2017. március 5. vasárnap

márc. 5
0:57
Vasárnapi sportműsor: topligák, kézi BL, NB II, darts (She)
Teljes forduló a labdarúgó NB II-ben, fontos mérkőzések az európai topligákban, Bajnokok Ligája-meccset vívnak a Győri ETO és az FTC kézilabdázó hölgyei, a SEHA-ligában vitézkedik a Veszprém – és persze ezzel nincs vége a kínálatnak. Íme, a vasárnapi sportközvetítések és a további kiemelkedő sportesemények listája!
márc. 5
7:15
UFC: K-1-legendák a ketrecben – brutális térdelés Overeemtől (She)
A világ első számú MMA-szervezete, a mérkőzéseket nyolcszög alakú ketrecben rendező amerikai UFC szombat éjszakai, nevadai – Las Vegas elővárosában, Paradise-ban megrendezett – gálájának (UFC 209) felvezető programjában kapott helyet két korábbi K-1-világbjnok, a holland Alistair Overeem és az újzélandi Mark Hunt nehézsúlyú csatája, míg a főmeccset a váltósúly világbajnoki címmeccse, Tyron…
márc. 5
7:51
Boksz: „igazságtalan pontozás” – Danny Garcia kikapott (She)
Több forrás, így például az amerikai Forbes is arról ír a profi bokszban az év egyik legjobb meccsének ígérkező Danny Garcia (33–1–0, 19 K. O. – T. K. O.)–Keith Thurman (28–0–0, 22) csata kapcsán, hogy Thurman igazságtalan, és egyben egyébként megosztott pontozással vette el Garcia veretlenségét, és szerezte meg a Bokszvilágszövetség (WBA) váltósúlyú világbajnoki címe mellé a Bokszvilágtanács…
márc. 5
8:15
Olasz foci: Itt az idő megszakítani a rossz sorozatot! (Agroinform)
Az Atalanta nem viccel, befurakodott a nagyok közé, és a Fiorentina elleni meccsnek már esélyesként megy neki.
márc. 5
8:45
Újpest–FTC: ezen a pályán csak ezt lehetett játszani a Fradi szélsője szerint (She)
A Ferencváros Gera Zoltán szabadrúgásgóljával 1–0-ra nyert az Újpest vendégeként a labdarúgó NB I 22. fordulójában. A találkozó után a zöld-fehérek vezetőedzőjéhez, Thomas Dollhoz hasonlóan Lovrencsics Gergő sem volt elégedett a felújított Szusza Ferenc Stadion talájával. Az NSO Tv kamerája előtt a szélső arról is beszélt: nem biztos, hogy jól jön nekik a válogatott miatti szünet.
márc. 5
9:27
Premier League: A Tottenham rangadóra, a City simázásra készül (Agroinform)
A londoni csapat az Everton együttesét fogadja, míg Pep Guardiola fiai a Sunderland otthonába utaznak. PL előzetes.
márc. 5
9:39
NBA: ha túlóra, akkor Spurs-siker; ha Miami, akkor Cavs-vereség (She)
Két nap alatt a második hosszabbításos győzelmét aratta a Spurs az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, ezúttal a Minnesota ellen izzadták ki a sikert Kawhi Leonardék. A tartalékos Cleveland 28 pontos veréssel távozott Miamiból, a Clippers Jamal Crawford vezetésével nyert Chicagóban, a Houston a Memphist is szétdobta, a Toronto viszont elbukott Milwaukee-ban. A kisebb csapatok…
márc. 5
9:41
Újpest–FTC: Ha nyertünk volna, ez lenne a világ legjobb pályája – Vignjevics (She)
A Ferencváros Gera Zoltán góljával győzte le az Újpestet a labdarúgó NB I 22. fordulójában a felújított Szusza Ferenc Stadionban. Mint beszámoltunk róla, a találkozó után a zöld-fehérek vezetőedzője, Thomas Doll libalegelőnek titulálta a pálya talaját, az NSO Tv kamerája előtt pedig Lovrencsics Gergő szintén a gyepet bírálta. A hazaiak trénere, Nebojsa Vignjevics a szerint csapatának nem a pálya…
márc. 5
9:43
Videó: Zlatan Ibrahimovic Böde Dánielt „utánozta” (She)
Szombaton beszámoltunk róla, hogy Zlatan Ibrahimovic volt a Manchester United–AFC Bournemouth bajnoki találkozó középpontjában. A svéd támadót akár ki is állíthatták volna, s az MU akár nyerhetett is volna, ha a csatár értékesíti a 72. percben a tizenegyest.
márc. 5
10:03
Ettől garantáltan libabőrös leszel! (Agroinform)
A NAC Breda szurkolói kitettek magukért.
márc. 5
10:15
UFC: a szőke szépség levegőt sem kapott a ketrecben (She)
A világ első számú MMA-szervezete, a mérkőzéseket nyolcszög alakú ketrecben rendező amerikai UFC szombat éjszakai, nevadai – Las Vegas elővárosában, Paradise-ban megrendezett – gálájának (UFC 209) felvezető programjában egy női mérkőzést is rendeztek, az amerikai Amanda Cooper a UFC-ben most debütáló, szintén amerikai Cynthia Calvillóval küzdött meg. A mérkőzést az utóbbi hölgy nyerte meg az…
márc. 5
10:39
Női kézi BL: Vasárnap csoportelső lehet az ETO és a Fradi is (Agroinform)
A Győr egy győzelemmel biztosan csoportelső lesz, a Fradinak ehhez kellene a rivális botlása is.
márc. 5
10:51
Videó: „Ha Csukics valóban mutogatott, elnézést kell kérnem” – Doll (She)
Az Újpest–FTC (0–1) derbi után Vladan Csukics a tűzzel játszott... Amint Farkas Ádám lefújta a mérkőzést, a védő az Újpest-szurkolók felé fordult, és hergelve őket, mutogatva örült a győzelemnek. Nem csoda, hogy az újpesti futballistáknak sem tetszett a jelenet, többen is a ferencvárosihoz futottak, számon kérve rajta a viselkedését. Windecker Józseffel lökdösődtek is – a játékvezető a…
márc. 5
10:53
Dél-Korea: Feczesin góllal kezdte a bajnokságot (She)
Feczesin Róbert csapata, a Csonnam Dragons 2–1-re kikapott a Csonbuk Motorstól a dél-koreai labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában.
márc. 5
11:15
Darts: Skót-holland előrehozott döntő a nyolc között (Agroinform)
Vasárnap délután a negyeddöntős küzdelmekkel folytatódik a UK Open, melyen még a mai napon bajnokot avatnak.
márc. 5
11:27
Kép: csupa boldogság – Kiss Ramóna és Lékai Máté (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Lékai Máté, a Telekom Veszprém irányítója Kiss Ramóna színésznővel alkot egy párt. Nem is olyan régen a kézilabdázó már előrukkolt az első nyilvános közös képükkel, most a többnyire a Barátok Köztből ismert kedvese is fotót osztott meg kettejükről.
márc. 5
11:29
DVTK: így fogadták a drukkerek a csapatot – nem volt benne köszönet (She)
A DVTK egyik szurkolói oldala, az Amíg Élek én a Facebookon posztolt videót arról, hogyan fogadták a csapatot a csalódott drukkerek az újabb, 3–0-s debreceni vereséget követően.
márc. 5
12:09
La Liga: Hiába az oddsok, ennyire nem favorit a Madrid (Agroinform)
A szárnyra kapó Denevérek ellen butaság lenne 1.45-ért nyeretni az Atlético Madridot.
márc. 5
12:57
Videó: 41 ezer néző – ilyen volt a belgrádi derbi hangulata (She)
Szombaton a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Crvena zvezda 1–1-es döntetlent játszott a Partizan Beograddal. A belgrádi derbin parázs volt a hangulat, 41 ezer néző tekintette meg a helyszínen az összecsapást. A bajnokságot a Crvena zvezda vezeti 61 ponttal, míg a Partizan 55 ponttal a második.
márc. 5
13:15
Sílövő-vk: büntetőkör kellett az éremhez a női váltóknál (She)
A dél-koreai Pjongcsangban a váltóversenyekkel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata. A győzelmet a férfiaknál a franciák, a nőknél pedig a németek szerezték meg. Utóbbi verseny érdekessége, hogy mindhárom dobogós csapatnak büntetőkört kellett futnia.
márc. 5
13:17
Női kézi BL: hosszabbított a CSM-mel, majd újra megsérült (She)
Újra megsérült és ebben a szezonban már nem léphet pályára Line Jörgensen, a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának dán jobbátlövője.
márc. 5
13:33
NHL: tovább javította klubcsúcsát a Washington (She)
A Washington Capitals hosszabbítás után 2–1-re legyőzte a Philadelphia Flyers együttesét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján.
márc. 5
13:39
La Liga: Tényleg ekkora tuti a madridi siker? (Agroinform)
Vasárnap délután az Atlético Madrid a Valenciát fogadja a spanyol bajnokság 26. fordulójában
márc. 5
14:09
Női kézi BL: Thüringer–FTC élőben az NSO-n! (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó előtti fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria a német Thüringer HC-hoz látogat. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 5
14:11
La Liga: tíz tétmeccs után ismét, az idén először nyert a Depor (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójában a Deportivo La Coruna idegenben 1–0-ra legyőzte a Sporting Gijónt.
márc. 5
14:27
Videó: az év helyzetét hagyta ki az olasz labdarúgó? (She)
Mint arról szombaton beszámoltunk, a Milan 3–1-re legyőzte a Chievót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 27. fordulójában. A találkozó legérdekesebb jelenete talán a 84. percben játszódott le, amikor Fabrizio Cacciatore alig néhány méterről a felső lécet találta el... Az év helyzete volt?!
márc. 5
14:45
Eurofutball: az Ajax nem tudta kihasználni az éllovas bukását (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 25. fordulójában a listavezető Feyenoord 1–0-ra kikapott városi riválisa, a Sparta Rotterdam otthonában.
márc. 5
14:51
Tenisz: Maratoni csatában dőlhet el a trófea sorsa (Agroinform)
Vasárnap este Pablo Cuevas és Albert Ramos-Vinolas feszül egymásnak a Sao Paulo-i tenisztorna döntőjében.
márc. 5
15:03
NB II: a cserecsatár döntött, győzött a PAFC a rangadón (She)
A labdarúgó NB II 23. fordulójának egyik rangadóján a Puskás Akadémia hazai pályán a csereként beálló Tischler Patrik góljával 1–0-ra legyőzte a Kisvárdát.
márc. 5
15:05
Jégkorong: Vay Ádám lehetetlen védése – videó (She)
A Quad City Mallards jégkorongcsapatában szereplő Vay Ádám hihetetlen védést mutatott be az ECHL legutóbbi játéknapján.
márc. 5
15:39
Női kézi BL: drámai döntetlen a Fradi meccsén (She)
Bár nem lett meg a Ferencváros sorozatban elért ötödik győzelme a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, a játék képe alapján a 29–29-es döntetlennek is örülnie kellett a magyar csapatnak. Ráadásul a német Thüringer HC otthonában megszerzett pont azt jelenti, hogy szinte biztosan nem végezhet a második helynél hátrébb a magyar csapat.
márc. 5
15:41
Videó: Kane 25 méteres góljával előnyben a Spurs (She)
A Tottenham a 20. percben szerezte meg a vezetést az Everton ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 27. fordulójában. A gólt Harry Kane szerezte, nagyjából 25 méterről lőtt a kapuba. Nézze meg videón!
márc. 5
15:57
Videó: félpályás szóló után hátrányban a Juventus (She)
A listavezető Juventus a 37. percben hátrányba került az Udinese vendégeként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 27. fordulójában. Az olaszok kolumbiai csatára, Duvan Zapata félpályás szóló után szerzett gólt. Nézze meg videón!
márc. 5
16:03
Kézilabda: Nagy hajrával mentett pontot a Fradi (Agroinform)
A Ferencváros 29-29-es döntetlent játszott a Thüringer HC otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligájában.
márc. 5
16:33
Leverkusen: a dortmundi betli volt a tréner hattyúdala (She)
Menesztették posztjáról Roger Schmidtet, a Bayer Leverkusen labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. A klub részvényesei, illetve felügyelő bizottsága vasárnapi döntött úgy, hogy felbontják a 49 éves szakember 2019. júniusáig szóló szerződését.
márc. 5
16:35
PL: Kane-dupla és őrült végjáték után nyert a Tottenham (She)
A Tottenham egészen elképesztő végjátékot követően 3–2-re legyőzte hazai pályán az Evertont a Premier League 27. fordulójában.
márc. 5
16:37
Dortmund: négy hétre dőlt ki a válogatott kulcsember (She)
Hajlítóizom-sérülés miatt négy hétig nem számíthat válogatott középpályása, Marco Reus játékára a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund.
márc. 5
16:39
NB II: a Soroksár kiütötte a Csabát; Stieber hármat vágott (She)
A labdarúgó NB II 23. fordulójában a listavezető Soroksár 5–0-ra kiütötte a Békéscsabát. A Budaörs 4–1-re legyőzte a SZEOL-t, a Pest megyeieknél Stieber András három gólt szerzett. A Vác kikapott a Szeged 2011 otthonában, Gyulán. A Nyíregyháza és a Kozármisleny először nyert tavasszal, míg a ZTE ikszelt a Dorog vendégeként.
márc. 5
17:09
Női kézi BL: Győri ETO–Esbjerg élőben az NSO-n! (She)
Már a biztos továbbjutás tudatában fogadja a Győri Audi ETO KC a sereghajtó Esbjerget a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó előtti fordulójában. A tét a csoportelsőség bebiztosítása. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 5
17:11
Serie A: Balogh piros lapot, a Palermo három gólt kapott (She)
Az olasz labdarúgó bajnokság 27. fordulójának vasárnapi játéknapján öt találkozót rendeztek 15 órától – pályára lépett a magyar játékosokat foglalkoztató Palermo, valamint a Juventus és az Internazionale is.
márc. 5
17:27
NB III: Bognár István gólt lőtt, de a Fradi kikapott 5–1-re (She)
Íme, a labdarúgó NB III 21. fordulójának vasárnapi eredményei!
márc. 5
17:29
Bundesliga: Hamburg–Hertha BSC élőben az NSO-n! (She)
A Bundesliga 23. fordulójának utolsó mérkőzésén Dárdai Pál Herthája a Hamburghoz látogat, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 5
17:31
Bundesliga: otthon, előnyről kapott ki Dárdaiék üldözője (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 23. fordulójában az Eintracht Frankfurt hazai pályán 2–1-re kikapott a Freiburgtól.
márc. 5
17:45
Videó: ezért állították ki Balogh Norbertet Torinóban (She)
Mint arról beszámoltunk, a Palermo 3–1-re veszített idegenben, a Torino otthonában a Serie A 27. fordulójában. Sallai Roland és Balogh Norbert is a kezdőcsapat tagja volt, azonban Balogh nem sokkal a vége előtt a kiállítás sorsára jutott, miután – már egy sárga lappal a birtokában – felelőtlenül rácsúszott ellenfele lábára. Sajnos azt kell mondanunk, jól döntött a játékvezető… Videó!
márc. 5
18:03
Női jégkorong: a KMH hat ponttal zárta az osztrák túrát (She)
A KMH női jégkorongcsapata szombaton Linzben, vasárnap Kufsteinben játszott DEBL-bajnokit, és mindkétszer győztesen hagyta el a játékteret. Az újbudaiak jelenleg a második helyen állnak a nyolccsapatos DEBL tabelláján.
márc. 5
18:21
La Liga: az Atlético három gólt vágott, Griezmann duplázott (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójában az Atlético Madrid hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Valenciát. A fővárosiaknál Antoine Griezmann két gólt lőtt.
márc. 5
18:39
Légiósok: Nehéz volt a kispadról nézni a srácokat – Kádár (She)
Mint ismert, Kádár Tamás szombaton bemutatkozott új csapatában, a Dinamo Kijevben, méghozzá az Olimpik Doneck elleni sikerrel.
márc. 5
18:57
PL: a Manchester City sorozatban negyedik bajnokiját nyerte (She)
Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság (Premier League) 27. fordulójában a Manchester City idegenben kétgólos győzelmet aratott a Sunderland ellen.
márc. 5
19:03
Kézilabda: Kiütéssel nyert a Győr (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC házigazdaként 33-22-re legyőzte a dán Esbjerg csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligájában.
márc. 5
19:15
SEHA-liga: a Veszprém otthon megszenvedett a Presovval (She)
A férfi kézilabda SEHA-liga alapszakaszában a Telekom Veszprém hazai környezetben nehezen igazolta a papírformát a Tatran Presov ellen.

Keresés