2016. szeptember 1. csütörtök

szept. 1
0:12
Videó: most a csinos műsorvezetőt zavarta a férfi nemi szerv (She)
Kínos jelenet történt szerda este a labdarúgó átigazolási időszak utolsó óráinak minden egyes pillanatát élőben közvetítő Sky Sportson. A csinos műsorvezető, Katie Abdo éppen a Lyonból a Tottenhamhez tartó Alexandre Lacazette-ről beszélt, amikor összegabalyodott a nyelve és a férfi nemi szervet mondta ki a „coming up”, azaz a „következik” szó helyett.
szept. 1
0:30
NS: bezárt a piac; Németh túllépne az Eb-n – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
szept. 1
0:48
Bournemouth: kölcsönbe érkezik az Arsenal középpályása (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő AFC Bournemouth hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette az Arsenal középpályását, Jack Wilshere-t.
szept. 1
1:06
NB II: a Honvédtól kapott kölcsön támadót a Zalaegerszeg (She)
Bobál Gergely személyében az NB I-es Budapest Honvédtől kapott kölcsön támadót a Zalaegerszeg másodosztályú labdarúgócsapata – számolt be róla a klub honlapja.
szept. 1
1:42
Csütörtöki sportműsor: pályán az U21-es válogatott (She)
Csütörtökön 20 órától a magyar U21-es labdarúgó-válogatott Liechtensteint fogadja Gyirmóton Európa-bajnoki selejtezőn. Az NB II-ben újrajátsszák a 45 perc után félbeszakadt ZTE–Cegléd bajnokit, míg a válogatottaknál beindul a nagyüzem: többek között felkészülési mérkőzést játszik egymással Olaszország és Franciaország, Dél-Amerikában és Ázsiában pedig vb-selejtezőket rendeznek. Babos Tímeára újabb…
szept. 1
7:33
US Open: így még senki sem nyert, mint most Nadal (She)
Rafael Nadal összesen hat játékot veszített Andreas Seppi ellen a US Open 2. fordulójában, honfitársa, az idei Roland Garros-győztes Garbine Muguruza viszont a hölgyeknél kikapott Anastasija Sevastovától. Nadalék mérkőzése volt az első, amelyen behúzták az Arthur Ashe Stadion tetőszerkezetét.
szept. 1
9:06
US Open: Nehéz kezdés után könnyű folytatás? (Agroinform)
Babos Tímea csütörtökön a selejtezős Richel Hogenkamp ellen lép pályára a US Open második fordulójában.
szept. 1
9:19
La Liga: Beckham óta nem történt ilyen a Real Madriddal (She)
Meglepően csendes átigazolási szezont tudhat maga mögött a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid. Annyira csendes volt, hogy David Beckham átigazolása óta nem költött ilyen keveset egy teljes nyár alatt.
szept. 1
9:21
PL: mindig az Arsenalba vágyott, 30 millióért a Spursbe igazolt (She)
A Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur az átigazolási időszak utolsó napján 30 millió font körüli összegért megvásárolta Moussa Sissokót, a másodosztályú Newcastle United francia válogatott támadóját. Az Európa-bajnoki ezüstérmes játékost az Everton is szívesen látta volna a soraiban, mégis a Spurst választotta – annak ellenére, hogy gyerekkora óta rajong az Arsenalért.
szept. 1
9:36
FTC: 51 éves lenne a legenda – bombagóllal emlékezünk rá (She)
A Ferencváros szíve és lelke, Simon Tibor 2002-ben hunyt el tragikus körülmények között, csupán 36 évesen. Az egykori labdarúgó 1965. szeptember 1-jén született, vagyis ma ünnepelné az 51. születésnapját. Az NSO Tv egy bombagóllal emlékezik meg róla, melyet 30 évvel ezelőtt, 1986. október 8-án szerzett a Fradi színeiben a Dorog elleni Magyar Kupa-mérkőzésen. Tavaly képgalériával emlékeztünk meg az…
szept. 1
9:42
Átigazolás: Még a végére odapörkölt egy hatalmasat a Fradinak a rivális (Agroinform)
Fiola Attila szerződtetésével teljes lett a Videoton kerete. A válogatott hátvéd három évre kötelezte el magát.
szept. 1
9:54
Chelsea: íme, a 38 kölcsönadott futballista listája (She)
A Chelsea labdarúgócsapatának kerete továbbra is rendkívül bő, a londoniak újra sok játékosukat adták kölcsön. Egészen pontosan 38-at.
szept. 1
10:19
Riói olimpia: Immáron biztos, elcsalták Lőrincz Viktor meccsét (Agroinform)
A Bors információi szerint nyomást gyakoroltak a bíróra, hogy Lőrincz veszítsen a bronzmeccsen.
szept. 1
10:48
MTK: a Puskás Akadémiához ment a 16 év után távozó kapus (She)
Tizenhat esztendő után elhagyta az MTK labdarúgócsapatát Hegedüs Lajos, aki a másodosztályú Puskás Akadémiában folytatja a pályafutását. A 28 esztendős kapus három évre írt alá a felcsúti klubhoz.
szept. 1
10:54
NB I: Már nem a Ferencváros kerete a legjobb (Agroinform)
Hatalmas szakadék tátong a Fradi és a Videoton után, mégis esélytelennek tartják a bukik a piros-kékeket.
szept. 1
11:12
Magyar foci: Csak a különbség lehet a kérdés U21-eseink selejtezőjén (Agroinform)
A magyar U21-es válogatott csütörtökön Gyirmóton fogadja Liechtensteint az Európa-bajnoki selejtező 8. fordulójában.
szept. 1
11:42
Anglia: Wilshere „azt hitte”, hogy a Milanba igazol (She)
Jack Wilshere-t az Arsenal kölcsönadta a Bournemouthnak, ami természetesen beindította a vicces kedvű futballszurkolók fantáziáját.
szept. 1
11:44
La Liga: a Real korábbi védőjét is megszerezte a Valencia (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia az átigazolási időszak utolsó napján megvásárolta a Zenit argentin válogatott középhátvédjét, Ezequiel Garayt. A 29 esztendős játékos négy évre írt alá a Turia-partiakhoz.
szept. 1
11:46
Vb 2018: Messi egészséges, a kapitány már számít rá (She)
Lionel Messi sérülése rendbe jött, így pályára léphet magyar idő szerint péntek hajnalban az uruguayiak elleni labdarúgó-világbajnoki selejtezőn.
szept. 1
11:48
US Open: bemászott a pályára, tíz évre kitiltották (She)
Tíz évre kitiltották az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) helyszínéről azt a nézőt, aki szerdán bemászott az egyik pályára.
szept. 1
12:00
Videó: elképesztő hangzavarban cserélték le utoljára Robbie Keane-t (She)
Robbie Keane, az ír labdarúgó-válogatott legendája szerda este utolsó mérkőzését játszotta a nemzeti csapatban. A csatár győzelemmel és góllal köszönt el a válogatottól, a szurkolók búcsúztatása hangosra és érzelmektől sem mentesre sikeredett.
szept. 1
12:02
Honvéd: Franciaországból is érkezett új szerzemény (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata Balázs Zsoltot kölcsönvette a Pakstól, míg a franciaországi születésű Tóth Henriket négy évre szerződtette – adta hírül a kispesti klub honlapja.
szept. 1
12:06
US Open: Két olaszt veretünk, egyet nyeretünk (Agroinform)
Íme az amerikai nyílt teniszbajnokság csütörtöki játéknapjának tutija, lutrija és legnagyobb értékkel kecsegtető tippje.
szept. 1
12:33
Peking 2008: elvették a kubai diszkoszvető ezüstérmét (She)
Doppingvétség miatt megfosztották a 2008-as pekingi olimpián szerzett ezüstérmétől Yarelys Barrios kubai diszkoszvetőt.
szept. 1
12:57
Felkészülés: Debütálnak az új spanyol kapitányok (Agroinform)
Csütörtök este Belgium Spanyolországot látja vendégül. Mindkét válogatott kispadján új szövetségi kapitány ül.
szept. 1
13:09
Serie A: Osvaldo majdnem aláírt, de inkább befejezi, új karriert kezd (She)
Olasz hírforrások szerint Daniel Osvaldo közel állt ahhoz, hogy a Serie A-ban szereplő Chievo futballistája legyen, de inkább befejezi profi labdarúgó-pályafutását, méghozzá azért, hogy zenei karrierjére koncentrálhasson.
szept. 1
13:11
NB III: korábbi élvonalbeli védő és csatár is az ETO-nál (She)
Zamostny Balázs és Beliczky Gergő után újabb két játékossal erősítette meg keretét az átigazolási időszak utolsó napján a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO FC Győr – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
szept. 1
13:13
DVSC: Nem levezetni jöttem. Téved, aki ezt hiszi – Tőzsér (She)
Megszakítás nélkül tíz évet töltött el légiósként Tőzsér Dániel, aki tizenhárom év után tér vissza Debrecenbe. Az Angliából érkező, 31 éves válogatott labdarúgó elmondta: téved, aki szerint levezetni érkezett haza, a debreceni keret jelentős átalakításától pedig pozitív hatásokat vár.
szept. 1
13:27
NFL: Brady, Bell, Gordon, Dareus – az eltiltottak álomcsapata (She)
Egy hét múlva kezdetét veszi tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os szezonja, ennek kapcsán pedig elkezdjük a felvezetést – méghozzá az eltiltottak álomcsapatával. Elöljáróban annyit, vannak igencsak erős csapatrészek...
szept. 1
13:29
Vizes vb 2017: hónapokkal korábban készül el a Dagály Úszóaréna (She)
Hetvenöt százalékos készültségi szinten áll a jövő évi budapesti vizes világbajnokság központi helyszíne, a Dagály Úszóaréna, amely két-három hónappal a tervezett határidő előtt elkészülhet - tájékoztatta a kivitelező Market Építő Zrt. a távirati irodát.
szept. 1
13:31
Fotó: Erdei Zsolt óriási pontyot fogott a horgászversenyen (She)
Augusztus 27-n rendezték meg a Maconkai-víztározón a XII. Fishing & Hunting – Energofish – Velence Bike Társasági és Média Horgászkupát. A Nógrád megye gyöngyszemeként is emlegetett tó körül 50 csapat tette próbára a tudását. A csapatokat olimpikonok, színészek, zenészek is erősítették. Többek között Straub Dezső, Trokán Péter színművészek, Cseh László olimpiai ezüstérmes úszónk és Erdei „Madár”…
szept. 1
13:51
Foci-vb 2018: Hogy lehetnek ennyire esélytelenek a brazilok Cristian Ramírezék ellen? (Agroinform)
Ecuador ellen közel háromszoros oddson fogadhatunk a brazil nemzeti tizenegyre. Reális?
szept. 1
14:20
NB II: U19-es gólkirállyal lett teljes a ceglédi keret (She)
Tóth Levente Milán személyében az átigazolási időszak utolsó napján U19-es gólkirályt kapott kölcsön a labdarúgó NB II-ben szereplő Cegléd az MTK-tól – értesült a Nemzeti Sport Online.
szept. 1
14:22
Rövid pályás úszó-vk: Hosszú már 137 ponttal Atkinson előtt (She)
Két állomást követően már 137 pontos az előnye Hosszú Katinkának közvetlen üldözőjével, a jamaicai Alia Atkinsonnal szemben az úszók világkupa-sorozatában.
szept. 1
14:45
Foci-vb 2018: Messi és Suárez összecsapására mindenképp figyeljünk! (Agroinform)
A barcelonai csillagok világbajnoki selejtezőn találkoznak egymással Mendozában. Gólparádé várható?
szept. 1
15:12
Női BL: Marozsánékra újonc, Jakabfiékra a Chelsea vár (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség a svájci Nyonban elkészítette a női Bajnokok Ligája párosítását a legjobb 32 között. A Ferencváros selejtezőcsoportját megnyerő holland Twente nem kiemeltként a cseh Sparta Prahával került össze.
szept. 1
15:14
F1: Felipe Massa visszavonul a Formula–1-ből (She)
A 2016-os szezont követően Felipe Massa nem áll többé rajthoz a száguldó cirkuszban. Ezt maga az érintett jelentette be a hétvégén megrendezendő Olasz Nagydíj ikonikus helyszínén, Monzában.
szept. 1
15:30
Sportrepülés: történelmet írt a magyar, 60 évesen vb-cím (She)
Szép magyar sikerrel zárult az ultrakönnyű repülők Pophamben (Anglia) megrendezett világbajnoksága. Az autogyro kategóriában a Ferinc Vince, Dobó Máté páros aranyérmet nyert, míg a merev szárnyú repülőknél a Dolhai Krisztián, Szőnyegi Lajos kettős a második helyen végzett.
szept. 1
15:39
Felkészülés: Nem várható csúcsfutball a nap mérkőzésén (Agroinform)
Bariban csap össze az Eb-n pórul járt két válogatott a világbajnoki selejtezők főpróbáján.
szept. 1
15:48
Férfi kosár Eb-sel.: „A fájdalmon keresztül vezet az út a győzelembe” (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott 96–77-es győzelmet aratott Nagy-Britannia felett az Európa-bajnoki selejtezők 1. fordulójában. Az NSO Tv stábja a találkozó után többek közt a parádés napot kifogó Hanga Ádámmal beszélgetett, aki szerint még hosszú út áll előttük ahhoz, hogy kijussanak a kontinenstornára. Sztojan Ivkovics szövetség kapitány úgy érzi: rengeteget segítettek játékosainak azok a…
szept. 1
16:06
Átigazolás: Pogba százmillió fölött, Higuaín sem volt olcsó – a 15 legdrágább nyári átigazolás (She)
Nem akármilyen átigazolási szezonon vagyunk túl. Paul Pogba ára átlépte, Gonzalo Higuaíné pedig megközelítette a 100 millió eurós álomhatárt. Mats Hummelsért 35 milliót fizetett a Bayern, ami éppen elég volt arra, hogy a német játékos felkerüljön a legdrágább 2016. nyári igazolások listájára.
szept. 1
16:08
Legia: megegyeztek a Fradival Nagy Dominik átigazolásáról (She)
A Legia Warszawa csütörtök délután a hivatalos honlapján bejelentette, hogy megegyezésre jutott a Ferencvárossal: Nagy Dominik téltől az ő labdarúgójuk lesz.
szept. 1
16:24
Paralimpia 2016: ünnepélyesen elbúcsúztatták a magyar csapatot (She)
Ünnepélyesen elbúcsúztatták csütörtök kora délután a magyar paralimpiai csapat első – legnagyobb létszámú – csoportját, amely 18.25-kor Párizs érintésével indul útnak Rio de Janeiróba, a XV. Nyári Paralimpiai Játékokra.
szept. 1
17:00
Németország: egy korszak véget ért, új csapatkapitányt választottak (She)
Bastian Schweinsteiger búcsúját követően Manuel Neuer lesz a német válogatott következő csapatkapitánya.
szept. 1
17:02
Bp. Honvéd: újabb futballistát ajánlottak Olaszországból (She)
Bár nemzetközi források szerint Roman Csanturia, az olasz Empoli grúz középcsatára a Bp. Honvédban folytatja a pályafutását, az NB I-es klub közölte: nincs szó ilyesmiről.
szept. 1
17:09
NB I: Jót tesz a Debrecennek a vérfrissítés - Tőzsér (Agroinform)
13 év elteltével visszatért Debrecenbe Tőzsér Dániel, aki szerint a vérfrissítés jót fog tenni a hajdúsági alakulatnak.
szept. 1
17:54
DVSC: újabb érkező, kétéves szerződést kötöttek (She)
A Gyirmótról távozó Völgyi Dániel két évre szóló szerződést kötött a DVSC-vel – jelentette be csütörtök délután hivatalos honlapján az NB I-es debreceni labdarúgócsapat, megerősítvén a Nemzeti Sport Online korábbi értesülését.
szept. 1
18:12
FTC: a Legiának még ki kell fizetnie Nagy Dominik árát (She)
Amennyiben fiatal középpályásunkért a Legia Warszawa 2017. február 1-ig kifizeti a kialkudott vételárat, Nagy Dominik a lengyel csapaté – erősítette meg a lengyel labdarúgóklub csütörtök kora délutáni bejelentését a Ferencváros.
szept. 1
18:14
Wakeboard: a pusztában, gémeskút alatt ugratott a magyar bajnok (She)
A kétszeres magyar bajnok wakeboardos, Szóláth Szebasztián és a 16 éves brit tehetség, Joe Battleday bejárták hazánk legszebb tájait, és olyan helyen hódoltak sportáguknak, ahol előttük még senki. Szalmán és füvön csúszva wakeboardoztak a pusztában, sekély vizű duzzasztógátak betonkorlátján slide-oltak és százéves ciprusok között siklottak.
szept. 1
18:16
Négyesfogathajtó-vb: Lázár Zoltán 3. a díjhajtás első napján (She)
A mezőny fele, azaz 28 versenyző után legjobb magyarként Lázár Zoltán harmadik helyen áll a díjhajtás első, csütörtöki napja után a Bredában zajló négyesfogathajtó-világbajnokságon.

Keresés