2016. január 29. péntek

jan. 29
0:24
Pénteki sportműsor: elődöntő a kézi Eb-n és az Aus. Openen (She)
Elődöntő Melbourne-ben és Krakkóban. Az Australian Openen ellenfélre vár Novak Djokovics, aki Roger Federert legyőzve bejutott az ausztrál nemzetközi tenisztorna fináléjába, péntek délelőtt pedig kiderül, hogy Andy Murray vagy Milos Raonic lesz-e a vasárnapi ellenfele. A lengyelországi férfi kézilabda Eb-n előzetesen aligha várt norvég–spanyol és német–horvát összecsapást rendeznek a döntőbe…
jan. 29
6:42
Felkészülés: kaposvári siker a pécsi „nosztalgiameccsen” (She)
Két, szebb napokat megélt (nem is olyan régen még NB I-es) csapat játszott csütörtökön felkészülési mérkőzést egymással. A Baranya megyei első osztályt vezető Pécs a Somogy megyei első osztályú bajnokságban első Kaposvárt fogadta és a mindig presztízsmeccsnek számító összecsapást végül Kozics Barnabás góljával a somogyiak nyerték meg.
jan. 29
7:18
NBA: Pau Gasol Lakers-veréssel búcsúzott el Kobe Bryanttől (She)
Pau Gasol visszatért a Los Angeles-i Staples Centerbe, hogy még egyszer, utoljára kosárlabdázzon egyet Kobe Bryanttel. Két bajnoki címet nyertek együtt a Lakersben, de a spanyol ezúttal a Chicago mezében játszott, s 21 ponttal, 12 lepattanóval és hét gólpasszal 114–91-es győzelemre vezette a Bullst. A Lakers 9/39-es mérleggel várja a folytatást.
jan. 29
7:18
Djokovic ötös sorozatban (Metropol)
A világelső Novak Djokovic már Roger Federernél is jobb az összesített, egymás elleni eredmények tekintetében.
jan. 29
8:12
Légiósok: Kalmárt az Eb miatt adta kölcsön az RB Leipzig (She)
Ralf Rangnick, a német másodosztály élén álló RB Leipzig vezetőedzője elmondta, a játékos érdekében döntöttek úgy, hogy kölcsönadják a Bundesliga 2. 14. helyén álló FSV Frankfurtnak.
jan. 29
8:30
Újpest: Vignjevics azt nézi, hogy ki követi Diagne-t (She)
Nebojsa Vignjevicsnek, az újpesti labdarúgók vezetőedzőjének megvan a véleménye a másfél hete önkéntes száműzetésbe vonuló, jó őszi idény után nevesebb és pénzesebb klubhoz vágyó Mbaye Diagne-ról, de közben azon gondolkodik, hogy a keretben lévő támadók közül kit küldjön a pályára.
jan. 29
8:48
Kép: miért kamu Roma-mezben játszik egy élvonalbeli klub? (She)
A dél-amerikai labdarúgásban tényleg bármi megtörténhet, bizony, még az is, hogy egy élvonalbeli klub kamu AS Roma-mezben lépjen pályára egy hivatalos bajnoki mérkőzésen.
jan. 29
9:06
Hingis és Mirza nyerte a női párost az ausztrál nyílt teniszbajnokságon (Infostart)
A papírformának megfelelően a svájci Martina Hingis és az indiai Sania Mirza kettőse nyerte a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság női párosversenyét.
jan. 29
9:06
Aus. Open: Hingis ötödször nyerte meg a női páros tornát (She)
A Martina Hingis, Sania Mirza duó nyerte meg az Australian Open női páros versenyét, a fináléban két szettben felülmúlva az Andrea Hlavácková, Lucie Hradecká kettőst.
jan. 29
9:08
Légiósok: újabb magyar válogatott Ausztráliában! (She)
A 39-szeres válogatott Vadócz Krisztián a napokban szakított a spanyol másodosztályú Alavésszel, és rövidesen Ausztráliába szerződhet – erről a játékost képviselő CMG menedzseriroda tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t.
jan. 29
9:15
FA Kupa: Ezúttal az kupában éghet le a Manchester United (Agroinform)
A Vörös Ördögök a másodosztályú Derby County otthonában élhetnek át kínos pillanatokat pénteken.
jan. 29
9:24
Atlético: úgy érezte, bűnbak, elsírta magát a kispadon – videó (She)
Kemény szerda estéje volt Saúl Nígueznek, az Atlético Madrid középpályásának. Mint ismert, Diego Simeone együttese hazai pályán szenvedett vereséget a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján és búcsúzott a sorozattól.
jan. 29
9:24
Tízhetes kihagyás vár a City sztárjára (Metropol)
Körülbelül két és fél hónap kihagyás vár Kevin de Bruyne-re, a Manchester City labdarúgójára.
jan. 29
10:00
Férfi kézi: Az Eb előtt magunkat tévesztettük meg – Skaliczki (She)
Kommunikációs problémákról, képzésbeli hiányosságokról és az egész kézilabdás társdalom felelősségéről is beszélt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában Skaliczki László, volt szövetségi kapitány a férfiválogatott Eb-szereplése kapcsán. A Talant Dujsebajev által irányított együttes egy győzelemmel és öt vereséggel a 12. helyen zárt a lengyelországi kontinensbajnokságon.
jan. 29
10:02
Hertha: tart a Werdertől a Madonnához hasonlított Dárdai (She)
Dárdai Pál nagyon nehéz mérkőzésre számít Brémában, a Hertha ugyanis a legutóbbi hét mérkőzését elveszítette a Werder vendégeként. A Berliner Morgenpost Madonnához hasonlította a magyar edzőt.
jan. 29
10:18
Légiósok: a kansasi sajtó nem érti, miért hiányzott Németh (She)
A Sporting Kansas City elkezdte a 2016-os MLS-szezonra való felkészülését Arizonában, de a reportingkc.com beszámolója szerint az első nyílt tréningjén nem vett részt a csapat magyar válogatott labdarúgója, Németh Krisztián. A Nemzeti Sport Online a játékost képviselő CMG menedzserirodától ugyanakkor megtudta, szó sincs arról, hogy a támadó nem utazott volna el a klub edzőtáborába.
jan. 29
10:20
Chelsea: hihetetlen lazán rúgott félpályás gólt a tini - videó (She)
Egy félpályás gól mindig remek lehetőség arra, hogy felhívjuk magunkra a futballvilág figyelmét. Pontosan így tett a Chelsea tartalékcsapatában futballozó 19 éves Ola Aina is.
jan. 29
10:22
MU: Nem lépek le, harcolok – Van Gaal továbbra is kitart (She)
Louis van Gaal, a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, a sorozatos rossz eredmények ellenére sem kíván lemondani a posztjáról, és mindenképp kitöltené 2017 júniusáig szóló szerződését a klubnál.
jan. 29
10:45
Kézilabda Eb: Megjósolhatatlan kik lesznek a finalisták (Agroinform)
Pénteken folytatódik az "őrültek háza", a szerdai Tippmix-gyilkos eredmények után már a döntőért játszanak a csapatok.
jan. 29
10:54
Hosszabb kihagyás vár Kevin de Bruyne-re (Infostart)
Körülbelül két és fél hónap kihagyás vár Kevin de Bruyne-re, a Manchester City labdarúgójára, aki térdsérülést szenvedett csapata szerdai mérkőzésén.
jan. 29
10:54
FTC: a német csapat ismét megfigyelőt küldött a tehetségért (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a német másodosztályban 2. helyen álló Freiburg az Újpest elleni decemberi meccshez hasonlóan ismét megfigyelőt küldött a Ferencvároshoz, ezúttal a zöld-fehérek törökországi edzőtáborába. Nagy Ádám lehet az első számú kiszemelt.
jan. 29
10:56
Chelsea: az egyik legnagyobb amerikai ígéret érkezhet (She)
Az észak-amerikai profi bajnokságban (MLS) szereplő New York Red Bulls labdarúgója, Matt Miazga a Sky Sports információi szerint közel áll ahhoz, hogy a Chelsea-hez szerződjön.
jan. 29
11:12
Milan: „A klubnak saját stadionra van szüksége” (She)
Barbara Berlusconi, az AC Milan ügyvezető igazgatója szerint kulcsfontosságú, hogy a klubnak saját stadionja legyen, valamint az, hogy a csapat a következő szezonban kivívja a Bajnokok Ligája-szereplés jogát.
jan. 29
11:30
Videó: ebből a szögből még biztosan nem látott rabonás gólt (She)
Fantasztikusan szép gólt szerzett a szudáni labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Merrih játékosa, Augustine Okrah. A ghánai középpályás a Merrieh Koszti ellen 2–0-ra megnyert mérkőzésen szinte az alapvonalról talált be egy látványos rabonás mozdulattal.
jan. 29
11:30
Elhunyt a legendás rockzenekar alapítója (Behaviour)
Az amerikai gitáros-énekest hetvennégy évesen érte a halál.
jan. 29
11:32
Rio 2016: hadjárat indul a vírust terjesztő szúnyogok ellen (She)
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke kijelentette, hogy a szervezet mindent megtesz a nyári ötkarikás játékok résztvevőinek egészségéért a zikaláz sújtotta Brazíliában.
jan. 29
11:32
Fenyegették, kényszerítették a 82 éves nénit (Behaviour)
A három férfi kitalált történettel jutott be az egyedül élő asszonyhoz.
jan. 29
11:34
Golgota - 1,6 milliárd forint a képért, vagy "nincs üzlet" (Behaviour)
jan. 29
11:36
Eltussolnák a botrányt? - Feljelentés a szekszárdi óvoda ügyében (Behaviour)
Hadházy a Miniszterelnökség vizsgálatát sürgeti.
jan. 29
11:48
Real Madrid: Zidane-nak nem kell, Barcelonában folytatná? (She)
A hírek szerint Lucas Vázquez „fél lábbal már kint van" a Real Madridból, mert állítólag Zinedine Zidane-nál, a „királyi gárda” vezetőedzőjénél a jövőben nem kap játéklehetőséget.
jan. 29
11:48
Blatter is részt vesz a FIFA elnökválasztásán (Metropol)
Várhatóan az eltiltott Joseph Blatter is ott lesz a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség február 26-án sorra kerülő elnökválasztásán.
jan. 29
11:50
Tenisz: új nemzetközi tornát rendeznek, de feleslegesen? (She)
A jövő évtől új tornát rendeznek a férfi teniszezők számára a golfozók Ryder-kupájának mintájára. A szervezők pénteki bejelentése szerint a versenyt az ausztrálok legendás játékosáról, Rod Laverről nevezik el.
jan. 29
12:06
Coe cáfolja a katari vesztegetési kísérleteket (Infostart)
Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) elnöke határozottan cáfolta azokat a híreket, miszerint tudott arról, hogy Katar 2011-ben bárkit is megpróbált megvesztegetni, illetve megvesztegetett a 2017-es szabadtéri világbajnokság rendezési jogának elnyeréséért.
jan. 29
12:06
Bayern: megneveztek két sztárt, akivel elégedetlen Guardiola (She)
A német Bild birtokába jutott azon két labdarúgó neve, akivel Pep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője állítólag elégedetlen az elmúlt hetekben.
jan. 29
12:08
Milan: az angol éllovas vinné a csapat támadóját (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City hivatalos ajánlatot tett M'Baye Niangért, a Milan 21 esztendős francia támadójáért.
jan. 29
12:10
NB II: korábbi élvonalbeli játékos a Soroksár utolsó érkezője (She)
Papp Máté személyében korábban az élvonalban is futballozó középpályást szerződtetett a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 29
12:12
FIFA: Blatter is ott lesz az elnökválasztáson (She)
Várhatóan az eltiltott Joseph Blatter is ott lesz a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) február 26-án sorra kerülő elnökválasztásán.
jan. 29
12:14
Videó: Szalai Ádám jótékonysági eseményen volt főszereplő (She)
A német élvonalbeli Hannover két labdarúgója, Szalai Ádám és Philipp Tschauner egy ökumenikus szervezet közreműködésével ételt osztott a rászorulóknak, illetve egy 4500 eurós csekket is átadtak.
jan. 29
12:15
Tenisz: Babos a jövőben Görgesszel és Svedovával játszik párosban (Agroinform)
Babos Tímea Katarina Srebotnik után egy német és egy kazah párt talált magának.
jan. 29
12:24
Tenisz: Babos Tímea megvált párjától, íme, az új társai! (She)
Az Australian Open után Babos Tímea és a szlovén Katarina Srebotnik útjai elváltak, a magyar teniszezõ a jövõben a német Julia Görgesszel és a kazah Jaroszlava Svedovával indul párosban.
jan. 29
12:42
Megyei foci: ismét a pályán az U-válogatott kapus (She)
A PMFC elleni, csütörtöki felkészülési mérkőzésen a Somogy megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Kaposvár szurkolói régi ismerőst köszönthettek a csapat kapujában, hiszen Somodi Bence hosszú sérülése után ismét védhetett.
jan. 29
12:42
Baltás gyilkosság - Magyarország felszólalhat Strasbourgban (Behaviour)
Az ügyet a meggyilkolt Margarján családja indította Azerbajdzsán és Magyarország ellen.
jan. 29
12:44
Női kézi: Tomori elkezdte a gyógytornát, Görbicz edzésbe állt (She)
A Győri Audi ETO KC sérült kézilabdázói közül Tomori Zsuzsanna megkezdte a gyógytornát, Görbicz Anita pedig ismét csapattársaival együtt edzhet.
jan. 29
12:44
Oscar-botrány - Fekete bőrű világsztárok lépnek fel a gálán (Behaviour)
A filmakadémia a második egymást követő évben csak fehér bőrű művészeket jelölt.
jan. 29
12:46
Liverpool: ez a 18-as lista Daniel Sturridge rémálma (She)
Daniel Sturridge a hét végi FA-kupa-fordulóban sem állhat még Jürgen Klopp rendelkezésére. A sérülésekkel foglalkozó brit PhysioRoom a BBC-vel kimutatást végzett a 26 éves csatárról, aki azóta, hogy három éve a Poolhoz szerződött, 18 különböző sérülést szenvedett, s összesen 614 napon át volt harcképtelen.
jan. 29
12:46
Aknavetőgránátra bukkantak Szombathelyen (Behaviour)
100 méteres sugarú körben lezárják és kiürítik a környéket.
jan. 29
12:48
Légiósok: négy országban is szerződtetnék a magyar középpályást (She)
Korábban a román sajtóban is megjelent, hogy megnövekedett az érdeklődés az élvonalbeli CSMS Iasi magyar középpályása, a korábbi kaposvári Bőle Lukács iránt. Ezt a Nemzeti Sport Online kérdésére megerősítette a labdarúgó menedzsere is.
jan. 29
12:48
Vörösiszap - Ügyészség: felelősség terheli a vádlottakat (Behaviour)
Üzemeltetési hiányosságokra hivatkoznak.
jan. 29
13:00
Új partnerekkel indul párosban Babos (Infostart)
Az Australian Open után Babos Tímea és a szlovén Katarina Srebotnik útjai elváltak, a magyar teniszező a jövőben a német Julia Görgesszel és a kazah Jaroszlava Svedovával indul párosban.
jan. 29
13:00
NB II: Nem vagyok varázsló; nem gond, ha nem jutunk fel – Pintér (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd december végén kinevezett vezetőedzője, Pintér Attila elmondta, a klub vezetősége nem várja el, hogy a mostani idényben az együttes kiharcolja az élvonalba való feljutást.

Keresés