2017. január 4. szerda

jan. 4
0:18
DVSC: újra kinézték a 40-szeres szlovák válogatott védőt (She)
Lejárt Saláta Kornél szerződése a szlovák élvonalban szereplő Slovan Bratislavánál, s nem lenne meglepetés, ha a magyar nemzetiségű, a felvidéki Garamkövesdről származó negyvenszeres szlovák válogatott labdarúgó az NB I-ben folytatná pályafutását.
jan. 4
0:22
Szerdai sportműsor: Spurs–Chelsea, Real Madrid–Sevilla (She)
Szerdán a Tottenham–Chelsea mérkőzéssel zárul az angol labdarúgó Premier League 20. fordulója, míg Spanyolországban folytatódik a Király-kupa nyolcaddöntője, többek között egy Real Madrid–Sevilla mérkőzéssel. A tenisz és a kosárlabda szerelmesei is találnak maguknak programot a televíziós programot böngészve. Íme, a mai sportműsor.
jan. 4
5:18
Haverok, buli, parlament (Behaviour)
Habony Árpád exfelesége és más „nagyágyúk” is a frakciók szerződéses partnerei között.
jan. 4
5:20
Vésztartalékból fizetett Orbán-levél (Behaviour)
A Posta 482 forintot kért minden levél után, ezt a kormány lealkudta 400-ra.
jan. 4
5:22
Polt Péter, a titkolózó legfőbb ügyész (Behaviour)
Polt Péter legfőbb ügyésznek mozgalmas éve volt, de széke egy pillanatra sem ingott meg.
jan. 4
5:24
Mindenkit akar magának a Jobbik (Behaviour)
Vona Gábor olyan rétegeket is el akar érni, amelyek eddig nem szavaztak rájuk.
jan. 4
5:26
Majtényit támogatják (Behaviour)
Államfőként nemcsak egyetlen párt szavazóit tudná képviselni.
jan. 4
5:28
Orbán Viktor Münchenbe megy (Behaviour)
"Európa az illiberális korszak kezdetén áll, ami rendkívüli kihívásokat rejt."
jan. 4
5:30
Megyesi Gusztáv temetése (Behaviour)
A publicista hosszan tartó súlyos betegség után december 17-én hunyt el. 66 éves volt.
jan. 4
7:06
NBA: a Spurs remek sorozata; lecsapott a Pacers sztárja (She)
Paul George nagyszerű teljesítményének köszönhetően győzött a Pacers az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Az Indiana sztárja 32 pontot dobott – ebből 12-t az utolsó hat percben. Nyert a San Antonio Spurs is, amely hazai pályán sorozatban nyolcadik sikerét ünnepelhette. Továbbra sem megy a Miaminak és a Minnesotának. A Wolvest meglepetésre a Philadelphia is…
jan. 4
7:42
Légiósok: a német szaklap szerint Gulácsi top10-es kapus (She)
A német Kicker kiértékelte a 2016–2017-es Bundesliga szezonjának első felét. A szaklap posztonként vette górcső alá a futballistákat, a kapusok rangsorában pedig természetesen az RB Leipzigbnen védő Gulácsi Péter nevét is megtaláljuk.
jan. 4
8:15
MTK: két-három játékos jöhet, folynak a tárgyalások (She)
Tamási Zsolt, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK néhány hete kinevezett szakvezetője volt az M4 Sport Sportreggeli című műsorának szerdai vendége.
jan. 4
8:17
Paks: Kemenes nézeteltérése Csertőivel – a kapus távozhat (She)
Kapus távozhat a télen a Paks labdarúgócsapatától. Garantáltan utolsóként mondanánk a nyáron szerződtetett Kemenes Szabolcs nevét, ennek ellenére a hírek szerint nem Molnár Péter, Rácz Gergő vagy Székely György inthet búcsút a tolnai csapatnak, hanem a harmincesztendős játékos, aki a Nemzeti Sport osztályzatai alapján az ősz válogatottjába is bekerült.
jan. 4
8:33
Légiósok: Gyurcsó gólját választották meg az ősz találatának (She)
A lengyel élvonalbeli (Ekstraklasa) Pogon Szczecin magyar légiósának, Gyurcsó Ádámnak a Wisla Kraków ellen szerzett második gólját választották meg az ősz legszebb találatának a klubnál.
jan. 4
8:35
NHL: elképesztő rekord kapujában a Blue Jackets (She)
A Columbus Blue Jackets 3–1-re legyőzte az Edmonton Oilerset az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, ezzel sorozatban 16. sikerét könyvelhette el, s már csak egy diadal választja el attól, hogy beállítsa a Pittsburgh Penguins rekordját – a Pingvinek az 1992–1993-as szezonban sorozatban 17 mérkőzést nyertek meg.
jan. 4
8:57
Tippjáték: Tojáslabda szerelmesei, ez a ti játékotok! (Agroinform)
A hatharom.com egy remek tippjátékkal teszi még izgalmasabbá az NFL rájátszását.
jan. 4
9:09
Videó: Barca-drukker kisfiút állítottak a Real-játékosok mellé (She)
Sergio Ramos és Marcelo, a Real Madrid két klasszis futballistája részt vett a madridiak legutóbbi jótékonysági eseményén, ahol a fiatal drukkerek közös képet is készíthettek kedvenceikkel. Az első fotóhoz azonban a szervezők választották ki az alanyt, és mint az a football.fr írásából kiderült, sikerült egy olyan szerencsést találni, aki óriási Barcelona-drukker. A végeredmény az volt, hogy bár…
jan. 4
9:27
Asztalitenisz: óriási az érdeklődés a kopogós bajnokságra (She)
Már egy héttel a nevezési határidő lejárta előtt beteltek a helyek a vasárnap sorra kerülő Dulevo országos kopogós bajnokságra. Egyéniben 130 játékos jelentkezését fogadták el, többen várólistára kerültek.
jan. 4
9:45
Hopman-kupa: sima francia siker Nagy-Britannia ellen (She)
A francia válogatott 3–0-ra legyőzte szerdán a briteket a 29. Hopman-kupán, a teniszezők Perth-ben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.
jan. 4
9:47
Kína: új elnöke van az Olimpiai Bizottságnak (She)
Kou Csung-ven irányítja a jövőben a Kínai Olimpiai Bizottságot.
jan. 4
9:49
Videó: 30 millió forintot nyert egyetlen dobással a drukker (She)
A Los Angeles Lakers NBA-csapata 95 ezer dollárt, azaz közel 30 millió forintot kínált fel annak, aki be tud találni a félpályáról. Mondanunk sem kell, az évek alatt rengetegen elbuktak, ám a minap végre összejött a nagy dobás!
jan. 4
9:51
Darts: Utálni lehet, de legyőzni nem - Michael van Gerwen portréja (Agroinform)
Hogy lett egy ügyetlen focistából a világ legjobb dartsjátékosa. A kétszeres világbajnok Michael Van Gerwen portréja.
jan. 4
10:03
PL: Sokkal fontosabb, mint nyerni egy címet – Guardiola (She)
A Premier League-ben szerepelő Manchester City menedzsere, Pep Guardiola elismerte, hogy klubjának nincs olyan történelme, mint a rivális Manchester Unitednek és sok más európai élcsapatnak.
jan. 4
10:05
Videó: Henrytól megkérdezték, drukkol-e a Spursnek… (She)
Thierry Henry le sem tagadhatná, hogy még mindig imádja az Arsenalt. A jelenleg kommentátorként dolgozó francia ikont arról kérdezték most épp, hogy vajon az „ágyúsok” drukkolnak-e az ősi rivális Tottenhamnek a Chelsea elleni bajnokin? Hiszen az éllovas vereségével jól járna mindkét együttes. Henry csak ennyit válaszolt: „Ők lehet, hogy drukkolnak a Spursnek, én biztos, hogy nem fogok…”
jan. 4
10:07
Tenisz: meglepetés, Serena Williams kiesett Aucklandben (She)
Serena Williams, a női teniszezők világranglistájának második helyezettje nagy meglepetésre már a nyolcaddöntőben kiesett a 225 ezer dollár összdíjazású aucklandi keménypályás tornán.
jan. 4
10:09
Haladás: több százezer euróért válthat klubot a tehetség (She)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a Haladásnál érdeklődnek az ősz egyik felfedezettjének számító U-válogatott védő, Hegedűs János iránt. Az egyik kérő az NB II-es Puskás Akadémia FC lehet, a játékos vételára megközelítheti a 400 ezer eurót (123 millió forint).
jan. 4
10:18
MOB: Befejeződött az átszervezés – Bartha Csaba (She)
Gyakorlatilag befejeződött az átszervezés a Magyar Olimpiai Bizottságban (MOB) annak nyomán, hogy a sporttörvény módosításával január elsejétől a sportirányítás szervezeti rendszere megváltozott formában működik tovább.
jan. 4
10:21
Késsel fenyegette a dohánybolt eladóját (Behaviour)
A biztonsági szolgálat kiérkező emberei visszatartották a férfit.
jan. 4
10:36
Arsenal: A. Sánchez toporzékolt, dobált – ez hiányzik a csapattársakból? (She)
Bár az Arsenal háromgólos hátrányból mentett pontot kedden az AFC Bournemouth otthonában, Alexis Sánchez a Premier League-találkozó végén rendkívül ideges volt, toporzékolt, a kesztyűjét a földre hajította.
jan. 4
10:38
Női kézi: három kupameccs hat órakor, egy fél négykor (She)
Ma rendezik a női kézilabda Magyar Kupa 4. fordulójának négy mérkőzését, amelyek győztesei bejutnak a legjobb 6 közé a sorozatban (a bajnok Győr és a Ferencváros az elődöntőben kapcsolódik be a küzdelmekbe).
jan. 4
10:54
DVTK: Bognár szinte biztosan távozik, több klub érdeklődik (She)
Nagy valószínűséggel a télen távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK középpályása, Bognár István – erősítette meg a boon.hu-nak Benczés Miklós, a klub sportigazgatója.
jan. 4
10:56
Liverpool: Klopp rohamot indítana Gulácsi csapattársáért (She)
Brit lapértesülések szerint Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere a Bundesligában szereplő RB Leipzig labdarúgóját, Emil Forsberget szerződtetné.
jan. 4
11:03
Kosárlabda: Komoly pofont kaphat a magyar kosárlabda (Agroinform)
A Szolnok, az Alba Fehérvár és a Körmend is idegenben lép pályára a nemzetközi kupában. Valamennyi csapatunk esélytelen.
jan. 4
11:12
Darts-vb: Miért imádják olyan sokan? Kb. ezért – képgaléria (She)
Sokan nézték a hétfőn véget érő dartsvilágbajnokság televíziós közvetítéseit – képgalériánkkal még egyszer felidézzük a Michael van Gerwen diadalával záruló, szurkolók és tévénézők milliót magával ragadó londoni verseny hangulatát.
jan. 4
11:14
Vasas: magyar és norvég válogatott is lehet az akadémista (She)
A norvég és a magyar korosztályos válogatottban is figyelembe vennék Alexander Torvundot, a Vasas Kubala Akadémia (VKA) 16 éves labdarúgóját, aki jelenleg még csak norvég állampolgársággal rendelkezik.
jan. 4
11:16
Síugrás: betegség miatt kiszállt az olimpiai és világbajnok (She)
Influenzás megbetegedése miatt feladta a 65. síugró Négysáncversenyt Severin Freund, a németek olimpiai és világbajnoka, aki kedden este haza is utazott a sorozat szerdai, harmadik viadalának otthont adó Innsbruckból.
jan. 4
11:30
DVTK: dunaszerdahelyi csatár és felcsúti középpályás is képbe került (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahely csatára, Szarka Ákos és az NB II-es Puskás Akadémia FC középpályása, Pekár László is szóba került a DVTK-nál a lehetséges téli erősítések között.
jan. 4
11:32
Videó: az Arsenal-drukkerek kibuktak Giroud gólörömétől (She)
Mint arról beszámoltunk, az AFC Bournemouth a 70. percben még 3–0-ra vezetett az Arsenal ellen a Premier League 20. fordulójának kedd esti mérkőzésén, de a londoniak a két gólpassz után gólt fejelő Olivier Giroud vezérletével pontot mentettek. A szurkolók mégis a francia csatárt találták meg a meccs után…
jan. 4
11:34
Úszás: íme, Hosszú Katinka mai bölcselete – tanuljunk belőle! (She)
Hosszú Katinka mai Facebook-posztjában arról beszél, hogy mi is az életben az igazi kudarc. Igen, háromszoros olimpiai bajnokunk tudja, hogy mit nem szabad csinálni… Feladni.
jan. 4
11:36
Atlétika: az IAAF új rendszert vezetett be az oroszoknak (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) új feltételrendszert alakított ki azoknak az orosz versenyzőknek, akik indulni szeretnének nemzetközi viadalokon.
jan. 4
11:36
Premier League: A gólokról szólhat a Tottenham-Chelsea rangadó (Agroinform)
A Premier League 20. fordulójának rangadóján a két londoni gigász, a Tottenham és a Chelsea feszül egymásnak.
jan. 4
12:06
NB II: felépült súlyos sérüléséből a korábbi válogatott támadó (She)
Felépült térdsérüléséből Rudolf Gergely, a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus támadója, aki így szerdán a csapattal kezdi meg a téli felkészülést.
jan. 4
12:24
Arsenal: hetedosztályú védő érkezik – sajtóhír (She)
A Sky Sports értesülései szerint az Arsenal negyvennyolc órán belül bejelenti az angol hetedosztályú (Non League Premier) Hednesford Town játékosának, Cohen Bramallnak a szerződtetését.
jan. 4
12:26
MTK: szlovák élvonalbeli ellenfél a felkészülési programban (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest négy felkészülési mérkőzést tervez a téli szünetre.
jan. 4
12:42
Videó: nekiment a bíró, majd kiállította, még most sem érti (She)
A futballtörténelem egyik legszürreálisabb kiállítását láthatták az FC Porto labdarúgócsapatának drukkerei a Moreirense elleni kupameccsen. Danilót, a portóiak játékosát ugyanis azért küldte le a játékvezető, mert nekiment a meccs közben. Félreértés ne essék: a bíró ment neki a futballistának, mégis villant a lap…
jan. 4
13:00
Atlétika: Bolt ismét hengerelt; Márton Anita a legjobb magyar (She)
A kilencszeres olimpiai bajnok Usain Bolt lett az év férfi, míg honfitársa, a riói játékokon hozzá hasonlóan 100 és 200 méteren is győztes Elaine Thompson az év női atlétája 2016-ban az all-athletics.com számítógépes világranglistája szerint.
jan. 4
13:15
Serie A: a Samphoz igazolt Nikolics korábbi csapattársa (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Sampdoria hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klubnál folytatja pályafutását a lengyel Bartosz Bereszynski.
jan. 4
13:33
Kép: elgázolták a kisfiút, az NFL-sztár gesztusa szívbemarkoló (She)
A 8 esztendős Noah Fulmernek borzalmasan indult a 2017-es éve, az amerikai kisfiút elgázolta egy autó az év első napján. A mentősök kénytelenek voltak levágni a helyszínen a kisfiúról a ruháját, így a J. J. Watt-mezét is. A hír a játékoshoz is eljutott…
jan. 4
13:35
F1: Schumacher volt a legkeményebb ellenfelem – Alonso (She)
Egykori versenytárstól kapott elismerést Michael Schumacher. A korábbi pilótáról a kétszeres világbajnok, Fernando Alonso nyilatkozott az Auto, Motor und Sport című német magazinnak. A spanyol sportember elmondta: a 48. életévét kedden betöltő német volt a legjobb, aki ellen valaha versenyzett.
jan. 4
13:37
BVB: mennyi? Aubameyangért megaajánlat érkezett Kínából – sajtóhír (She)
Tancredi Palmeri, a beIN Sports televíziós hálózat tudósítója arról számolt be, hogy a kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Sanghaj SIPG évi 41 millió eurós fizetést (heti 800 ezer euró) ajánlott Pierre-Emerick Aubameyangnak, a német Borussia Dortmund támadójának.

Keresés