2017. január 30. hétfő

jan. 30
0:24
NS: délszláv háború, Király Gábor, Roger Federer – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
jan. 30
0:28
Hétfői sportműsor: Las Palmas–Valencia, Hannover–Lautern (She)
Hétfőn a Kaiserslautern a beteg Stieber Zoltán nélkül játszik a Hannover otthonában a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, míg a spanyol élvonalban a Valencia a Las Palmas vendége lesz. A Mol Ligában négy jégkorongmérkőzést rendeznek. Íme, a mai sportműsor.
jan. 30
0:32
Darts: vb-döntő 2.0 – Anderson megint kikapott Van Gerwentől (She)
A címvédő Michael van Gerwen sikerével zárult a dartsozók idei első rangos tornája a világbajnokság óta, az angliai Milton Keynesben rendezett The Masters elnevezésű verseny. A holland világelső a döntőben 11–7-re múlta felül Gary Andersont, ezzel sorozatban harmadszor nyerte meg a viadalt.
jan. 30
1:00
West Ham: Payet visszatért a Marseille-hez – hivatalos (She)
Az Olympique Marseille labdarúgócsapata visszavásárolta Dimitri Payetet a West Ham Unitedtől – jelentette be vasárnap este a francia klub.
jan. 30
6:54
NBA: 281 pontos dráma Atlantában; Curry nélkül nyert a GSW (She)
Az Atlanta Hawks elképesztő mérkőzésen nyert a New York Knicks ellen az észak amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) legutóbbi játéknapján – négyszeri hosszabbítás után született csak döntés, a csapatok összesen 281 pontot szereztek. Győzött a Cavaliers és a Warriors, igaz, utóbbi gárda Steph Curry nélkül alaposan megizzadt a Portland ellen. Hazai pályán kapott ki a San Antonio Spurs.
jan. 30
7:48
Videoton: próbajátékra érkezett a montenegrói reménység (She)
A Nemzeti Sport Online vasárnap jelezte, hogy Ilija Vukotics személyében 18 éves montenegrói játékos csatlakozhat a Videotonhoz. A klub honlapja, a vidi.hu tájékoztatása szerint a középpályás próbajátékra érkezett, már pályára is lépett a Videoton II Szekszárd elleni felkészülési meccsén.
jan. 30
7:50
NFL: Beckham-show és AFC-győzelem a Pro Bowlon (She)
Az AFC 20–13-ra legyőzte az NFC csapatát észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os Pro Bowl-gáláján.
jan. 30
8:24
Légiósok: Kádár helyett Villarreal-védő érkezhet (She)
Ukrán sajtóértesülés szerint a Kádár Tamással is szóba hozott Dinamo Kijev hamarosan bejelenti a szerb Alekszandar Pantics szerződtetését.
jan. 30
8:42
Haladás: visszatért, kedden már játszhat a belga légiós (She)
Nem súlyos a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás védőjének, Stef Wilsnek a sérülése, aki így az U19-es csapat keddi, Dorog elleni felkészülési mérkőzésén már pályára léphet – írja a klub hivatalos oldala.
jan. 30
9:00
Férfi kézi: Juhász István hiányosságokat lát a magyar képzésben (She)
Juhász István, a magyar férfi kézilabda B-válogatott szövetségi edzője a Digi Sport Reggeli Start hétfői adásában értékelte az A-válogatott franciaországi szereplését, valamint elmondta véleményét a hazai játékosképzéssel kapcsolatban.
jan. 30
9:02
Kép: Pelé is gratulált Roger Federernek (She)
Roger Federer vasárnap a 18. Grand Slam-győzelmét szerezte meg Melbournbe-ben, miután öt szettben legyőzte Rafael Nadalt az Australian Open döntőjében. A svájci klasszisnak a sportvilág legnagyobbjai is gratuláltak, így tett Pelé is, a háromszoros világbajnok labdarúgó.
jan. 30
9:15
Rögbi: az újonc legyőzte a címvédőt; csere a Top 14 élén (She)
A francia élvonalbeli rögbibajnokság (Top 14) 17. fordulójában váltás történt az élen. A Toulonban bravúros győzelmet arató La Rochelle kihasználta a Clermont botlását – utóbbi a Bordeaux-Begles otthonában játszott döntetlent –, és átvette a vezető helyet a tabellán. Előnye egyetlen pont.
jan. 30
9:33
Kép: árulkodó fotó – már tavaly kiderült, kik nyerik az Aus. Opent? (She)
2016-ban még csak álmodtak róla, talán egyikük sem gondolta volna, hogy 2017-ben meg tudják nyerni az Australian Opent. Roger Federer 18. Grand Slam-sikerét szerezte meg, Piros Zsombor pedig a junioroknál tudott győzedelmeskedni Melbourne-ben. Az idei bajnokok már tavaly összeálltak egy közös képe. Federer pirosban, Piros pirosban. A múlt, a jelen és a jövő – pirosban?
jan. 30
9:35
NHL: a Metropolitan-csoport nyerte az All-Star-gálát (She)
A Metropolitan-csoport csapata nyerte meg az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Los Angelesben rendezett All-Star-gáláját, melyen rendhagyó módon a bajnokság négy divíziójának csapatai küzdöttek meg egymással.
jan. 30
9:37
Tenisz: Federer a top tízben, Serena ismét első – világranglisták (She)
Az Australian Openen aratott vasárnapi győzelmével Roger Federer visszakerült a legjobb tíz közé a férfi teniszezők világranglistáján, amelyet továbbra is a brit Andy Murray vezet. A nőknél ismét Serena Williams az első, aki nővérét legyőzve nyerte meg az esztendő első GS-tornáját.
jan. 30
9:39
Vizes vb: Kormos Villő visszatér a 3 méterre (She)
A júliusi budapesti vizes világbajnokságon 3 méteren egyéniben és Gondos Flórával szinkronban tervezi az indulást Kormos Villő műugró, aki a hétvégén 3 méteren megnyerte a budapesti világbajnoki válogatót.
jan. 30
9:39
Heti műsor: A Chelsea komoly lépést tehet a bajnoki cím felé a héten (Agroinform)
A Kékek a Poollal és az Arsenal is megküzdenek a héten, de lesz még Atlético-Barca derbi is, na, meg jön a Super Bowl!
jan. 30
10:09
PL: Bojan tavasszal Németországban játszik – hivatalos (She)
A Bundesligában szereplő Mainz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a szezon végéig kölcsönvette a Stoke City támadóját, Bojan Krkicet.
jan. 30
10:33
Átigazolás: Majdnem eladtak a Barcelonának - David Beckham (Agroinform)
Az angol válogatott szélső elmondása szerint nem Sir Alex Ferguson akarta, hogy távozzon a Unitedtől.
jan. 30
10:45
Videó: hiába a magyar gól, nem jutott döntőbe a Salzburg (She)
Habár Szoboszlai Dominik találatával megszerezte a vezetést, a Red Bull Salzburg 2–1-re kikapott a hazai Aspire Academytól az U17-es korosztálynak megrendezett katari Alkass Nemzetközi Torna elődöntőjében.
jan. 30
11:03
Vendée Globe: Fa Nándor továbbra is a 8. helyen, hatan már célban (She)
Fa Nándor a céltól 2350 tengeri mérföldre, továbbra is a nyolcadik helyen vitorlázik a Vendée Globe szóló földkerülő versenyen, amelyen hatan már célba értek.
jan. 30
11:05
Úszás: a 19 éves sportoló megdöntötte a 200 mell világcsúcsát (She)
Vatanabe Ippei megdöntötte a férfi 200 méteres mellúszás világcsúcsát, elsőként törve át a 2:07 perces határt.
jan. 30
11:07
MTK: három játékos kihagyja a kék-fehérek edzőtáborát (She)
Gera Dániel, Leandro Martínez és Takács Ronald is kihagyja sérülés miatt az MTK törökországi edzőtáborát.
jan. 30
11:18
Női kézi BL: egy FTC-s és két győri a forduló válogatásaiban (She)
Bíró Blankát, a Ferencváros női kézilabdacsapatának kapusát a Bajnokok Ligája középdöntőjének hétvégi fordulója után beválasztotta legjobbjai közé az EHF Tv, valamint díjazta Aszma el-Gauit és Kari Aalvik Grimsbőt, a Győr két játékosát is.
jan. 30
11:36
Légiósok: Pintér Ádám köszönetet mondott a Fradinak (She)
A Bundesliga 2.-ben szereplő Greuther Fürth szombaton jelentette be a Ferencvárostól távozó Pintér Ádám átigazolását. A magyar válogatott játékos új klubjáról és az előtte álló időszakról beszélt az mlsz.hu-nak.
jan. 30
11:45
Angol foci: Mourinho úgy hisztizett, hogy közben a Liverpoolnak is odaszúrt (Agroinform)
A MU edzője szerint nonszensz az angol versenynaptár, mert alig van szabadnapjuk a sok meccs között.
jan. 30
11:54
Golf: Tiger Woods két nap után kiesett első versenyén (She)
A második nap után már nem volt versenyben, mégis elégedett volt teljesítményével Tiger Woods, aki másfél év után indult először a profi golfozók legrangosabb sorozatában, a PGA Touron.
jan. 30
12:12
NB I: az exfradista nem értékeli sokra a magyar élvonalat (She)
A Ferencváros korábbi labdarúgója, Mateo Pavlovic terjedelmes interjút adott az aktuelno24h.com-nak melyben karrierje magyarországi időszakáról is beszélt.
jan. 30
12:30
Kosár: megvan a Zalaegerszeg stadionjának új névadó szponzora (She)
A helyi kosárlabdaklubbal való tízéves együttműködés után a Zalakerámia nevét viseli ezentúl a zalaegerszegi sportcsarnok is - közölték a város, a cég és a klub vezetői hétfőn a zalai megyeszékhelyen.
jan. 30
12:48
Afrika: az Arsenal-drukker elnök életet akar lehelni a sportba (She)
A gambiai elnökválasztáson meglepetésre győzedelmeskedő ellenzéki jelölt, Adama Barrow újjáépítené a 22 év után leköszönő Yahya Jammeh rémuralmát követően romokban lévő országot.
jan. 30
12:54
La Liga: Feltámadtak a Denevérek, most lehet bízni bennük! (Agroinform)
Izmos kis gólparádé várható az Estadio Gran Canariában, meglepetésre vendég sikerrel!
jan. 30
13:06
Felkészülés: változások a Vasasnál, a kulcsember nem utazott el (She)
Hétfőn elindult hatnapos lipóti edzőtáborába a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas. A piros-kékek utazó keretében történt néhány változás – sérülése miatt nem utazott el Vida Máté, míg Ádám Martin csak később csatlakozik társaihoz.
jan. 30
13:24
Afrika: az Arsenal-drukker elnök életet akar lehelni a sportba (She)
A gambiai elnökválasztáson meglepetésre győzedelmeskedő ellenzéki jelölt, Adama Barrow újjáépítené a 22 év után leköszönő Yahya Jammeh rémuralmát követően romokban lévő országot.
jan. 30
13:26
Kerékpár: Armstrong visszautasítja a motordoppingvádakat (She)
A Sky csapat és a tiltott szerek használata miatt lebukó Lance Armstrong is visszautasította, hogy minimotorokkal turbózták volna fel kerékpárjaikat. Az amerikai CBS televízió vasárnap esti műsora új információkkal szolgált a régóta napirenden lévő témával kapcsolatban.
jan. 30
13:30
Vélemény: Hihetetlen vagy, Roger! (Agroinform)
Roger Federer vasárnap megnyerte az ausztrál nyílt teniszbajnokságot és az Open Era egyik legidősebb GS-bajnoka lett.
jan. 30
13:42
Sunderland: távozott a holland válogatott védő – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Crystal Palace hivatalos közleményben jelentette be, hogy szerződtette a Sunderland futballistáját, Patrick van Aanholtot.
jan. 30
13:44
Akadémia: a brazil világbajnok felvásárolná a nyíregyházi intézményt (She)
Megvásárolná a nyíregyházi székhelyű Bozsik József Labdarúgó Akadémiát a brazil FC Santos egykori legendája, az 1970-es labdarúgó-vb-n világbajnoki címet szerző Jonas Eduardo Américo, becenevén Edu.
jan. 30
14:00
Aus. Open: Az ünneplés még várhat – Piros Zsombor (She)
Később tervezi megünnepelni Piros Zsombor azt, hogy szombaton megnyerte a juniorok versenyét a melbourne-i Ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 30
14:16
Képek: ő volt a csinos hölgy, aki feltűnt a lelátón Guardiola mellett (She)
Pep Guardiola a helyszínen tekintette meg a vasárnapi PSG–Monaco (1–1) bajnoki mérkőzést. A Manchester City menedzsere a február 21-én esedékes Monaco elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő miatt „kémkedett” Párizsban. És hogy ki ült mellette? Viktorija Lopirjova orosz modell, aki nem mellesleg a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyik nagykövete.
jan. 30
14:24
Norvég és francia fölény a vb álomcsapatában (Agroinform)
Vasárnap Franciaország győzelmével véget ért a férfi kézilabdázók világbajnoksága. A torna álomcsapatába 3 norvég és két francia játékos is bekerült. A legértékesebbnek Nikola Karabaticot választották, a gólkirály pedig a macedón Kiril Lazarov lett. Balszélső: Jerry TOLLBRING (SWE) Balátlövő: Sander SAGOSEN (NOR) Irányító: Domagoj DUVNJAK (CRO) Jobbátlövő: Nedim REMILI (FRA) Jobb szélső:…
jan. 30
14:33
Roma: az olimpia után a stadionra is nemet mond a polgármester (She)
Olasz sajtóértesülések szerint az olasz főváros polgármestere, Virginia Raggi nem adja meg a stadionépítéshez szükséges engedélyeket az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Romának.
jan. 30
14:42
Spanyol foci: Zidane besöpörte a szőnyeg alá C. Ronaldo kifütyülését (Agroinform)
A Real edzője kiváló diplomata, gyorsan elfelejtette az incidenst, inkább köszönetet mondott a szurkolóknak.
jan. 30
14:51
PL: a balhézó Payet 183 millióval búcsúzik a West Hamtől? (She)
A Sky Sports úgy tudja, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Ham United visszakapja sztárja, a viharos körülmények között távozó Dimitri Payet januári fizetését – ami éppenséggel nem kevés pénz.
jan. 30
15:09
Heti program: Atlético–Barca a kupában, angol rangadók (She)
Az NB I-es csapatok tovább folytatják a felkészülést, több mérkőzéssel is próbálnak hangolódni a februári bajnoki rajtra. Az európai topligák közül a Premier League-ben hétközi fordulót is rendeznek, ráadásul a Chelsea-nek a Liverpool és az Arsenal ellen is pályára kell lépnie a héten. Spanyolországban slágertéma az Atlético–Barca kupaelődöntő, míg olasz földön a remek formában lévő Internazionale…
jan. 30
15:27
ZTE: bejelentették, Angliában folytatja az U19-es válogatott védő (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Zalagerszeg hivatalos oldalán jelentette be, hogy a 17 esztendős Csóka Dániel – a Nemzeti Sport Online előrejelzésének megfelelően – az angol Wolverhampton Wanderersnél folytatja pályafutását.
jan. 30
16:03
MU: Beckham maradni akart, elmondta, miért távozott (She)
A Manchester United korábbi középpályása, David Beckham a BBC-nek elárulta, hogy annak idején nem önszántából hagyta el a „vörös ördögöket” és szerződött a Real Madridhoz.
jan. 30
16:05
Légiósok: a Bröndby bejelentette válogatott játékosunk érkezését (She)
A Bröndby hivatalos honlapján jelentette be, hogy másfél évre kölcsönvette az RB Leipzig magyar válogatott középpályását, Kalmár Zsoltot.
jan. 30
16:09
Premier League: Jürgen Klopp messze alulmúl minden várakozást (Agroinform)
David Moyes, Louis van Gaal és Brendan Rodgers is klasszisokkal jobb statisztikákat tudhat magáénak.
jan. 30
16:18
La Liga: több hétre kidőlt az Atlético uruguayi légiósa (She)
Ágyéksérülést szenvedett José María Giménez, az Atlético Madrid uruguayi labdarúgója, akire valószínűleg többhetes pihenő vár.
jan. 30
16:36
Videó: Payet már az Eb-n elárulta, hogy visszaszerződik (She)
A West Ham Unitedtól a Marseille-be szerződő Dimitri Payet már az Európa-bajnokságon elárulta, hogy visszaköltözik a dél-franciaországi városba (amelyet 2015-ben hagyott el a Premier League-ért), legalábbis ez a meggyőződése Jacques-Henri Eyraud-nak, az OM elnökének, aki szerint a támadó Albániának lőtt gólját követő gólörömében azt ordította: „Ez az én otthonom!”

Keresés