2016. december 2. péntek

dec. 2
8:00
Magyar Kupa: FTC–Bp. Honvéd a nyolcaddöntő rangadója! (She)
Péntek reggel az M4 Sport Sportreggeli című műsorában megtartották a 2016–2017-es Magyar Kupa nyolcaddöntőjének sorsolását, amelynél ezúttal is Nyilasi Tibor segédkezett. A nyolc között biztosan lesz három nem élvonalbeli együttes. Két NB I-es biztosan búcsúzik. A címvédő Ferencvárosra a Bp. Honvéd elleni párharc vár.
dec. 2
8:54
Magyar Kupa: Fővárosi rangadót játszik a Ferencváros a kupában (Agroinform)
A címvédő Ferencváros a Honvédot kapta ellenfélnek a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.
dec. 2
9:09
Kép: Szivics Kádár meccsén járt, hagyott egy üzenetet (She)
Tomiszlav Szivics, a szerb U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya élőben tekintette meg a Lech Poznan legutóbbi kupameccsét. A DVTK korábbi mestere így láthatta a lengyel klubot erősítő Kádár Tamást is játszani, akivel Diósgyőrben dolgozott együtt. Sőt, egy üzenetet is hagyott a magyar játékosnak a táblán!
dec. 2
9:48
Bundesliga: A hétvége egyik tutija lehet a német bajnok győzelme (Agroinform)
A Bundesliga 13. fordulójának nyitómérkőzésén a címvédő Bayern München a Mainz vendége lesz.
dec. 2
10:03
Németország: Storck kitüntetést kaphat, két riválisa akad (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, Bernd Storckot is jelölték a német futball nagykövetének járó elismerésre. A címet minden évben az a személy kapja meg, aki Németország jó hírét kelti külföldön, illetve a munkaadó országban a sport és a társadalmi élet területén pozitív eredményt ér el.
dec. 2
10:36
Elismerés: Hajdú B. István kapta a Szepesi-díjat (She)
Hajdú B. István, az M4 Sport vezető sportkommentátora kapta a Szepesi-, míg Tóth Mihály családja az Östreicher-díjat, amelyet idén második alkalommal ítélt oda a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány. Mindkét díjat egymillió forintos pénzjutalom kíséri.
dec. 2
10:42
NB I: Világgá szálltak a listavezető oddsai! Most kell kontrázni? (Agroinform)
Horváth Ferenc búslakodott egy sort, ennek hatására pedig a Vasas oddsai lezuhantak a föld alá.
dec. 2
10:54
Real: nem valószínű, hogy Bale április előtt pályára lép (She)
Gareth Bale, a spanyol élvonalbeli Real Madrid walesi labdarúgója sérülése súlyosabb az első diagnózishoz képest, így a szélső jó eséllyel áprilisban térhet csak vissza.
dec. 2
12:09
Bundesliga: Szerencsés lesz-e a tizenhármas Gulácsiéknak? (Agroinform)
A Bundesligát hárompontos előnnyel vezető Leipzig az idényt gyászosan kezdő, de azóta magára találó Schalkét fogadja.
dec. 2
12:36
El Clásico: megvan, ki közvetíti a Barca–Real összecsapást! (She)
Szombaton 16.15 órakor az FC Barcelona a Real Madridot fogadja a spanyol bajnokság 14. fordulójának legjobban várt találkozóján. A Sport Tv most közleményben tudatta, a Camp Nouból tudósító Méhes Gábor kommentálásával élvezhetjük a hétvége csúcsrangadóját.
dec. 2
13:03
Tipp: Íme a heti tuti kombi! (Agroinform)
Erre a hétvégére három focimeccs mellett egy NFL-t találtam a legerősebbnek, így jó kis odds áll össze.
dec. 2
13:12
Németország: reform, jöhet a negyedik csere a labdarúgásban (She)
A Német Labdarúgó-szövetség pénteki sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a Német Kupában azonnali hatállyal bevezetik a negyedik csere lehetőségét abban az esetben, ha hosszabbítás van a találkozón.
dec. 2
13:30
Röplabda: nem hosszabbít szerződést a válogatott sikerkapitánya (She)
A sikeres Európa-bajnoki selejtezőt követően a Magyar Röplabdaszövetség vezetősége és a női válogatott szövetségi kapitánya között szó esett a folytatás lehetőségéről. Jan De Brandt akkor időt kért, hogy átgondolja, tudja-e vállalni a 2017-es maratoni programot (júniusban világbajnoki selejtezők, júliusban World Grand Prix, szeptemberben Európa-bajnokság). A kapitány mostanra hozta meg…
dec. 2
13:54
Serie A: Aki tud bármit felhozni tippünk ellen, jelezze! (Agroinform)
A Serie A pénteki csúcsrangadóján egyetlen érv sem szól amellett, hogy nem lesz gólzivatar.
dec. 2
14:06
Újpest: a Fradit márciusban már otthon fogadnák (She)
Az Újpest FC ügyvezetője, Gyarmati Eszter a klub pénteki sajtóeseményén elárulta: reményeik szerint a felújított Szusza Ferenc Stadionban fogadják a március 4-i bajnokin a Ferencvárost, de akkor sem történik tragédia, ha csúszik az átadás, mert a teljes szezonra szóló szerződésük van a kecskemétiekkel.
dec. 2
14:48
Forma-1: Nico Rosberg azonnali hatállyal visszavonul - hivatalos (Agroinform)
A 2016-os világbajnok pilóta a Nemzetközi Automobil Szövetségi bécsi gáláján bejelentette visszavonulását.
dec. 2
15:06
NB I: Nem a fővárosban lesz az Újpest-Fradi! (Agroinform)
Az Újpest ügyvezető igazgatója szerint nincs sok esély arra, hogy tavasszal hazatér az Újpest.
dec. 2
15:16
Klub-vb: Kassai Viktorék elutaztak Japánba (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Kassai Viktor és két segítője (Ring György és Tóth Vencel) képviseli Európát a decemberi labdarúgó-klubvilágbajnokságon. A magyar trió már el is utazott a tornára – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
dec. 2
15:18
Tragédia: tüdő-, térd-, csukló- és fejműtét után újra focizhat (She)
Édesapja szerint újra futballozhat Helio Neto, a brazil Chapecoense 31 éves védője, aki túlélte csapata repülőszerencsétlenségét. A többi túlélőről szintén jó hírek érkeztek.
dec. 2
15:20
FIFA: ki lesz az év játékosa? Megvan a három jelölt! (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nyilvánosságra hozta, hogy Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Antoine Griezmann közül kerül ki az év játékosa.
dec. 2
15:33
Alpesi sí: norvég uralom szuper-G-ben (She)
A franciaországi Val d'Isére-ben a férfi szuper-G futammal folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata, amelyen kettős norvég siker született. A győzelmet Kjetil Jansrud szerezte meg Aksel Lund Svindal és az olasz Dominik Paris előtt.
dec. 2
15:35
Sífutás: a norvégok, a svédek és a németek osztoztak Lillehammerben (She)
A norvégiai Lillehammerben férfi és női sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. Előbbieknél a svéd Calle Halfvarsson, utóbbiaknál a norvég Heidi Weng szerezte meg a győzelmet. Északi összetettben viszont ugyanitt német siker született.
dec. 2
16:00
Sportfogadás: Meglepetésre fogadnak a legtöbben a Napoli-Interen (Agroinform)
Az egyre jobb formában lévő Inter az utóbbi hetekben botladozó Napoli gárdájához látogat péntek este.
dec. 2
16:09
El Clásico: Iniesta felépült, Zidane keretet hirdetett (She)
Az FC Barcelona hivatalos honlapjának beszámolója szerint a térdsérüléséből felépülő Andrés Iniesta megkapta az orvosok engedélyét a játékra, így pályára léphet a Real Madrid elleni szombati rangadón, az el Clásicón.
dec. 2
16:15
Az eddigi talán legszebb és legsokkolóbb megemlékezés a brazil csapatról - Fotó (Agroinform)
Megérkeztek..
dec. 2
16:27
Vizes vb: Water Willy már a múlt, Lali az új név (She)
A Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nkft. a Budapest 2017 FINA Vizes Világbajnokság kabalafiguráival kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja:
dec. 2
16:33
Elismerés: Lionel Messi újabb bukása! - videó (Agroinform)
Íme egy újabb díj, amelytől biztosan elesik a Barcelona klasszis játékosa. De akkor ki nyer?
dec. 2
17:03
Videó: Xavi érdekes mozdulat után lőtt győztes kapásgólt (She)
Az al-Szadd labdarúgócsapata 1–0-ra legyőzte hazai pályán az al-Kort a katari bajnokság 9. fordulójában. A mindent eldöntő gólt az FC Barcelona korábbi klasszis középpályása, Xavi szerezte.
dec. 2
17:05
Női kézi Eb: fiatalítás itt is, ott is – klasszis hiányzók (She)
Olimpia után a legtöbb csapatsportágban megszokott jelenség a fiatalítás, így van ez a vasárnap kezdődő női kézilabda-Európa-bajnokság résztvevőinek esetében is. Vannak persze, akik sérülés vagy egyéb okok miatt maradnak le a kontinenstornáról. Az alábbiakban rövid bemutatót olvashatnak a 16 válogatottról.
dec. 2
17:36
Bundesliga: „Dárdai már játékosként is kellemetlen ellenfél volt” (She)
Két fiatal edző csapata feszül egymásnak szombaton 15.30-kor a német labdarúgó Bundesligában: a Valérien Ismaël irányította Wolfsburg a Dárdai Pál vezette Herthát fogadja. A berliniek az eddigi 12 forduló során 14 ponttal gyűjtöttek többet a „farkasoknál", Ismaël reméli, ez a különbség csökken a szombati meccs után.
dec. 2
17:45
Sportfogadás: Ezt várjuk mi - szakértői tippek a Barcelona-Real Madrid klasszikusra (Agroinform)
A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak a Barcelona-Real Madrid találkozótól.
dec. 2
17:54
Ausztria: megreformálják a labdarúgó-bajnokságot (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a 2018–2019-es kiírástól a jelenlegi tíz helyett tizenkét csapat szerepel az első osztályban. A bajnokság lebonyolítása is változik, bevezetik a playoffot – jelentette be pénteken Bécsben a liga elnöksége.
dec. 2
17:56
Videó: a mutatvány, amellyel rekorder lett az Arsenel sztárja (She)
Különleges felkérést kapott az Arsenal labdarúgócsapatának néhány játékosa. Theo Walcott, Francis Coquelin, Laurent Koscielny és Nacho Monreal feladata az volt, hogy hibátlanul le kellett venniük egy meghatározott magasságból leejtett labdát. Utóbbi kettőnek ez nem sikerült a 25 méteres magasságon, míg Walcott és Coquelin igen, így ők továbbment a 34 méteres rekord felé. Annyit elárulunk, hogy az…
dec. 2
17:58
NB III: két gyors góllal döntött a Békéscsaba II a Vásárhely ellen (She)
A Békéscsaba II labdarúgócsapata hazai pályán 3–1-es győzelmet aratott a Hódmezővásárhely ellen a labdarúgó NB III Középcsoportjának 18. fordulójában. A házigazdák Kmetykó Kevin és Kámán Szilárd révén már a 15. percre kétgólos előnyre tettek szert, és meg is tudták őrizni a fórt.
dec. 2
18:12
DVTK: az MLSZ-ajánlások is nehezítik Horváth Ferenc dolgát (She)
Nem vár könnyű feladat a Diósgyőri VTK-ra, hiszen a labdarúgó NB I 18. fordulójában a listavezető Vasassal találkozik Horváth Ferenc csapata. A miskolciak szakvezetője a mérkőzés előtt elismerte, egyelőre nem tudja, hogyan állítsa össze a csapatot úgy, hogy a klub megkapja az MLSZ-től a több millió forintos bónuszpénzt.
dec. 2
18:30
MLSZ: Rákkeltő a műfű? A szövetség nyugalomra int (She)
Az utóbbi napokban Hollandiában és az Egyesült Államokban, sőt idehaza is cikkeznek a műfüves labdarúgópályák anyagának esetleges rákkeltő hatásáról. Vajon idehaza mi a helyzet? A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) igyekszik elejét venni az aggodalmaknak, amelyek amúgy nem új keletűek.
dec. 2
18:39
Angol foci: Hónapokra kidőlt az Arsenal kulcsembere (Agroinform)
Előreláthatólag három hónap kényszerpihenő vár Santi Cazorlára, az Arsenal spanyol támadó középpályására.
dec. 2
19:06
Manchester City: Hart úgy gondolja, nincs jövője a klubnál (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City kapusa, Joe Hart jelenleg kölcsönben az olasz Torinóban véd – és úgy véli, az angol csapathoz már nem is tud visszatérni.
dec. 2
19:15
Spanyol foci: Sokkal súlyosabb a Real Madrid sztárjának sérülése a vártnál! (Agroinform)
Gareth Bale akár négy hónapot is kihagyhat a bokasérülése miatt. Ugrott a klub-vb is.
dec. 2
19:42
Vívás: öt magyar főtáblás a Gerevich-Kovács-Kárpáti vk-n (She)
Öt magyar kardvívó léphet pástra a legjobb 64 szombati küzdelmeiben a Gerevich-Kovács-Kárpáti világkupa-versenyen.
dec. 2
19:42
Szijjártó tilalma - A bukaresti magyar nagykövet kiutasítását javasolja Basescu (Behaviour)
A politikus Facebook-oldalán tette közzé goromba jelzőkkel fűszerezett bejegyzését.
dec. 2
19:44
MU: Mourinho megszólalt, Schweinsteiger mégis maradhat (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United menedzsere, José Mourinho megpendítette, hogy a most zajló szezonban eddig mellőzött Bastian Schweinsteiger – a portugál eddigi elképzeléseivel ellentétben – maradhat a klubnál.
dec. 2
19:44
A médiahelyzetet elemzik a SZEF Akadémián (Behaviour)
dec. 2
19:46
Férfi röpi NB I: kikapott a Sümeg Debrecenben (She)
A Debrecen saját közönsége előtt négy játszmában legyőzte a Sümeget a férfi röplabda NB I pénteki játéknapján.
dec. 2
19:48
Férfi kézi NB I: szoros első félidő után simán nyert az Orosháza (She)
Az Orosháza-Linamar 25–18-ra győzött otthon a Cegléd ellen a K&H férfi kézilabdaliga 12. fordulójában.
dec. 2
20:00
Videó: eltalálták a sirályt, a kapus egy percig sem tétovázott (She)
Nem számított, hogy hátrányban volt a csapata, Danny Vukovic, a Sydney FC kapusa kivitte a pályán fekvő sérült sirályt. A Melbourne City ellen labdarúgó Ausztrál Kupa döntőjében a kapus jelezte a játékvezetőnek, hogy egy labda eltalálta a madarat és szeretné kivinni a kapu előteréből. Az ausztrál játékos megtapsolták tettéért, a sirály pedig a kispadról figyelhette a meccsből hátralévő harminc…
dec. 2
20:02
Férfi kosár NB I: a bajnok kikapott a forduló rangadóján (She)
Az Alba Fehérvár hazai pályán 85–79-re legyőzte a címvédő Szolnoki Olajt a férfi kosárlabda NB I pénteki játéknapján, a legutóbbi szezon bajnoki döntőjének „visszavágóján”.
dec. 2
20:15
Kép: a Chapecoense legnagyobb riválisa ebben a mezben játszik (She)
Különleges gesztust tett a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Figueirense FC. A repülőgép-szerencsétlenségben legtöbb játékosát elveszítő Chapecoense legnagyobb riválisa speciális mezben lép pályára következő találkozóján: a trikón szerepelnek az elhunyt Chape-futballisták nevei.
dec. 2
20:17
Olimpia 2024: Los Angeles 5,3 milliárd dollárral számol (She)
A 2024-es olimpiáért Budapesttel is versenyző Los Angeles 5,3 milliárd dolláros (1564 milliárd forint) költségvetéssel számol, s úgy készül, hogy egyetlen állandó stadiont sem kell felépítenie a játékok megrendezéséhez.
dec. 2
20:19
Arsenal: a klubnak már van jelöltje, ő követheti Wengert (She)
Ralp Hasenhüttl, német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig vezetőedzője követheti Arsene Wengert az Arsenal kispadján – írja a The Sun.

Keresés