2016. január 9. szombat

jan. 9
0:06
Férfi kosár Euroliga: a Fener simán nyert Szerbiában (She)
A férfi kosárlabda Euroliga E jelű középdöntős csoportjának második fordulójában a Fenerbahce idegenben 88–65-re megverte a Crvena zvezdát, ezzel a szintén két győzelmet számláló Lokomotiv Kubannyal karöltve az élen áll.
jan. 9
1:18
Liverpool: „Csoda, hogy bement” – Klopp Bogdán hibájáról (She)
A Bogdán Ádámmal felálló Liverpool idegenben 2–2-es döntetlent játszott a negyedosztályú Exeter Cityvel az angol FA-kupa harmadik fordulójában. Mint arról beszámoltunk, a házigazdák második góljánál nagyot hibázott a magyar válogatott kapus, aki szögletből kapott gólt. A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp a lefújás után nem kívánt részletesen beszélni a találatról.
jan. 9
1:36
Szombati sportműsor: pályán a Barca és a Real, Roma–Milan (She)
A sportkedvelők szombaton biztosan nem unatkoznak majd, rengeteg élő eseménnyel lesznek ellátva. A spanyol bajnokságban saját közönsége előtt játszik a Barcelona és a Real Madrid, az olasz élvonalban Roma–Milan meccset rendeznek, míg az FA-kupában az Arsenal, a Manchester City és a Manchester United is pályára lép. A Ferencváros és a Győri ETO számára folytatódik a női kézi BL, az NFL-ben pedig…
jan. 9
7:00
NBA: tovább menetel a Cleveland és a San Antonio is (She)
A Cleveland Cavaliers a hatodik, a San Antonio Spurs pedig a hetedik győzelmét aratta sorozatban az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) pénteki játéknapján.
jan. 9
7:02
Tenisz: meccslabdákról esett ki Fucsovics az elődöntőben (She)
Fucsovics Márton három játszmában, két meccslabdát elbukva vereséget szenvedett az első helyen kiemelt izraeli Dudi Szelától az Adelaide-ben zajló, 75 ezer dollár összdíjazású kemény pályás Challenger-tenisztorna szombati elődöntőjében.
jan. 9
7:18
NHL: megszületett a Boston Bruins 3000. győzelme (She)
Megszületett a 3000. győzelme alapszakasz-mérkőzésen a Boston Bruins csapatának az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján.
jan. 9
7:36
Légiósok: Lovrencsics reagált a jövőjével kapcsolatos hírekre (She)
Lovrencsics Gergő tervei szerint a tavasszal is marad a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Lech Poznannál, mivel örül neki, hogy számolnak vele a nyári Európa-bajnokság előtt.
jan. 9
7:38
NB I: kereken 200 élvonalbeli bajnoki után befejezi a támadó (She)
Befejezi élvonalbeli pályafutását Kiss Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks 36 éves támadója.
jan. 9
7:54
Zidane a Depor ellen debütál a kispadon (Infostart)
Hazai környezetben, a Santiago Bernabeu Stadionban a Deportivo La Coruna ellen debütál szombat este Zinedine Zidane a Real Madrid labdarúgócsapatának kispadján.
jan. 9
8:30
Real Madrid: ő lehet Zidane első igazolása, már reagált is! (She)
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint Zinedine Zidane már kiszemelte azt a játékost, akit elsőként a Real Madridhoz akar csábítani. A szóban forgó futballistának azonban egyelőre senki sem szólt…
jan. 9
8:48
Tenisz: Federer újra döntőbe jutott Brisbane-ben (She)
Csakúgy, mint tavaly, az idén is Roger Federer és Milos Raonic játssza a döntőt a brisbane-i kemény pályás tenisztornán.
jan. 9
8:50
NB II: Pintér Attila újabb korábbi FTC-játékossal tárgyal (She)
A labdarúgó NB II-es Dunaújvárostól távozóban lévő Orosz Márk a szintén másodosztályú Mezőkövesddel tárgyal.
jan. 9
8:52
Liverpool: a szurkolók Bogdán miatt Kloppnak könyörögnek (She)
Mint beszámoltunk róla, a Bogdán Ádámmal felálló Liverpool idegenben 2–2-es döntetlent játszott a negyedosztályú Exeter Cityvel az angol FA-kupa harmadik fordulójában. A házigazdák második góljánál nagyot hibázott a magyar válogatott kapus, a szurkolók pedig nem kegyelmeztek neki…
jan. 9
9:06
BDO Darts-vb: Scott Waites, a legyőzhetetlen? (Agroinform)
Szombaton az elődöntős összecsapásokra kerül sor a lakeside-i BDO darts-világbajnokságon.
jan. 9
9:15
Megszületett a Boston 3000. győzelme (Metropol)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga alapítói közé tartozó gárda 4-1-re diadalmaskodott a New Jersey Devils otthonában.
jan. 9
9:24
Videó: ezért Falcao a világ legzseniálisabb futsalosa! (She)
Ha azt mondjuk, Falcao kimagaslik a futsalosok mezőnyéből, kicsinyítenénk az érdemeit. A brazil a sportág legendája, aki pedig esetleg nem tudja, hogy miért, annak itt ez a videó. Ő nem cselez – ő varázsol a labdával.
jan. 9
9:24
FA Kupa: Megéghet a City, a Fradi korábbi testvércsapata lepheti meg a MU-t (Agroinform)
Már a nagyok is bekapcsolódnak az FA Kupa küzdelmeibe, alábbi cikkünkben a legjobb szombati meccseket vettük górcső alá.
jan. 9
9:33
Bogdán szögletből kapott gólt (Metropol)
A Liverpool magyar kapusa egy sarokrúgásnál mellényúlt, így a labda érintés nélkül jutott a hálóba.
jan. 9
9:42
Liverpool: az ellenfél számított rá, hogy Bogdán hibázhat (She)
Az Exeter futballistái tudatosan készültek a Liverpool játékosaiból, különösen Bogdán Ádámból a két csapat pénteki FA-kupa-mérkőzése (2–2) előtt.
jan. 9
10:18
Watford: a menedzser magyar barátnőjére csorgatják a nyálukat (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Watford spanyol menedzserének, Quique Sánchez Floresnek magyar barátnője van a modell Fehér Orsi (a tragikus körülmények között elhunyt Fehér Miklós húga) személyében. És hogy miért foglalkoznak vele előszeretettel a lapok? Nos, a képekből ez világosan kiderül…
jan. 9
10:18
Női kézilabda BL: Ritka, mikor Győrben nem az ETO a favorit (Agroinform)
A magyar csapat Görbicz és Tomori nélkül fektené két vállra a címvédő Buducsnosztot.
jan. 9
10:54
Videó: Suárez semmi ahhoz képest, amit Turan művelt… (She)
Bár Luis Suárez az FC Barcelona ügyeletes „rosszfiúja”, a legutóbbi edzésen Arda Turan vitte a prímet, ami az őrültséget illeti. A török középpályás a tréningen nyújtott, páros lábbal csúszott oda cicázás közben uruguayi csapattársának, aki csak reflexeinek köszönheti, hogy nem sérült meg…
jan. 9
11:12
Arsenal: a Harvardon találták meg Sánchez hasonmását – kép (She)
Angliában a szurkolók nem sajnálják az időt arra, hogy megtalálják a profi futballisták hasonmásait. Néha egészen őrült dolgok látnak közösségi oldalakat, a legutóbbi találat pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Most a Harvard „hibáztatható”, az egyetemen ugyanis közöltek egy fiatalkori képet az Egyesült Államok korábbi elnökéről, Theodore Rooseveltről. A szurkolók pedig azonnal kiszúrták a…
jan. 9
11:30
Sportfogadás: Ezzel a kombival fosztanánk le az SZRT-t a hétvégén (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
jan. 9
12:06
Hopman-kupa: 1999 után ismét Ausztráliáé a trófea (She)
Ausztrália nyerte meg a teniszezők Hopman-kupáját, a döntőben Ukrajnát legyőzve.
jan. 9
12:08
Tenisz: Azarenka beállította Serena Williams rekordját (She)
Viktorija Azarenka 6:3, 6:1-re nyert Angelique Kerber ellen a brisbane-i tenisztorna női egyesének döntőjében.
jan. 9
12:24
Férfi kézi: a gólrekorder hosszabbított a Veszprémmel (She)
Mirsad Terzic, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának bosnyák válogatott balátlövője két évvel meghosszabbította a jelenlegi szezon végén lejáró szerződését klubjával – adta hírül az mkb-mvmveszprem.hu.
jan. 9
12:42
Így küzdött egymással a két olimpiai bajnok kajakozó (Infostart)
Olimpiai bajnoki aranyérmekért utazhat majd Rióba augusztusban Szabó Gabriella és Kozák Danuta. A két kajakozó Londonban már sikerrel járt, és az elmúlt években is remekelt, tavaly pedig párosban is együtt szerzett világbajnoki címet. Az InfoRádiónak adott rendhagyó interjúban arról is beszéltek, hogyan motiválják egymást.
jan. 9
12:42
Kép: börtönbe került a válogatott kapus emiatt a fotó miatt (She)
Hírügynökségi beszámolók szerint azért került börtönbe Szosa Makani, az iráni labdarúgó-válogatott kapusa, mert kihívóan öltözködő nőkkel fotózkodott.
jan. 9
13:00
Női kézi BL: remélhetőleg nem ilyenekkel lőnek az FTC ellen (She)
A Ferencváros és a Győr is megkezdi szombaton középdöntős szereplését a női kézilabda Bajnokok Ligájában.
jan. 9
13:02
MU: Van Gaal döntött – változtat, demokrácia lesz az öltözőben (She)
Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere szerint a csapat öltözője túlságosan is kényelmessé vált, a hangulat kiváló, pedig szükség lenne az építő kritikára.
jan. 9
13:18
Videó: Kloppot még sosem kérdezték ilyen helyiségben (She)
A Liverpool – amelynek kapuját Bogdán Ádám védte – nagy meglepetésre 2–2-es döntetlent játszott a negyedosztályú Exeter City otthonában a labdarúgó angol FA-kupa harmadik fordulójában. A mérkőzés előtt a „vörösök” menedzserét, Jürgen Kloppot kérdezték az esélyekről, és az interjú végén a riporter fura kérdést tett fel a német mesternek, aki zseniális választ adott.
jan. 9
13:54
Heten sérültek meg a gyáli lakástűzben (Infostart)
Hét ember, köztük három gyerek szenvedett füstmérgezést, illetve égési sérülést abban a gyáli családi házban, amelynek szombat délelőtt gyulladt ki a tetőszerkezete - közölte a korábbi információkat kiegészítve a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
jan. 9
13:54
Felkészülés: az FTC-től távozó kapus 45 percet kapott (She)
Beszámoltunk róla, hogy Kurucz Péter szerződése lejártával nem marad a Ferencváros labdarúgója, és tárgyal a közös folytatásról a Nyíregyházával. A kapus szombaton 45 percet kapott a harmadosztályú csapat első felkészülési mérkőzésén.
jan. 9
13:54
NFL: Megtippeltük a szombati wild card-meccsek győzteseit! (Agroinform)
Szombaton két wild card mérkőzéssel kezdetét veszi a rájátszás, tippmestereink pedig górcső alá vették az esélyeket.
jan. 9
13:56
Platini és Blatter hétfőn benyújthatja fellebbezését (Infostart)
Az egyformán nyolc évre felfüggesztett Michel Platini és Joseph Blatter megkapta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntését tartalmazó dokumentumokat, és hétfőn mindketten benyújthatják fellebbezésüket.
jan. 9
14:12
Női kézi BL: Rosztov-Don–FTC élőben az NSO-n! (She)
A középdöntővel folytatódik a küzdelem a női kézilabda Bajnokok Ligájában. Az első fordulóban az FTC-Rail Cargo Hungaria a tizenkettes elitmezőny egyetlen hibátlan csapatánál, az orosz Rosztov-Donnál vendégeskedik. Elek Gábor együttes hét pontot hozott magával a csoportkörből, ezzel az I. csoport második helyén állt a rajt előtt. A 14 órakor kezdődő mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben…
jan. 9
14:14
FIFA: Platini és Blatter hétfőn benyújthatja fellebbezését (She)
Az egyformán nyolc évre felfüggesztett Michel Platini és Joseph Blatter megkapta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntését tartalmazó dokumentumokat, és hétfőn mindketten benyújthatják fellebbezésüket.
jan. 9
14:30
Miklós Edit másodszora javított (Infostart)
A szakági címvédő Lindsey Vonn nagy fölénnyel nyerte szombaton a női alpesi sízők világkupa-sorozatának Zauchensee-ben rendezett lesikló viadalát, amelyen Miklós Edit a 17. helyen végzett.
jan. 9
14:30
Chelsea: „nagy pénzt” kínáltak a Barca csodagyerekéért (She)
Nem tágít a Chelsea! A londoni labdarúgóklub továbbra is élénken érdeklődik a Barcelona 12 éves tehetsége, Xavi Simons iránt. A londoniak ezúttal már ajánlatot is tettek a fiatal középpályásért.
jan. 9
14:32
Alpesisí-vk: Vonn rekordot beállítva nyert, Miklós 17. (She)
A szakági címvédő Lindsey Vonn nagy fölénnyel nyerte szombaton a női alpesi sízők világkupa-sorozatának Zauchensee-ben rendezett lesikló viadalát, amelyen Miklós Edit a 17. helyen végzett.
jan. 9
14:48
Miklós Edit másodszorra javított (Infostart)
A szakági címvédő Lindsey Vonn nagy fölénnyel nyerte szombaton a női alpesi sízők világkupa-sorozatának Zauchensee-ben rendezett lesikló viadalát, amelyen Miklós Edit a 17. helyen végzett.
jan. 9
14:48
Videó: ez már a Zidane-hatás? Így pörgette a játékot a Real (She)
Bár Zinedine Zidane-t még csak néhány napja nevezték ki a Real Madrid vezetőedzőjének, úgy tűnik, a francia jelenléte máris megtette a hatását. Elég, ha csak megnézzük a legutóbb edzésről készült felvételt...
jan. 9
14:57
Miklós Edit 17. az alpesi világkupán (Metropol)
A versenyt a címvédő Lindsey Vonn nyerte.
jan. 9
15:06
DVSC: a Palermo ajánlatot tett Balogh Norbertért (She)
A Palermo labdarúgócsapata ajánlatot tett a DVSC-Tevának Balogh Norbert játékjogának megvásárlásával kapcsolatban – adta hírül a debreceni klub honlapja.
jan. 9
15:08
Videó: lemaradt, a PSG sztárja váratlan megoldást választott (She)
Mint arról beszámoltunk, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 20. fordulójának nyitó mérkőzésén a Paris Saint-Germain hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Bastiát. Marco Verratti, a párizsiak olasz középpályása tett róla, hogy még véletlenül se kerülhessenek helyzetbe a vendégek. Az eszközökben pedig nem válogatott…
jan. 9
15:24
Nagy Konrád harmadik lett 500-on (Infostart)
Nagy Konrád harmadik lett 500 méteren a Minszkben zajló gyorskorcsolya Európa-bajnokság szombati versenynapján.
jan. 9
15:24
Légiósok: Gyurcsónak öt perc kellett a gólhoz a Szczecinben (She)
Gyurcsó Ádám góllal mutatkozott be új csapatában, a Pogon Szczecinben. A lengyel klub a szintén szczecini Arkonia ellen nyert 8–1-re felkészülési mérkőzésen.
jan. 9
15:24
Serie A: Fejek hullhatnak a forduló rangadóját követően (Agroinform)
Egy döntetlen esetén könnyen lehet, hogy mind a Roma, mind a Milan trénerét menesztik.
jan. 9
15:26
Az olasz első osztályba hívják a Debreceni VSC csatárát (Infostart)
Az olasz futballélvonalban szereplő Palermo hivatalos vételi ajánlatott tett a Debrecennek az utánpótlás-válogatott Balogh Norbert játékjogáért.

Keresés