszóversenyen.
jan. 17
13:00
Ibrahimovic már 16 gólnál jár (Infostart)
Szezonbeli 16. gólját lőtte szombaton a francia labdarúgó-bajnokságban a listavezető Paris Saint-Germain csatára, Zlatan Ibrahimovic.
jan. 17
13:00
Úszás: a MÚSZ szerint nem Dárdai, Tusup volt a legjobb edző (She)
A Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnöksége elismerését fejezte ki az Év sportolója választáson győztes Dárdai Pálnak, de álláspontja szerint a Hosszú Katinkát felkészítő Shane Tusup volt a legjobb edző 2015-ben.
jan. 17
13:02
Sílövő-vk: rossz sávválasztás miatt ment el a győzelem (She)
Vasárnap a nők váltóversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a németországi Ruhpoldingban. A győzelmet az ukránok szerezték meg a házigazdák és az olaszok stafétája előtt. A szlovéniai Planicán a sífutók csapatsprintjét rendezték meg.
jan. 17
13:03
Az úszószövetség szerint Tusup volt a legjobb edző (Metropol)
A MÚSZ szerint nem az Év sportolója-választáson győztes Dárdai Pál, hanem a Hosszú Katinkát felkészítő Shane Tusup volt a legjobb edző 2015-ben.
jan. 17
13:04
Vízi Eb: tökéletes mozdulatával a nap gólját szerezte – videó (She)
Az olasz férfi vízilabda-válogatott 16–2-re legyőzte Törökországot a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. Az olaszok egyik legszebb találatát Pietro Figlioli jegyezte, aki remek mozdulattal talált a török kapuba.
jan. 17
13:06
Felkészülés: Feczesin villant, a Vidi legyőzte az Union Berlint (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a Bundesliga 2-es Union Berlint.
jan. 17
13:18
PL: a francia gólkirály kész rá, hogy Angliába szerződjön (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lyon csatára, a gólkirály Alexandre Lacazette úgy érzi, készen áll arra, hogy nyáron a Premier League-be szerződjön.
jan. 17
13:36
Női kézi: A közönség és Heidi Löke miatt jövök Győrbe! – Mörk (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatához nyáron újabb klasszis csatlakozik, a norvég Nora Mörk személyében. A 24 éves jobbátlövő most az NSO Tv-nek beszélt döntéséről, céljairól.
jan. 17
13:36
Australian Open: Vajon a tavalyi év felfedezettjének sikerül megnehezítenie a világelső dolgát? (Agroinform)
Hétfő hajnalban beindul a nagyüzem Melbourne-ben, górcső alá vettük a legizgalmasabbnak ígérkező meccseket.
jan. 17
14:12
La Liga: Negredo parádés gólt szerzett, a Valencia ikszelt (She)
A Valencia 2–2-es döntetlent játszott a Rayo Vallecanóval a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) huszadik fordulójában.
jan. 17
14:14
Férfi kézi Eb: a spanyoloknak 13, a mieinknek „csak” hét (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség hivatalos honlapjának (EHF) összeállítása szerint az Európa-bajnokságra eddig benevezett 251 játékos közül 130 szerepel az aktuális szezonban a Bajnokok Ligájában.
jan. 17
14:30
Videó: bebőrözték, majd 40 méterről hatalmas gólt lőtt (She)
Álvaro Negredo hatalmas gólt lőtt a Valencia–Rayo Vallecano (2–2) spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak támadója negyven méterről vágta be a labdát, amivel csapata egyenlített az 55. percben.
jan. 17
14:32
Barcelona: „Suárez csak B-terv volt, ezt ő is pontosan tudja” (She)
A Barcelona korábbi sportigazgatója, Andoni Zubizarreta elárulta, hogy a katalán sztárcsapat akkor szerződtette le Luis Suárezt a Liverpooltól, miután Sergio Agüero megszerzésében kudarcot vallott.
jan. 17
14:34
MTK: légiósnak akart állni, Thaiföldön köt ki (She)
A thaiföldi Sisaket FC csapatában folytathatja pályafutását Csiki Norbert, az MTK volt szélsője. A szabadon igazolható támadót több magyar csapat is szerette volna szerződtetni, ám ő légiósnak akart állni – végül Délkelet-Ázsiában talált magának csapatot.
jan. 17
14:36
Serie A: Balogh bemutatkozott, a Palermo csúnyán kikapott (She)
Csupán öt nappal azt követően, hogy Balogh Norbert hivatalosan is a Palermo labdarúgója lett, a 19 éves játékos máris bemutatkozott az olasz élvonalban. Debütálása hírét némiképp beárnyékolja, hogy a Palermo súlyos vereséget szenvedett a Genoa vendégeként (4–0).
jan. 17
14:48
Vasas: Nem a kapitány véleménye miatt váltottunk – Vancsa (She)
A Vasas labdarúgócsapatának ügyvezetője, Vancsa Miklós a Nemzeti Sportnak reagált Bíró Szabolcs nyilatkozatára, melyben arra célzott, hogy az angyalföldi csapatnál Bernd Storck szövetségi kapitány befolyása miatt váltottak kapusedzőt. A Vasasnál a jövőben Andrusch József felel a kapusok felkészítéséért.

Keresés