2017. március 19. vasárnap

márc. 19
0:15
NS: Kádár szerint sorsfordító; Rasmussen elemez – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
márc. 19
0:33
Eurofutball: megérkezett az első csapat az őszi El-főtáblára (She)
A Zulte Waregem nyerte meg a labdarúgó Belga Kupa 2016–17-es kiírását, miután a szombat esti, hat gólt hozó döntő végén tizenegyesekkel legyőzte az Oostendét.
márc. 19
0:51
Vasárnapi sportműsor: topligák, NB II, kosárrangadó (She)
Erős programmal várják a topligák a labdarúgás szerelmeseit vasárnap, fordulót rendeznek továbbá a labdarúgó NB II-ben, a férfi kosárlabda NB I-ben, s nem utolsósorban megkezdődik a férfi röplabda NB I döntője – ideje átfutni a kiemelt sportesemények és az élő televíziós közvetítések listáját!
márc. 19
7:09
MLS: ilyen öngól a világon nincs, Sallói csapata ezzel nyert (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City hazai pályán egy nem akármilyen öngólnak is köszönhetően 2–1-re nyert a San Jose Earthquakes ellen.
márc. 19
8:03
NBA: Harden újabb 40 pontos tripla duplája; égett a bajnok (She)
A több kulcsjátékosát, köztük LeBron Jamest nélkülöző bajnoki címvédő Cleveland Cavaliers 30 pontos vereségbe szaladt bele a Los Angeles Clippers vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Ugyancsak kikapott Memphisben a Nyugati főcsoportban 2. helyen álló Sna Antonio Spurs, viszont győzött a Milwaukee ellen a ligát vezető Golden State. A Houston…
márc. 19
8:05
Real: CR megint nem volt szégyenlős, ezzel a képpel ünnepeltek (She)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid nagyon fontos meccset nyert meg az Athletic Bilbao ellen szombat este, és már öt ponttal vezeti a tabellát az ősi rivális Barcelona előtt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga). Nem csoda, hogy Cristiano Ronaldóék megünnepelték a sikert egy újabb öltözői örömfotóval.
márc. 19
8:21
Arsenal: így reagált a kispad a „Wenger takarodj!” repülőre (She)
Nem volt titok, az Arsenal labdarúgócsapatának szurkolói a West Bromwich Albion elleni bajnokira – amit a londoniak egyébként 3–1-re elveszítettek – különleges „meglepetéssel" készültek, a találkozó közben átrepültek a stadion felett egy „Nincs szerződés, Wenger takarodj!” feliratot húzó molinóval. Az egyik fotósnak sikerül lekapnia a pillanatot, mikor az „ágyúsok” kispadja meglátta a repülőt a…
márc. 19
8:39
Profi boksz: Golovkinnal kilenc éve nem történt ilyen (She)
Napjaink egyik legjobb profi bunyósa – súlycsoportoktól független rangsorokban is –, a középsúlyban világbajnok, kazah Gennagyij Golovkin (37–0–0, 33 KO/TKO) 2008 után kényszerült ismét pontozásra aktuális mérkőzése végén.
márc. 19
9:03
Tv-műsor: Francia csúcsderbi mellett véres spanyol rangadó - ezt nézheted ma a tévében (Agroinform)
PSG-Lyon a nap mérkőzése, de rangadót játszik a Barcelona és az Atlético Madrid is.
márc. 19
9:15
BL: Dani Alves reakciója arra, hogy visszatér Barcelonába (She)
Dani Alves számára különösen pikáns lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntője, hiszen a Juventus játékosa korábban hosszú évekig éppen a mostani ellenfelet, a Barcelonát erősítette. Az Instagramon ennek megfelelően reagált.
márc. 19
9:33
DVSC: nincs ultimátum Pontesnek, bíznak az eredményesebb szereplésben (She)
Róka Géza, a DVSC cégvezetője a klub hivatalos honlapján cáfolta, hogy bármilyen ultimátumot adtak volna Leonel Pontes vezetőedzőnek, ahogy azt is, hogy 261 millió forintot kellene fizetni a portugál szakembernek menesztése esetén. Utóbbiról egyelőre nincs is szó, bíznak benne, hogy a csapat eredményesebb lesz a folytatásban.
márc. 19
9:39
Premier League: A Liverpool rúghatja a következőt a Manchester Citybe (Agroinform)
A BL-ből szégyenszemre kieső Guardiola-csapatot ezúttal Jürgen Klopp együttese fricskázhatja meg.
márc. 19
10:09
Videó: daráló! Ennél brutálisabb hokibunyót még nem láttunk (She)
A Quebec-i ifiligában a Charlottetown Islanders a Cape Breton Screaming Eagles együttesével csapott össze, és valószínűleg soha, senki nem beszélt volna erről a meccsről, ha nincs ez a verekedés. Dillon Boucher és Jordan Ty kapott össze, és verték egymást olyan lelkesedéssel, hogy azzal világhírnévre tettek szert!
márc. 19
10:27
Haladás: a játékvezető szerint Halmosi Péter köpött (She)
A játékvezetői jelentés szerint a Haladás labdarúgója, Halmosi Péter leköpte ellenfelét a Vasas elleni csütörtöki bajnokin, ezért több mérkőzéses eltiltás várhat rá.
márc. 19
10:51
NB II: Erős tippjeink vannak a másodosztályra! (Agroinform)
Első az utolsó ellen! De ezen a hétvégén nem csak a Puskás Akadémia győzelmében lehetünk biztosak.
márc. 19
11:03
Labdarúgás: a DVTK nyerte a II. Bánka-Rakaczki emléktornát (She)
A DVTK szurkolói csoportjának csapata nyerte a II. Bánka-Rakaczki emléktornát a miskolci Generali Arénában. A viadalon 11 NB I-es klub szurkolói gárdája lépett parkettre kispályás torna keretében (a hiányzó gyirmóti drukkerek helyett a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapatának szurkolói ugrottak be tizenkettedikként), illetve a programban megmérkőzött egymással a diósgyőri és az újpesti öregfiúk is.
márc. 19
11:05
Légiósok: megvan Vadócz első gólja Hongkongban (She)
A Vadócz Krisztiánt végig a soraiban tudó Kitchee SC 5–1-re legyőzte a „jó nevű” Rangerst a hongkongi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
márc. 19
11:57
Dél-Korea: Feczesinék még mindig nem szereztek pontot (She)
Feczesin Róbert csapata, a Csonnam Dragons 2–0-ra kikapott az éllovas Dzsedzsu Unitedtől a dél-koreai labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában, ezzel továbbra is pont nélkül áll – egyedüliként a tizenkét csapatos mezőnyben.
márc. 19
12:33
Gyász: illegális autóversenyző okozhatta a fiatal kajakos halálát – sajtóhír (She)
Mint beszámoltunk róla, szombat hajnalban Budapesten tragikus autóbalesetbe elhunyt Janza Richárd, a Multi Vízisport Sportegyesület 21 éves, ifjúsági világbajnok kajakosa. A TV2 Tények úgy tudja, illegális autóversenyben vehetett részt az az autó, amely hátulról belerohant a pirosnál álló Janzáékba.
márc. 19
12:35
Kép: elképesztő az „otthon hagyott” francia kezdőtizenegy (She)
Mint arról beszámoltunk, Didier Deschamps, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Luxemburg elleni világbajnoki selejtezőre, valamint a Spanyolország elleni felkészülési mérkőzésre. De mi van azokkal, akiket nem nevezett a keretbe a kapitány?
márc. 19
12:51
NHL: T.J. Oshie triplája – 8 gólos meccsen Caopitals-siker (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján a ligát vezető Washington Capitals nyolcgólos mérkõzésen diadalmaskodott a Tampa Bay Lightning otthonában, a fõvárosiaktól T.J. Oshie mesterhármassal és egy gólpasszal, míg Nicklas Bäckström négy assziszttal vette ki részét a sikerbõl.
márc. 19
13:09
NB II: a PAFC nem bírt a sereghajtóval – élő eredménykövető (She)
Vasárnap rendezik meg a labdarúgó NB II 26. fordulójának összes mérkőzését. A ZTE FC az élvonalért küzdő Balmazújvárost fogadja 13 órától, 15 órától a sereghajtó otthonában lép pályára a listavezető PAFC. A harmadik bajnokaspiráns, a Soroksár Csákvárra látogat 17 órától. Kísérje figyelemmel a mérkőzések alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetője segítségével, majd olvassa el az…
márc. 19
13:15
Spanyol foci: Ez lesz ám az igazi véres derbi! (Agroinform)
Az Atlético Madrid és a Sevilla játékosai nemigen szívlelik egymást, ennek pedig az elmúlt években komoly jelét adták.
márc. 19
14:03
Gyász: elhunyt a Tour de France 50 évvel ezelőtti győztese (She)
Életének 77. évében elhunyt Roger Pingeon, az 1967-es Tour de France kerékpáros körverseny győztese.
márc. 19
14:05
La Liga: egyikük sem került sokkal messzebb a veszélyzónától (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 28. fordulójában nem bírt egymással a Leganés és a Málaga, a gól nélküli döntetlennel egyikük sem került sokkal messzebb a veszélyzónától.
márc. 19
14:09
Indian Wells: Federer ötödször vagy Wawrinka először? - Mutatjuk a döntő legjobb tippjét! (Agroinform)
Svájci klasszikussal zárul az Indian Wells-i tenisztorna, a döntőben Roger Federer és Stan Wawrinka feszül egymásnak.
márc. 19
14:21
Torna: Berki ezüstérmes, Kállai ötödik lett Bakiban (She)
Jól szerepeltek a magyar tornászok az azerbajdzsáni világkupán, ahol a lólengés döntőjében Berki Krisztián ezüstérmes lett, Kállai Zoltán az ötödik helyet szerezte meg.
márc. 19
14:23
Úszás: Az olimpia után kicsit elveszítettem a motivációmat – Hosszú (She)
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónővel indították el a vizes világbajnokság visszaszámláló óráját vasárnap délelőtt, az Erzsébet téren. Az eseményen természetesen ott járt az NSO Tv stábja is, így videóra vette, ahogy kiváló úszónőnk őszintén bevallotta: az olimpia után nem volt könnyű újra megtalálni a motivációját. Ezért jön kapóra…
márc. 19
14:39
Videó: ezt nem lehet kiszedni, óriási gólt rúgott az MU támadója (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában a Manchester United a Middlesbrough ellen lépett pályára. A csapat második találatát Jesse Lingard szerezte, aki nem passzolt, inkább lőtt egy óriási bombagólt, miután átrobogott a pályán.
márc. 19
14:41
Serie A: az első félidőben a Napoli, utána az Empoli lőtte a gólokat (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 29. fordulójában a Napoli a kétgólos Lorenzo Insigne vezérletével egy félidő után már 3–0-ra vezetett az Empoli vendégeként, végül 3–2-re győzött.
márc. 19
14:57
PL: újabb idegenbeli győzelemmel nyomul az MU (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában a Manchester United idegenben két góllal (3–1) legyőzte a Middlesbrough-t. José Mourinho együttese a 62. percre kétgólos előnyhöz jutott, a kieső helyen álló házigazdák a szépítést követően későn hajráztak, és akkor is hiába. A túlórában az MU újabb góllal biztosította be sikerét.
márc. 19
15:57
Ökölvívás: Előre lefutott a Mayweather-McGregor viadal (Agroinform)
A jósolt júniusi dátum nagyon közeledik, McGregor esélyei azonban mikroszkopikusak a fogadóirodák szerint.
márc. 19
16:09
Vizes vb: magyar vízi szelfizési rekord a Széchenyi Gyógyfürdőben (She)
Száztizenhét nappal a budapesti vizes világbajnokság rajtja előtt tömeges vízi szelfizési magyar rekord született vasárnap délután a Széchenyi Gyógyfürdőben.
márc. 19
16:27
Sílövészet: elfelejtett töltényt vinni, majdnem kizárták Fourcade-ot (She)
Bár a két legfontosabb kérdés, nevezetesen, hogy ki nyeri meg az összetett világkupát a férfi és a női sílövőknél, már korábban eldőlt (Martin Fourcade és Laura Dahlmeier), az utolsó vk-futam így is igen érdekes lett. Ugyanis Martin Fourcade nem vitt magával lőszert…
márc. 19
16:29
HFL: a szövetség elkészítette a 2017-es szezon menetrendjét (She)
A Magyar Amerikai Futball Szövetség versenybizottsága elkészítette a tavasszal induló, 2017-es amerikai futball bajnokság versenynaptárát.
márc. 19
17:03
NB II: a PAFC a sereghajtó otthonában botlott meg (She)
A labdarúgó NB II 26. fordulójában a listavezető Puskás Akadémia FC 1–1-es döntetlent játszott a sereghajtó SZEOL SC otthonában. A Nyíregyháza hazai pályán kapott ki az újonc Dorogtól. A Cigánd a Szolnokkal, a Siófok a Szegeddel, míg a Békéscsaba a Kisvárdával játszott döntetlent.
márc. 19
17:05
Serie A: Buffon túl a 39 680 percen, Nagyék fordítottak (She)
A Juventus 1–0-ra nyert a Sampdoria vendégeként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában, míg a Nagy Ádámot végig a soraiban tudó Bologna 4–1-re verte meg otthon a Chievót.
márc. 19
17:21
PL: megvan az otthon veretlen Tottenham 13. hazai sikere (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában a Tottenham Hotspur pályaválasztóként minimális különbséggel (2–1) legyőzte a Southamptont.
márc. 19
17:39
Férfi röplabda NB I: a Pénzügyőr nyerte a döntő első meccsét (She)
Meglepő, 3:1-es győzelmet aratott a címvédő Fino Kaposvár otthonában a Pénzügyőr a férfi röplabda NB I döntőjének első mérkőzésén. A fővárosiak stabil, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak, és extra pontokra is futotta az erejükből. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc szerdán folytatódik a fővárosban.
márc. 19
17:41
Speciális olimpia: alpesi sízőé az első magyar arany (She)
Már a nyitó napon megszületett a magyar delegáció első aranyérme a speciális téli olimpián Ausztriában. Az alpesi síző Csernai Tibor szuper óriás-műlesiklásban, a férfiak középhaladó (M08-as) kategóriájában szerezte meg a győzelmet. A második helyezett svájcinál nyolc másodperccel jobb időt ért el. A kömlődi fiatalember elmondta, hogy Molnár Sándor szakágvezető javaslatára végig a biztonságra…
márc. 19
17:43
Bundesliga: változott a Schalke idegenbeli szokása (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 25. fordulójában a Schalke egyetlen góllal három ponthoz jutott a Mainz otthonában. Az éllovas Bayern München Thomas Müller találatával nyert a Mönchengladbach vendégeként.
márc. 19
17:45
NB I: Semmi sem igaz Leonel Pontes szerződésével kapcsolatban - állítják Debrecenben (Agroinform)
Dr. Róka Géza ügyvezető igazgató reagált a sajtóban elhangzó állításokra.
márc. 19
18:15
Videó: nagy nap a mai, Patrick Kluivert fia először talált be! (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnapi játéknapján az Ajax csak 1–1-es döntetlent játszott az Excelsior vendégeként, így hat pontra nőtt a hátránya a listavezető Feyenoord mögött, amely megverte idegenben a Heerenveent. Az amszterdami csapat egyenlítő gólját Patrick Kluivert fia, a 17 esztendős Justin Kluivert lőtte.
márc. 19
18:17
La Liga: az Atléticóé a rangadó, de még mindig a Sevilla a 3. (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 28. fordulójában a negyedik helyezett Atlético Madrid hazai pályán 3–1-re legyőzte a harmadik Sevillát, ezzel két pontra csökkentette hátrányát az andalúziai rivális mögött.
márc. 19
18:51
Curling: Ezüstérmet szerzett a Palancsa-Kiss kettős (She)
A Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt páros ezüstérmet szerzett a Kamaraerdei Curling Klubban megrendezett rangos nemzetközi vegyes páros tornán, a X. Westbay Kupán.
márc. 19
19:45
Tenisz: Djokovics is visszalépett a miami versenytől (She)
A világranglistán második Novak Djokovics visszalépett a szerdán kezdődő miami tenisztornától.
márc. 19
19:47
NB III: először nyert az Újpest II; megint kikapott a Fradi II (She)
Elkönyvelte első győzelmét a labdarúgó NB III Keleti csoportjának jelenlegi kiírásában az Újpest második csapata, amely Viktor Angelov duplájával hazai pályán 2–1-re megverte a Hajdúböszörményt. A Középcsoportban pontot szerzett a Komló és kikapott a Fradi II, míg Nyugaton ötöt hintett a Puskás Akadémia tartalékegyüttese.
márc. 19
20:03
Serie A: az Udinese jócskán elrontotta Sallai örömét (She)
Az Udinese labdarúgócsapata négyszer válaszolt Sallai Roland góljára, így sima győzelmet aratott a Palermo ellen a Serie A 29. fordulójában.
márc. 19
20:21
Alpesi sí: nincs jobb óriás-műlesikló Tessa Worleynél (She)
Tessa Worley az ötödik helyen végzett az alpesi sízők világkupadöntőjének utolsó napján óriás-műlesiklásban Aspenben, de ez a pozíció is bőven elég volt, hogy megnyerje a szakági világkupát az amerikai Mikaela Shiffrin előtt.
márc. 19
20:23
Kerekesszékes vívás: kilenc magyar érem az olaszországi vk-n (She)
Kilenc érmet – három aranyat, négy ezüstöt és két bronzot – nyertek a magyarok a kerekesszékes vívók olaszországi világkupaversenyén, Pisában.

Keresés