2016. november 28. hétfő

nov. 28
0:06
Hétfői sportműsor: Inter–Fiorentina; pályán a Napoli és az Athletic (She)
A hét első napjára három topligás mérkőzés maradt, kettő a Serie A-ból. A Napoli a Sassuolót, a hullámzó Internazionale a Fiorentinát fogadja. A La Ligában az Athletic Bilbao a Las Palmas vendégeként lép pályára. Három mérkőzést rendeznek a jégkorong Mol Ligában, a Ferencváros tévés (M4 Sport) meccsen látja vendégül a Csíkszeredát.
nov. 28
0:10
NFL: a Dolphins és a Giants sorozatban hatodszor nyert (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 12. fordulójában az Atlanta Falcons 38–19-re legyőzte az Arizona Cardinalst, a Baltimore Ravens pedig 19–14-re nyert a Cincinatti Bengals ellen. A Miami Dolphins és a New York Giants sorozatban hatodszor győzött, miután előbbi 31–24-re diadalmaskodott a San Francisco 49ers felett, a New York-iak pedig 27–13-ra nyertek a győzelem nélkül…
nov. 28
0:24
NS: hosszú idő után megszólal Huszti; drága győzelem a Kárpát-kupán – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
nov. 28
6:57
NHL: óriási kapusmunka kellett, de véget ért a rossz széria (She)
A Winnipeg Jets 3–0-ra legyőzte a vendég Nashville Predatorst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.
nov. 28
7:15
NBA: LeBron James történelmi 1000-eshez érkezett (She)
A Nyugati főcsoport harmadik helyén álló Los Angeles Clippers mindössze hetven pontra volt képes az Indiana Pacers otthonában, míg LeBron James tripla duplával vezette sikerre a Cleveland Cavalierst a Philadelphia 76ers ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.
nov. 28
7:33
Légiósok: Tényleg jól megy a nagy csapatok ellen – Huszti (She)
Huszti Szabolcs góllal és gólpasszal járult hozzá a Borussia Dortmund szombati legyőzéséhez a német labdarúgó-bajnokságban. Az Eintracht Frankfurt légiósa az ünneplésről is beszélt a Nemzeti Sportnak.
nov. 28
7:51
Légiósok: Tényleg jól megy a nagy csapatok ellen – Huszti (She)
Huszti Szabolcs góllal és gólpasszal járult hozzá a Borussia Dortmund szombati legyőzéséhez a német labdarúgó-bajnokságban. Az Eintracht Frankfurt légiósa az ünneplésről is beszélt a Nemzeti Sportnak.
nov. 28
8:27
NFL: Brady félelmetes rekordja; újabb csodás oaklandi siker (She)
Cairo Santos 34 yardos mezőnygólja döntötte el a hétfő hajnali NFL-mérkőzést a hosszabbítás végén – a Kansas City Chiefs 30–27-re győzte le a Denver Broncost az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság 12. fordulójában. Íme, a ritka befejezés videón!
nov. 28
8:45
F1: Talán naiv voltam, de nem ezt vártam Lewistól – Rosberg (She)
Az F1 2016-os világbajnokává koronázott Nico Rosberg nem számított arra, hogy Lewis Hamilton feltartja őt az Abu-dzabi Nagydíjon, de megérti, miért próbálkozott ezzel a taktikával a csapattársa, akinek a győzelme csak akkor eredményezett volna vb-címet vasárnap, ha rajta kívül még ketten megelőzik csapattársát.
nov. 28
9:18
Brazília: 42 évesen lett bajnok a Bayern és a Real egykori klasszisa (She)
A Palmeiras csapata nyerte meg a 2016-os brazil országos labdarúgó-bajnokságot (Série A). A Sao Pauló-i nagy csapat a Chapecoense elleni 1–0-s sikerével tette biztossá elsőségét.
nov. 28
9:20
MLS: kettős győzelmével döntőben a Seattle Sounders (She)
A Seattle Sounders jutott be elsőként az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) döntőjébe.
nov. 28
9:30
Heti műsor: A héten összecsap Messi és Ronaldo! (Agroinform)
Komoly rangadókat rendeznek a héten, hiszen megrendezésre kerül az El Clásico, a Man. City-Chelsea és a római derbi is.
nov. 28
9:36
MLS: kettős győzelmével döntőben a Seattle Sounders (She)
A Seattle Sounders jutott be elsőként az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) döntőjébe.
nov. 28
9:38
Vendée Globe: Fa Nándor a 16. helyen vitorlázik (She)
Három héttel a rajt után Fa Nándor továbbra is a 16. helyen halad a nyolcadik Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyen.
nov. 28
9:40
Rögbi: a vb-címvédő mentette meg a déliek becsületét – videók (She)
A rögbiseknél meghatározónak számító négy déli nemzet közül egyedül a vb-címvédő Új-Zéland tudta megnyerni hétvégi felkészülési mérkőzését európai riválisával szemben, a vb-2. Ausztrália, a vb-3. Dél-Afrika és a vb-4. Argentína „elesett”.
nov. 28
10:12
F1: az ünneplés végére Keke Rosberg is megérkezett – képek (She)
Nico Rosberg az Abu-dzabi Nagydíjon elért második helyezésével megszerezte a Formula–1 2016-os világbajnoki címét. A hatalmas siker után hatalmas ünneplés következett. Szavak helyett beszéljenek a képek!
nov. 28
10:14
Fogathajtó-vk: Dobrovitz és fia is dobogós Stockholmban (She)
Dobrovitz József a második, míg fia, ifj. Dobrovitz József a harmadik helyen végzett a fogathajtó fedeles világkupa-sorozat második, stockholmi állomásán.
nov. 28
10:24
NFL: Philadelphiában végleg összecsomagolják a Green Bay-t? (Agroinform)
A botrányosan gyengén szereplő Packersnek biztosan nem fér bele egy újabb vereség, ha a playoffról álmodoznak.
nov. 28
10:30
MU: Pelé klubja vinné el Manchesterből Schweinsteigert (She)
A brazil Santos labdarúgócsapatának vezetőedzője, Dorival Júnior a Flamengo elleni, 2–0-ra elveszített bajnoki mérkőzés után jelezte, kérte a vezetőséget, hogy a következő szezonra próbálják meg szerződtetni a Manchester United német világbajnokát, Bastian Schweinsteigert.
nov. 28
10:32
Bundesliga: edzője szerint nem vitás, Szalainak járt az esély (She)
A Kicker nem esett hasra Szalai Ádám hétvégén nyújtott játékától, ám a Hoffenheim vezetőedzője, Julian Nagelsmann szerint nem volt rossz húzás a magyar labdarúgó kezdőcsapatbeli szerepeltetése.
nov. 28
10:42
Kézilabda: Nagy bajban a női kéziválogatott (Agroinform)
Szucsánszki és Kovacsics is megsérült, elképzelhető, hogy egyikük sem lesz ott az Eb-n.
nov. 28
11:06
Barca: ki nem találná, kik nyertek legutóbb idegenben a Real Sociedad ellen (She)
Azzal, hogy a Barcelona vasárnap este csak ikszelt a Real Sociedaddal, a gránátvörös-kékek átka tovább tart, ugyanis idegenben 2007 óta nem tudják legyőzni a baszk együttest. S hogy hogy nézett ki a kezdő tizenegy azon a bizonyos összecsapáson, amikor a Barca legutóbb diadalmaskodni tudott San Sebastiánban? Íme!
nov. 28
11:15
Olasz foci: Lábtörést szenvedett a Juventus klasszisa - videó (Agroinform)
Dani Alves hónapokig nem állhat majd Massimiliano Allegri rendelkezésére és Leonardo Bonucci is megsérült.
nov. 28
11:24
F1: a brit (nem szak)sajtó szerint ki is rúghatják Hamiltont (She)
A brit sajtó Nico Rosberg világbajnoki elsősége helyett Lewis Hamilton és a Mercedes konfliktusára helyezte a hangsúlyt. Egyes lapok egészen odáig mennek, hogy a rádiós utasítások megszegése Hamilton állásába kerülhet!
nov. 28
11:42
Anglia: Zaha kérvényét elfogadták, másik válogatottban szerepelhet (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) jóváhagyta a kétszeres angol válogatott szélső, Wilfried Zaha azon kérését, hogy a játékos a jövőben az elefántcsontparti válogatottban játszhasson.
nov. 28
11:44
F1: két korábbi pontszámítás Hamiltonnak kedvezett volna (She)
Nico Rosberg Abu-Dzabiban öt pontot megtartott előnyéből Lewis Hamiltonnal szemben, és ezzel 2016 világbajnoka lett. A német 385–380-ra múlta felül csapattársát, aki több korábbi pontszámítás szerint is győzött volna.
nov. 28
11:46
Golf: a héten véget ér Tiger Woods másfél éves kálváriája (She)
Tiger Woods már a helyszínen edz, így majdnem másfél évnyi kihagyás után a héten sorra kerülő saját, Bahama-szigeteki golfversenyén minden bizonnyal visszatér.
nov. 28
12:00
F1: Remélem, Michael tudja, hogy világbajnok lettem – Rosberg (She)
Nico Rosberg a 2016-os világbajnoki címe ünneplése közben sem feledkezett meg korábbi mercedeses csapattársáról, a 2013-as síbalesete óta a nyilvánosságtól elzártan lábadozó Michael Schumacherről.
nov. 28
12:09
La Liga: Ronaldóék Barcelonában eldönthetik a bajnoki címet? (Agroinform)
Az odds egyre csak csökken a madridiak bajnoki címére, így ha Messiék nem győznek a hétvégén, minden eldőlhet.
nov. 28
12:15
Bundesliga: Husztira is lehet szavazni mint a forduló legjobbjára (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) hivatalos online felületein hétfő estig lehet szavazni a 12. forduló legjobb játékosára.
nov. 28
12:17
NB I: parádés gólpassz a Vidinél, bravúrok Király utódjától (She)
Szombaton rendezték a labdarúgó NB I 17. fordulójának mérkőzéseit: a listavezető Vasas kikapott a Budapest Honvédtól, míg a címvédő Ferencváros hazai pályán hozta a kötelezőt, és legyőzte a sereghajtó Gyirmótot. A Videoton, a Haladás és a Diósgyőr pályaválasztóként, de nem saját közönsége előtt gyűjtötte be a három pontot, az Újpest és a Mezőkövesd nem bírt egymással. Tekintse meg a…
nov. 28
12:19
Újpest: Furcsa érzés volt, hogy mindez nekem szól… – Lázár Bence (She)
A súlyos betegségéből felgyógyuló Lázár Bence az ujpestfc.hu-nak beszélt arról, milyen végre újra teljes értékű életet élni.
nov. 28
12:21
F1: apja szerint a boldog Rosberg jövőre még jobb lesz (She)
Világbajnok édesapja, Keke Rosberg szerint fia, Nico a vasárnap megszerzett vb-cím után jövőre még jobb lesz.
nov. 28
12:33
NB II: a rendőrség elvitt három embert a Szpari–SZEOL-ról (She)
Őrizetbe vett a rendőrség három nézőt a Nyíregyháza–SZEOL NB II-es labdarúgó-mérkőzésen vasárnap, a három férfit rendzavarásért 72 órán belül bíróság elé állítják – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
nov. 28
12:35
PL: ezúttal kétmeccses eltiltást kaphat Mourinho (She)
A Sky Sports információ szerint az angol Labdarúgó-szövetség (FA) kétmeccses eltiltással sújthatja José Mourinhót, miután a portugál a vasárnapi bajnoki mérkőzésen belerúgott egy flakonba, valamint megtagadta a mérkőzés utáni nyilatkozatadást.
nov. 28
12:37
Férfi kézi BL: két magyar a forduló álomcsapatában – videó (She)
Császár Gábor, a Schaffhausen magyar kézilabdázója, valamint Iváncsik Tamás, az Elverum jobbszélsője is bekerült a férfi kézi Bajnokok Ligája nyolcadik fordulójának álomcsapatába.
nov. 28
12:51
Darts: Van Gerwen történelmet írt, erre még senki sem volt képes (She)
A világelső Michael van Gerwen sikerével zárult a Players Championship Finals elnevezésű dartsverseny, a december 15-én kezdődő világbajnokság előtti utolsó kiemelt torna. A holland játékos az angliai Mineheadben rendezett viadal döntőjében 11–3-ra megverte a hatodik kiemelt Dave Chisnallt.
nov. 28
13:03
Serie A: Esernyőket bekészíteni, gólzáporos hétfő esténk lesz! (Agroinform)
Pénteken már egymással találkoznak, hétfőn azonban muszáj lenne nyernie a két olasz óriásnak.
nov. 28
13:09
Vizes vb 2017: ők ketten Budapest kabalafigurái – fotó (She)
Water Lilly és Water Willy vízililiomok lesznek a 2017-es budapesti vizes világbajnokság kabalafigurái; a vb-re december elsején indul meg a jegyértékesítés.
nov. 28
13:45
Atlético: A Real Madrid megállapodott a klubbal – Griezmann (She)
Antoine Griezmann, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid klasszis támadója érdekes dolgot árult el csapatáról, valamint a városi rivális Realról.
nov. 28
13:47
NB I: először (!) a legjobbak között a Fradi rutinos játékosa (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulóját követően is összeállítottuk az InStat-adatok alapján a legjobb tizenegyet, melybe a szezonban először került be Vladan Csukics, a Ferencváros rutinos játékosa. Rajta kívül még egy újonc van, Kiss Máté, a Gyirmót játékosa, a forduló legjobbja pedig Danko Lazovics lett.
nov. 28
13:57
Darts: Ez az ember tönkreteszi a sportágat? (Agroinform)
Van Gerwen 25. tornagyőzelmét aratta az évben, ilyen dominanciára még nem volt példa a darts történetében.
nov. 28
14:24
Drágulnak az üzemanyagok (Behaviour)
A benzin átlagára 345-346 forintra, a gázolajé 362-363 forintra nő.
nov. 28
14:33
Magyar foci: Itt vannak az oddsok a Magyar Kupára! (Agroinform)
A címvédő Fradi Felcsútra, a Videoton Budafokra látogat. A Vasasra trükkös meccs vár.
nov. 28
14:39
Labdarúgás: a franciák és a brazilok a legkeresettebbek (She)
Francia és brazil labdarúgóból játszik a legtöbb az európai bajnokságokban – állapította meg a svájci független sportkutató intézet (CIES) tanulmánya.
nov. 28
15:15
Vizes vb 2017: máris kritizálják a bizarr nevű kabalafigurát (She)
Mint beszámoltunk róla, hétfőn bemutatták a 2017-es budapesti vizes világbajnokság kabalafiguráit. Csupán néhány órának kellett eltelnie, hogy a hosszan előkészített pályázat útján kiválasztott egyik figura nevére kritikai észrevétel érkezzen.
nov. 28
15:17
Bayern: baj lehet, Lewandowski megsérült edzésen – képek (She)
Robert Lewandowski sérülés miatt idő előtt fejezte be a Bayern München labdarúgócsapatának hétfői edzését.
nov. 28
15:33
Atlétika: mától megtudhatjuk, valójában ki Usain Bolt – videó (She)
„I Am Bolt” – ez a címe a Usain Bolt főszereplésével forgatott dokumentumfilmnek, amelynek világpremierjét hétfőn tartják/tartották, és amely a világklasszis jamaicai vágtázó hétköznapjaiba enged bepillantást. Íme, a legfrissebb előzetes!
nov. 28
15:51
Női kézi: Kovacsicsnak csekély, Szucsánszkinak halvány esélye van az Eb-re (She)
Mint arról beszámoltunk, sérülés miatt veszélybe került Kovacsics Anikó és Szucsánszki Zita játéka is a december 4-én kezdődő svédországi női kézilabda Európa-bajnokságon. A két játékosról hétfőn tájékoztatást adtak a kezelőorvosok, a helyzet nem biztató.
nov. 28
15:53
Kép: bizarr ok miatt kellett bezárni a jégpályát Japánban (She)
Egészen szürreális balhé lett Japánban egy jégpálya megnyitásából. A vendégek nem is élvezhették sokáig a bizarr jeget, szinte azonnal be kellett zárni azt. Talán érthető, miért…

Keresés