2017. február 16. csütörtök

febr. 16
0:09
Csütörtöki sportműsor: MU–Saint-Étienne, Villarreal–Roma (She)
Csütörtökön 16 mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Európa-liga 2016–2017-es kiírása. A férfi kosárlabda Magyar Kupában a negyeddöntő mérkőzéseit játsszák. Íme, a mai sportműsor.
febr. 16
7:03
Kézi: Győrben ma bejelenthetik Oftedalékat, Tomori távozik (She)
Minden bizonnyal a norvég Stine Oftedal és a dán Anne Mette Hansen szerződtetését is bejelenti csütörtökön a Győri Audi ETO kézilabdacsapata, amellyel Kiss Éva és Görbicz Anita is szerződést hosszabbított, Tomori Zsuzsanna viszont a nyáron távozik a klubtól.
febr. 16
7:39
NBA: újabb tripla dupla Westbrooktól, a Raptors mínusz 17-ről nyert (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerda játéknapján az Oklahoma City Thunder a szezonbeli 27. tripla dupláját szerző Russell Westbrook (38 pont, 12 assziszt, 14 lepattanó) vezérletével 116–105-re legyőzte a New York Knickset. A Toronto Raptros 17 pontos hátrányból vágott neki a negyedik negyednek a Charlotte Hornets ellen, ám végül 90–85-re nyert. A San Antonio Spurs harminc…
febr. 16
7:41
Kézi: Ha az én felelősségem a vereség, akkor a győzelem is – Sabaté (She)
Xavier Sabaté, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának edzője a szerdai, 27–25-ös kieli BL-bravúr után azt nyilatkozta: győzelmük megérdemelt volt, és reagált az utóbbi időkben őt ért egyre hangosabb kritikákra is.
febr. 16
7:57
NHL: a Columbusnak elég volt az öt gól, a San Josénak nem (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szerdai játéknapján a Columbus Blue Jackets hazai jégen 5–2-re nyert a Toronto Maple Leafs ellen, míg a San Jose Sharks odahaza hosszabbítás után 6–5-re kikapott a Florida Pantherstől.
febr. 16
8:15
NB I: az ellenőrök visszatérnek Újpestre – pénteken dönthetnek a szombati meccsről (She)
Maratoni hosszúságúra nyúlt a szerdán tartott biztonságtechnikai ellenőrzés az újpesti Szusza Ferenc Stadionban – ám úgy tudni, nincs még vége a történetnek, és pénteken újabb bejárásra lesz szükség.
febr. 16
8:17
Boksz: „Hallgass ide, McGregor!” – Mayweather megint üzent (She)
Amerikai sajtóértesülésekre hivatkozva korábban már beszámoltunk róla, hogy Floyd Mayweather és Conor McGregor szóban megállapodott egymással kettejük több millió dolláros összecsapásáról. A híreket azóta Mayweather tagadta, ám a háttérben folyamatosan zajlanak az egyeztetések a két harcos menedzsmentje között.
febr. 16
8:51
DVTK: Van egy ajánlatom, ami december óta él – Elek Ákos (She)
A szombati, Mezőkövesd elleni NB I-es futballrajt előtt Elek Ákos, a DVTK válogatott középpályása, csapatkapitánya a Nemzeti Sportnak adott interjúban az együttesnél történt téli változásokról, a céljaikról és a saját helyzetéről is beszélt.
febr. 16
8:53
Ligue 1: elhagyta Marseille-t a francia válogatott középpályás (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Marseille a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést bontott Lassana Diarrával.
febr. 16
9:09
Európa Liga: Francia csapatot fogad a MU, rangadót játszik a Roma (Agroinform)
A BL után az Európa Ligában is folytatódnak a küzdelmek az egyenes kieséses szakaszban. Itt van a csütörtöki műsor.
febr. 16
9:27
NB I: a DVTK-nál minden jegy elkelt, a DVSC–FTC-re is sokan mennek (She)
A labdarúgó NB I tavaszi rajtja előtt a szokottnál nagyobb az érdeklődés a mérkőzések iránt. A Mezőkövesd–DVTK és a DVSC–FTC meccsen is tömött lelátók előtt játszhatnak a csapatok.
febr. 16
9:45
Férfi kosár: A kupagyőzelem mindennél fontosabb – Hanga (She)
Hanga Ádám pályafutása szempontjából sorsdöntő napok következnek: a Baskonia csapatkapitánya győzelemre vezetné együttesét a férfi kosárlabda spanyol Király-kupa csütörtökön kezdődő, vitoriai rendezésű nyolcas döntőjében.
febr. 16
10:03
NB I: Szivics megnyugodhat, megjöttek a papírok (She)
A Diósgyőr ellen már Farkas Dániel, Peter Sulek és Lazar Veszelinovics is pályára léphet a labdarúgó NB I-ben szombaton, szerdára mindhármuk játékengedélye megérkezett Mezőkövesdre.
febr. 16
10:05
Ökölvívás: már április elején megtörténhet az elnökváltás (She)
Már az április elsején esedékes évi rendes közgyűlésen napirendre kerülhet a tisztújítás a Magyar Ökölvívó-szakszövetségben (MÖSZ), miután az elnökaspiráns Erdei Zsolt és ifjabb Balzsay Károly szövetségi kapitány bejelentette, a klubok közel kilencven százalékának támogatását megszerezték.
febr. 16
10:21
Videó: Nagy Lászlóék is bevállalták, amit a szurkolók (She)
A szerdai THW Kiel–Telekom Veszprém férfi kézilabda Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen a magyar csapat 27–25-re legyőzte német ellenfelét. A meccs előtt néhány veszprémi szurkoló megfogadta, hogy ha sikerül nyernie a Sabaté-csapatnak, akkor megmártóznak a jéghideg kieli öbölben.
febr. 16
10:21
Sportfogadás: Íme, idei első EL-kombink! (Agroinform)
Csütörtökön folytatódik az Európa Liga, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.
febr. 16
10:23
Átigazolás: itt a fordulat! A válogatott középpályás az NB II-be megy (She)
Bár korábban úgy tűnt, hogy a tízszeres válogatott Czvitkovics Péter az élvonalbeli Gyirmóthoz igazol, a Nemzeti Sport Online értesülései szerint végül az NB II-es Siófoknál köthet ki a 34 éves középpályás.
febr. 16
10:39
BL: „Ha Gibbs a cséká, nagy a baj” – az MU-legenda az Arsenalról (She)
Roy Keane, a Manchester United legendája éles kritikát fogalmazott meg az Arsenal keddi, Bayern München elleni produkciója kapcsán (1–5).
febr. 16
11:15
Darts: Megoszlanak a vélemények a rangadók hete előtt - podcast, tippek (Agroinform)
Este jön a Premier League darts harmadik fordulója, a PDC Hungarian Fan Club csapatával pedig ismét esélyt latolgattunk.
febr. 16
11:33
Tenisz: két kiemelt búcsúzott a memphisi nyolcaddöntőben (She)
A harmadik helyen kiemelt amerikai Sam Querrey és a hetedikként rangsorolt belga Steve Darcis számára is a nyolcaddöntő jelentette a végállomást a Memphisben zajló tenisz ATP-tornán.
febr. 16
11:35
BL: így üzennek az Arsenal-szurkolók a Bayern elleni visszavágón? (She)
Több ezer jegy szabadult fel az Arsenalnál a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágójára az első mérkőzés lefújását követően.
febr. 16
11:51
Arsenal: Arsene Wenger menjen vagy maradjon? – szavazás (She)
Arsene Wenger szerződése a szezon végén lejár az Arsenal labdarúgócsapatánál, amely Münchenben súlyos, 5–1-es vereséget szenvedett a Bayern elleni BL-nyolcaddöntő első felvonásán. Ön hogyan döntene a klubvezetők helyében a szakember londoni jövőjét illetően?
febr. 16
11:51
Európa Liga: Spanyol-olasz derbi a nap rangadóján (Agroinform)
A római gárda akár már az első mérkőzésen eldöntheti a továbbjutást a gyengélkedő Villarreal ellen.
febr. 16
11:53
Arsenal: csak nyáron lesz döntés Wenger jövőjéről – sajtóhír (She)
Brit sajtóinformáció szerint az Arsenal és Arsene Wenger menedzser a 2016–2017-es szezon végén dönt arról, meghosszabbítja-e a 67 esztendős francia szakember nyáron lejáró szerződését.
febr. 16
11:55
BL: Engem is meglepett, milyen jól játszottunk – Robben (She)
Még a csapat holland csatárát, Arjen Robbent is meglepte, hogy milyen remekül játszott a Bayern München szerdán, amikor 5–1-re legyőzte az Arsenalt a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 16
12:09
Tokió 2020: elektronikai hulladékból készülnek az érmek (She)
A tokiói városvezetés megkezdte az elektronikai hulladék összegyűjtését abból a célból, hogy abból elkészüljenek az érmek a 2020-as olimpiára.
febr. 16
12:27
RB Leipzig: kapust igazolnának, veszélyben lehet Gulácsi helye (She)
A Bild információi szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig mindenképpen szeretne kapust szerződtetni a nyári átigazolási időszakban.
febr. 16
12:29
F1: a Ferrarinál is dolgozott a Mercedes új technikai vezetője (She)
James Allison lett a Formula–1-es Mercedes-csapat technikai igazgatója.
febr. 16
12:45
Arsenal: Húszéves mélyponton van Wenger (Agroinform)
Már korábbi játékosai is úgy gondolják, hogy elérte a mélypontot a francia mester és ideje felállnia.
febr. 16
13:03
Atlétika: az érmétől megfosztott jamaicai sprinter fellebbezett (She)
Ügyvédje szerint benyújtotta fellebbezését a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) Nesta Carter jamaicai sprinter, akit utólag kizártak a 2008-as pekingi olimpiáról, doppingesete miatt pedig nemcsak tőle, hanem a csapat többi tagjától is elvették a 4x100-as váltóban szerzett aranyérmüket.
febr. 16
13:21
Légiósok: Annak is örültem, amikor újra futhattam – Németh K. (She)
Németh Krisztián felépült a sérüléséből, de még nincs százszázalékos állapotban. Az al-Garafa magyar labdarúgója a legutóbbi fordulóban már fél órát játszott – csapata kétgólos vereséget szenvedett –, és abban bízik, hogy hamarosan kilencven percet is a pályán tölthet. Ennek a válogatott szempontjából is jelentősége van.
febr. 16
13:21
Nemzetközi foci: Londonból igazol edzőt a Barcelona? (Agroinform)
Pep Guardiola és Ronald Koeman is esélyes Luis Enrique edzői székére, ám a favorit Ernesto Valverde.
febr. 16
13:23
Honvéd: Jelenleg nincs szó a hazatérésemről – Rossi (She)
Az elmúlt napokban napvilágot láttak hírek, melyek szerint Marco Rossi, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd vezetőedzője a szezon végén elhagyja a piros-feketéket, s visszatér Olaszországba. A szakember eloszlatta a kételyeket: mint mondta, jelenleg nincs napirenden a távozása.
febr. 16
13:23
Darts podcast #3 (Agroinform)
A PDC Hungarian Fan Club csapatával ismét górcső alá vettük a Premier League darts aktuális fordulójának mérkőzéseit. Jó szórakozást hozzá.
febr. 16
13:39
FIFA: Infantino három vagy négy országban rendezné a 2026-os vb-t (She)
Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke szeretné, ha a 2026-os világbajnokságot három vagy négy ország egyenként négy vagy öt stadionjában rendeznék meg.
febr. 16
13:41
Roma: ismét szakadás, fél évre kidőlt a válogatott játékos? (She)
Itáliai sajtóhírek szerint véget ért a 2016–2017-es szezon Alessandro Florenzi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Roma válogatott középpályása számára.
febr. 16
13:57
BL: Sohasem láttam még csapatot ilyen rosszul játszani – Kahn (She)
A Bayern München korábbi kapusa, Oliver Kahn éles kritikát fogalmazott meg a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen súlyos vereséget szenvedő Arsenallal szemben.
febr. 16
14:15
Kosár: Vitoria kupalázban ég, a város Hangáékra figyel (She)
Hanga Ádám, a Saski Baskonia kosárlabdacsapatának magyar kapitánya cseppet sem túlzott, amikor azt mondta: Vitoria kupalázban ég. Erről saját szemünkkel is meggyőződhettünk csütörtök délelőtt, amikor a baszk város központjában sétálgatva minden sarkon a spanyol Király-kupával (Copa del Rey) kapcsolatos jelbe ütköztünk.
febr. 16
14:15
Bajnokok Ligája: Egy már "kiesett" játékos lesz a gólkirály? (Agroinform)
Lionel Messi tíz góllal vezeti a Bajnokok Ligája góllövőlistáját és toronymagas favorit. Joggal?
febr. 16
14:17
Síugró-vk: lengyel siker, Prevc megint betlizett (She)
A dél-koreai Pjongcsangban, a jövő évi téli olimpia helyszínén folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A csütörtöki versenyt a lengyel Maciej Kot nyerte meg az osztrák Stefan Kraft és a német Andreas Wellinger előtt.
febr. 16
14:33
Orosz doppingbotrány: a VFLA az olimpiai érmek visszaadását követeli (She)
Az Orosz Atlétikai Szövetség (VFLA) felszólította a 2008-as és a 2012-es olimpiák kapcsán doppinggal lebukott sportolóit, hogy szolgáltassák vissza a Pekingben és Londonban szerzett érmeiket.
febr. 16
14:35
Jégkorong: Kercsót bemutatták a „szerelménél”, a Fradinál (She)
Kercsó Árpádot nevezték ki az utánpótlás szakmai igazgatójának a Ferencváros jégkorongcsapatánál.
febr. 16
14:37
Alpesi sí: Tessa Worley két nap alatt két aranyat szerzett (She)
Csütörtökön a női óriás-műlesiklással folytatódott a svájci St. Moritzban az alpesisí-világbajnokság. A győzelmet a francia Tessa Worley szerezte meg az amerikai Mikaela Shiffrin és az olasz Sofia Goggia előtt.
febr. 16
14:39
Női kézi: Hansent bejelentették Győrben, Görbicz hosszabbított – hivatalos (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata sajtótájékoztatón számolt be a jövő évi keretet érintő legújabb változásokról. A korábbi híreknek megfelelően hivatalosan is bejelentették, hogy a nyártól csatlakozik a kisalföldi együtteshez a dán Anne Mette Hansen. Görbicz Anita két évvel meghosszabbította idény végén lejáró szerződését az ETO-val, míg Kiss Éva a következő szezonban is a klubot erősíti.
febr. 16
15:09
Női kézi: Hansent bejelentették Győrben, Görbicz hosszabbított – hivatalos (She)
A Győri Audi ETO sajtótájékoztatón számolt be a jövő évi keretét érintő legújabb változásokról. A korábbi híreknek megfelelően hivatalosan is bejelentették, hogy a nyártól csatlakozik a kisalföldi kézilabdacsapathoz a dán Anne Mette Hansen, aki három évre írt alá. Görbicz Anita két esztendővel meghosszabbította idény végén lejáró szerződését az ETO-val, és Kiss Éva szintén az együttest erősíti a…
febr. 16
15:09
Tipp: Erős tippet találtunk az Európa Ligára!? (Agroinform)
Mivel mindkét csapat a támadófocit preferálja, gólokat várunk mindkét féltől.
febr. 16
15:11
NB I: a pálya állapota miatt elhalaszthatnak egy meccset (She)
A Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyegének állapota miatt elmaradhat a szombat délutánra kiírt Vasas–Haladás NB I-es labdarúgó-mérkőzés.
febr. 16
15:13
Női kézi: Magyar játékost csak a Fradiból hozhatnánk – Bartha (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata sajtótájékoztatón számolt be a jövő évi keretet érintő legújabb változásokról. A korábbi híreknek megfelelően hivatalosan is bejelentették, hogy a nyártól csatlakozik a kisalföldi együtteshez a dán Anne Mette Hansen. Görbicz Anita két évvel meghosszabbította idény végén lejáró szerződését, míg Kiss Éva a következő idényben is az ETO-t szolgálja. Bartha…
febr. 16
15:45
Röplabda: 12 pontot szerzett a BL-címvédő ellen a magyar játékos (She)
A héten az ötödik fordulót játszották a férfi röplabda Bajnokok Ligájában. Gergye Roland klubja, a francia Paris Volley a BL-címvédő orosz Zenit Kazanyt fogadta. A magyar légiós csapata egyik legeredményesebb játékosa volt – adta hírül a Magyar Röplabdaszövetség honlapja.
febr. 16
15:45
Európa Liga: Pogba mama élete meccsére készül (Agroinform)
Két fia egymás ellen lép pályára az Old Traffordon, az esélyek alapján Paul lehet majd vidámabb.

Keresés