2017. február 15. szerda

febr. 15
0:09
NS: A hazai futball szereplői reagáltak Csányi Sándor szavaira – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
febr. 15
0:13
NB II: négy labdarúgóval erősített az utolsó napon a SZEOL (She)
Négy játékossal bővítette keretét a téli átigazolási időszak utolsó napján a labdarúgó NB II újonca, a SZEOL SC – értesült a Nemzeti Sport Online.
febr. 15
0:17
Szerdai sportműsor: Real–Napoli, Bayern–Arsenal csúcsmeccs (She)
Szerdán újabb két mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője: a Napoli a Real Madrid otthonába látogat, míg a szakasz talán legkeményebbnek vélt párosításának keretében a Bayern München az Arsenallal csap össze. Pályára lép a Telekom Veszprém is, Xavi Sabaté együttese a THW Kiel vendége lesz a BL csoportkörében.
febr. 15
0:27
BL: Az eredmény hűen tükrözi azt, ami a pályán történt – Enrique (She)
Az eredmény hűen tükrözi azt, ami a pályán történt – vonta meg a mérleget Luis Enrique, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője a katasztrofális, 4–0-s párizsi BL-vereség után. Unai Emery, a diadalmas PSG trénere nagyon visszafogott volt, kilencven perc verejtékre számít a Camp Nouban. A Barcelonának sosem látott fordítást kellene véghezvinnie – az első mérkőzésen látottak alapján erre…
febr. 15
0:31
Női kézi: Adzsics maradt a Podgorica edzője, nincs büntetés (She)
A Ferencvárostól elszenvedett súlyos hazai Bajnokok Ligája-vereség után ugyan utalt arra Dragan Adzsics, hogy távozhat a montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapatának éléről, de a vezetőséggel történt egyeztetést követően kiderült, nem lesz váltás a vezetőedzői poszton, és a gyengén teljesítő játékosok sem kapnak büntetést.
febr. 15
7:39
NBA: a Bulls sorozatban 11-edszer győzte le a Raptorst (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján a Chicago Bulls hazai parketten 105–94-re legyőzte a Toronto Raptorst. A Chicago legutóbb 2013. december 31-én kapott ki a Torontótól, azóta sorozatban tizenegyszer nyert ellene. A Sacramento Kings egy ponttal jobbnak bizonyult a Los Angeles Lakernsél, DeMarcus Cousins 40 pontot dobott. A címvédő Cleveland Cavaliers…
febr. 15
7:57
NHL: Crosby egy pontra az ezres mérföldkőtől (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján a címvédő Pittsburgh Penguins 4–0-ra győzött a Vancouver Canucks ellen. Sidney Crosby egy asszisztot jegyzett, ezzel megszerezte 999. pontját az NHL-ben.
febr. 15
8:15
FTC: megváltozott a Honvéd elleni MK-visszavágó időpontja (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata hivatalos oldalán tette közzé, hogy március 1-jén az eredetileg kiírt 14.30-as kezdés helyett 20.30-tól csap össze a Budapest Honvéddal a Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágóján.
febr. 15
8:17
DVSC: 1 millió dollárért vitték volna Kínába a csatárt (She)
A DVSC labdarúgócsapata a nyáron szerződtette a nigériai Derick Chukát, de sérülés miatt eddig csak egy meccsen léphetett pályára az NB I-ben. Korábbi kínai klubját azonban nem különösebben zavarta, hogy a gyógyuló, erőt gyűjtő csatár nem szerepelt az ősszel, szép summával próbálta meg visszacsábítani Ázsiába – tudta meg a Nemzeti Sport.
febr. 15
8:19
Portugál–magyar: szerdától átvehetők az első jegyek (She)
Aki február 1-jéig megvásárolta voucherét a Portugália–Magyarország vb-selejtezőre, szerdától átválthatja hivatalos meccsjegyre a Ticket Express Syma-csarnokban található irodájában – írja az mlsz.hu.
febr. 15
8:33
Légiósok: ... akkor biztosan sikeresen leszek – Nikolics (She)
Nikolics Nemanja, az MLS-ben szereplő Chicago Fire magyar válogatott támadója beilleszkedéséről beszélt a CSN Chicagónak.
febr. 15
8:35
Bp. Honvéd: elmagyarázta a fradistás Facebook-posztot (She)
A világhálón kisebbfajta vihart kavart az FTC–Honvéd (2–1) Magyar Kupa-meccs után közzétett Facebook-posztjával a kispestiek nigériai játékosa, George Ikenne-King, aki a Nemzeti Sportnak elmondta, félreértelmezték a bejegyzését.
febr. 15
8:51
Légiósok: ...akkor biztosan sikeres leszek – Nikolics (She)
Nikolics Nemanja, az MLS-ben szereplő Chicago Fire magyar válogatott támadója beilleszkedéséről beszélt a CSN Chicagónak.
febr. 15
9:09
BL: képes továbbjutni a Barcelona? – szavazás (She)
Szavazásunkban arra vagyunk kíváncsiak: a négygólos, párizsi vereség (4–0) után a Barcelona labdarúgócsapatának mennyi esélye maradt a továbbjutásra a BL-nyolcaddöntőből.
febr. 15
9:27
BL: Luis Enriquét felbőszítette a riporter, le kellett fogni – sajtóhír (She)
Érthetően feldúlt hangulatban hagyta el a játékteret Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője kedden azt követően, hogy csapata 4–0-s vereséget szenvedett el a Paris Saint-Germain otthonában. Sőt a katalánok trénere még ingerültebb lett, amikor Jordi Grau, a TV3 riportere készített vele interjút. Állítólag az értékelés végén Luis Enrique neki akart menni a sajtósnak.
febr. 15
9:27
Magyar foci: Itt az MLSZ kérdőíve, mondd el a véleményed a magyar fociról! (Agroinform)
Az MLSZ honlapján véleménykutatást végez, amelyben a szurkolókat a magyar bajnokságok kapcsán kérdezi.
febr. 15
9:45
Vasas: egyeztettek, de nem igazoltak – nincs új érkező (She)
A hazai átigazolási időszak keddi zárása előtt még úgy tűnt, a hajrában változhat a Vasas labdarúgócsapatának kerete, végül nem igazoltak új játékost a piros-kékek.
febr. 15
9:47
Videó: torta is előkerült, így ünnepelt a PSG a Barca kiütése után (She)
Mint azt már mindenki tudja, az FC Barcelona óriási meglepetésre 4–0-s vereséget szenvedett a Paris Saint-Germaintől a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első találkozóján, ezzel pedig nagy valószínűséggel eldőlt a párharc. A párizsiak természetesen megadták a módját az ünneplésnek a lefújás után, még két torta is előkerült, most köszöntötték fel ugyanis a társak a születésnapjukat február 14-én ünneplő…
febr. 15
10:03
NB II: megegyeztek a volt fradistával, játékengedélyre várnak (She)
Az Aqvital FC Csákvár kedd este mindenben megállapodott Hodgyai Lászlóval, a legutóbb Kolozsvárott futballozó támadó középpályás a szezon végégig kötelezte el magát – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
febr. 15
10:05
Tenisz: első barbadosiként nyert ATP-meccset, rögtön kiemelt ellen (She)
Az ötödik helyen kiemelt Bernard Tomic meglepetésre kikapott a barbadosi Darian Kingtől az egyesült államokbeli Memphisben zajló ATP-torna első fordulójában.
febr. 15
10:21
BL: van még reménye a Barcának? Magyar vonatkozás a nagy fordítások között (She)
Hatalmas meglepetés Párizsban: a Paris Saint-Germain álomfutballal 4–0-ra legyőzte a Barcelonát a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi játéknapján. Az összecsapást követően a legrangosabb európai kupasorozat hivatalos oldala megnézte, hogy korábban mely csapatoknak sikerült reménytelennek tűnő helyzetből továbbjutniuk a nemzetközi kupákban.
febr. 15
10:21
Bajnokok Ligája: Csakis vicc lehet a Barcelona szorzója! (Agroinform)
Teljesen komolytalan a Barcelona továbbjutásának szorzója, látva a PSG teljesítményét. Vajon részegek a bukik?
febr. 15
10:23
DVSC: Castillionék maradtak, a kameruni nincs képben (She)
A DVSC labdarúgócsapatánál néhány nyitott kérdés volt még az átigazolási időszak keddi zárása előtt, ezekkel kapcsolatban kerestük Róka Géza ügyvezetőt.
febr. 15
10:39
Mémek: így tépte szét az internet a Barcát a párizsi pofon után (She)
Mint azt már mindenki tudja, az FC Barcelona óriási meglepetésre 4–0-s vereséget szenvedett a Paris Saint-Germaintől a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első találkozóján, ezzel pedig nagy valószínűséggel eldőlt a párharc. Az internet népe pedig nem volt kegyes a katalánokkal…
febr. 15
10:41
Légiósok: Lipcsében nem figyeltek rá eléggé – Bódog Kalmárról (She)
Rangadón mutatkozhat be Kalmár Zsolt Dániában. A Bröndby 21 éves magyar labdarúgója erőnléti lemaradással érkezett Lipcséből a télen Dániába, de Bódog Tamás, az együttes másodedzője szerint már felvette a tempót.
febr. 15
10:43
Úszás: rendőrök vitték el a dühöngő olimpiai bajnokot (She)
Botrányos viselkedése miatt rendőrök vitték el szüleinek házából az ausztrál Grant Hackettet, az 1500 méteres gyorsúszás háromszoros olimpiai bajnokát.
febr. 15
10:57
Ökölvívás: Vicces, hogy ki volt ellenünk, és ki nem – Rácz Félix (She)
Rácz Félix, a Felix Promotion vezetője szerint a magyar ökölvívásnak nagyon jót tesz, hogy „mozgolódás van” a sportágban.
febr. 15
11:15
Honvéd: a Fulhamet megjáró kapus érkezett – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben második helyen álló Budapest Honvéd bejelentette Somogyi Csaba és Gál Benedek érkezését.
febr. 15
11:17
Mezőkövesd: hazatért a távozó cseh támadó – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesddel szerződést bontó Jan Vosahlík a cseh élvonalbeli FK Teplicénél folytatja pályafutását.
febr. 15
11:19
Férfi kosár: az államelnök is elítélte a huligántámadást (She)
A férfi kosárlabda Adria-liga 22. fordulójában a Cedevita 79–67-re nyert a Partizan ellen. A horvát és a szerb csapat hétvégi, zágrábi presztízsmeccse nem ért itt véget – a vesztes egylet szurkolóira álarcos huligánok támadtak.
febr. 15
11:21
Női kézi: négy kulcsemberével hosszabbított a Siófok (She)
Denisa Dedu, Gabriela Perianu és Marie Paule Gnabouyou szerződtetését követően – a három légiós nyáron érkezik – a Siófok élvonalbeli kézilabdacsapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy hosszabbított négy kulcsjátékosával.
febr. 15
11:33
Tenisz: Babos továbbra is nyeretlen az idén WTA-tornán (She)
Babos Tímea két szettben kikapott a kínai Csang Suajtól a dohai kemény pályás női tenisztorna első fordulójában.
febr. 15
11:33
Bajnokok Ligája: Egyértelmű, mi várható a Bayern - Arsenalon? (Agroinform)
Szerdán este a Bayern München az Arsenalt fogadja az Allianzban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán.
febr. 15
11:51
NB I: meglepő taktikával készül az Újpest a Vidi ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest védője, Mohl Dávid, valamint középpályása, Balogh Balázs egymással készített interjút a klub hivatalos honlapján – a téma természetesen a szombati, Videoton elleni bajnoki mérkőzés.
febr. 15
12:09
Videó: Navas besült a Real edzésén, társai kinevették (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid kapusa, Keylor Navas ismét René Higuita skorpiórúgását utánozta – ezúttal edzésen, és sikertelenül.
febr. 15
12:11
Labdarúgás: hajszálon múlik – kitört a séróbalhé Dzsudzsákéknál (She)
Nagy port kavart az Arab Emírségekben, hogy a helyi szövetség több mint 40 élvonalbeli labdarúgó hajviseletét nem találta megfelelőnek az új etikai kódex alapján.
febr. 15
12:27
Paks: lezárult Kemenes Szabolcs régóta húzódó ügye (She)
Mint ismert, Kemenes Szabolcs a téli felkészülés kezdetén kikerült az első keretből Pakson, a kapussal nem számolt Csertői Aurél vezetőedző, és kedden közös megegyezéssel szerződést bontott vele a klub – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
febr. 15
12:29
BL: „Szerencsénk, hogy Maradona csak a lelátóról nézi a meccset” (She)
Szerda este a Real Madrid–Napoli és a Bayern München–Arsenal mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája kieséses szakasza. Előbbi összecsapással kapcsolatban a madridiaktól Zinédine Zidane és Luka Modric, míg nápolyi részről Maurizio Sarri és José Callejón nyilatkozott.
febr. 15
12:45
Bajnokok Ligája: A Realnak hiba lenne lebecsülnie a Napolit (Agroinform)
Az olasz csapat 18 meccs óta veretlen, és idegenben is szórja a gólokat. A BL-címvédő otthonában kiderül, ez mit is ér.
febr. 15
13:04
Ha még nem láttad a nap potyáját Angliából, íme! - videó (Agroinform)
febr. 15
13:39
Eb 2024: a törökök pályáznak a rendezésre (She)
A Török Labdarúgó-szövetség (TFF) szerdai sajtótájékoztatóján bejelentette, az ország pályázik a 2024-es Európa-bajnokság rendezési jogára – adta hírül az MTI.
febr. 15
13:39
Férfi kézilabda BL: Folytatódhat a Veszprém vesszőfutása (Agroinform)
Kielben nyerni soha nem egyszerű feladat, ám a Veszprém jelenlegi állapotában kész csoda lenne a siker.
febr. 15
13:41
Dopping: az olimpiai bajnok elfogadja a 13 hónapos eltiltást (She)
Nem fellebbez tizenhárom hónapos eltiltása ellen Therese Johaug, a norvégok olimpiai bajnok sífutója.
febr. 15
13:43
Olimpia 2024: a svájci NOB-tag Párizs–LA versenyt vár (She)
Gian Franco Kasper, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagja szerint nem hátráltatja Los Angeles 2024-es olimpiarendezési terveit az, hogy januárban Donald Trump lett az Egyesült Államok elnöke.
febr. 15
13:57
Olimpia 2024: a svájci NOB-tag Párizs–LA versenyt vár (She)
Gian Franco Kasper, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagja szerint nem hátráltatja Los Angeles 2024-es olimpiarendezési terveit az, hogy januárban Donald Trump lett az Egyesült Államok elnöke.
febr. 15
13:59
Férfi kézilabda: Kifújt a lufi – Fazekas Nándor (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Balatonfüred kapusa, Fazekas Nándor a DIGI Sport Reggeli Start című szerdai műsorának volt vendége, és beszélt a januári világbajnokság utáni állapotáról, a válogatottsággal kapcsolatos érzéseiről.
febr. 15
14:15
BL: „A Bayern sem legyőzhetetlen” – hétéves átkot törne meg az Arsenal (She)
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a BL-nyolcaddöntő egyik, ha nem a leginkább várt mérkőzésére kerül sor szerda este, amikor a Bayern München és az Arsenal csap össze egymással. Lássuk, milyen esélyek szólnak a két csapat mellett, illetve ellen, valamint hogyan vélekednek a főszereplők a párharcról.
febr. 15
14:17
Síugró-vk: Kraft nyerte meg az olimpiai tesztversenyt (She)
A dél-koreai Pjongcsangban, a jövő évi téli olimpia helyszínén folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szerdai versenyt az osztrák Stefan Kraft nyerte meg a német Andreas Wellinger és a lengyel Kamil Stoch előtt.
febr. 15
14:33
Lengyelország: Gyurcsó az egyetlen Pogon-játékos, aki… (She)
A Pogon Szczecin magyar labdarúgója, a Piast Gliwice ellen győztes gólt szerző Gyurcsó Ádám bekerült a forduló válogatottjába a lengyel bajnokságban.
febr. 15
14:33
Tenisz: Szoros csatát ígér a jövő nagy rivalizálása (Agroinform)
Kevesebb, mint egy éven belül ötödik alkalommal találkozik egymással a két tehetség, Alexander Zverev és Dominic Thiem.

Keresés