2017. március 11. szombat

márc. 11
0:45
Szombati sportműsor: Újpest–Honvéd, Hertha–Dortmund (She)
Szombaton a szokásos, magyar NB I-es labdarúgó-mérkőzések mellett csonka Premier League-fordulót rendeznek az angol élvonalban. Többek között azért, mert az Arsenal az ötödosztályú Lincoln ellen játszik az FA-kupában. A Manchester City is pályára lép.
márc. 11
1:03
NS: Bödéék nélkül; Kenderesi aranyat akar – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
márc. 11
7:39
NBA: ismét kikapott a Golden State és győzött a Bucks (She)
Bár még mindig a Golden State neve mellett szerepel a legkevesebb vereség (13) az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), a ligaelső Warriors egymás után másodszor kapott ki, ezúttal egyetlen ponttal, 103–102-re a Minnesota Timberwolves vendégeként. Folytatta ugyanakkor jó sorozatát a Milwaukee – a leghosszabb aktív, immár öt meccsnél járó győzelmi szériát építő Bucks most az…
márc. 11
8:27
Angol foci: Kötelező feladat előtt a Manchester City és a Tottenham (Agroinform)
Csonka fordulót rendeznek a Premier League-ben, míg az FA Kupában már a negyeddöntőknél járunk.
márc. 11
8:33
NHL: 11 gólos meccsen nyert a Wild, a Chicago újra veszített (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) pénteki játéknapján a Minnesota Wild háromgólos győzelmet aratott a Panthers vendégeként – Eric Staal kétszer is betalált, míg a vesztes féltől a veterán cseh játékos, Jaromír Jágr is gólt ütött. A Pittsburgh Penguins szétlövéssel nyert az Edmonton ellen, a Chicago Blackhawks pedig sorozatban a második mérkőzését veszítette el, miután legutóbb az…
márc. 11
9:09
BL: addig hergelte a Barcával, a PSG-drukker nyakon szúrta (She)
Egészen döbbenetes hírrel állt elő az AFP hírügynökség gaboni tudósítója. A beszámolók szerint egy Paris Saint-Germain-drukkert addig idegesített a barátja azzal, hogy 6–1-es vereséget szenvedett kedvenc csapata a Barcelonától és így kiesett a Bajnokok Ligájából, míg elvesztette a fejét, és megölte.
márc. 11
9:21
Sportfogadás: Liverpooli csapatokra és az Arsenalra fogadunk - angol foci kombi (Agroinform)
Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!
márc. 11
9:27
BL: a Barca-játékos elmondta, miért mutatott be a csapatképen (She)
Miután a Barcelona labdarúgócsapata történelmet írva 6–5-ös összesítéssel továbbjutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe a Paris Saint-Germain ellen, meghódította az internetet a katalánok győzelmi csapatképe. És mindenkit egy dolog érdekelt: miért mutatott be a fotón Jérémy Mathieu?
márc. 11
10:15
Bundesliga: Dárdai okozhatja a hétvége szenzációját - ezt várjuk a fordulótól (Agroinform)
A 24. fordulót rendezik a német Bundesligában, a legnagyobb meccs pedig a Dortmund berlini vendégjátéka lehet.
márc. 11
10:39
Bundesliga: Dárdai Pál üzent Aubameyang őrzőjének (She)
A Dortmund gólvágója, Pierre-Emerick Aubameyang még sosem szerzett gólt a Hertha ellen az Olimpiai Stadionban – a berliniek magyar szakvezetője, Dárdai Pál a két csapat mai meccse előtt arról beszélt, hogy szeretné, ha a gaboni támadó ezúttal sem térne el ettől, és érintetlenül hagyná a HBSC hálóját.
márc. 11
11:09
NB I: Teljesen esélytelen a Diósgyőr Felcsúton (Agroinform)
A pazar formában lévő Videoton a kritikán alul teljesítő Diósgyőrt látja vendégül szombaton. Ez a hét tutija?
márc. 11
11:15
Videó: 30 másodperc alatt háromszor villant a piros! (She)
Olyat sem látni sűrűn futballpályán, mint ami a Mexikói Kupa nyolcaddöntőjében, a Toluca–Morelia találkozón történt…
márc. 11
11:33
MU: az angol klasszis Vidics nyomdokain, új szerepkörben? (She)
Az angol The Sun információi szerint a gárda 31 esztendős támadója, Wayne Rooney a Manchester United nagykövete lehet, miután visszavonul.
márc. 11
12:03
Férfi kézi BL: A harmadik hely a tét a Veszprém számára (Agroinform)
Már egy döntetlen is elég lehet Nagy Lászlóéknak az üdvösséghez, azonban a veszprémi csapat győzni akar szombaton.
márc. 11
12:24
BL: Neymar egy fotóval üzent a PSG mutogató sztárjának (She)
Ángel Di María nehéz napokon van túl. Nem elég, hogy csapata, a Paris Saint-Germain kiesett a Bajnokok Ligájából a Barcelona elleni 6–1-es vereség miatt, most az argentin klasszison nevet a világ. Ráadásul még Neymar is visszavágott neki…
márc. 11
12:42
Boksz: jön az ökölvívó BL, kiderül, ki a legjobb? (She)
A német Bild információi szerint mintegy ötvenmillió dolláros összdíjazási alappal szeptemberben elindulhat az ökölvívó Bajnokok Ligája elnevezésű sorozat.
márc. 11
12:57
Sportfogadás: Kézilabda meccsekkel nyernénk - hétvégi magyar kombi (Agroinform)
A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!
márc. 11
13:18
Tenisz: kiesett az olimpiai bajnoknő Kaliforniában (She)
Kikapott, így már péntek este, a második fordulóban búcsúzott a Puerto Ricó-i olimpiai bajnok Monica Puig az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna női versenyében.
márc. 11
13:20
Rp. gyorskorcsolya: Knochnak konkrét elképzelései vannak (She)
Knoch Viktor konkrét elképzelésekkel fog előállni a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) sportolói bizottságának frissen megválasztott tagjaként.
márc. 11
13:36
Bundesliga: új becenevet kapott a németektől Gulácsi! (She)
Huszonhárom bajnoki, huszonnégy gól – ez Gulácsi Péter és a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig mérlege, amit a német Bild sem hagyhatott szó nélkül.
márc. 11
13:54
NFL: a Pats megint megcsinálta! Két cserét is lebonyolított a bajnok (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő a New England Patriots továbbra sem lassít, most két nagyszabású cserét hajtott végre a címvédő.
márc. 11
13:56
Videó: amikor rájössz, tényleg José Mourinho áll melletted! (She)
A Manchester United csütörtökön 1–1-es döntetlent játszott Rosztovban, az Európa-liga nyolcaddöntőjének első meccsén. A sorsolásnak köszönhetően pedig ellepték Rosztovot a futballsztárok. És hogy ez mekkora hatással volt a helyiekre? Erre az alábbi videó tökéletes példa!
márc. 11
14:12
Női vízilabda: a visszavágón is kikapott a Dunaújváros (She)
Nem jött össze a bravúr a Dunaújvárosnak a női vízilabda Euroliga negyeddöntőjében, a magyar együttes, miután idehaza három góllal veszített, a szombati spanyolországi visszavágón nyolc góllal kapott ki a címvédő Sabadelltõl.
márc. 11
14:14
Profi boksz: Szabados Szilvia a negyedik menetig bírta (She)
Leléptetéses vereséget szenvedett Szabados Szilvia az amerikai Claressa Shieldstől azon a profi világbajnoki címmérkőzésen, amelyet a NABF szervezet égisze alatt középsúlyban vívott péntek éjjel Detroitban.
márc. 11
14:45
Indian Wells: Jó pénzt nyerhetünk Babossal (Agroinform)
Amerikai játékos ellen kezd Babos Timi Indian Wellsben, tét a legjobb 32 közé kerülés.
márc. 11
15:06
Tenisz: honfitársak egymás ellen az Indian Wells-i tornán (She)
Két párban is honfitársak kerültek szembe egymással az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna férfiversenyének első fordulójában péntek éjszaka.
márc. 11
15:08
La Liga: a korábbi Barca-játékos a 85. percben egyenlített (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság (La Liga) huszonhetedik fordulójában a Valencia hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Sporting Gijónnal.
márc. 11
15:24
FA-kupa: a Manchester City jutott elsőként az elődöntőbe (She)
A Manchester City jutott elsőként a négy közé az angol labdarúgó FA-kupában, mivel a negyeddöntőben 2–0-ra legyőzte idegenben a Middlesbrough-t.
márc. 11
15:26
Torna: a Ferencváros nyerte a férfiak első csb-versenyét (She)
A címvédő FTC Ybl Tervező nyerte meg a tornászok férfi csapatbajnokságának első versenyét, amelyet szombaton rendeztek a budapesti Tornacsarnokban.
márc. 11
15:42
NB I: Mezőkövesd–Gyirmót – élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójában az újoncok összecsapásán a Mezőkövesd a Gyirmótot fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 11
15:44
Videó: senki sem fogja elhinni, hogy ez az öngól véletlen volt (She)
A Nordsjaelland 5–1-re legyőzte a Silkeborgot a dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, ráadásul nem is akármilyen gólokkal. Egy azonban kiemelkedett, a vendégek csapatkapitánya, Dennis Flinta ugyanis összehozott egy olyan öngólt, amelynél senki sem fogja elhinni, hogy véletlen volt a mozdulat…
márc. 11
16:18
Rp. gyorskorcsolya-vb: Liu Shaolin 6., Knoch 7. 1500-on (She)
Liu Shaolin Sándor hatodik, Knoch Viktor pedig hetedik lett 1500 méteren a Rotterdamban zajló rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokság szombati napján.
márc. 11
16:33
Serie A: A góloké lehet a főszerep a Világítótorony Derbin (Agroinform)
A Genoa és a Samp városi csatározása nem tartozik a legdurvább rangadók közé, de ettől még töménytelen izgalom várható.
márc. 11
16:36
Röplabda: fölényes győzelemmel döntős a BRSE a KeL-ben (She)
A hétvégén, a horvátországi Zágrábban játsszák a röplabda Közép-európai Liga (MEVZA) négyes döntőjét, amelyben a magyar bajnok és kupagyőztes Linamar-BRSE révén vagyunk érdekeltek. A mieink ellenfele az elődöntőben a szlovén Branik Maribor volt, de a békéscsabaiak könnyedén, három sima játszmában győztek, amivel kivívták a vasárnap esti döntőbe kerülést.
márc. 11
16:38
Női kézi BL: egygólos Fradi-vereség a Buducsnoszt ellen (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 6., utolsó fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria hazai pályán 24–23-ra kikapott a Buducsnoszt Podgoricától.
márc. 11
17:30
Videó: Dárdaiék gyönyörű szabadrúgással szereztek vezetést (She)
Marvin Plattenhardt szabadrúgásgóljával a Hertha 2–1-es vezetésre tett szert a Borussia Dortmund elleni német bajnoki 71. percében. Ez maradt a vége is.
márc. 11
17:32
Férfi kézi BL: Veszprém–Flensburg élőben az NSO-n! (She)
A Telekom Veszprém a Flensburgot fogadja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának utolsó fordulójában. A mérkőzés tétje a csoport harmadik helyének megszerzése. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 11
17:34
NB I: a Videoton könnyedén nyert a DVTK ellen (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójában az éllovas Videoton a frissen honosított Vinícius Paulo és Vitalijs Jagodinskis öngóljával könnyedén, 2–0-ra nyert a kiesés elől menekülő DVTK ellen.
márc. 11
17:36
NB I: a Paks okos játékkal győzött Debrecenben (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójában a Debrecen hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedett a Pakstól.
márc. 11
17:38
NB I: Ramos döntött, MTK-siker a gyengélkedő Vasas ellen (She)
Az MTK Myke Bouard Ramos találatával 1–0-ra legyőzte a Vasast a labdarúgó NB I 23. fordulójában, és megszerezte első otthoni győzelmét a tavasszal.
márc. 11
17:48
NB I: pontosztozkodással zárult az újoncok összecsapása (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójában a Mezőkövesd hazai pályán 1–1-et játszott a kiesés elől menekülő Gyirmóttal.
márc. 11
17:50
Bundesliga: simán nyert a Bayern; Gulácsiék meglepő veresége (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójában a Bayern München 3–0-s győzelmet aratott. A magyar érdekeltségű meccseken Gulácsi Péter együttese, az RB Leipzig meglepetésre kikapott. Szalai Ádám negyedórát játszott az 1–1-re végző Hoffenheimben.
márc. 11
18:06
NB I: Ferencváros–Haladás élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 11
18:08
Férfi kézi BL: a Kielce jobb hajrával nyert, 3. lett a Szeged (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 14., utolsó fordulójában a Kielce hazai pályán 35–27-re legyőzte a Meskov Bresztet, így a Mol-Pick Szeged a harmadik helyen zárja a csoportkört.
márc. 11
18:10
NB I: Újpest–Honvéd rangadó élőben az NSO-n! (She)
Újpest–Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 11
18:24
La Liga: csodálatos Leganés-találat után botlott a Sevilla (She)
A Sevilla odahaza 1–1-es döntetlent játszott a Leganés csapatával a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 27. fordulójában.
márc. 11
18:26
PL: King és csapata büntetők nélkül is eljutott három gólig (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 27. fordulójában az AFC Bournemouth hazai pályán 3–2-re legyőzte a West Ham Unitedet.
márc. 11
18:28
NB III: botlott a Monor Keleten; 1. a Budafok a Középcsoportban (She)
A labdarúgó NB III 22. fordulójában botlott a Keleti csoport második helyén álló Monor, de a Hatvan is pontot rabolt a Rákosmentétől. A Középcsoportban élre tört a Budafok, igaz, a második Szigetszentmiklós két mérkőzéssel kevesebbet játszott nála. A Nyugati csoportban hozta a kötelezőt az Érd és az ETO FC Győr is.
márc. 11
18:30
Északisí-vk: Sundby a Holmenkollenen vigasztalódott (She)
A norvégiai Oslóban szombaton csapatversennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet Ausztria szerezte meg a németek és a világbajnok lengyelek előtt, míg a házigazdák lecsúsztak a dobogóról.
márc. 11
18:42
Légfegyveres Eb: Major Veronika újabb aranyat nyert! (She)
A felnőtt egyéni számokban az olimpiai ötödik puskás, Sidi Péter volt a legközelebb a döntőhöz, ám neki sem sikerült a nyolcba kerülnie a maribori légfegyveres Európa-bajnokság szombati záró napján. A junior korú Major Veronika ugyanakkor harmadik egyéni aranyérmét is megszerezte, miután győzött a futócél 40 vegyes számban.

Keresés