2017. január 15. vasárnap

jan. 15
0:09
NS: Dárdai tanuló üzemmódban; a Lokinál csak a lényeg hiányzik – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
jan. 15
0:45
Vasárnapi sportműsor: topligák csúcsmeccsekkel; kézi-vb (She)
Manchester United–Liverpool, Everton–Manchester City, Sevilla–Real Madrid, Fiorentina–Juventus, Marseille–Monaco – öt kiemelkedő párosítás a labdarúgó topligák vasárnapi programjából. A hét utolsó napjának televíziós sportközvetítései sok minden mást is kínálnak a férfi kézilabda-világbajnokságtól a Volán EBEL-meccsén és a téli sportok garmadáján át az NFL konferencia-elődöntőiig, és amint…
jan. 15
7:15
Izrael: Korhut listavezető csapata házigazdaként fordított (She)
Az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában Korhut Mihály együttese, a listavezető Hapoel Beer-Seva hazai pályán hátrányból nyert (2–1), és igazolta a papírformát a Bnei Jehuda ellen.
jan. 15
7:17
NBA: a Clippers legyőzte a Lakerst, Jordan alapozta meg a sikert (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a Clippers 16 ponttal nyert a Lakers elleni Los Angeles-i derbin. A sikerből oroszlánrészt vállalt DeAndre Jordan, aki 24 pontot és 21 lepattanót szerzett.
jan. 15
7:33
NHL: hatot számoltak a címvédőre; lenullázták a döntőst (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában az előző kiírás két döntőse, a Pittsburgh Penguins és a San Jose Sharks kiadós verségben részesült.
jan. 15
7:51
Férfi kézi-vb: „Nagyon jók a magyarok... De mit csinál Sabaté?” (She)
Zlatko Saracevic olimpiai és világbajnok kézilabdázó, a Veszprém egykori kiváló balátlövője nem érti a magyar férfiválogatott szövetségi kapitányának, Xavier Sabaténak a stratégiáját a Franciaországban zajló világbajnokságon.
jan. 15
8:27
NFL: elődöntős a New England Patriots és az Atlanta Falcons (She)
Hazai győzelemmel jutott be az NFL elődöntőjébe – vagyis a konferenciadöntőbe – a New England Patriots és az Atlanta Falcons.
jan. 15
8:45
Légiósok: Kádár csere volt, ukrán helyettese gólt szerzett (She)
A Sokól Kleczew elleni felkészülési mérkőzésen csak csereként kapott lehetőséget a Lech Poznan magyar labdarúgója, Kádár Tamás. A pótlására szerződtetett ukrán Volodimir Kosztevics viszont kezdő volt, és bemutatkozását góllal tette emlékezetessé.
jan. 15
8:48
Kézilabda: Többek közt a franciákra és a svédekre is fogadtunk - napi tippek a vb-re (Agroinform)
Lássuk tippmestereink mit gondoltak ki a kézi vb ötödik napjára. Az odds 1,72-szeres, bevállalod?
jan. 15
9:21
Újpest: a gólerős irányító tud a horvát élklub érdeklődéséről (She)
Az újpestiek albán származású hatszoros macedón válogatott labdarúgójáért, Enisz Bardiért bejelentkezett az NK Osijek, amely horvátországi hírek szerint szívesen magához csábítaná az apró termetű, villámgyors irányítót. Állítólag az eszékiek négyszázezer eurót (124 millió forintot) szánnának az NB I egyik legtechnikásabb játékosára.
jan. 15
9:24
Kézilabda-vb: Reális a vereség a horvátok ellen - Javier Sabaté (Agroinform)
Harsányi szerint viszont több volt a meccsben, egy korábbi veszprémi világsztár pedig nem érti a kapitány döntéseit.
jan. 15
10:15
Videó: Gera ollózott, potyogtak a Fradi-gólok (She)
A Ferencváros felkészülési mérkőzésen 23–1-re nyert a Tolna megyei I. osztályú Tevel elleni felkészülési mérkőzésen, a találkozó legszebb gólját Gera Zoltán szerezte. A rutinos középpályás a rá jellemző akrobatikus mozdulattal, ollózva vette be az ellenfél kapuját.
jan. 15
10:15
Premier League: Ki-ki meccsre van kilátás Liverpoolban (Agroinform)
Az egyre jobb formában lévő Everton a szintén jó passzban lévő Manchester Cityt fogadja vasárnap kora délután.
jan. 15
10:17
Honvéd: nyolc éve nem volt ilyenre példa Kispesten (She)
Bár az eredeti tervek szerint ezen a télen is itthon készült volna a csapat, a nagyon hideg időre tekintettel a vezetőség mégis beiktatott egy külföldi edzőtábort a felkészülési programba, amelyre ma utazik el a Budapest Honvéd labdarúgócsapata. A téli felkészülési időszakban nyolc év után először edzőtáborozik külföldön a kispesti együttes.
jan. 15
10:33
Kép: Sánchez reakciójától kiakadtak az Arsenal-drukkerek (She)
Mint arról beszámoltunk, az Arsenal simán, 4–0-ra legyőzte a Swansea-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulójában. Az „ágyúsok” drukkereinek viszont így sem volt teljes az öröme, méghozzá Alexis Sánchez miatt…
jan. 15
10:51
Videó: elképesztő baki, ez is kellett a Seahawks kieséséhez (She)
Mint arról beszámoltunk, az NFL konferencia-elődöntőjében az Atlanta Falcons 36–20-ra legyőzte a Seattle Seahawksot. A címvédő kieséhez egy óriási baki is kellett, az egyik falember rálépett Russel Wilson lábára, aki így safetyt hozott össze. Íme, a két pontot érő „baleset”!
jan. 15
10:53
Gyirmót: megvan az első igazolás; távozott a szerb próbázó (She)
Nagy Sándor személyében rutinos labdarúgót igazolt az NB I-ben újoncként sereghajtó Gyirmót FC Győr. A 31 éves, ukrajnai kapusnak lejárt a szerződése a Bp. Honvédnál, így szabadon igazolható volt. A klub honlapja arról is beszámolt, hogy a gyirmótiakhoz másfél évre kötelezte el magát,
jan. 15
11:09
Férfi kézi-vb: Mikler Rolandnak haza kellett utaznia (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség tájékoztatása szerint előre nem látható, akut családi probléma miatt a válogatott kapusának, Mikler Rolandnak haza kellett utaznia a franciaországi világbajnokságról.
jan. 15
11:09
Premier League: Magára talál-e az idén bukdácsoló Liverpool a MU ellen? (Agroinform)
Ibráék kilenc meccset nyertek zsinórban, a Pool kissé megtorpant, mi lesz ebből?
jan. 15
11:27
Alpesi sí: mentőhelikopter vitte kórházba Miklós Editet (She)
A vasárnap délelőttre halasztott lesiklóedzésen megsérült Miklós Edit az ausztriai Altenmarkt-Zauchenseében. A versenyzőt mentőhelikopterrel vitték el a hegyről.
jan. 15
11:27
NFL: 52 éve nem csinált ilyet senki az NFL rájátszásában (Agroinform)
Dion Lewis, a New England játékosa három műfajban is szerzett TD-t. Az Atlanta áttörte a Seattle védelmét.
jan. 15
12:03
Alpesi sí: hatalmasat esett a magyar klasszis – videó (She)
Mentőhelikopter szállította kórházba Miklós Editet, aki az ausztriai Altenmarkt-Zauchenseében a vasárnap délelőttre halasztott lesiklóedzésen hatalmasat esett. Sérülésének súlyosságáról egyelőre nincsenek pontos információk.
jan. 15
12:18
Férfi kézi-vb: óriási, félpályás gólt lőtt a horvátoknak Balogh – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, az első félidőben 11–7-re is vezető magyar válogatott 31–28-ra kikapott a horvátoktól a második mérkőzésén a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon. A meccs legszebb találatát egyértelműen Balogh Zsolt szerezte, aki kihasználta az ellenfél figyelmetlenségét, és gyors középkezdésből a felezővonaltól talált be!
jan. 15
12:36
Férfi kosár: Pakson debütálhat a Falco új, amerikai légiósa (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Falco szombaton, még a Jászberény elleni, 84–64-re megnyert bajnoki előtt jelentette be a 27 éves, 198 centis erőcsatár, az amerikai Andrew Barham szerződtetését, akivel kapcsolatban már nyilatkoztak is a vasi vezetők.
jan. 15
12:39
NFL: Űrfoci kinézőben, ezt mindenkinek látnia kell! (Agroinform)
Két brutális amerikaifutball meccs terítéken vasárnap este - tippek, vélemények, jóslatok.
jan. 15
12:54
Hertha: Játékoskoromban szörnyecske voltam – Dárdai (She)
Őszinteségével és munkakedvével belopta magát Dárdai Pál a németek szívébe. A Herthát vezetőedzőként irányító honfitársunk sikernek tartja, hogy a harmadik helyen telelő Bundesliga-csapat edzője lehet, és nem hiszi, hogy kizárólag nyelvtudása miatt dicsérik a német újságírók.
jan. 15
13:12
Videó: a kiütés után sem állt le a ketrecharcos, kizárták (She)
A „Vérfarkas” becenevet viselő Strahinja Gavrilovic nem elégedett meg a győzelemmel a Jo Vallée elleni meccsén, és ez lett a veszte. A kanadai ketrecharcost szinte rögtön megpróbálta leállítani a bíró, miután földre küldte az ellenfelét, azonban Gavrilovicot ez nem érdekelte, tovább ütötte a tehetetlen Vallée-t. A „Vérfarkast” azonnal kizárták, így elveszítette a meccset, sőt eltiltásra is…
jan. 15
13:14
Videoton: Berg a távozó csatárról és a vágyott szintről (She)
A Videoton labdarúgócsapatának norvég vezetőedzője, Henning Berg klubja hivatalos honlapjának beszélt a téli felkészülésről, illetve kitért Feczesin Róbert távozására is.
jan. 15
13:15
Darts: Van Gerwen után a másik szervezetnél is egy holland lehet a világbajnok (Agroinform)
Ilyen pedig még nem volt a történelemben, vagyis, hogy ugyanabban az évben a PDC és BDO vb-címét is holland hódítsa el.
jan. 15
13:30
Női vízi Euroliga: a Dunaújváros a legjobb nyolc között (She)
A Dunaújváros az ötgólos Menczinger Kata vezérletével fölényesen nyert vasárnap, s bejutott a legjobb nyolc közé a női vízilabda Euroligában.
jan. 15
13:33
La Liga: Újra nyitottá válhat a spanyol bajnokság (Agroinform)
A spanyol bajnokság hétvégi rangadóján a Sevilla a listavezető Real Madridot fogadja.
jan. 15
13:48
Alpesi sí: Miklós Edit térdét az orvosok illesztették helyre (She)
Mint arról már beszámoltunk, vasárnap Ausztriában egy lesiklóedzésen hatalmasat bukott Miklós Edit, akit mentőhelikopter szállított kórházba. A Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó tudósítója, Zsoldos Barna beszámolt a balesettel kapcsolatos legfrissebb hírekről.
jan. 15
13:50
Női vízi El: nyolc közé jutott a Dunaújváros és az UVSE (She)
A Dunaújváros és az UVSE is nyert vasárnap, és százszázalékos teljesítménnyel jutott be a legjobb nyolc közé a női vízilabda Euroligában. A BVSC ugyanakkor harmadszor is kikapott, és nem került be a negyeddöntőbe.
jan. 15
14:06
Real: jövő héten bejelenthetik az új Ibra érkezését – sajtóhír (She)
Spanyol és svéd sajtóhírek szerint a Real Madrid labdarúgócsapatába szerződhet az AIK Solna svéd csatára, Alexander Isak.
jan. 15
14:08
Légiósok: a Chicago Fire honlapján gratulált Nikolicsnak (She)
Leendő klubja, a Chicago Fire honlapján gratulált Nikolics Nemanjának abból az alkalomból, hogy a FourFourTwo magazin magyar kiadása a válogatott labdarúgó fényképével illusztrálja legújabb számának címlapját, illetve interjút is készített a játékossal. A chicagóiak nagy reményekkel várják a gólerős támadót – aki a közeljövőben utazik ki új állomáshelyére –, és minden vele kapcsolatos dolog…
jan. 15
14:09
Kézilabda-vb: Mikler elhagyta a kéziválogatottat (Agroinform)
A kapus előre nem látható, akut családi probléma miatt utazott haza.
jan. 15
14:10
La Liga: a Valencia alaposan megszenvedett az Espanyollal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában a Valencia pályaválasztóként minimális különbséggel nyert a házigazdákat teljes erőbedobásra kényszerítő Espanyol ellen.
jan. 15
14:21
Videó: leállt a villamos is – Lipcsébe érkeztek a Rangers hívei (She)
Vasárnap délután RB Leipzig–Rangers felkészülési labdarúgó-mérkőzést rendeznek Lipcsében, glasgow-i részről hatalmas felhajtással, aminek az az apropója, hogy a skót klub a 2012-es csődje után először játszik nemzetközi meccset.
jan. 15
14:39
Alpesi sí: Miklós Edit a bukás után sokkos állapotba került (She)
Miklós Edit a bukás után percekig nem kapott levegőt, sokkos állapotba került, de mire a helikopter levitte a hegyről, már jobban volt. Tudta meg a Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó tudósítója, Zsoldos Barna, aki folyamatosan beszámol a balesettel kapcsolatos legfrissebb hírekről.
jan. 15
14:57
Serie A: Simeone góljára néggyel válaszolt a Cagliari (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 20. fordulójában a Genoa hiába szerezte meg a vezetést a Cagliari vendégeként, 4–1-es vereséget szenvedett.
jan. 15
15:15
Légiósok: kupagyőzelemmel kezdett Vadócz Hongkongban – kép (She)
A hongkongi Senior Challange Shield Cup elnevezésű labdarúgótorna döntőjében a Vadócz Krisztiánnal felálló Kitchee SC 2–1-re nyert a címvédő Eastern ellen.
jan. 15
15:19
Australian Open: Beindul a nagyüzem, pályán Federer, Murray és Kerber - napi tippek (Agroinform)
Hétfő hajnalban kezdetét veszi az Australian Open, íme az első játéknap legjobb tippjei.
jan. 15
15:33
Alpesi sí: Kristoffersen megint Hirscher előtt (She)
Vasárnap a svájci Wengenben férfi szlalommal, az ausztriai Altenmarktban női lesiklással folytatódott az alpesi sízők világkupája. A győzelmet előbbi versenyen a norvég Henrik Kristoffersen, utóbbin pedig az osztrák Christine Scheyer szerezte meg.
jan. 15
15:51
Rp. gyorskorcsolya Eb: Keszler Andrea ezüstérmes 1000 méteren! (She)
Keszler Andrea másodikként ért célba 1000 méteren a gyorskorcsolyázók torinói rövid pályás Európa-bajnokságának vasárnapi napján.
jan. 15
15:53
Kép: Miklós Edit metálvillával jelezte, hogy megvan (She)
Mint arról beszámoltunk, a vasárnapi, Altenmarkt-Zauchenseében rendezett lesiklóedzésen súlyos sérülést szenvedett Miklós Edit. A magyar alpesi sízőt egy Innsbruck melletti magánklinikára szállították, ahonnan egy fotót posztolt Facebook-oldalán.
jan. 15
16:09
Rp. gyorskorcsolya Eb: magyar arany és ezüst férfi 1000 m-en (She)
Liu Shaolin Sándor első, öccse, Liu Shaoang pedig második lett 1000 méteren a gyorskorcsolyázók torinói rövid pályás Európa-bajnokságának vasárnapi napján. Keszler Andrea másodikként ért célba 1000 méteren. Liu Shaolin Sándor második lett 3000 méteren és összetettben
jan. 15
16:11
Alpesi sí: szalagszakadás, levált csont – itt a diagnózis Miklós Edit bukása után (She)
Kaszó Klára, a Magyar Síszövetség ügyvezető elnöke a Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó munkatársának, Zsoldos Barnának elmondta, hogy Miklós Editnek szalagszakadása van.
jan. 15
16:27
Férfi kézi-vb: „Az egyik meccset meg kellett volna nyernünk!” (She)
Az irányító Lékai Máté szerint a magyar férfi kézilabda-válogatottat nem törte meg, hogy a franciaországi világbajnokságon elveszítette első két csoportmérkőzését.
jan. 15
16:30
Australian Open: Magyar származású lánnyal robbantanánk bankot (Agroinform)
Johanna Konta győzelmére 18-szoros pénzt fizetnek, ha megnyeri a hétfőn rajtoló ausztrál nyílt teniszbajnokságot.
jan. 15
16:45
PL: erre ki számított? Az Everton kiütötte a Man. Cityt – videó (She)
Az Everton Romelu Lukaku, Kevin Mirallas, Tom Davies és Ademola Lookman góljával 4–0-ra legyőzte hazai pályán a Manchester Cityt az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulójában.

Keresés