2017. február 5. vasárnap

febr. 5
0:15
La Liga: elhalasztják a Celta Vigo–Real Madrid mérkőzést (She)
A szél megrongálta a Balaídos Stadion tetőszerkezetét, ezért biztonsági okokból elhalasztják a Celta Vigo és az éllovas Real Madrid mérkőzését, amelyet vasárnap rendeztek volna a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.
febr. 5
0:33
NS: Sikerre született! Exkluzív Vranjes-interjú; Puskás-szobor Melbourne-ben – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
febr. 5
0:37
Vasárnapi sportműsor: pályán az MU, a City, az ETO; Super Bowl! (She)
Mindkét manchesteri nagyágyú vasárnap lép pályára a Premier League-ben, a City a Swansea-t fogadja, a United a címvédő Leicesterhez látogat. Olaszországban Juventus–Inter rangadót rendeznek, az Afrika-kupán Egyiptom–Kamerun döntőt. De ha már döntők: hajnali 0.30-tól kezdetét veszi az NFL fináléja, az 51. Super Bowl, amelyről ezúttal is élőben tudósítunk!
febr. 5
1:24
Légiósok: Kötelesék nyertek, a többieknek kevésbé volt jó napjuk (She)
Köteles László csapata, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Waasland-Beveren 2–0-ra nyert a 25. fordulóban. Légiósaink többségének azonban nem alakult ilyen jól a napja.
febr. 5
4:06
Légiósok: Nikolics győztes góllal debütált a Chicagóban – videó (She)
A Chicago Fire a Florida Gulf Coast Egyetem elleni 1–0-s sikerrel kezdte meg a felkészülést, az együttes egyetlen gólját pedig épp magyar légiósa, Nikolics Nemanja szerezte.
febr. 5
7:36
Légiósok: Nem egyszerű feldolgozni a mellőzést, de... – Szalai (She)
Mint ismeretes, a német élvonalbeli Hoffenheim magyar válogatott labdarúgója, Szalai Ádám szombaton két góllal vette ki a részét csapata 4–0-s, Mainz elleni sikeréből. A csatár szombaton a Facebookon már egy rövid üzenetben kommentálta teljesítményét, azóta pedig a Nemzeti Sportnak hosszabban is értékelt.
febr. 5
8:30
Hárman meghaltak egy frontális ütközésben (Behaviour)
Négyen megsérültek, közülük ketten súlyosan, életveszélyesen.
febr. 5
8:48
NBA: LeBron James a pontjaival történelmet írt (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a címvédő és a Keleti főcsoportot jelenleg is vezető Cleveland Cavaliers a 32 pontos LeBron James vezérletével győzött a New York Knicks otthonában. A 32 éves James ezzel átlépte a 28 ezer pontos határt a ligában, ennyi idősen ez még senkinek sem sikerült.
febr. 5
9:06
Légiósok: Huszti megérkezett Kínába, 2 évre ír alá (She)
Értesüléseink szerint megérkezett Kínába Huszti Szabolcs, aki a német élvonalbeli Eintracht Frankfurttól tér vissza korábbi klubjához.
febr. 5
9:24
Labdarúgás: 95 éves az Aranycsapat „12. játékosa” – Szepesi György (She)
Ma ünnepli 95. születésnapját Szepesi György újságíró, sportriporter, a magyar rádiózás legendája. Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának portréja.
febr. 5
9:24
La Liga: Spanyol háború a Bajnokok Ligájáért (Agroinform)
A Sevilla és a Villarreal pikáns összecsapását ajánljuk a vasárnapi ebéd mellé. A kitűnő szórakozás garantált.
febr. 5
9:26
NFL: visszavonul a négyszeres Pro Bowl-résztvevő irányító (She)
Felhagy a profi sporttal a harminchat esztendős Michael Vick. A pályafutása során négy csapatban is megforduló korábbi NFL-játékos tizenhárom évet húzott le a ligában.
febr. 5
9:42
Videó: együtt énekelték a Nélküledet a fradisták és az újpestiek (She)
Szombaton negyedik alkalommal rendeztek februári jótékonysági tornát Nagykanizsán. Az eseményen egy család megsegítésére gyűjtöttek, s pályára lépett a Ferencváros és az Újpest futsalcsapata is. E találkozó előtt szurkolók és játékosok, fradisták és újpestiek együtt énekelték a Nélküled című dalt.
febr. 5
10:15
NHL: győztes éllovasok, 11 gól született Bostonban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján mindkét főcsoportelső, a keleten vezető és a teljes bajnokságot tekintve is élen álló Washington Capitals a Montreal Canadiens otthonában győzött 3–2-re, míg a nyugati listavezető Minnesota Wild Vancouverben nyert 6–3-ra. A nap meccsét Bostonban játszották, a Bruins hiába szerzett vezetést a Toronto ellen az első harmadban,…
febr. 5
10:17
Videó: brutális fejsérülést szenvedett a Barca játékosa (She)
Szombaton a Barcelona a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójában 3–0-ra legyőzte az Athletic Bilbaót. A találkozó 54. percében Rafinha csúnyán ütközött Marc-André ter Stegennel, ami után a 23 éves középpályást le kellett cserélni, majd össze kellett varrni a felszakadt szemöldökét. Nem lehetett kellemes érzés, az biztos...
febr. 5
10:18
Davis Kupa: Óriási bravúr kapujában, kiüthetjük a szlovákokat (Agroinform)
Magyarország 2-1-es vezetésről várja a Szlovákia elleni Davis Kupa vasárnapi játéknapját.
febr. 5
11:30
Premier League: Veszélyes meccsek előtt a manchesteri csapatok (Agroinform)
A City a Swansea-t fogadja, míg a United a regnáló bajnok Leicesterhez látogat vasárnap. PL-előzetes.
febr. 5
11:45
Kép: a kongóiak forradalmasították a csapatfotót (She)
A Kongói DK a negyeddöntőben búcsúzott a 2017-es Afrika-kupától. De hogy ennek ellenére mégis miért rájuk fogunk talán a legjobban emlékezni? Nos, az alábbi csapatkép és a gólörömös videó mindent megmagyaráz!
febr. 5
11:47
Női kézi BL: megsérült a Vardar Szkopje kulcsjátékosa (She)
Ölben kellett levinni a pályáról Andrea Penezicet, a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatának klasszis balátlövőjét a Metz ellen 23–21-re megnyert szombati Bajnokok Ligája középdöntős mérkőzésen.
febr. 5
12:36
Bologna: „Nem értem, hogyan követhetett el ilyen hibákat a bíró” (She)
Nagy Ádámék vezetőedzője, az olasz élvonalbeli Bolognát irányító Roberto Donadoni csapata hibái mellett a játékvezetői hibákról is szót ejtett a Napoli elleni 7–1-es hazai vereséget követően.
febr. 5
12:38
Videó: a Real korábbi játékosa így rúgott bele Nagy Ádámba (She)
Mint arról korábban beszámoltunk a Bologna 7–1-es vereséget szenvedett szombaton a Napolitól az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 23. fordulójában. A találkozó 26. percében a Real Madrid korábbi játékosa, José Callejón rúgott bele Nagy Ádámba, a spanyol játékos egyből piros lapot kapott az aljas mozdulatáért.
febr. 5
12:54
Davis-kupa: Pozsonyban is otthon, Fucsovicsék nagy sikere – fotók (She)
A magyar férfi teniszválogatott két nap után 2:1-re vezet Szlovákia ellen a Davis-kupa euro-afrikai zóna I. csoportjának első fordulójában. Tekintsék meg a pozsonyi találkozó eddigi legjobb fotóit!
febr. 5
13:00
Top 10 Cristiano Ronaldo csaj - videó (Agroinform)
febr. 5
13:30
Davis-kupa: Szlovákia–Magyarország – élőben az NSO-n! (She)
A magyar férfi teniszválogatott vasárnap Szlovákia ellen kiharcolhatja a továbbjutást a Davis-kupában. A mieink a pénteki két egyes, és a szombati páros mérkőzést követően 2–1-re vezetnek.
febr. 5
13:48
Videó: Casillas régi önmagát idézte, parádésan védett az utolsó percben (She)
Szombat este a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában az FC Porto 2–1-re legyőzte a Sporting CP-t. A 93. percben Iker Casillas óriásit védett, hárításának (is) köszönhetően csapata ismét a tabella élére állt, és kilenc pontra növelte előnyét a Sportinggal szemben. A Benfica két pontra van lemaradva az éllovastól, de ma visszaveheti az első helyet, ha nyer a Nacional ellen.
febr. 5
13:50
Ligarögbi: így örült a magyar csapat a történelmi sikernek – videó (She)
A Sydney-ben felkészülési tornán szereplő magyar ligarögbi-válogatott 50–4-re legyőzte Uruguayt. Ez volt az első alkalom, hogy Európán kívül lépett pályára a csapat. A következő találkozóra szerdán kerül sor, akkor Thaiföld lesz az ellenfél.
febr. 5
13:51
NFL: Megtippeltük, ki lesz a bajnok! (Agroinform)
Szerkesztőink és tippmestereink megtették tippjüket a New England Patriots-Atlanta Falcons Super Bowlra.
febr. 5
14:06
Tenisz: öt magyar a főtáblán a budapesti tornán (She)
Öten képviselik a hazai színeket a hétfőn elrajtoló budapesti, 64 ezer euró összdíjazású ATP-challenger férfi tenisztornán a BOK (volt Syma) Csarnokban.
febr. 5
14:24
Videó: Nasri hibája a Sevilla győzelmébe került (She)
A Sevilla otthon gól nélküli döntetlent játszott a Villarreallal a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójában. A hazaiaknál Samir Nasri büntetőt hibázott.
febr. 5
14:26
Női kézi: ilyen gólt sem gyakran látunk a BL-ben – videó (She)
Egészen valószerűtlen gólt szerzett Xenia Smits, a francia Metz német válogatott balátlövője a macedón Vardar Szkopje otthonában 23–21-re elveszített női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntős mérkőzésen. Nézzék meg a nem mindennapi találatot!
febr. 5
14:27
Olasz foci: A Juve ellen derül ki, mennyit ér az Inter nagy sorozata (Agroinform)
Ősszel sikerült győznie az Internek a Juventus ellen, ráadásul a kék-feketék most nagyon jó formában vannak.
febr. 5
14:42
Dortmund: 12 millió euróért érkezik védő Leverkusenből (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kivásárolja szerződéséből a Bayer Leverkusen török válogatott védőjét, Ömer Toprakot. A 27 esztendős futballista a nyáron 12 millió euróért vált klubot, és négy évre ír alá a fekete-sárgákhoz.
febr. 5
14:44
Serie A: már megint kikapott a Milan – most a Samptól (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokság 23. fordulójának vasárnapi programja az AC Milan–Sampdoria meccsel kezdődött, amelyet 1–0-ra a vendégek nyertek meg.
febr. 5
15:00
Hertha: Dárdai Pál új felfedezettjéről áradozik (She)
A Bundesligában szereplő Hertha BSC magyar trénere, Dárdai Pál a berliniek fiatal védőjét, Maximilian Mittelstädtot dicsérte az Ingolstadt elleni győzelem (1–0) után.
febr. 5
15:02
Videó: őrületes, ezt látja Messi, amikor az autóját körbeveszik a rajongók (She)
Szombaton a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójában az FC Barcelona 3–0-ra legyőzte az Athletic Bilbaót. A találkozó után Lionel Messi kedvesével, Antonella Roccuzzóval hagyta el a Camp Nout. Az argentin aranylabdás párja megmutatta, hogyan...
febr. 5
15:36
Afrika Kupa: A Szelidíthetetlen oroszlánok vagy a Fáraók ülnek Afrika trónjára? (Agroinform)
Megismétlődik a 2008-as döntő, Kamerun és Egyiptom Gabonban száll harcba az aranyéremért.
febr. 5
15:51
F1: a Renault-nál hosszú távra terveznek Hülkenberggel (She)
Izgatottan várják a Renault-nál a közös munkát Nico Hülkenberggel. A csapat ügyvezető igazgatója, Cyril Abiteboul reménykedik benne, hogy a német pilóta több lesz az istálló számára, mint egyszerű versenyző.
febr. 5
15:53
Barca: eltört a brazil orra, két meccset szinte biztosan kihagy (She)
Nemcsak a fejbőre sérült meg, hanem az orra is eltört Rafinhának, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona brazil középpályásának, aki az Athletic Bilbao elleni szombati mérkőzésen ütközött kapusával, Marc-André ter Stegennel.
febr. 5
16:09
Férfi röpi NB I: győzelemmel zárta az alapszakaszt az éllovas (She)
A bajnoki címvédő és a junior válogatott találkozójával ért véget az alapszakasz a férfi röplabda NB I-ben. A fiatalok az első szettben már hat ponttal is vezettek a kaposváriak ellen, végül aztán felülkerekedett a rutin, és papírforma eredmény született. A Fino a bajnoki elődöntőben a Szolnok–Kecskemét párharc győztesével találkozik majd, előtte azonban még harcba száll a Magyar Kupa…
febr. 5
16:11
Davis-kupa: Fucsovics bravúros győzelme, megvertük Szlovákiát! (She)
Fucsovics Márton négy szettben (3:6, 6:3, 6:3, 7:5) legyőzte a világranglista 36. helyén álló Martin Klizant a Davis-kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában rendezett Magyarország–Szlovákia párharc negyedik mérkőzésén, ezzel 3–1-es összesítéssel a mieink jutottak tovább.
febr. 5
16:30
Óriási bravúr, továbbjutott Magyarország! (Agroinform)
Fucsovics Márton bravúrral 3:6, 6:3, 6:3, 7:5-re legyőzte Martin Klizant a Szlovákia-Magyarország tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjában zajló pozsonyi párharcban, ezzel a magyarok 3-1-es behozhatatlan előnyre tettek szert. A vasárnapi első egyes mérkőzésen a világranglistán 159. Fucsovics két és fél óra alatt verte az őt 123 hellyel megelőző riválisát, így a pénteki egyesben és a…
febr. 5
16:45
Női kézi EHF-kupa: az Érdnek esélye sem volt a Rosztov ellen (She)
A női kézilabda EHF-kupa C-csoportjának ötödik fordulójában az Érd hazai pályán simán, 19–30-ra kikapott az orosz Rosztovtól.
febr. 5
16:47
PL: Gabriel Jesus volt a hős, már harmadik a Man. City (She)
A Manchester City Gabriel Jesus duplájával 2–1-re legyőzte a Swansea Cityt a Premier League 24. fordulójában.
febr. 5
16:48
Premier League: A tündérmesének vége, de nem vagyunk vesztesek - Ranieri (Agroinform)
Ranieri gladiátorokat szeretne látni a pályán és úgy kell küzdeniük majd, ahogyan két éve is tették.
febr. 5
17:03
Női kézi BL: Esbjerg–Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
A sereghajtó Esbjerg otthonában lép pályára a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének második fordulójában. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 5
17:05
PL: Leicester City–Manchester United – élőben az NSO-n! (She)
A címvédő, a most zajló szezonban viszont a bennmaradásért küzdő Leicester City a Manchester Unitedet fogadja az angol élvonalbeli labdarúgó–bajnokság (Premier League) 24. fordulójának vasárnapi összecsapásán. Kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, folyamatosan frissülő tudósítása segítségével.
febr. 5
17:21
Serie A: Parolo mesteri négyese, hatot vágott a Lazio (She)
Fordulatos meccsen a Lazio 6–2-re legyőzte idegenben a Pescarát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnap délutáni meccsén.
febr. 5
17:39
Felkészülés: tizenegyesekkel védte meg a címét a Gyirmót (She)
A Gyirmót labdarúgócsapata tizenegyesekkel legyőzte a bosnyák Siroki Brijeget az Istria Winter Cup elnevezésű felkészülési torna döntőjében, ezzel megvédte címét.
febr. 5
17:57
Bundesliga: újabb vereség, de megvan a Werder 3000. gólja (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 19. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Werder Bremen idegenben 3–2-re kikapott az Augsburgtól.
febr. 5
17:59
F1: Webber szerint Ricciardo idén legyőzi Verstappent (She)
A Red Bull korábbi versenyzője, Mark Webber szerint jó szezon előtt áll az osztrák istálló, de a nemrég visszavonult ausztrál versenyző azt is elmondta, hogy szerinte honfitársa, Daniel Ricciardo képes lesz legyőzni fiatal csapattársát, Max Verstappent.

Keresés