2017. január 20. péntek

jan. 20
0:03
Pénteki sportműsor: a fehéroroszok ellen zárjuk a kézi-vb csoportkörét (She)
Ötödik, egyben utolsó csoportmérkőzésére készül a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon a magyar válogatott, amely a C-csoport ötödik fordulójában 20.45 órától Fehéroroszországgal csap össze. A Bayern München mérkőzésével tér vissza téli pihenőjéből a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga), míg az Afrikai Nemzetek Kupáján pályára lép a címvédő Elefántcsontpart. Íme, a…
jan. 20
7:48
NBA: Kawhi Leonard pazar szériában, nyert a Spurs (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapján a San Antonio Spurs hazai parketten 118–104-re nyert a Denver Nuggets ellen. Kawhi Leonard 34 pontot dobott, így sorozatban ötödik meccsén ért el legalább 30 pontot. A Spurs történetében ez korábban csak két embernek sikerült: Mike Mitchellnek egyszer, George Gervinnek pedig ötször. A címvédő Cleveland Cavaliers otthon…
jan. 20
8:06
NHL: ezúttal győzelmet ért a Capitals hét lőtt gólja (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) csütörtöki játéknapján a Washington Capitals 7–3-ra győzött a St. Louis Blues vendégeként.
jan. 20
8:08
Férfi kézi-vb: két változás a németeknél, elmaradt kézfogás és lopás a horvátoknál (She)
Két változást is végrehajtott Dagur Sigurdsson a német férfi kézilabda-válogatott keretében a horvátok elleni rangadó előtt a franciaországi világbajnokságon. Benevezte a tornára a rutinos jobbátlövőt, Holger Glandorfot, aki már meg is érkezett Rouenba, illetve a Kiel balszélsője, az Uwe Gensheimer mellett kevés lehetőséget kapó Rune Dahmke helyére becserélte a beálló Hendrik Pekelert.
jan. 20
8:42
Légiósok: két NB I-es klub tett lépéseket Kleinheislerért (She)
Németországból származó információnk szerint elképzelhető, hogy Kleinheisler László hazatér: két élvonalbeli magyar csapatnál is felvetődött a neve.
jan. 20
9:15
Videó: ezt senki nem vette észre, áll a bál Ramos miatt (She)
Mint arról beszámoltunk, óriási meglepetésre a Real Madrid a Király-kupa negyeddöntőjének első felvonásán, hazai pályán 2–1-re kikapott a Celta Vigótól. Ami a közvetítésben nem látszott, az Sergio Ramos balhéja Iago Aspasszal.
jan. 20
9:17
Rali-vb: halálos baleset; az első szakaszt törölték Monte-Carlóban (She)
Törölték a rali-világbajnokság monte-carlói nyitóállomásának első gyorsasági szakaszát, miután az új-zélandi Hayden Paddon balesetet szenvedett, és egy néző halálát okozta.
jan. 20
9:33
NBA: döbbenet – Westbrook nem került be az All-Star-gála kezdőjébe (She)
Helyi idő szerint csütörtök este kihirdették, mely játékosok léphetnek parkettre kezdőként a február 19-i 66. NBA All-Star-gálán New Orleansban. A legnagyobb meglepetésre az idényben 21 tripla duplát szerző Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder) nem kapott helyett a kezdőötösben.
jan. 20
9:33
Kézilabda: Megizzadhatunk a fehéroroszok ellen - napi tippek a vb-re (Agroinform)
Lássuk, tippmestereink mit gondoltak ki a kézi-vb tizedik napjára. Az odds 1.95-szörös.
jan. 20
9:35
Spanyol Király Kupa: Már megint a Barcelonának fújtak a bírók - Illarramendi (Agroinform)
A Sociedad-játékosok szerint a novemberi 1-1-es bajnoki után ismét meglopták őket a bírók.
jan. 20
9:51
Honvéd: milliárdos hongkongi befektetési alap vásárolná meg a Honvédot – sajtóhír (She)
Egy hongkongi forrás szerint a labdarúgásuk fejlesztésébe milliárdokat beleölő kínaiak vetettek szemet a Honvédra.
jan. 20
9:53
Férfi kézi-vb: ez kell a mieinknek a csoport harmadik helyéhez (She)
A csoportkör utolsó fordulóját rendezik a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon. A fehéroroszokkal záró magyar válogatott továbbjutására (3. vagy 4. hely a C-csoportban) nagyobb az esély, de matematikailag még ki is eshet.
jan. 20
10:27
FTC: megegyeztek Kleinheislerről, Valenciába már utazhat (She)
A Nemzeti Sport Online Németországból származó információi szerint a Ferencvárosnak sikerült megegyeznie Kleinheisler Lászlóval, így már csak a papírmunka maradt hátra szerződtetésének ügyében. A Werder Bremen játékosa – aki ősszel a Darmstadtban szerepelt – kölcsönbe érkezik, méghozzá a tavaszi idényre.
jan. 20
10:29
DVSC: venezuelai válogatott játékost tesztelnek (She)
A labdarúgó NB I-ben tizedik helyen álló DVSC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a venezuelai Frank Feltscher próbajátékra érkezett.
jan. 20
10:45
Aus. Open: Murray simán továbbment; V. Williams hengerelt (She)
Az első helyen kiemelt brit Andy Murray simán, három játszmában nyert az amerikai Sam Querrey ellen, ezzel bejutott a negyedik fordulóba a teniszezők idei első Grand Slam-tornáján, a melbourne-i Australian Openen.
jan. 20
11:03
Játékossors: Keane tökéletes válasza arra, menne-e Kínába (She)
Sorra csábítja el az európai futball ászait a kínai labdarúgó-bajnokság. Amikor szóba került, hogy Diego Costa, a Chelsea klasszisa is Kínában köthet ki, megkérdezték az ír futballikont, Robbie Keane-t, van-e az a pénz, amiért ő is rábólintana egy hasonló ajánlatra. A válasza pedig tökéletesre sikeredett.
jan. 20
11:03
Kézilabda-vb: A vb legfontosabb meccse következik (Agroinform)
A csoportfázis talán legfontosabb találkozója vár péntek este a magyar válogatottra.
jan. 20
11:05
Vízilabda: megvan a keret az olaszok elleni selejtezőre (She)
Bíró Attila szövetségi kapitány kihirdette keretét a magyar női vízilabda-válogatott jövő keddi világliga-mérkőzésére: a 17 meghívott között ismét ott van Takács Orsolya is.
jan. 20
11:07
Man. City: ennyit még sohasem fizettek 13 éves játékosért (She)
Angol lapértesülés szerint a Manchester City 175 ezer fontot fizetett a Southend Unitednak a mindössze 13 esztendős Finley Burns játékjogáért.
jan. 20
11:18
Barcelona: ismét megsérült a katalánok kulcsembere (She)
Vádlisérülést szenvedett a Barcelona középpályása, Andrés Iniesta a katalánok Real Sociedad ellen 1–0-ra megnyert Király-kupa-mérkőzésén.
jan. 20
11:20
Légiósok: Huszti ismét edzett, de játékára kevés az esély (She)
Tíznapos kihagyás után újra csapatával, a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurttal edzett Huszti Szabolcs.
jan. 20
11:36
Vb 2022: ismét meghalt egy munkás az építkezéseken (She)
Újabb haláleset történt a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság stadionépítései során – jelentették be a torna szervezői.
jan. 20
11:54
Asztalitenisz World Tour: Pótáék és Szudiék elődöntősök párosban (She)
Póta Georgina a svéd Matilda Ekholm oldalán, valamint kellemes meglepetésre az Ecseki Nándor, Szudi Ádám duó is bejutott a párosverseny elődöntőjébe az év első asztalitenisz World Tour-versenyén, a budapesti BOK Csarnokban (korábbi SYMA Csarnok) zajló, 120 ezer dollár összdíjazású Hungarian Openen.
jan. 20
11:54
Átigazolás: A Fradi robbantotta az átigazolási időszak bombáját (Agroinform)
Kleinheisler László a Bundesliga helyett az NB I-ben szerepel tavasszal.
jan. 20
11:56
Honvéd: Gergely István lett az ügyvezető elnök (She)
Egyhangúlag választották újra elnöknek Simicskó István honvédelmi minisztert a Budapesti Honvéd Sportegyesület csütörtöki tisztújító közgyűlésén, amelyen Gergely Istvánt ellenszavazat nélkül ügyvezető elnöknek választották – számolt be róla az MTI.
jan. 20
11:58
Légiósok: egy „rendes srác” Hongkongban – Vadócz fényes jövőképe – videó (She)
Vadócz Krisztián alig érkezett meg új csapatához, a hongkongi labdarúgó-bajnokságban szereplő Kitchee SC-hez, máris megnyerte az ország legnagyobb hagyományú kupasorozatát. A 40-szeres magyar válogatott középpályással beszélgettünk az elmúlt hetekről, az együttesben betöltött szerepéről és a hongkongi életről.
jan. 20
12:12
Atlétika: Bekele feladta, honfitársa győzött Dubaiban (She)
A világcsúcs megjavításának céljával rajtoló Kenenisa Bekele korán bukott, majd fél távnál feladta a dubai maratonit, melyen honfitársa, Tamirat Tola nyerte meg a férfiak versenyét, míg a nőknél a szintén etióp Worknesh Degefa győzött.
jan. 20
12:14
Atlétika: a pálya állapota miatt lyukas lesz a mezőny (She)
A Magyar Atlétikai Szövetség versenyirodája azt a tájékoztatást adta, hogy a BOK Csarnokban a 4-es pálya rossz állapota miatt a 60 m és 60 m gát versenyszámokban a fedett pályás szezon minden futamán csak hét fő (!) tud majd rajthoz állni.
jan. 20
12:16
Videó: ez a legmenőbb gólöröm vagy ez a legmenőbb gólöröm? (She)
A guami élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban minden idők egyik legtökéletesebb gólörömét hozták össze. A Napa Rovers játékosa előbb szerzett egy csodaszép gólt, majd kifutott a pálya szélére, és pólója segítségével megkérte barátnője kezét. A videóból ugyan nem derül ki, de a hölgy igent mondott, így az egyetlen, ami miatt szomorkodhatott a futballista, hogy kapott egy sárga lapot mezlevételért…
jan. 20
12:30
Palermo: Sallai Roland is lemarad az Interről (She)
Nem jött rendbe Sallai Roland sérülése, így a vele együtt rehabilitációs munkát végző Szlobodan Rajkovicshoz hasonlóan ő sem kerülhet be a Palermo labdarúgócsapatának hétvégi meccskeretébe.
jan. 20
12:32
Férfi kézi-vb: Ancsin nem számolgat; a fehéroroszok „az életükért küzdenek” (She)
A csoportkör utolsó fordulóját rendezik a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon. A magyar válogatott az „életéért küzdő” Fehéroroszország ellen (kezdés: 20.45, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) vívhatja ki a továbbjutást és a csoport harmadik helyét.
jan. 20
12:48
Labdarúgás: Kína még új ezen a területen – Wenger (She)
Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger szerint a kínai labdarúgásnak még hosszú időre és rengeteg munkára van szüksége ahhoz, hogy első osztályú bajnoksága a legjobbak közé emelkedjen.
jan. 20
13:06
Dortmund: Nagyon nehéz beszélni erről – Aubameyang (She)
Pierre-Emerick Aubameyang, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund támadója elárulta, soha nem tudna a Bayern Münchenbe igazolni. A jelenleg az Afrikai Nemzetek Kupáján szereplő játékos a Bildnek azt is megerősítette, hogy most télen biztosan nem vált csapatot.
jan. 20
13:08
DVSC: a CSZKA tárgyalt volna, a portugál nemet mondott (She)
A Don Balón értesülései szerint bár a bolgár CSZKA Szófia tárgyalt volna a Debrecennel Diogo Viana átigazolásáról, a portugál futballista elutasította a magyarok közeledését.
jan. 20
13:24
Olimpia 2024: „A magyar pályázat megalapozottabb, mint az athéni volt” (She)
Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Olimpiáért Mozgalom (BOM) alapítója szerint a 2024-es olimpia rendezése jót tenne az országnak, a görögországihoz hasonló gazdasági válság kialakulásától pedig nem kell tartani, nem utolsósorban azért, mert a görögök problémáját nem a 2004-es rendezés okozta.
jan. 20
13:26
Aus. Open: Federer sikerrel vette az első „gyilkos” akadályt (She)
A svájci Roger Federer három játszmában legyőzte a tizedik helyen kiemelt cseh Tomás Berdychet az Australian Open férfi egyesének harmadik fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé, ahol az ötödik helyen rangsorolt japán Nisikori Keijel találkozik.
jan. 20
13:42
Australian Open: Bajba kerülhet Nadal, simázhatnak Babosék - napi tippek (Agroinform)
Szombaton pont kerül a harmadik körös küzdelmek végére, avagy kialakul a legjobb 16 mezőnye.
jan. 20
14:00
Alpesi sí: hazai siker szuper-G-ben, Kitzbühelben (She)
Pénteken a férfiak számára szuper óriás-műlesiklásban rendeztek vk-futamot az ausztriai Kitzbühelben. A győzelmet a hazai szurkolók legnagyobb örömére az osztrák Matthias Mayer szerezte meg.
jan. 20
14:15
Eb 2024: Németország pályázik elsőként a rendezésre (She)
A Német Labdarúgó-szövetség pénteken bejelentette Frankfurtban, hogy pályázik a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság megrendezésére.
jan. 20
14:17
MU: eddig bírta a 34 milliós támadó, eladták – hivatalos (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lyonban folytatja pályafutását Memphis Depay.
jan. 20
14:19
Férfi kézi-vb: a csoportkör záró napja élőben az NSO-n (She)
A csoportkör utolsó fordulóját rendezik a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon. A magyar válogatott az „életéért küzdő” Fehéroroszország ellen (kezdés: 20.45, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) vívhatja ki a csoport harmadik helyét. Miután Szaúd-Arábia legyőzte Chilét, a nyolcaddöntős pozíciónk már biztos. Addig a meccsig még több óra hátravan, de az alábbiakban nyomon követhetik a…
jan. 20
14:20
Memphis Depay elhagyta a Manchester Unitedet! - hivatalos (Agroinform)
jan. 20
14:33
Légiósok: Nagy Ádám a legígéretesebb olasz tehetségek között (She)
Újabb elismerésben részesült a Bologna labdarúgócsapatának középpályása, Nagy Ádám. A magyar futballista felkerült az elemzésekre specializálódott The Gentleman Ultra nevű oldal ötven legígéretesebb Olaszországban játszó tehetséget összegyűjtő listájára.
jan. 20
14:51
Serie A: a legígéretesebb tehetségek között Nagy Ádám (She)
Újabb elismerésben részesült a Bologna labdarúgócsapatának középpályása, Nagy Ádám. A magyar futballista felkerült az elemzésekre specializálódott The Gentleman Ultra nevű oldal ötven legígéretesebb, Olaszországban játszó tehetséget összegyűjtő listájára.
jan. 20
14:54
Szavazás: Te örülnél egy budapesti olimpiának? (Agroinform)
Érvek és ellenérvek sorakoznak a 2024-es budapesti olimpiával kapcsán. Te hogy látod?
jan. 20
15:09
Kép: Mayweather ezzel a fotóval szólt be McGregornak (She)
Ha azt hitte esetleg, már lecsengett a háború napjaink legnagyobb ökölvívója és ketrecharcosa között, az óriásit téved. Floyd Mayweather most újra beszólt Conor McGregornak, méghozzá egy fotóval.
jan. 20
15:27
FTC: a Darmstadt bejelentette, Kleinheisler a Fradiba igazol (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Darmstadt bejelentette, hogy Kleinheisler László – az orvosi vizsgálatot követően – aláír a Ferencvároshoz.
jan. 20
15:45
Man. City: Pepnek nem kell Agüero, távozhat – sajtóhír (She)
Pep Guardiola, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City menedzsere a hírek szerint eladná csapata talán legnagyobb klasszisát, Sergio Agüerót.
jan. 20
15:47
Férfi kézi-vb: kikapott Chile, továbbjutott a magyar válogatott (She)
A chilei válogatott 26–25-re kikapott Szaúd-Arábiától a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. A szaúdiak győzelmének köszönhetően a magyar válogatott abban a tudatban léphet pályára Fehéroroszország ellen, hogy legalább a csoport negyedik helyén végez és biztosan ott lesz a nyolcaddöntőben.
jan. 20
15:48
La Liga: Erős tippekkel készültünk a spanyol fordulóra (Agroinform)
A Real a Málaga ellen térhet vissza a győztes útra, míg a Barcelona az Eibar vendégeként gyűjtheti be a három pontot.

Keresés