2017. március 26. vasárnap

márc. 26
0:06
NS: Ronaldóék ellen nem volt esély; Marosi Ádám szégyelli magát – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
márc. 26
0:10
Vasárnapi sportműsor: a norvégok ellen az U17-esek; Ausztrál Nagydíj (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott a csoport első helyén álló Norvégia ellen zárja az Európa-bajnoki elitkört – az esély él, hogy kijussunk a kontinensviadalra. Az új F1-es szezon első versenyére is sor kerül, az Ausztrál Nagydíjon Lewis Hamilton indul a pole pozícióból. A Veszprém után a Szeged is pályára lép a kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, míg élvonalbeli forduló hiányában…
márc. 26
0:14
Portugál–magyar: Fáj kimondani, de ez a realitás – Szalai (She)
A Portugália–Magyarország (3–0) vb-selejtezőt követően Szalai Ádám, Lang Ádám, valamint Lovrencsics Gergő értékelt a Nemzeti Sport kérdésére.
márc. 26
0:24
Portugál–magyar: „Jól kezdtük a mérkőzést..." (She)
A Portugália–Magyarország (3–0) vb-selejtezőt követően Lang Ádám és a szünetben éppen őt váltó Lovrencsics Gergő is arról beszélt, hogy jól kezdtük a találkozót.
márc. 26
0:42
Portugál-magyar: Storck szerint mindent megpróbáltunk; Fernando Santos nem ír le minket (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 3–0-s vereséget szenvedett Portugáliában a 2018-as világbajnokság selejtezőjében. Dzsudzsák Balázs a mérkőzés után elmondta: az első 30 percben jól futballozott a magyar válogatott, a kapott gólokhoz pedig kellettek a hibáink. A mieink csapatkapitánya mellett Bernd Storck, Gera Zoltán, Szalai Ádám, Lang Ádám, Lovrencsincs Gergő, valamint a portugálok szövetségi…
márc. 26
6:48
F1: Ausztrál Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Nem kell tovább várni, elérkezett a 2017-es F1-es idény első futamának napja. Az autók vezetését élvezik a pilóták, de még mindig nagy kérdés, milyen szórakozást jelent majd egy futam a nézők számára? Tényleg lehetetlen lesz előzni, vagy csak a DRS adta luxus „kikerülések” tűnnek el? A Ferrari tényleg versenyben lehet a Mercedesszel versenytávon, vagy simán nyernek az „ezüstnyilak”? Kövesse a…
márc. 26
8:18
Portugál–magyar: Vinícius nem ilyen első meccsről álmodott (She)
A Videoton hátvédje, a már magyar állampolgár Vinícius Paulo a Portugália elleni világbajnoki selejtezőn debütált labdarúgó-válogatottunkban, ám mint a 3–0-s vereséggel záruló találkozó után elmondta, nem ilyen első meccsről álmodott. Gulácsi Péter elismerte, hibázott a portugálok harmadik góljánál.
márc. 26
8:36
NBA: újabb Cavs-bukta; közvetlen riválisát győzte le a Clippers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati játéknapján a Washington Wizards az első félidőben 71 pontot dobva 127–115-re megverte a Cleveland Cavalierst – a bajnokhoz egyre közelebb férkőznek a keleti riválisai. A Los Angeles Clippers fontos győzelmet aratott a tabellán előtte álló Utah Jazz ellen. A Toronto Raptors a Dallas Maverickset verte meg, a San Antonio Spurs hozta a…
márc. 26
8:54
F1: Vettel legyőzte Hamiltont az ausztrál idénynyitón (She)
Az első kerékcserék után élre álló Sebastian Vettel győzelmével vette kezdetét a Formula–1 2017-es idénye. A Ferrari német pilótája az Ausztrál Nagydíjon megelőzte a Mercedes kettősét, Lewis Hamilton zárt a második, míg Valtteri Bottas a harmadik helyen. A Ferrari legutóbb a 2015-ös Szingapúri Nagydíjon tudott futamot nyerni, akkor is Vettel révén.
márc. 26
9:09
Ezt mondták a válogatott játékosai a tegnapi mérkőzés után (888.hu)
Szalai Ádám, Kalmár Zsolt, Gulácsi Péter, Gyurcsó Ádám és a szövetségi kapitány is elmondta a véleményét a tegnapi fiaskó után. A portugál kapitány nagyon píszí volt, szerinte még van mit keresnünk a világbajnoki selejtezőkön.
márc. 26
9:12
Forma-1: Ferrari-Mercedes 1-0 - Vettelé a szezonnyitó! (Agroinform)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyerte az idénynyitó Forma-1-es Ausztrál Nagydíjat.
márc. 26
9:30
NHL: 2.5 mp-cel a vége előtt szerzett győztes gólt a Calgary – videó (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján Sean Monahan 2.5 másodperccel a hosszabbítás vége előtt lőtt gólt, ezzel a Calgary Flames 3–2-re legyőzte a St. Louis Bluest. A Florida Panthers hét gólt lőve ütötte ki a Chicagót, győzött a Boston, a Washington, a Columbus és a New York Rangers is.
márc. 26
9:48
Portugál–magyar: magyar kolléganő a portugál NS-nél (She)
Egy újságíró a leginkább az anyanyelvén képes érvényesülni, de a mindössze húszéves magyar Kamocsai Rita máris a legnépszerűbb portugál sportnapilap, a Record gyakornoka, és a napokban sorra jelentek meg az egész oldalas cikkei, az egyik címlapsztorit írja a másik után. Teheti, hiszen olyan szerencsés, hogy három hónapos gyakornoki időszakára esett a Portugália–Magyarország vb-selejtező…
márc. 26
10:24
Magyar foci: Sajnos ennyivel jobbak a portugálok - Szalai (Agroinform)
Gulácsi elismerte a hibáját a 3. gólnál, Gyurcsó szerint nem volt sokkal jobb az ellenfél, de minden hibát kihasznált.
márc. 26
10:42
Portugál–magyar: „Olyanok, mint a dinamit” – lapszemle (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 3–0-s vereséget szenvedett Portugáliában a 2018-as világbajnokság selejtezőjének ötödik fordulójában. A találkozó másnapján a portugál újságoknak elsősorban Cristiano Ronaldo duplája jelentette beszédtémát, mellette azonban a címlapok gyakori szereplője volt a meccs másik hőse, André Silva is. Lapszemle!
márc. 26
11:00
F1: nem csak Vettel érezheti magát győztesnek Melbourne-ben (She)
Kétségkívül Sebastian Vettel az Ausztrál Nagydíj legnagyobb nyertese, de rajta kívül is volt három pilóta, aki hasonlóan jól érezheti magát a vasárnapi futam után. Hiába állt dobogóra, nincs köztük Lewis Hamilton, aki Daniel Ricciardo és Fernando Alonso mellett minden bizonnyal csalódottan távozik Melbourne-ből.
márc. 26
11:18
F1: Vettel–Räikkönen 43–20, Räikkönen–Vettel 44–28 (She)
A Ferrari mindent besöpört az Ausztrál Nagydíjon, Sebastian Vettel karrierje 43. győzelmét aratta, míg Kimi Räikkönen 44. alkalommal futotta a verseny leggyorsabb körét.
márc. 26
11:36
Tenisz: Federer Del Potro ellen folytatja Miamiban (She)
A Miamiban zajló kemény pályás tenisztorna második fordulójában Juan Martín del Potro könnyedén megverte Robin Haase-t, ezzel eldőlt, hogy Roger Federer az argentinnal találkozik a következő körben. A női torna  harmadik fordulójában nem hibázott a második kiemelt Karolína Plísková, a negyedikként rangsorolt Dominika Cubulková és Caroline Wozniacki sem.
márc. 26
11:36
Férfi kézi BL: Oda látogat a Szeged, ahol még a Barcelona is megizzadt (Agroinform)
A Pastor-csapat a dán Silkeborg otthonában lép pályára a nyolcaddöntő első mérkőzésén a férfi kézilabda BL-ben.
márc. 26
11:38
F1: megérkeztek a mezek – Sallaiék francia és mexikói erősítése (She)
Amint arról mi is beszámoltunk, az olasz élvonalbeli Palermo az elsők között gratulált a Force Indiának, amikor kiderült, hogy az F1-es csapat rózsaszín festésű autóval indul az idei vb-n. A Balogh Norbertet és Sallai Rolandot foglalkoztató szicíliai klub továbbment, Ausztráliában meglepte az istálló pilótáit.
márc. 26
11:54
Öttusa: Soha a büdös életben nem fordul elő még egyszer – Marosi (She)
Az ittas vezetésen kapott Marosi Ádám szégyelli magát a történtek miatt, és máig nem tudja, miért ült a volán mögé – a sérüléséből visszatérő klasszis azóta is bűnhődik érte: tömegközlekedéssel jár edzésre.
márc. 26
11:56
U19-es Eb-elitkör: festői táj öleli körbe a válogatott zlíni főhadiszállását – fotók (She)
A skótok elleni kulcsfontosságú mérkőzésre készülő U19-es magyar labdarúgó-válogatott tagjai Zlínben rendezték be főhadiszállásukat az Európa-bajnokság selejtezőjének csehországi elitköre alatt. Nézze meg az NSO helyszíni képein, hogy milyen szép táj öleli körbe a Lesní Hotelt.
márc. 26
12:12
Síugrás: Kraft nem kegyelmezett, az osztráké az összetett világkupa (She)
Stefan Kraft győzelmével ért véget az utolsó világkupaverseny Planicán, és ezzel az osztrák versenyző nyerte meg az összetett világkupát.
márc. 26
12:14
F1: így könnyítette meg a Mercedes a Ferrari feladatát (She)
A Ferrari szerint nem azért nyerte meg Sebastian Vettel az Ausztrál Nagydíjat, mert gyorsabb az autója a Mercedeseknél. Jock Clear főmérnök szerint legalábbis Melbourne-ben nem derült ki, melyik autó a gyorsabb.
márc. 26
12:30
Férfi kézi BL: Marguc estében is érzi a kaput – videó (She)
Mint ismert, a férfi kézilabda Bajnok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán a Telekom Veszprém 23–22-re győzött a PPD Zagreb otthonában, míg a PSG 26–26-ot játszott a Nantes-tal. Az EHF Tv mindkét meccsről kiemelt egy-egy emlékezetes jelenetet.
márc. 26
12:32
Vívó vk: negyedik a magyar női kardcsapat Kínában (She)
A negyedik helyen végzett a magyar női kardválogatott a kínai Jangcsouban rendezett világkupaversenyen.
márc. 26
13:06
Szoboszlai az utolsó pillanatban lőtte ki a csapatot az Eb-re (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott a csoport első helyén álló Norvégia ellen zárja az Európa-bajnoki elitkört – az esély él, hogy kijussunk a kontinensviadalra. A győzelem biztosan kijutást ér, de még a döntetlennel is lehet esély, ha az oroszok a másik meccsen megverik Izraelt. Ha sikerülne a bravúr, akkor 14 év után jutna ki az U17-es válogatott az Eb-re. Tartsanak velünk, kövessék…
márc. 26
13:06
NB II: Csalódottak derbije a másodosztályban (Agroinform)
Sem a Csaba, sem pedig a Balmaz nem örvendhet jó formának, így a vasárnapi derbin is szenvedés várható.
márc. 26
13:08
F1: Nem a stratégia döntött, a Ferrari gyorsabb – Wolff (She)
Bár a Ferrari maga is elismerte, hogy Sebastian Vettel némi szerencsével nyerte meg az Ausztrál Nagydíjat Lewis Hamilton korai bokszkiállása után, Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke szerint nem a kerékcserék időzítése döntötte el a futamot.
márc. 26
13:24
NB II: tornagyőzelemmel ünnepelte a stadionavatót a ZTE (She)
Ünnepnap volt a szombat a zalaegerszegi futballrajongóknak: hivatalosan is átadták az NB II-es futballcsapat otthonául szolgáló felújított stadiont, a ZTE Arénát. A csapat ráadásul – azt osztrák Sturm Graz és a felvidéki Dunaszerdahely együttesét megelőzve – tornagyőzelemmel ünnepelt.
márc. 26
13:42
Női kézi BL: a románok friss bajnokként várják a Fradit (She)
A CSM Bucuresti, a Ferencváros negyeddöntős ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligájában már négy fordulóval a román bajnokság vége előtt biztosította első helyét.
márc. 26
14:18
Nyílt vízi úszó Ek: Rasovszky és Sömenek is győzött 10 km-en (She)
A férfiaknál Rasovszky Kristóf, a nőknél Sömenek Katalin győzött a nyílt vízi úszók Európa-kupájának első állomásán, Eilatban.
márc. 26
14:36
Sportfogadás: Ezt a szelvényt ne hagyd ki vasárnap este! (Agroinform)
Íme egy három mérkőzésből álló kombi a Miami Open vasárnapi kínálatából, ezzel megduplázhatod a pénzed.
márc. 26
14:54
Kosárlabda: a három Tursics csúcsokat ostromol a Csata utánpótlásával (She)
Akár Tursics Műveknek is nevezhetnénk a kosárlabdázó lányok utánpótlás-nevelésében élenjáró Csata DSE-t, hiszen a szakmai munkát vezető Tursics házaspár, Sándor és Krisztina mellett fiuk, Krisztián is kiveszi a részét a munkából.
márc. 26
14:56
U17-es Eb-elitkör: Szoboszlai a hős, csoportelső a válogatott! (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Szoboszlai Dominik ráadásban szerzett parádés góljával 1–0-ra legyőzte Norvégiát az Európa-bajnoki elitkör 2. csoportjának 3. fordulójában, így csoportelsőként ott lesz a májusi horvátországi kontinensviadalon.
márc. 26
15:30
U17: Ez csapatmunka volt, de kellett hozzá Dominik lába – Szélesi (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Szoboszlai Dominik ráadásban szerzett parádés góljával 1–0-ra legyőzte Norvégiát a hazai rendezésű Európa-bajnoki elitkörben, így csoportelsőként ott lesz a májusi horvátországi kontinensviadalon. A meccs után Szélesi Zoltán, a mieink szövetségi edzője értékelte a látottakat.
márc. 26
15:30
Magyar foci: Hatalmas bombagóllal jutott ki az Eb-re az U17-es válogatott (Agroinform)
Szoboszlai Dominik a hosszabbításban csapott le a norvégok ellen. Az U17-esek 2006 óta először jutottak ki az Eb-re.
márc. 26
15:32
NB III: klubtörténeti verés érte a REAC-ot; a PMFC-é a derbi (She)
A Keleti első Kazincbarcika és a Nyugati csoportot vezető, Kaposváron rangadót vívó Érd egyaránt győzött a labdarúgó NB III 24. fordulójának vasárnapi játéknapján. Az üldözők közül nyert az ETO FC Győr, a Jászberény, a Szigetszentmiklós és a PMFC is, míg az egyik pesti derbin nyolc gól született: az RKSK 7–1-re győzött a REAC vendégeként.
márc. 26
16:24
Videó: ez a Szoboszlai-bomba ért Eb-részvételt az U17-nek (She)
Szoboszlai Dominik, az U17-es labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a túlórában lőtt bombagóllal juttatta Eb-részvételhez a korosztályos magyar együttest. Nézze meg azt a fantasztikus Szoboszlai-bombát, ami 1–0-s győzelmet ért Norvégia ellen.
márc. 26
16:26
Birkózás: újabb két hazai arany a Magyar Nagydíjon (She)
A szombati három érem (a Lőrincz fivérek győztek, Lám Bálint harmadik lett) vasárnap újabb három dobogós helyezést szereztek birkózóink a kötöttfogású Magyar Nagydíjon, egyben Polyák Imre-emlékversenyen Szombathelyen: Korpási Bálint (71 kg) és Bácsi Péter (80) aranyérmes, Kiss Balázs harmadik lett.
márc. 26
16:28
Tenisz: Richter Attila lett az európai szövetség alelnöke (She)
A magyar szövetség (MTSZ) főtitkára, Richter Attila lett az Európai Teniszszövetség alelnöke.
márc. 26
16:42
Vívás: nincs magyar férfi a legjobb 16-ban a hazai vk-n (She)
Nem jutott magyar párbajtőröző a legjobb 16 közé a férfiak versenyében a budapesti WestEnd Grand Prix-n.
márc. 26
16:44
Férfi kézi BL: Silkeborg–Szeged – élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Szeged Dániába, a Silkeborghoz látogat. Bár a magyar csapat a párharc esélyese, mégis maximális koncentrációra lesz szüksége. Érdekesség, hogy a szegedi irányító, Stas Skube testvére, a Silkeborgban játszó Sebastian ellen is megküzdhet a pályán. Tartsanak velünk élő, percről percre frissülő közvetítésünkben, szóljanak hozzá,…
márc. 26
17:00
HFL: a címvédő a szünet után bedarálta a nagydöntőst (She)
A magyar amerikaifutball-elitliga (HFL) 2017-es idényének nyitó fordulójában a címvédő Miskolc Steelers hazai pályán 36–14-re legyőzte a döntős Budapest Cowbellst.
márc. 26
17:18
Férfi kosár Eb: a spanyol NBA-sztárokkal is megütközünk (She)
Az NBA-ben szereplő összes klasszis vállalta a részvételt a címvédő spanyoloknál a szeptemberi férfi kosárlabda Európa-bajnokságon, melynek kolozsvári csoportjában szerepelnek a magyarok is.
márc. 26
17:20
El Clásico: megvan a játékvezető – a madridiak örülhetnek? (She)
Hivatalossá vált, hogy Jesús Gil Manzano vezeti az április 23-i Real Madrid–FC Barcelona spanyol bajnoki mérkőzést. A bíróküldésen már most csámcsog a spanyol a sajtó, ugyanis Manzano nem olyan régen botrányba keveredett a „királyiak” egyik meccse miatt.
márc. 26
17:22
Vb 2018: Bale-t durvasággal vádolják – jogos lett volna a piros? (She)
Mint beszámoltunk róla, az Írország–Wales (0–0) világbajnoki selejtezőmérkőzésen Séamus Coleman brutális lábtörése borzolta a kedélyeket, emellett azonban volt még egy csúnya eset, amelynél Gareth Bale durván odacsúszott John O'Shea-nek.
márc. 26
17:36
Játékossors: Király egy meccs erejéig újra a Herthában védett (She)
Szenzációs érzés volt ismét a Hertha-szurkolók előtt játszani – írja beszámolójában Király Gábor, a Haladás kapusa, aki szombaton Németországban járt, hogy pályára lépjen korábbi csapattársa, Marcelinho búcsúmérkőzésén a berlini Olimpiai Stadionban.
márc. 26
17:36
Vélemény: A vébét még felejtsük el, jó lesz nekünk az Eb (Agroinform)
Portugáliában megkaptuk a szokásos 3 gombócot. Még sok idő lesz, mire a magyar válogatott meg tud előzni két erősebbet.
márc. 26
17:38
Vívás: női párbajtőrben sincs magyar a negyeddöntőben (She)
Szász-Kovács Emese két nyert mérkőzés után a harmadikon kikapott, így a férfi után a női versenyben sincs magyar érmese a budapesti párbajtőr WestEnd Grand Prix-nek. A férfiak versenyében egyetlen magyar sem jutott be a legjobb 16 közé.

Keresés