2017. március 23. csütörtök

márc. 23
0:15
Csütörtöki sportműsor: folytatódnak a vb-selejtezők (She)
U17-es labdarúgó-válogatottunk csütörtökön az oroszok ellen játszik az Európa-bajnoki elitkör 2. fordulójában, az ázsiai, a dél-amerikai és az óceániai zónában pedig folytatódnak a vb-selejtezők, többek között egy Uruguay–Brazília és egy Argentína–Chile rangadóval. Íme, a mai sportműsor.
márc. 23
6:51
U19-es Eb-elitkör: „Ez sajnos nem volt elég” – keserű szavak a vereség után (She)
A magyar válogatott balszerencsés, 2–1-es vereséget szenvedett Csehországtól az U19-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében. A találkozó után a második gól előtt nagyot hibázó Szalai Attila, a csapat kapitánya, Szalai András és a szépítő gólt szerző ferencvárosi támadó, Csernik Kornél nyilatkozott a helyszínen tartózkodó NSO Tv stábjának.
márc. 23
7:45
NHL: az Anaheim hétgólos rangadót nyert meg az Edmonton ellen (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) szerdai játéknapján az Anaheim Ducks hazai jégen 4–3-ra diadalmaskodott az Edmonton Oilers felett. A találkozó előtt mindkét együttesnek 87 pontja volt.
márc. 23
8:21
Férfi vízi Ek: „Ha nem csinálunk őrültséget, megnyerjük a kupát” (She)
Mint megírtuk, az FTC-PQS 12–6-ra nyert Nagyváradon a férfi vízilabda Európa-kupa döntőjének első mérkőzésén, nagyon közel került tehát a végső győzelemhez. Az összecsapást követően a zöld-fehérek átlövője, Varga Dániel értékelt a FradiMédiának.
márc. 23
8:39
F1: még el sem kezdték, de a Ferrari máris újabb csatát nyert (She)
Az FIA magyar idő szerint csütörtökre virradóra az F1-es Ausztrál Nagydíj helyszínén bejelentette: megelőzendő a tiltakozásokat és elhúzódó vitákat, kötelezte a Mercedest és a Red Bullt, hogy változtassák meg az idei autójuk felfüggesztését, miután az nem felelt meg maradéktalanul a szabályoknak.
márc. 23
9:03
Nemzetközi foci: Méltóképp búcsúzott Podolski - videó (Agroinform)
Győztes bombagóllal búcsúzott Lukas Podolski a német válogatottól. Németország 1-0-ra verte Angliát.
márc. 23
9:15
Portugál–magyar: „Az emberek úgy vélik, ez az utolsó esély” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC vezetőedzője, Leonel Pontes is megszólalt a közelgő Portugália–Magyarország világbajnoki selejtező kapcsán. A 44 esztendős portugál szakember szerint az első húsz perc döntő jelentőségű lesz majd a lisszaboni összecsapáson.
márc. 23
9:17
Hátsó füves: Őriszentpéteri a klubelnök háztetőről jár meccsre (She)
Biciklis országjárásunk újabb állomásán az őrségi futballélet tervezett központjában, Őriszentpéteren beszélgettünk a csapat meghatározó alakjaival: Őr Péterrel, a fazekas családból származó informatikus-balszélsővel, Mihály Ferenc kéményseprő-klubelnökkel és a pro licences edzővel, Németh Imrével, aki kegyetlen családi titkokba avatott be bennünket.
márc. 23
9:51
Vb 2018: tíz emberrel is előnybe kerültek, de nem bírták a végét (She)
A világbajnoki selejtezősorozat óceániai zónájának harmadik körében Tahiti idegenben 3–1-re legyőzte Pápua-Új-Guineát, ezzel megszilárdította vezető pozícióját a B-csoportban.
márc. 23
9:53
Megyei foci: ősztől nem indít felnőttcsapatot a nemrég még NB II-es klub (She)
A Bács-Kiskun megyei első osztályban szereplő Bajai LSE a 2017–2018-as szezonban nem indít férfi felnőttcsapatot. A néhány éve még az NB II-ben szereplő egyesület közleményben jelezte, milyen problémákkal találkozott a közelmúltban.
márc. 23
9:57
Darts: Wade nem, Barney viszont elkaphatja Van Gerwent - szakértői tippek, podcast (Agroinform)
Manchesterben folytatódik a PL, a PDC Hungarian Fan Club csapatával pedig ismét górcső alá vettük az aktuális meccseket.
márc. 23
10:09
F1: Több csajt a paddockba! Túl sok a srác... – Hamilton (She)
Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo, valamint Lewis Hamilton kapott szerepet az új F1-idény első sajtótájékoztatóján. Vettel és Hamilton egymásnak „udvarolt”, aztán Ricciardóval kiegészülve Alonso vérét szívták.
márc. 23
10:11
Tenisz: megvan, ki ellen kezd Babos Tímea Miamiban (She)
Pauline Parmentier lesz Babos Tímea ellenfele a második fordulóban a miami kemény pályás tenisztorna női versenyében, mivel a francia játékos szerdán, az első körben legyőzte honfitársát, Ocean Dodint – számolt be róla az MTI.
márc. 23
10:13
Felkészülés: „Kib.szottul briliáns lövés” – az ellenfél is Podolskit dicsérte (She)
Mint korábban megírtuk, Lukas Podolski utolsó válogatott labdarúgó-mérkőzésén Németország 1–0-ra legyőzte Angliát. A 130 fellépéssel búcsúzó támadó pokoli nagy gólt lőtt az ősi riválisnak, így boldogan értékelt a találkozót követően.
márc. 23
10:27
Portugál–magyar: a helyszínen szombaton vehetik át jegyeiket a szurkolók (She)
A Portugália–Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtező napján 12 órától vehetik át jegyeiket a magyar szurkolók Lisszabonban.
márc. 23
10:33
NBA: Sporttörténelem, megszületett az első tökéletes tripla-dupla! (Agroinform)
Russell Westbrook ismét varázsolt, úgy ért el tripla-duplát, hogy közben egyetlen dobást sem hibázott el.
márc. 23
10:45
Legia: nem mindennapi fotó jelent meg Nagy Dominikról (She)
A Legia Warszawa idén sem feledkezett meg a lengyel–magyar barátság napjáról, s természetesen Nagy Dominik – a keret egyetlen magyar labdarúgójának – fényképével tisztelgett a jeles napon.
márc. 23
10:47
Portugál–magyar: Nem vagyunk esélytelenek – Gyurcsó (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szombaton az Európa-bajnok Portugália vendégeként lép pályára világbajnoki selejtezőn. A felszabadultan és jó formában játszó Gyurcsó Ádám úgy érzi, mentálisan és fizikailag is rendben van a csapat, ezért nem az esélytelenek nyugalmával várjuk a találkozót.
márc. 23
11:21
Alpesi sí: Jobb a térdem, mint volt – Miklós Edit (She)
Miklós Edit január közepén szenvedett borzalmas sérülést a világkupában, mely során mindkét térdében súlyosan sérültek a szalagok és a térdkalács is. Sokan temették a csíkszeredai lány pályafutását, aki azonban máris rácáfolt a kétkedőkre.
márc. 23
11:27
Miami Open: Dávid és Góliát, csak kicsit másképp (Agroinform)
A közel kétméteres Karen Kachanov a nála 30 centivel alacsonyabb Diego Schwartzmannal csap össze.
márc. 23
11:39
Pjongcsang 2018: a NOB bízik benne, hogy mennek az NHL-esek (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál (NOB) továbbra is bíznak abban, hogy az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő játékosok ott lehetnek a jövő évi pjongcsangi téli olimpián.
márc. 23
11:57
Kép: Nikolics ismét sztárokkal fotózkodott a Bulls meccsén (She)
Korábban már volt erre példa, és most ismét megtörtént: Nikolics Nemanja kilátogatott a Chicago Bulls mérkőzésére. A találkozót követően két kosárlabdázóval, a szerb Boban Marjanoviccsal és a spanyol-montenegrói Nikola Miroticcsal közös kép is készült.
márc. 23
11:59
Milan: a válogatott védő kihagyja a szezon hátralévő részét (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan játékosa, Ignazio Abate szemsérülése miatt az idény hátralévő részében már nem léphet pályára.
márc. 23
12:01
Portugál–magyar: a hazai sajtónak nem nyilatkozott, bezzeg a portugálnak… (She)
A Nemzeti Sportnak nem nyilatkozott – a Vasas egykori kiválóságaival, korábbi csapattársaival sem keresi a kapcsolatot, a közös programokon nem vesz részt –, a dn.pt című portugál internetes oldalnak viszont terjedelmes interjút adott a Portugália–Magyarország világbajnoki selejtező kapcsán Mészáros Ferenc, a Vasas korábbi 29-szeres válogatott kapusa. Ezek után ismét megkerestük a 66 éves…
márc. 23
12:15
Vidi: Berg az RB Leipzignél járt, nem lát nagy eltérést (She)
Kovács Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton sportigazgatója szoros kapcsolatot ápol Lőw Zsolttal, a német RB Leipzig másodedzőjével, ezt „kihasználva” a székesfehérvári klub néhány képviselője – köztük Henning Berg vezetőedző – Lipcsében járt, ahol Lőw körbevezette őket, megmutatva a klub új edzőközpontját is. A norvég szakember a látogatás után a Nemzeti Sportnak mesélt arról, mit…
márc. 23
12:33
Férfi kosár NB I: büntetőt dobhatott, inkább zsákolt – videó (She)
Meglepő jelenetnek lehettek szemtanúi a vasárnapi Jászberény–Kecskemét férfi kosárlabda NB I-es találkozón. A hazaiak játékosa, Andrija Bojics büntetődobás helyett a zsákolást választotta. Íme!
márc. 23
12:39
Átigazolás: Wayne Rooney Londonban vagy Liverpoolban köthet ki (Agroinform)
Úgy tűnik, a Manchester United legendája mégsem Kínába igazol, hanem marad a Premier League-ben.
márc. 23
13:09
Vb 2018: újabb mérföldkő – Buffon ezredszer léphet pályára! (She)
Újabb mérföldkő előtt áll Gianluigi Buffon, az olaszok világbajnok kapusa: ha a várakozásoknak megfelelően nevezik az albánok elleni pénteki világbajnoki selejtezőre, akkor profi labdarúgó-pályafutása ezredik mérkőzésén léphet pályára.
márc. 23
13:11
Atlético: Simeone 35 milliós ajánlatot utasított el (She)
Diego Simeone, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának argentin vezetőedzője elmondta, tavaly nyáron komolyan elgondolkozott azon, hogy távozik a spanyol fővárosból.
márc. 23
13:51
Átigazolás: Trükkös megoldással szerezné meg a Barca a Real játékosát (Agroinform)
Sajtóértesülések szerint a Barcelona olyan ajánlatot tesz Iscónak, amit az irányító nem tud majd visszautasítani.
márc. 23
14:03
Felkészülés: hármat vágott a Siófok, szűken nyert a Csákvár (She)
A válogatott mérkőzések miatt a labdarúgó NB II-ben sincs forduló a hétvégén, ezt kihasználva a Siófok és a Csákvár is felkészülési mérkőzést játszott. A Siófok 3–1-re győzött az NB III-as Videoton II otthonában, míg a Csákvár megszenvedett a Csongrád megyei I. osztályú Csongrád vendégeként.
márc. 23
14:21
Profi boksz: három magyar is a top 10-ben a WBO ranglistáin (She)
Három magyar profi ökölvívó, Kovács Zoltán, Szellő Imre és Baranyi Richárd is a legjobb tízben található a Bokszvilágszervezet (WBO) legfrissebb súlycsoportonkénti világranglistáin.
márc. 23
14:23
Légiósok: Borzasztó volt megélni, de ilyen a futball – Guzmics (She)
Csupán sérülése miatt elkeseredett, egyébként elégedett a távol-keleti körülményekkel a kínai Jenpien Funde labdarúgócsapatának védője, Guzmics Richárd, aki a haladas.hu-nak beszélt külföldi beilleszkedéséről.
márc. 23
14:27
E-Sport: Európán csak a csoda segíthet a héten (Agroinform)
Ezen a héten is elkaphatunk néhány remek oddsot az EU LCS-n. Lássuk, Thanatos szerint mire érdemes tippelni!
márc. 23
14:39
Férfi kézi NB I: volt Barca-játékos, 228-szoros válogatott segíti az új edzőt (She)
A Balmazújváros férfi kézilabdacsapatának szakmai munkáját a jövőben Tréki Tamás irányítja, miután az NB I-es klub szerződést bontott a december elején kinevezett edzővel, Magi Serrával.
márc. 23
15:33
Tenisz: Federer kihagyja a monte-carlói salakpályás tornát (She)
A szervezők csütörtöki bejelentése szerint a 18-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federer nem indul az április 16. és 23. között sorra kerülő monte-carlói tenisztornán.
márc. 23
15:35
Újpest: nemes gesztus, ultrahanggéppel segítik a gyerekek vizsgálatát (She)
Az NB I-es Újpest egy nagyfrekvenciás ultrahanggéppel segíti a Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ munkáját a gyerekek vizsgálatában.
márc. 23
15:37
Szoboszlai tökéletes csavarásai ezúttal győzelmet értek (She)
A magyar U17-es válogatott Szoboszlai Dominik két szabadrúgásával 2–1-re legyőzte az orosz nemzeti csapatot, ezzel továbbra is van esélye arra, hogy kijusson az Európa-bajnokságra.
márc. 23
15:39
U19: már a Bayern sztárjaival készül a következő ellenfél alapembere (She)
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott a csehek elleni 2–1-es vereség után Ausztriával találkozik az Eb-selejtező elitkörének 2. fordulójában. Borzasztóan nehéz feladat elé néz a gárda, hiszen az osztrák alakulatban játszik Marco Friedl, aki a Bayern Münchenben már az első csapat sztárjaival készül, illetve Manuel Thurnwald, aki Szalai Attila csapattársa a Rapidnál, csak éppen a magyar fiúval…
márc. 23
15:39
Foci-vb 2018: "Nagyon együtt van most a csapat" - Gyurcsó (Agroinform)
A szabadrúgásokat is gyakorolta szerdai edzésén a magyar labdarúgó-válogatott Lisszabonban.
márc. 23
16:09
Dakar-rali: Peruból indul a 2018-as verseny (She)
Marad Dél-Amerikában, de Paraguay helyett Peruból indul a 2018-as Dakar-rali, a nemzetközi autós-motoros versenyek egyik leghíresebbike, amelyet egy évtizede helyeztek át erre a kontinensre Afrikából.
márc. 23
16:11
Haladás: látványos szakaszához érkezett az építkezés (She)
Látványos szakaszához érkezett a Haladás Rohonci úti sportkomplexumának építése, elkészültek a labdarúgó-stadion előre gyártott elemeinek szerelésével, amelynek során 450 tonna acélszerkezetet emeltek a helyére, április végén pedig már hozzálátnak a pályaépítést megelőző földmunkáknak is – tájékoztatták az MTI-t csütörtökön az építők.
márc. 23
16:27
Vb 2018: balhémentes mérkőzést kér a horvát miniszterelnök (She)
A horvát miniszterelnök arra kéri a szurkolókat, hogy ne okozzanak botrányt az ukránok elleni pénteki világbajnoki selejtezőn.
márc. 23
16:29
Portugál–magyar: Legutóbb meglepetést okoztunk – Király üzenete (She)
Király Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott ikonja a 2016-os Európa-bajnokság után (augusztusban) visszavonult a nemzeti csapattól, ám továbbra is szurkol Dzsudzsák Balázsék sikeréért. A 108-szoros válogatott kapus a közösségi oldalán üzent a Bernd Storck-gárdának.
márc. 23
16:31
U17-es Eb-elitkör: könnyed norvég siker Izrael ellen (She)
Az U17-es norvég labdarúgó-válogatott 3–0-ra nyert Izrael ellen az Európa-bajnoki elitkör 2. csoportjának 2. fordulójában Dabason. Ezzel Norvégia a „magyar négyes” élére ugrott.
márc. 23
16:45
Műkorcsolya: februárban szült, áprilisban már jégen lenne (She)
Februárban szült, de már áprilisban ismét a jégen akar lenni a műkorcsolyázók páros számában és csapatban is olimpiai bajnok Tatjana Voloszozsar és férje, Makszim Tranykov.
márc. 23
16:51
Forma-1: Viszlát Hamilton vs. Rosberg, üdv Hamilton vs. Vettel?! (Agroinform)
A hétvégén útjára indul a száguldó cirkusz 71. idénye, ennek apropóján pedig nagyító alá vettük az esélyeket.
márc. 23
17:21
Felkészülés: az Újpest simán verte NB III-as ellenfelét (She)
Az Újpest labdarúgócsapata a második félidőben szerzett gólokkal 3–0-ra legyőzte az NB III-as Dunaújvárost a két csapat csütörtöki felkészülési mérkőzésén.
márc. 23
17:23
U17-es Eb-elitkör: Szoboszlai szabadrúgásaival megvertük az oroszokat (She)
A szünetben 1–0-s hátrányban lévő U17-es magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re győzött az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az oroszok ellen az Európa-bajnoki elitkör 2. csoportjának 2. fordulójában. A mieink mindkét gólját a csapatkapitány Szoboszlai Dominik lőtte, egyaránt szabadrúgásból, a másodikat a hosszabbításban.
márc. 23
17:39
U17-es Eb-elitkör: A játékosaim már profi labdarúgók! – Szélesi (She)
Szélesi Zoltán szövetségi edző és a két gyönyörű szabadrúgásgólt jegyző Szoboszlai Dominik értékelte a 2–1-es magyar győzelemmel véget érő Oroszország–Magyarország meccset az U17-es labdarúgó Eb elitkörében.

Keresés