2016. január 2. szombat

jan. 2
0:21
Szombati sportműsor: darts, Espanyol–Barca, MU–Swansea (She)
Az angol és a spanyol labdarúgó-bajnokságban szombaton indul a 2016-os nagyüzem, és jut fontos látnivaló a tenisz, a téli sportok és persze a darts tévéfotelbe huppanó rajongóinak is.
jan. 2
6:21
Jégkorong MOL Liga - A Ferencváros legyőzte az Újpestet (Infostart)
Az FTC háromgólos győzelmet aratott a vendég UTE ellen a jégkorong MOL Liga pénteki mérkőzésén.
jan. 2
6:39
Teljes kavarodás az angol labdarúgó-bajnokságban (Infostart)
Az elmúlt évek egyik legkiszámíthatatlanabb szezonja zajlik az angol labdarúgó-bajnokságban, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a küzdelmek félidejében alaposan megváltoztak a fogadóirodák nyereményszorzói a rajt előtt kínált oddsokhoz képest.
jan. 2
6:57
Arsenal: Özil alig edz, csak játszik – így marad formában (She)
Arsene Wenger, az angol labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján a Newcastle Unitedot fogadó Arsenal menedzsere aggódik Mesut Özil túlhajszolása miatt, de nem meri kihagyni csapatából a csúcsformában játszó világbajnok középpályást.
jan. 2
7:15
Női kézi: világbajnok átlövő Tomori helyén Győrben – sajtóhír (She)
A Győri Audi ETO KC a világbajnok norvég Ida Alstaddal pótolná a szezon végéig kidőlt Tomori Zsuzsannát.
jan. 2
7:17
NBA: a Lakers nyerte meg a két legrosszabb csapat meccsét (She)
Öt meccsen öt hazai győzelem született az NBA újévi játéknapján. A liga jelenlegi két legrosszabb csapatának összecsapásán a Nyugati főcsoportban sereghajtó Los Angeles Lakers Kobe Bryant nélkül 93–84-re megverte a továbbra is csupán három győzelmet számláló Philadelphiát.
jan. 2
7:33
Liverpool: Klopp még nem jelezte, kér-e Balotelliből (She)
Mario Balotellinek egyelőre fogalma sincs arról, hogy mi lesz vele a szezon után – az olasz csatárt a Liverpool erre az idényre kölcsönadta a Milannak, de az angol klubbal kötött szerződése csak 2018 nyarán jár le.
jan. 2
8:09
Női kézi: két posztra is igazolt a Győr jövő heti BL-ellenfele (She)
Tunéziai kapussal és szlovén szélsővel erősített a Győrrel azonos BL-csoportban szereplő Buducsnoszt Podgorica.
jan. 2
8:39
Darts-vb: Barney a sírból jött vissza, oktatott a címvédő (Agroinform)
Pénteken fantasztikus mérkőzéseken alakultak ki az elődöntős párosítások a 2016-os PDC darts-világbajnokságon.
jan. 2
8:45
Hertha: így oldódhatnak meg Dárdai klubjának anyagi gondjai (She)
A német Bild szerint a Hertha BSC jól alakuló idénye megoldhatja a klub összes anyagi problémáját.
jan. 2
9:03
NHL - "Levegőben" jobb volt a Montreal a Winter Classicon (Infostart)
A Montreal Canadiens 5-1-re legyőzte a vendéglátó Boston Bruins csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hagyományos újévi, nyitott pályás mérkőzésén, az úgynevezett Winter Classicon.
jan. 2
9:15
Premier League: Győzelemmel indíthatja a 2016-os évet a MU (Agroinform)
November óta először nyerhet ismét Premier League mérkőzést a Manchester United.
jan. 2
9:21
Leicester City: januárban Torinóban köthet ki a légiós (She)
A Serie A-ban szereplő Torino megvásárolná a Leicester Citytől a szinte minden Premier League-meccset a kispadon töltő Andrej Kramaricot.
jan. 2
9:23
NB II: valószínűleg Dobos lesz a Dunaújváros vezetőedzője (She)
Sallói István, a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros PASE sportigazgatója elmondta, jó eséllyel házon belül oldják meg az Artner Tamás távozása miatt megüresedett vezetőedzői poszt betöltését.
jan. 2
9:57
Ausztrália: Sándorék kikaptak az éllovastól, utolsó előttiek (She)
A Sándor Györggyel felálló Perth Glory 2–1-es vereséget szenvedett a Brisbane Roartól az ausztrál labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
jan. 2
10:09
Sportfogadás: Íme, az első újévi szelvényünk! (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
jan. 2
10:15
Kép: ilyen, ha 67 ezer (!) ember látogat ki egy NHL-meccsre! (She)
Mint arról beszámoltunk, a tengerentúli profi jégkorongbajnokság (NHL) pénteki játéknapján a Montreal Canadiens 5–1-re kiütötte az NFL-es New England Patriots otthonában a Boston Bruinst a Winter Classicon. Íme, a legjobb képek – avagy ilyen, amikor 67 ezer néző egy nyitott stadionban megőrül egy NHL-meccsért!
jan. 2
10:17
Képek: ezzel lepte meg édesanyját CR szilveszterkor (She)
Ha valakinek nagy ünnepre esik a születésnapja, az sosem szerencsés, ilyenkor ugyanis nem (csak) rá irányul a figyelem, aminek kevesen örülnek. Cristiano Ronaldo édesanyja viszont nagy valószínűséggel nem bánja, hogy december 31-én született, a Real Madrid klasszisának ajándéka ugyanis elég meggyőző: egy hatalmas csokor virág és egy Porsche…
jan. 2
10:33
Real: a madridi sztár 200 km/h-val száguldott, üldözőbe vették… (She)
Ha Karim Benzema csinálja, a spanyolok fel sem kapják a fejüket, most azonban James Rodríguez került összetűzésbe a madridi rendőrséggel, miután több mint 200 km/h-s sebességgel száguldott a Real Madrid edzőközpontja felé.
jan. 2
10:51
Női kézi: a norvég világbajnok Győrben folytatja – hivatalos (She)
A norvég Ida Alstad megerősítette, hogy a szezon végéig a Győrhöz szerződik, ahol Tomori Zsuzsanna és Görbicz Anita sérülése miatt van szükség gyors segítségre.
jan. 2
10:53
Játékossors: szinte biztos, hogy ez lesz Gerrard utolsó szezonja (She)
Steven Gerrard, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy 35 éves labdarúgója elmondta, a következő idény végeztével minden bizonnyal felhagy a profi futballal, s nem zárta ki, hogy nevelőklubjánál, a Liverpoolnál kezdje meg edzői pályafutását.
jan. 2
11:09
Női kosár: 25 éves amerikai irányító-bedobó érkezett a WNBA-ből (She)
A DVTK női kosárlabdacsapatában folytatja a pályafutását Tayler Hill, az észak-amerikai profi ligában szereplő Washington Mystics 25 esztendős játékosa.
jan. 2
11:27
Kép: óriási kakukktojás a Real-klasszis köszöntőjében (She)
Az év utolsó napján a futballvilág is a köszönetnyilvánítást választotta, és a közösségi oldalakat felhasználva kívánt boldog új évet minden szurkolónak. Sergio Ramosnál, a Real Madrid futballistájánál azonban becsúszott egy apró baki…
jan. 2
11:45
Ferencváros: lejárt a kölcsön, hazatér a középpályás (She)
A lengyel bajnoki címvédő Lech Poznan nem hosszabbítja meg Holman Dávid december 31-én lejárt kölcsönszerződését, így a középpályás visszatér a Ferencvároshoz.
jan. 2
11:57
Premier League: Most már illene nyernie idegenben a Citynek (Agroinform)
Szeptember után nyerhet ismételten Premier League mérkőzését házon kívül a Manchester City gárdája.
jan. 2
12:03
Chelsea: NB I-es csapat mezében ment edzésre a klasszis – kép (She)
Eden Hazard felkészült a visszatérésre! José Mourinho távozása után újra meghatározó játékosa akar lenni a Chelsea-nek a támadó, aki megfogadta, mindent megtesz a szezont finoman szólva gyengén kezdő londoniakért. A belga most Instagramon mutatta meg, hogyan indult „harcba” – nem akármilyen mezt választott az útra, testvére, az Újpestet erősítő Kylian Hazard trikójában vette célba az…
jan. 2
12:21
Újabb norvég kézilabdázót igazolt a Győr (Infostart)
Ida Alstad személyében norvég balátlövőt igazolt a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata.
jan. 2
12:33
Darts-vb: Visszavághat Lewis a holland legendának a tavalyi vereségért (Agroinform)
Szombat este az elődöntőkre kerül sor a londoni PDC darts-világbajnokságon.
jan. 2
12:39
Arsenal: már megvan a bajnoki parádé időpontja? (She)
Valaki kísérti a sorsot. A londoni Islington kerület a Twitter-oldalán kissé elhamarkodottan válaszolt egy Arsenal-szurkoló kérdésére, miszerint ha kedvenc csapata megnyeri a Premier League-et, mikor lesz a bajnoki parádé.
jan. 2
13:15
AS Roma: vinnék a Genoa tízesét, 12 milliót is fizethetnek (She)
Az olasz Sport Mediaset információi szerint megállapodott egymással a Genoa és az AS Roma labdarúgócsapatának vezetősége, s az egyezség értelmében a genovai gárda argentin szélsője, Diego Perotti a fővárosba igazol.
jan. 2
13:17
MU: ez lehet a téli átigazolási időszak legnagyobb transzfere (She)
Nem titok Manchesterben, hogy az átigazolási időszakban újra költekezésre adja a fejét a United vezetősége Louis van Gaal irányításával. Egybehangzó sajtóhírek szerint már meg is van a januári kiszemelt, sőt, az egyezség is közel!
jan. 2
13:51
NB II: Pintér Attila is vinné a Honvéd által kiszemelt középpályást (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry újonnan kinevezett szakvezetője, Pintér Attila szívesen látná csapatában az NB III-ban szereplő Kozármisleny középpályását, Wittrédi Dávidot. A mislenyiek kulcsembere a Bp. Honvéd kiszemeltjei között is ott van.
jan. 2
13:53
Légiósok: ilyen feltételekkel vinné a Hannover Szalait (She)
A német Märkische Allgemeine úgy tudja, a Hoffenheim és Szalai Ádám már szilveszter előtt megegyezett a Hannoverrel Szalai Ádám kölcsönadásának feltételeiről, ám a H96-nak még el kell adnia egy játékosát, hogy megteremtse az anyagi feltételeket.
jan. 2
13:55
Schalke: túl sokat kért a brazil; Sanét nem adják a Citynek (She)
A német élvonalbeli Schalke 04 labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban a brazil Renato Augustóval szeretett volna erősíteni, ám a középpályás szerződtetése kútba esett: a Corinthians futballistája túl sokat kér.
jan. 2
14:27
Holman Dávid távozik a lengyel bajnokcsapattól (Infostart)
Távozik a Lech Poznan labdarúgócsapatától Holman Dávid, aki a Ferencváros kölcsönjátékosaként szerepelt a lengyel bajnoki címvédőnél.
jan. 2
14:27
Képek: ilyen volt a szilveszteri buli a Manchester Unitednél (She)
Anthony Martial kedvese, Samantha Martial és Matteo Darmian gondoskodott arról, hogy megtudja a világ, miként ünnepelte a Manchester United labdarúgócsapatának egyik „klikkje” a szilvesztert.
jan. 2
14:29
Női kézilabda: újabb két kulcsember hosszabbított Érden (She)
A női kézilabda NB I góllövőlistáját vezető szerb válogatott Katarina Krpezs-Slezák után újabb két játékosa szerződését hosszabbította meg az Érd: Janurik Kinga és Kisfaludy Anett is újabb két szezonra írt alá.
jan. 2
14:45
NBA - Megvan a Lakers hetedik sikere (Infostart)
A Los Angeles Lakers hazai pályán kilenc ponttal legyőzte a Philadelphia csapatát az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) pénteki játéknapján.
jan. 2
14:57
Karrier: Holman Dávid távozik a lengyel bajnokcsapattól (Agroinform)
A tehetséges középpályás visszatér magyarországi klubjához, a Ferencvároshoz.
jan. 2
15:03
Vasas: edzőváltás! Német tréner ül le a kispadra (She)
Az NB I-ben szereplő Vasas labdarúgócsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy a 2016-os évet már új vezetőedzővel kezdi a gárda. Az angyalföldiek szakmai irányítását Simon Antaltól az 50 éves német Michael Oenning veszi át.
jan. 2
15:21
Hosszú Katinka két olimpiai számban világranglista-vezető (Infostart)
Az olimpiai programban szereplő úszószámok közül kettőben zárta 2015-öt a világranglista első helyén Hosszú Katinka.
jan. 2
15:21
Real: itt a tél legőrültebb pletykája, őt vinnék a királyiak? (She)
Ha átigazolási időszak, akkor pletykacunami. Minden futballdrukker hozzászokhatott már az őrült transzferhírekhez, a legfrissebb, Franciaországból származó pletyka azonban még a legelvetemültebb szurkolóknál is kiverte a biztosítékot.
jan. 2
15:57
Német vezetőedző a Vasasnál (Infostart)
A német Michael Oenning irányítja vezetőedzőként a labdarúgó OTP Bank Ligában újonc Vasas FC csapatát a fővárosi klub szombati bejelentése szerint.
jan. 2
15:57
Úszás: Hosszú két olimpiai számban világranglista-vezető (She)
Az olimpiai programban szereplő úszószámok közül kettőben zárta 2015-öt a világranglista első helyén Hosszú Katinka.
jan. 2
15:59
PL: a West Ham másodszor is legyőzte a Liverpoolt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) huszadik fordulójában a West Ham hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Liverpoolt.
jan. 2
16:15
PL: Arsenal–Newcastle United élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szombaton indul a 2016-os nagyüzem, az élen álló Arsenal a Newcastle Unitedet fogadja. Izgulja végig ezt a mérkőzést is az NSO-n!
jan. 2
16:17
NFL: támad a Chiefs, Jets duó; elszórakozta a Steelers (She)
Sok meglepetés történt az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) utolsó előtti fordulójában, ezek következtében maradtak kérdőjelek a záró játékhétre. Az viszont biztossá vált, hogy ott lesz a folytatásban a Chiefs, amely félelmetes formában van és valószínűleg mindenki szeretné elkerülni a rájátszásban. Ha a Texans nyer, akkor meglepetésre a Colts előtt végezve megnyeri az AFC Déli…
jan. 2
16:27
NB I: Német vezetőedző a Vasasnál (Agroinform)
A Vasas FC új vezetőedzője korábban a német FC Nürnberget és a Hamburgot is irányította.
jan. 2
16:33
Két góllal kikapott a Liverpool (Infostart)
A Liverpool 2-0-ra kikapott a West Ham United otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
jan. 2
16:33
Eurofutball: Balatoninak fontos volt, le is csapott! (She)
Mindig örül a szívünk, amikor Conrad Balatoni a kapuba talál – szóval ez az év jól kezdődik! A nem éppen a gólszerzésről nevezetes, magyar származású angol labdarúgó góllal járult hozzá a Kilmarnock pontszerzéséhez (2–2) a Hearts ellen a skót bajnokság szombati játéknapján.

Keresés