2017. március 1. szerda

márc. 1
0:03
NS: Párizs sem egységes; Götze esélye a visszatérésre – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
márc. 1
7:33
NBA: kikapott a GSW, megsérült Durant; Westbrook – 30! (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján óriási meglepetésre kikapott a liga éllovasa, a Golden State Warriors, ráadásul még egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) sztárja, Kevin Durant is megsérült. Győzött az OKC, Russell Westbrook pedig szezonbeli 30. tripla dupláját érte el (43 pont, 11 lepattanó, 10 assziszt).
márc. 1
8:27
Légiósok: edzője elárulta, miért maradt el Kádár debütálása (She)
A Dinamo Kijev labdarúgócsapatának vezetőedzője, Szerhij Rebrov elmondta, hogy miért nem került sor Kádár Tamás bajnoki bemutatkozására a hétvégi, Zorja ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen.
márc. 1
8:29
Atlétikai Eb: címvédés és országos csúcs a cél – Márton Anita (She)
Márton Anita abszolút esélyesként, a csúcsdöntés és a címvédés reményében indul a pénteken kezdődő belgrádi fedett pályás Európa-bajnokságon. Az olimpiai bronzérmes súlylökő 18.97 méterrel áll a nevezési lista élén.
márc. 1
8:45
Tenisz: Djokovics és Nadal is sikerrel vette az első akadályt (She)
Novak Djokovics és Rafael Nadal is továbbjutott a nyitó körből az 1.634 millió dollár (457 millió forint) összdíjazású acapulcói kemény pályás férfi tenisztornán.
márc. 1
8:47
NFL: Revis, Charles és Peterson is lapátra kerül (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Kansas City Chiefs megvált a futó Jamaal Charlestól, ám sikerült megegyeznie Eric Berryvel, a liga egyik legjobb safetyjével. A Minnesota Vikings nem marasztalja a következő idényre Adrian Petersont, ahogy a New York Jets sem Darrelle Revist. A New Orleans Saints várhatóan elengedi Jairus Byrdöt, a New England Patriots pedig nem…
márc. 1
9:03
Női jégkorong: a KMH kilenc gólig jutott a Gepárd ellen (She)
A KMH Budapest női jégkorongcsapata kedd este 9–1-re legyőzte a vendég Gepárd együttesét női ob I-es mérkőzésen.
márc. 1
9:05
F1: a barcelonai kollektív teszt 3. napja élőben az NSO-n! (She)
A barcelonai F1-es teszt első két napja a Mercedes és a Ferrari szempontjából kiválóan alakult, de a Haas sem panaszkodhat. A többi csapatnak van mit behoznia a heti gyakorlás másik felében, amely szép időben veszi kezdetét a Spanyol Nagydíj helyszínén. Kövesse velünk a nap eseményeit! A modul betöltése néhány másodpercig eltarthat.
márc. 1
9:07
Női kézi: erre figyelmeztette Tápai Szabina Szamoránsky Piroskát (She)
Ketten együtt két EHF-kupát és három KEK-et nyertek, most mégis az NB I/B-ben szereplő Szent István SE női kézilabdacsapatának játékosai. Tápai Szabina és Szamoránsky Piroska is szüneteltette tavaly a pályafutását, de most együtt tértek vissza a másodosztályba, hogy rutinjukkal segítsenek a csapatnak kiharcolni a bennmaradást. Az NSO Tv riportjából kiderül, hogy a két játékos tervez-e még magasabb…
márc. 1
9:27
FA Kupa: Könnyedén léphet a következő körbe a Manchester City (Agroinform)
Noha megismételt meccsre kényszerül a City, hazai pályán aligha hibáznak Guardiola fiai másodosztályú riválisuk ellen.
márc. 1
9:39
Milan: „Donnarumma nagy csapatot érdemel” (She)
Mino Raiola, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan kapusának, Gianluigi Donnarummának a menedzsere a Calciomercatónak úgy nyilatkozott, hogy egyelőre kivárnak a klub és a fiatal játékos tárgyalásával kapcsolatban.
márc. 1
10:39
Olasz foci: Az ilyen meccsek miatt irigyeljük a focistákat (Agroinform)
Róma felpezsdül szerda este, a város két csapata a kupa elődöntőjében csap össze.
márc. 1
10:51
Haladás: Felzárkózhatunk az élmezőny mögé – Király Gábor (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás kapusa, Király Gábor szerint csapatának minden lehetőséget meg kell ragadnia, ha feljebb akar lépni.
márc. 1
10:53
Atlétikai Eb: Spiriev szerint öten végezhetnek a nyolc között (She)
A magyar az egyik legfiatalabb átlagéletkorú csapat lesz a belgrádi fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon, melyen a 15 versenyző közül az esélyek alapján öt végezhet a legjobb nyolcban.
márc. 1
11:09
Videó: egy manchesteri étteremben dobálták meg Pogbát (She)
Paul Pogba, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United labdarúgója a minap egy étteremben járt néhány barátjával együtt. Az este azonban korántsem volt zökkenőmentes, ugyanis amikor egy szurkoló nem kapott autogramot a franciától, egész egyszerűen megdobálta őt. Személyi sérülés nem történt, Pogba barátai és a személyzet tette helyre a „szurkolót”.
márc. 1
11:11
MU: „Megyünk előre, még nem elég az, amit elértünk” (She)
José Mourinho győztes mentalitást hozott a Manchester Unitedhez – mondta Ander Herrera, a labdarúgócsapat középpályása, aki szerint ez is kellett ahhoz, hogy vasárnap megnyerjék az angol Ligakupát.
márc. 1
11:27
Tenisz: Murray nem adna szabadkártyát a doppingvétkeseknek (She)
A világelső Andy Murray nem adna szabadkártyát a doppingeltiltás után visszatérő teniszezőknek, köztük Marija Sarapovának sem.
márc. 1
11:29
Légiósok: „A Dinamo Európa egyik legnagyobb klubja” – bemutatták Kádárt (She)
Az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Kijev hivatalos sajtótájékoztató keretein belül mutatta be két téli igazolását, Alekszandar Panticsot és Kádár Tamást.
márc. 1
11:45
Légiósok: „A Dinamo Kijev Európa egyik legnagyobb klubja” – bemutatták Kádárt (She)
Az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Kijev hivatalos sajtótájékoztató keretein belül mutatta be két téli igazolását, Alekszandar Panticsot és Kádár Tamást.
márc. 1
11:47
NB II: Véber György a látottak alapján fontos döntést hozott (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője, Véber György a csapat hivatalos oldalának elmondta, min szeretne változtatni a jövendőbeli győzelmek érdekében.
márc. 1
11:51
La Liga: Az elmúlt hetek szenvedései után itt a Real-gála ideje (Agroinform)
Jelenleg keresve sem találhat alkalmasabb ellenfelet a kijózanodásra a Real Madrid a Las Palmasnál.
márc. 1
12:21
Forbes: Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló (She)
A tavaly három olimpiai aranyérmet szerzett Hosszú Katinka úszó lett ismét a legértékesebb sportoló a Forbes magyar kiadása által készített listán, amely a magazin márciusi számában jelent meg.
márc. 1
12:45
Női kézilabda: Jön a Fradi-ETO, amin csak a Fradi veszíthet (Agroinform)
A Fradinak kellene jobban a két pont, a győriek nyomás nélkül játszhatnak. A bukik szerint sima vendég lesz.
márc. 1
13:21
Tenisz: Kis oddsokban utazunk - biztos profit?! (Agroinform)
Íme három tenisztipp szerdára, ha kombiban rakjuk, akkor közel kétszeres pénzt vághatunk zsebre.
márc. 1
13:33
Újpest–FTC: elindult a számláló; telt ház lesz a Megyeri úton? (She)
Derbi a Megyeri úton! Szombaton 18 órától a felújított Szusza Ferenc Stadionban mérkőzik meg egymással az Újpest és a Ferencváros. A sorsolás „szeszélye” folytán a két csapat legutóbbi három egymás elleni bajnokiját az FTC otthonában, a Groupama Arénában játszották (ehhez jött még a tavaly nyári Magyar Kupa-döntő is, amelyet szintén az Üllői úti stadionban vívtak meg a csapatok), a Szusza…
márc. 1
13:51
Chelsea: sokk – Antonio Conte másik csapatot irányíthat a nyártól (She)
Olaszországi sajtóhírek szerint Antonio Conte, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere nyártól az Internazionale csapatát irányíthatja.
márc. 1
13:53
Chelsea: Conte olasz válogatott támadót figyeltet (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea játékosmegfigyelőinek szeme hétfő este a Torino támadójára, Andrea Belottira tapadt. Antonio Conte óriási csodálója a 23 éves olasznak, akit már a nyáron megszerezne.
márc. 1
14:15
Magyar Kupa: Ma este nagycsapat lehet a Honvédból (Agroinform)
Bár a kispestiek vezetik az NB I-et, mintha kicsit mindenki leírná őket. A Fradi elleni kupatovábbjutás nagyot szólna.
márc. 1
14:27
Úszás: a vb után Hosszúék központja lesz a Duna Aréna (She)
Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos a Duna Arénában, a sajtó képviselőinek tartott uszodabejáráson elmondta, hogy a nyári vizes világbajnokság után Hosszú Katinka úszóakadémiája, az Iron Aquatics veszi birtokba a létesítményt.
márc. 1
14:29
MK: élő eredménykövetés a nyolcaddöntő visszavágóiról (She)
Köszöntjük kedves olvasóinkat a labdarúgó Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágóinak eredménykövető cikkében! 14.30-kor három mérkőzést rendeznek, köztük a Gyirmót–Mezőkövesd összecsapást; 18.00 órától pályán a DVTK és az Újpest; 20.30-tól Honvéd–Ferencváros. Tartsanak velünk!
márc. 1
15:03
Chelsea: hosszabbított a „kékek” szélsője – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Victor Moses szerződését.
márc. 1
15:21
Női kézi BL: megvan a budapesti négyes döntő névadó szponzora (She)
Rendhagyó helyszínen, az Elek Gyula Aréna küzdőterén jelentették be, hogy a május 6-7-én a budapesti Papp László Sportarénában sorra kerülő női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntő névadó szponzora a Szerencsejáték Zrt. lesz, az esemény hivatalos neve pedig Tippmix EHF FINAL4 2017.
márc. 1
15:23
Képek: nagyon megverték a világbajnok labdarúgót (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, verekedésbe keveredett hétfő éjjel s jelenleg kórházban ápolják Kevin Grosskreutzot, a német másodosztályban éllovas VfB Stuttgart világbajnok labdarúgóját. A Bild nemrég képeket is közölt a világbajnok játékosról.
márc. 1
15:39
Gyirmót: szerződtették a Haladásnak nemet mondó ukránt (She)
A Gyirmót FC Győr, a labdarúgó NB I sereghajtója hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a klub szerződtette Olekszij Antonovot, kétszeres ukrán válogatott támadót. Urbányi István elmondta, a Haladásnak nemet mondó játékossal rövid távú szerződést kötöttek.
márc. 1
15:45
NB I: Semmi értelme annak, amit a Diósgyőrnél csinálnak (Agroinform)
Soha nem történt még olyan a diósgyőri futballtörténelemben, amely most megmentené Horváth Ferenc állását.
márc. 1
15:57
Dopping: Nem működött az ellenőrző rendszerünk – Putyin (She)
Az orosz doppingellenes rendszer nem működött, Oroszországnak alkalmazkodnia kell a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) követelményeihez – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán a 2019-es Universiadét elõkészítõ krasznojarszki tanácskozáson.
márc. 1
16:15
Északisí-vb: már a házigazdáknak is van aranya (She)
A finnországi Lahtiban zajló északisí világbajnokság szerdai napján a sífutók férfi 15 km-es, klasszikus stílusú, illetve az északiösszetettesek Gundersen-versenyét rendezték meg. Előbbiben a győzelmet a finn Iivo Niskanen, utóbbiban pedig a német Johannes Rydzek szerezte meg.
márc. 1
16:21
Tipp: Itt az ideje még egy hatalmasat belerúgni a Liverpoolba (Agroinform)
Szinte teljesen kizárt, hogy a Liverpool jövőre a BL-ben szerepeljen, az odds azonban igencsak hívogató.
márc. 1
16:33
Leicester: a korábbi angol szövetségi kapitány érkezhet (She)
A BBC értesülései szerint elképzelhető, hogy Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányával veszi át a Leicester City irányítását.
márc. 1
16:51
NFL: a 2017-es holt szezon összes történése egy helyen (She)
Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2017-es idénye előtti uborkaszezon során történik.
márc. 1
16:53
FTC: hosszabbítottak az NB II góllövőlistájának vezetőjével (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Lovrencsics Balázzsal, aki jelenleg a másodosztályú Soroksárban szerepel kölcsönben.
márc. 1
16:57
Sportfogadás: Így fogadják a Honvéd - Fradit! (Agroinform)
A Tippmixpro statisztikái szerint a fogadók bíznak a zöld-fehérekben, a fogadók 44 százaléka vendégsikert vár.
márc. 1
17:09
Légiósok: Kansasben Sallóiról cikkeznek, vezetőedzője dicséri (She)
A hévégén rajtoló tengerentúli labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas City honlapja Sallói Dánielről készített cikket, melyben a magyar játékos és vezetőedzője, Peter Vermes is megszólalt.
márc. 1
17:11
Darts PL: Van Gerwen kihagyja a csütörtöki versenyt (She)
A világbajnok Michael van Gerwen nem játszik a darts Premier League idei sorozatának ötödik állomásán Exeterben csütörtökön. A címvédő hollandnak fáj a háta.
márc. 1
17:27
NBA: Kevin Durant legalább egy hónapot hagy ki (She)
Valószínűleg még az alapszakasz végén visszatérhet sérüléséből Kevin Durant, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) listavezető Golden State Warriors sztárjátékosa.
márc. 1
17:45
Man. City: Guardiola még nem döntött Hart jövőjéről (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City menedzsere, Pep Guardiola elmondta, elégedett két kapusával, Willy Caballeróval és Claudio Bravóval, így csak a szezon végén döntenek az Olaszországba kölcsönadott Joe Hart sorsáról.
márc. 1
18:03
Úszás: A csempe, a padka és a plafon a legfontosabb! – Hosszú (She)
Az NSO Tv stábját a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka és Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos vezette körbe a 2017-es vizes világbajnokság központi létesítményében, a Duna Arénában. A 27 éves sportoló nem talál kifogást az épületben, ugyanakkor hozzátette: ez őket is eredményre kötelezi, a vb-n nem lehetnek kifogásaik.…
márc. 1
18:05
NFL: a legjobb védő vagy egy irányító? Ön kit vinne 1/1-re? (She)
Mint ismert, a Cleveland Browns választhat a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2017-es játékosbörzéjén először. A Barnáknak az 1/1 mellett az 1/12 is rendelkezésre áll. Ön 1/1-re elvinné a legtehetségesebbnek tartott irányítót? Vagy a legjobb játékosnak vélt irányítósiettetőt és a másik választással oldaná meg az irányítókérdést? Mást lépne?
márc. 1
18:07
F1: szoros Mercedes–Ferrari csata a szerdai tesztnapon (She)
Valtteri Bottas zárta az élen az F1-es csapatok harmadik tesztnapjának eredménylistáját Barcelonában. A Mercedes finn pilótája ultralágy gumikon 1:19.705-ös kört futott, tőle csak 247 ezreddel maradt el Sebastian Vettel a lágy gumis gyors körével. A Ferrari pilótája 139 kört tett meg, ami több mint két versenytávnak felel meg. Az újonc Lance Stroll a keddi 12 köre után 98-at tett meg, de akárcsak…
márc. 1
18:09
Tenisz: Del Potro ismét megríkatja Djokovicsot? (Agroinform)
Csúcsrangadó Mexikóban, az olimpián az év egyik legjobb meccsét vívta egymással a két klasszis teniszező.

Keresés