2017. január 16. hétfő

jan. 16
0:42
Hétfői sportműsor: a chileiek ellen folytatjuk a férfi kézi-vb-n (She)
Harmadik mérkőzésére – és első győzelmére – készül a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon a magyar válogatott, amely a C-csoport harmadik fordulójában 17.45 órától Chilével csap össze. Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban pályára lép a Milan, míg az Afrikai Nemzetek Kupáján bemutatkozik Elefántcsontpart. Íme, a hétfői sportműsor!
jan. 16
6:57
NBA: Westbrook a ligatörténet klasszisainak magasságában (She)
Russell Westbrook (Oklahoma) és James Harden (Houston) egyaránt tripla duplával járult hozzá csapata győzelméhez az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján.
jan. 16
7:15
NFL: dráma Dallasban; Pats–Steelers a nagydöntőért (She)
A Green Bay Packers rendkívül izgalmas összecsapáson, egy utolsó másodpercben értékesített mezőnygóllal 34–31-re legyőzte a Dallas Cowboyst a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) konferencia-elődöntőjében. Az AFC-ben a Pittsburgh Steelers ha nem is könnyen, de hozta a papírformát, s 18–16-ra nyert a Kansas City Chiefs ellen.
jan. 16
7:33
NHL: folytatta nagyszerű sorozatát a Washington (She)
A Washington Capitals sorozatban a kilencedik mérkőzését is megnyerte az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), és a Philadelphia Flyers 5–0-s vasárnapi kiütése nyomán pillanatnyilag a legtöbb (63) ponttal rendelkezik a bajnokságban.
jan. 16
8:27
Aus. Open: Murray továbbjutott, a nőknél máris egy meglepetés (She)
A férfi világelső Andy Murray ha nem is simán, de sikerrel vette az első fordulót a hétfőn megkezdődött Ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, a női mezőny negyedik kiemeltje, Simona Halep viszont kiesett.
jan. 16
9:03
Mezőkövesd: öten távozhatnak, köztük az egykori válogatott (She)
Öt játékos nem száll fel a Mezőkövesd ciprusi edzőtáborába tartó repülőgépre – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Heffler Norberttel, Polényi Gáborral, Jan Vosahlíkkal, illetve Mihai Nicoreccel már nem számol Tomiszlav Szivics, a Haladás által kölcsönadott korábbi válogatott védőt, Devecseri Szilárdot pedig visszarendelte a szombathelyi klub.
jan. 16
9:21
Videó: meccs közben szó szerint leszakadt a plafon (She)
Egy cseh tornaterem plafonja nem bírta el a tetőn felgyülemlő hómennyiséget, és egyszerűen leszakadt. Ráadásul a lehető legrosszabb pillanatban, pont egy floorballmeccs kellős közepén. Szerencsére mindenki időben észlelte, hogy baj lesz, így senkinek sem esett baja.
jan. 16
9:23
Férfi kézi-vb: Most már jöhetnének az eredmények – Fazekas (She)
Tavaly négy év után tért vissza a magyar férfi kézilabda-válogatottba Fazekas Nándor, aki a franciaországi világbajnokságon is helyet kapott Xavier Sabaté keretében. A Balatonfüred 40 éves kapusa szerint a csoportkör első két fordulójában bizonyítottuk, hogy egyre közelebb vagyunk az élmezőnyhöz, de most már nincs mese, el kell kezdeni gyűjtögetni a pontokat. Kihasználtuk első cserénket, a…
jan. 16
9:24
Heti műsor: Folytatják a németek is (Agroinform)
City-Tottenham, Milan-Napoli, Leverkusen-Hertha derbik és kézi vb és pazar tenisz-meccsek várnak ránk a héten.
jan. 16
9:25
Kézi-vb: Nagy László sérülése miatt csere a magyar keretben (She)
A Chile elleni hétfői világbajnoki csoportmérkőzés előtt kihasználta első cserelehetőségét a magyar férfi kézilabda-válogatott: a bokarándulást szenvedő Nagy László helyett a Franciaországban eddig is a csapattal tréningező Gulyás Péter kap lehetőséget.
jan. 16
9:27
Vendée Globe: Fa Nándort méltatják a franciák (She)
Fa Nándor feltette Magyarországot az óceáni vitorlázás térképére azzal, hogy január 9-én ötödik alkalommal érte el a Horn-fokot – szóltak elismerően a magyar hajós teljesítményéről francia szakemberek Varga Lajos szerint.
jan. 16
9:29
Alpesi sí: „Miklós Edit százszázalékos állapotban lesz az olimpián” (She)
Miklós Edit rettentően nehéz órákat, napokat él most meg a balesete miatt, és még további kemény hónapok várnak rá, amíg újra a lejtőn száguldhat. Világhírű edzője, a svájci Stefan Abplanalp abszolút optimistán nyilatkozott a jövőt illetően.
jan. 16
9:57
Légiósok: Dzsudzsák a meccs embere; kiváló a statisztikája (She)
Dzsudzsák Balázst, az arab emírségekbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Vahda magyar válogatott támadóját választották meg az al-Hatta elleni összecsapás (3–2) legjobbjának.
jan. 16
9:59
Rögbi: a BK-negyeddöntőben négy hely kelt el, a Ck-ban kettő (She)
A rögbi Bajnokok Kupája csoportkörének ötödik fordulójában a címvédő Saracens (angol) erejéből meglepetésre csak döntetlenre (22–22) futotta a Scarlets (walesi) vendégeként, így egyelőre csak a továbbjutását biztosította be a negyeddöntőbe, csoportelsőségét még nem.
jan. 16
10:00
Kézilabda-vb: Nagy László kikerült a keretből! (Agroinform)
A csapatkapitány helyett Gulyás Péter került be hétfőn a magyar válogatott keretébe a franciaországi világbajnokságon.
jan. 16
10:15
Africa Race: Nagyon tetszett a homokos játszóház – Darázsi (She)
Darázsi Zsolt és Szalai Norbert tíz év után tért vissza Afrikába. A „kis varacskos" – ahogy a kamiont nevezik – végigvitte őket a Szaharán, a kalandok még jobban összekovácsolták őket, annyira, hogy kicsit sajnálták, hogy véget ért a verseny.
jan. 16
10:33
FTC: korábbi La Liga-támadót szerződtetne a klub – sajtóhír (She)
A Goal Magyarország információi szerint a Ferencváros szeretné megszerezni a spanyol Rayo Vallecano csatárát, Mikut.
jan. 16
10:35
Videó: eszméletlenül feküdt, mégis ő nyerte meg a meccset (She)
Egészen elképesztő véget ért Celine Haga és Amy Montenegro meccse. Az összecsapást ugyanis pontozással előbbi ketrecharcos hölgy nyerte meg, annak ellenére, hogy amikor az utolsó menet végén megszólalt a gong, eszméletlenül feküdt a ketrecben. „Szerencséjére” azonban ezt a mérkőzésvezető nem vette észre, a pontozóbírók pedig mind őt látták jobbnak, így bár azt sem tudta, hol van, ő nyert.
jan. 16
10:57
NFL: Erről a meccsről még évekig fogunk beszélni! (Agroinform)
Szavak sincsenek rá, olyan elképesztően nagy mérkőzést játszott egymással a Dallas és a Green Bay.
jan. 16
11:09
Eurofutball: véget ért, de azért így is világcsúcsnak számít (She)
Megszakadt a walesi Premier League-ben szereplő The New Saints győzelmi sorozata, amellyel az Ajax 44 éve felállított világcsúcsát döntötte meg.
jan. 16
11:11
Hertha: „Talán nem a miénk a Bundesliga legjobb csapata, de…” (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője a rengeteg sérült ellenére is elégedett csapata mallorcai felkészülésével.
jan. 16
11:27
Kép: Raúl Messinek üzent, ellene fordultak a Real-drukkerek (She)
Ha van olyan futballista a Real Madrid labdarúgócsapatának történelmében, aki ellen sosem fordulnának a drukkerek, az Raúl. Legalábbis eddig ezt hittük…
jan. 16
11:29
NB II: két kapus is távozik, egy érkezik a Cigándnál (She)
Vereckei Dániel és Bákonyi Norbert is elhagyja a Cigánd csapatát, Sánta Tibor pedig visszatér a klubhoz – közölte a másodosztályú csapat hivatalos honlapja.
jan. 16
11:45
Tenisz: Gálfi és Fucsovics javított – világranglisták (She)
Babos Tímea változatlanul a 28. a női teniszezők világranglistáján, Gálfi Dalma pedig öt helyet javítva jelenleg a 157. a rangsorban. A férfiaknál a legjobb magyar, Fucsovics Márton három helyet javítva most a 160.
jan. 16
11:47
Alpesi sí: Mikor lesz edzés? – Miklós Edit első kérdése a műtét után (She)
Többórás műtétet hajtottak végre vasárnap éjjel Miklós Edit térdein az ausztriai Innsbruck melletti magánklinikán, miután az orvosok szalagszakadást, porcsérülést és csonttörést állapítottak meg a vasárnapi sérülése nyomán. Miklós Edit a körülményekhez képest jól van, délután konzultál majd orvosával.
jan. 16
11:51
Sportfogadás: Spanyol meglepetés és marokkói siker a hétfői tuti kombiban (Agroinform)
Hétfői duplázós kombinkban két darab kétesélyre tippelünk. Tartsatok velünk ma is!
jan. 16
12:03
Liverpool: ezzel a képpel bizonyítják, szabálytalan az MU-gól (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulójában. A liverpooliak azonban úgy érzik, nem érdemelte meg az egy pontot sem az MU, különösen, hogy az egyenlítő gól lesről született. Ezt az alábbi fotóval bizonyítják.
jan. 16
12:05
Sportlövészet: kiváló magyar eredmények Szlovéniában (She)
A magyarok három győzelmet arattak  és több kiváló eredményt értek el a szlovéniai Ruséban megrendezett nemzetközi légfegyveres versenyen. Szombaton női puskában Gáspár Lalita, míg vasárnap férfi puskában Péni István, férfi pisztolyban pedig Tátrai Miklós győzött.
jan. 16
12:07
Haladás: a támadó a Vasashoz megy – a klub megerősítette (She)
Múlt héten a Nemzeti Sport Online jelezte elsőként a téli NB I-es piacértékelésben, hogy a Vasas kiszemelte Gaál Bálintot, a Haladás saját nevelésű támadóját. Azóta több forrás is megerősítette értesülésünket, és a szombathelyi klub ügyvezetője, Tóth Miklós is nyilatkozott az ügyben megkeresésünkre.
jan. 16
12:20
Férfi kézi-vb: ezért Gulyás Péter került be a keretbe (She)
Harsányi Gergely tehermentesítése miatt került Gulyás Péter a magyar férfi kézilabda-válogatott keretébe a franciaországi világbajnokságon – mondta Debre Viktor edző.
jan. 16
12:36
Légiósok: „Nagy Ádám, te vagy a Bologna ékköve” (She)
Nagy Ádám, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna magyar válogatott játékosa csapata szombati, Crotone elleni (1–0) sikere után nyilatkozott a piros-kékek honlapjának.
jan. 16
12:38
Sportfogadás: a Real és a Juve ellen fogadott, 800 ezret nyert (She)
A Tippmixpro fogadóiroda hétről hétre összeszedi azon fogadóit, akik a legkevesebb pénzzel a legnagyobb díjat veszik ki a kasszából. Most egy „egyszerű”, hatos kötéssel robbantott valaki bankot, a trükkje csupán annyi volt, ráérzett, hogy a Real Madrid, a Manchester City és a Juventus is vereséget fog szenvedni! Íme, a szelvény, amivel egy ezresből 800 ezer forintot csinált „hősünk”!
jan. 16
12:54
Maratoni kajak-kenu: magyar bronz az argentínai versenyen (She)
Bronzérmes lett Argentínában, a Rio Negrón megrendezett nemzetközi regattán a kajakos Boros Adrián, aki az argentin Gonzalo Carrerasszal állt rajthoz a kajak párosok versenyében a többnapos, 320 kilométeres versenyen.
jan. 16
12:56
Mezőkövesd: „A legjobb csatárok egyike lesz az NB I-ben a kiszemelt” (She)
Korábbi hírünkben már beszámoltunk arról, hogy az őszi keretből öt labdarúgó már biztosan távozik Mezőkövesdről, ők el sem utaznak a csapat ciprusi edzőtáborába. Tomiszlav Szivics vezetőedző ugyanakkor a Nemzeti Sportnak egy lehetséges érkezőről is beszélt.
jan. 16
13:03
Kézilabda: Balkáni rangadó és spórolós horvátok - napi tippek a vb-re (Agroinform)
Lássuk tippmestereink mit gondoltak ki a kézi vb hatodik napjára. Az odds 1.75.
jan. 16
13:20
A Vasas megvette a Haladás házi gólkirályát - hivatalos (Agroinform)
Az angyalföldi klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött Gaál Bálinttal. A fiatal támadó az ősszel 14 meccsen 7 gólt szerzett a Haladásban.
jan. 16
13:48
Alpesi sí: Úgy éreztem, az életemért küzdök – Miklós Edit (She)
Miután Miklós Edit vasárnap délelőtt óriásit bukott a világkupa Altenmarkt-Zauchensee-i lesiklóedzésén, az éjjel többórás műtéttel kellett stabilizálni térdeit. A csíkszeredai versenyző az operáció másnapján először a Nemzeti Sportnak nyilatkozott részletesen.
jan. 16
13:54
Spanyol foci: Veresége után is topfavorit a Real Madrid (Agroinform)
A Real Madrid veresége után nyílttá vált a spanyol liga, a királyi gárda előnye ismét négy pontra olvadt.
jan. 16
14:06
Légiósok: Mervó nem megy sehová, bizonyíthat – sajtóhír (She)
A lengyel média arról számolt be, hogy Mervó Bence, a Slask Wroclaw magyar labdarúgója minden bizonnyal marad jelenlegi csapatánál, noha korábban napvilágot láttak olyan hírek, hogy a támadót egyéves kölcsönszerződése lejárta előtt visszairányítanák a svájci Sionhoz.
jan. 16
14:08
Diákolimpia: díjazták a legjobb eredménnyel rendelkező iskolákat (She)
A 2015/16-os tanév diákolimpiai rendezvényein legkiemelkedőbben szerepelt köznevelési intézményeket és testnevelő tanáraikat díjazta hétfőn a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ).
jan. 16
14:12
Afrika Kupa, öt másodpercben :) (Agroinform)
jan. 16
14:24
Bayern München: szerződést hosszabbított a támadó (She)
Egy évvel meghosszabbította holland futballistája, Arjen Robben nyáron lejáró szerződését a Bundesligában szereplő Bayern München.
jan. 16
14:26
Videó: Ranieri meglátta korábbi játékosát, a reakciót látni kell (She)
Claudio Ranieri, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City mestere a Chelsea elleni bajnokin összefutott a játékoskijáróban korábbi játékosával, a 2016 nyarán a londoniakhoz szerződő N’Golo Kantéval, a reakciója pedig egyszerűen tökéletes volt.
jan. 16
14:30
Australian Open: Djokovics és Serena is vért izzadhat a továbbjutásért - napi tippek (Agroinform)
Íme az ausztrál nyílt teniszbajnokság második játéknapjának előzetese, ismét összeraktunk egy kombit.
jan. 16
14:42
Australian Open: Federer nyerte a veteránok csatáját (She)
A 17-szeres Grand Slam-bajnok Roger Federer legyőzte a szintén 35 éves Jürgen Melzert az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság első fordulójának hétfői játéknapján. A világelső Andy Murray szintén továbbjutott, a hölgyeknél viszont máris itt egy meglepetés: kiesett a negyedik kiemelt Simona Halep.
jan. 16
14:44
F1: Wehrlein lesz a Sauber másik pilótája – hivatalos (She)
Hivatalossá vált, amit a Nemzeti Sport Online már korábban is jelzett: a svéd Marcus Ericsson mellett a német Pascal Wehrlein lesz a Forma-1-es Sauber istálló másik pilótája a 2017-es idényben.
jan. 16
14:46
Videó: új labdákat kérünk – Wawrinka nem figyelt, rossz helyre ütött (She)
Stan Wawrinka nem igazán figyelt oda, hogy merre vágja be a labdát a Martin Klizan elleni meccs egyik labdamenete végén az Australian Openen. Pedig kellett volna.
jan. 16
15:00
Tottenham: „Közülünk senki sem választaná Kínát” – Kane (She)
Harry Kane, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) remeklő Tottenham csatára szerint együttesének minden tagja a PL-címről álmodik, ezért egyikük sem hagyná el a klubot egy kínai csapat kedvéért.
jan. 16
15:06
Olasz foci: Háromból háromra hajt a Milan (Agroinform)
Rangadóval zárul a Serie A 20. fordulója, a Torino bosszúra éhesen várja a Milant.
jan. 16
15:33
MTK: a magyar válogatott középpályás edzéslehetőséget kért (She)
A 33 éves, tízszeres válogatott Czvitkovics Péter a hónap elején jelentette be, hogy szerződést bontott vele a Vasas. A Nemzheti Sport Online értesülései szerint az MTK tréningjén tűnt fel, edzéslehetőséget kért és kapott korábbi klubjától.

Keresés