2016. január 3. vasárnap

jan. 3
0:03
Portugália: 341 nap után vesztett el újra bajnokit a Porto (She)
A Sporting CP hazai pályán 2–0-ra megverte a Portót a portugál labdarúgó-bajnokság élvonalának 15. fordulójában, ezzel meg is előzte riválisát, és a tabella élére állt.
jan. 3
0:21
La Liga: ezúttal sem kapott ki a Málaga, sőt! (She)
A Málaga labdarúgócsapata 2–0-ra nyert otthon a Celta Vigo ellen a spanyol élvonalbeli bajnokság 18. fordulójában.
jan. 3
0:25
Vasárnapi sportműsor: jön a döntő a darts-vb-n (She)
Vasárnap véget ér a PDC-darts-vb, pályára lép a Real Madrid és a Chelsea labdarúgócsapata is, és megkezdődik az NFL-alapszakasz utolsó fordulója. Íme, a mai sportműsor.
jan. 3
7:15
NHL: újra nyert a Panthers, kikapott a Capitals és a Stars (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján 12 mérkőzést rendeztek. Sorozatban a nyolcadik győzelmét könyvelhette el a New York Rangerst 3–0-ra legyőző Florida Panthers, míg a Los Angeles Kings egymás után az ötödik sikerét érte el, ezúttal a Philadelphia Flyers ellen nyert 2–1-re. A ligaelső Dallas Stars hosszabbításban szenvedett vereséget a New Jersey Devils…
jan. 3
7:51
NBA: hosszabbítás a GSW meccsén, 142 Kings-pont (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján 11 mérkőzést rendeztek. A Denver Nuggets alaposan megnehezítette a címvédő és a ligát most is vezető Golden State dolgát, a Warriors hosszabbításban győzött 111–108-ra. Az még az NBA-ben sem gyakori, hogy 140 pont fölött termeljen egy csapat, most a Sacramento Kingsnek sikerült ez hazai pályán a Phoenix Suns elleni,…
jan. 3
8:15
Darts-vb: Kilencnyilassal tartott erődemonstrációt a regnáló bajnok (Agroinform)
A címvédő Gary Anderson és a kétszeres bajnok Adrian Lewis is nagy napot fogott ki, így megismétlődik a 2011-es döntő.
jan. 3
8:27
FTC: a második kerettel készülhet a támadó – eladnák (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Holman Dávidnak lejárt a kölcsönszerződése a Lech Poznannál, így visszatér a Ferencvároshoz. A Nemzeti Sport azóta megtudta, hogy a zöld-fehéreknél csak a második kerettel tréningezhet.
jan. 3
8:45
Dakar 2016: tömegbaleset az első napon, 13 néző sérült meg (She)
Tömegbaleset árnyékolta be a 2016-os Dakar-rali Buenos Aires-i prológját, amelyen egy kínai versenyző, Kuo Mei-ling a nézők közé sodródott Mini Cooperjével. A szervezők tájékoztatása szerint tizenhárman megsérültek, köztük öt gyerek.
jan. 3
9:03
Békéscsaba: elküldenék az NB II-es sikerkovácsokat (She)
A labdarúgó NB I-ben sereghajtó Békéscsabánál a Zoran Szpisljak vezette szakmai stáb  több labdarúgótól is megválna a következő hetekben, mint már jeleztük, a tárgyalások elkezdődtek az érintettekkel. A Nemzeti Sport megtudta, hogy zömében olyan futballistákat küldene el a vezetőség, akik tavaly tagjai voltak az NB I-be feljutást kiharcoló keretnek.
jan. 3
9:05
Barca: laza rabona a meccsen, pont tőle nem vártuk – videó (She)
Nem kezdődött fényesen a 2016-os év a Barcelonának, a katalánok szombaton 0–0-s döntetlent játszottak a városi rivális Espanyol otthonában, ennek következtében elvesztették vezető helyüket a spanyol bajnoki tabellán, miután az Atlético Madrid legyőzte a sereghajtó Levantét.
jan. 3
9:39
Serie A: „A Juvéhoz képest az MU egy vakációval ért fel” (She)
Paul Pogba, a Juventus középpályása a La Stampának adott interjújában elárulta, hogy soha egyetlen csapatánál sem kellett annyira keményen dolgoznia, mint Torinóban.
jan. 3
9:39
Dakar 2016 - Tömegbaleset az első napon (Infostart)
Tömegbaleset árnyékolta be a 2016-os Dakar-rali Buenos Aires-i prológját, amelyen egy kínai versenyző, Kuo Mei-ling a nézők közé sodródott Mini Cooperjével. A szervezők tájékoztatása szerint tizenhárman megsérültek, köztük öt gyerek.
jan. 3
9:45
Premier League: Londoni rangadóval kezdi évét a Chelsea (Agroinform)
A vasárnapi találkozó az utolsó esélye a Chelsea-nek, hogy megkezdje felzárkózását az élbolyhoz.
jan. 3
9:57
Legia: két magyart figyelnek; Nikolics Gyurcsó döntésére vár (She)
A napokban jeleztük, hogy a Videotontól távozó Gyurcsó Ádám iránt tovább nőtt az érdeklődés Lengyelországból. A Nemzeti Sport Online már a nyáron megírta, hogy a Legia Warszawa a szélső egyik kérője, de azóta a hírek szerint a Lech Poznan is bejelentkezett érte. A polsatsport.pl-nek a Legia csatára, Nikolics Nemanja beszélt a korábbi csapattársról.
jan. 3
10:15
Kvíz: ki a 40 éves világbajnok? Sohasem látott teniszbravúr (She)
Mostani kvízünkben szeretnénk kideríteni, mennyire emlékszik a 2015-ös esztendő magyar sportsikereire. Versenyzőink tavaly sem lazsáltak, számtalan nagyszerű eredménnyel örvendezettek meg minket. De vajon minden részletre emlékszik ön?
jan. 3
10:51
PL: késett, kitették a kezdőből – lecsap rá az MU? (She)
Sadio Mané fegyelmezetlensége miatt kikerült a Premier League-ben szereplő Southampton szombati kezdőcsapatából. Az angol sajtó szerint az ügy hátterében akár a Manchester United érdeklődése is állhat.
jan. 3
10:57
Darts-vb: Sikerül Andersonnak revánsot venni vagy ismét Lewis nyeri a döntőt? (Agroinform)
Elérkeztünk a PDC darts-világbajnokság végjátékához, vasárnap este kiderül, hogy ki lesz a 2016-os kiírás legjobbja.
jan. 3
11:09
Törökország: Dzsudzsák visszatért a Bursasporhoz – fotó! (She)
A török sajtóban napok óta téma volt Dzsudzsák Balázs magyarországi szabadsága, amelynek letelte után a szélső tegnap tért vissza Törökországba, és már edzésen is részt vett.
jan. 3
11:45
Serie A: ennél szebben nem indulhat az év egy klubnál (She)
A Serie A-ban szereplő Fiorentina játékosai megható gesztussal nyilvánítottak köszönetet azoknak a szurkolóknak, akik megjelentek a klub idei első edzésén.
jan. 3
12:21
Liverpool: Ha nem küzdesz teljes erőbedobással, kikapsz – Klopp (She)
Jürgen Klopp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere a West Ham elleni 2–0-s vereséget követően csapata teljesítményét kritizálta.
jan. 3
12:23
Sznúker: a sportág királya a darts-vb hangulatára vágyik (She)
Ronnie O'Sullivan sznúkerjátékos lenyűgözőnek találja a darts-vb hangulatát. Az ötszörös világbajnok úgy gondolja: remek lenne, ha náluk is hasonló körülményeket teremtenének a szurkolók.
jan. 3
12:39
Megtalálták az eltűnt válogatott futballista holttestét (Infostart)
Elhunyt az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott és a német élvonalbeli Borussia Mönchengladbach korábbi védője, Steve Gohouri.
jan. 3
12:45
Sportfogadás: Az utolsó fordulóban állnánk bosszút a bukmékereken! (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL alapszakaszának utolsó, tizenhetedik játékhetére.
jan. 3
12:57
Videó: vietnami Linda? A rendőrnő, akitől retteghetnek a bűnözők (She)
Ha az alábbi videó láttán Önnek is a Linda című magyar televíziós sorozat jut az eszébe, az nem véletlen.
jan. 3
13:33
Barca: Iniesta 4 mp alatt két ellenfelet fektetett el – videó (She)
Az FC Barcelona szombaton 0–0-s döntetlent játszott az Espanyol otthonában. Gólt egyik csapat sem szerzett, de látvány azért akadt a mérkőzésen. Elég csak Luis Enrique megmozdulására gondolni, vagy Andrés Iniesta cseleire. Utóbbi alább megtekinthető.
jan. 3
13:51
Anglia: ezrek tüntettek az utcán Duchatelet ellen – videó (She)
Szombaton több ezer Charlton-szurkoló tüntetett a klub belga tulajdonosa, Roland Duchatelet ellen, miután a csapat odahaza nem tudta legyőzni a Nottingham Forestet. A mérkőzés 1–1-re végződött.
jan. 3
13:53
Videoton: újabb klubbal hozták hírbe Kleinheislert (She)
Lengyelországi forrás szerint az Ekstraklasában sereghajtó Podbeskidzie Bielsko-Biala is érdeklődik a Videotonnál a második kerethez átirányított válogatott támadó, Kleinheisler László iránt.
jan. 3
14:09
Gerrard ismét a Liverpoolnál? (Infostart)
A Liverpool korábbi labdarúgója, Steven Gerrard az év végén edzőként térhet vissza a klubhoz.
jan. 3
14:09
La Liga: Bruma pazar góljával pontot mentett a Sociedad (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában a Rayo Vallecano hiába szerzett kétszer vezetést, a vendég Real Sociedad kétszer egyenlített, így döntetlennel zárult a mozgalmas találkozó.
jan. 3
14:11
Darts-vb: egy hely, ahol külön öröm volt Anderson 9 nyilasa (She)
Mint beszámoltunk róla, a címvédő Gary Anderson kilencnyilas kiszállót dobott a holland Jelle Klaasen ellen a londoni dartsvilágbajnokság elődöntőjének első játszmájában. A bravúros teljesítménynek nem csak a skót versenyző és szurkolói örülhetnek.
jan. 3
14:13
Arsenal: Cech kitörölt mindent, ami a Chelsea-re emlékeztet (She)
Petr Cech, az Arsenal futballistája törölte hivatalos Instagram-profiljáról az összes olyan fotót, amely még a Chelsea-nél töltött időszakában került feltöltésre a fotómegosztó közösségi oldalra. Érdekes kérdés, hogy a cseh kapus ezt miért pont januárban, a Premier League 20. fordulóját követően tette meg.
jan. 3
14:27
Légiósok: lengyel rivális nézte ki magának Lovrencsicset (She)
Lengyel sajtóhírek szerint a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az alapszakasz 21. fordulóját követően a 4. helyen álló Pogon Szczecin nyári erősítései tervei között ott szerepel Lovrencsics Gergő neve is.
jan. 3
14:33
La Liga: A Real Madridnak nem okozhatnak gondot a szárnyaszegett Denevérek (Agroinform)
A Valencia emberemlékezet óta nem nyert fontos mérkőzést, meglepő lenne, ha erre vasárnap kerülne sor.
jan. 3
14:45
Légiósok: lengyel rivális nézte ki magának Lovrencsicset (She)
Lengyel sajtóhírek szerint a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az alapszakasz 21. fordulóját követően a 4. helyen álló Pogon Szczecin nyári erősítései tervei között ott szerepel Lovrencsics Gergő neve is.
jan. 3
14:47
Jégkorong: edzőváltás a listavezető DVTK-nál (She)
Felmentette a vezetőedzői feladatok alól Mayer Pétert a jégkorong Mol Ligában címvédő és listavezető DVTK. A klub egyúttal Jason Morgant bízta meg a felnőttcsapat vezetésével.
jan. 3
14:49
Haladás: az NB I-es csapat újabb fiatallal kötött szerződést (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás a hivatalos honlapján bejelentette, hogy újabb utánpótláskorú játékosával kötött szerződést, Bolla Gergő három évre írt alá.
jan. 3
14:51
Eb 2016: Fejlődnünk kell, ha nyerni akarunk – Khedira (She)
Sami Khedira, a Juventus válogatott futballistája szerint Németországnak nincs esélye labdarúgó Európa-bajnokságot nyerni, mert az utóbbi hónapokban a csapat eredményei nem feleltek meg az elvárásoknak.
jan. 3
14:53
Tour de Ski: a nőknél helycsere az élen (She)
A svájci Lenzerheidében férfi 10 és női 5 km-es szabad stílusú hendikepes versennyel folytatódott a sífutók idei Tour de Ski-sorozata. Előbbi után továbbra is a norvég Martin Johnsrud Sundby áll az élen, utóbbiaknál viszont helycsere történt.
jan. 3
15:39
Bundesliga: Szalainak hétfőn már Hannoverben van jelenése (She)
Egyre biztosabb, hogy Szalai Ádám kölcsönben a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hannoverben folytatja pályafutását, hétfőn ugyanis már leendő klubjánál kell jelentkeznie.
jan. 3
15:57
Anglia: 1, 2, 3!? Ilyen sorfalat még nem látott! – videó (She)
Egyedülálló, karácsonyfa formájú sorfal-kombinációval próbálta összezavarni ellenfelét az angol labdarúgó másodosztályban (Championship) szereplő Brentford a Birmingham City elleni bajnoki mérkőzésen.
jan. 3
15:59
Férfi kézi: „Tudom, hogy Aron nem elégedett Magyarországon” (She)
A Kiel férfi kézilabdacsapatát irányító Alfred Gíslason szerint a tavaly nyáron Veszprémbe igazoló Aron Pálmarsson nem elégedett Magyarországon.
jan. 3
16:15
NBA - Hosszabbítás után nyert a címvédő Golden State (Infostart)
A címvédő és ligaelső Golden State Warriors hosszabbítás után gyűrte le a vendég Denvert az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati játéknapján.
jan. 3
16:15
Dakar 2016: vihar miatt törölték az első szakaszt (She)
A rossz időjárás miatt törölték a Dakar-rali vasárnapra kiírt, első szakaszát Argentínában.
jan. 3
16:17
Tenisz: a méret is számít! Federer ekkorával már nem bír (She)
Roger Federer a brisbane-i teniszverseny előtt könnyed bemutatót tartott, amely során egy extra méretű ütővel is megpróbált játszani. Néhány röptét megoldott vele, de a lecsapáshoz már túl nehéznek bizonyult az egyedi darab.
jan. 3
16:19
Síugró-vk: Prevc két ugrásnyira a Négysáncverseny-győzelemtől (She)
Az ausztriai Innsbruckban a harmadik viadallal folytatódott a síugrók Négysáncversenye, amelyen a szlovén Peter Prevc győzött a német Severin Freund és a norvég Kenneth Gangnes előtt. A svájci Lenzerheidében férfi 10 és női 5 km-es szabad stílusú hendikepes versennyel folytatódott a sífutók idei Tour de Ski-sorozata. Előbbi után továbbra is a norvég Martin Johnsrud Sundby áll az élen,…
jan. 3
16:21
Nemzetközi foci: Hogyan lett Mourinhóból a Barca nemezise? IV. rész (Agroinform)
Befejezzük a Mourinho-sztorit: bukás a Realnál, csalódás Sir Alexben és hattyúdal a Chelsea-nél.
jan. 3
16:33
Dakar 2016 - Törölték az első szakaszt (Infostart)
A rossz időjárás miatt törölték a Dakar-rali vasárnapra kiírt, első szakaszát Argentínában.
jan. 3
16:33
Valencia: Neville elárulta, mi jelenti a legnagyobb nehézséget (She)
Gary Neville, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Valencia vezetőedzője hosszú interjút adott a Sky Sports televíziós csatornának. A korábbi angol válogatott játékos terveiről, nehézségeiről, új csapatáról és Cristiano Ronaldo semlegesítéséről is beszélt.
jan. 3
16:35
PL: Diego Costa magára talált, parádés gólok, Chelsea-siker (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 20. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén a Chelsea 3–0-ra nyert a Crystal Palace otthonában.
jan. 3
16:51
Jégkorong MOL Liga - Edzőváltás a címvédő DVTK-nál (Infostart)
Felmentette a vezetőedzői feladatok alól Mayer Pétert a jégkorong MOL Ligában címvédő és listavezető DVTK.

Keresés