2017. március 6. hétfő

márc. 6
0:03
Darts: megvan az első – Peter Wright a UK Open bajnoka (She)
A skót Peter Wright a két elveszített döntő után az idén már nem hibázott, 11–6-ra legyőzte a walesi Gerwyn Price-t a Mineheadben rendezett darts UK Open fináléjában, ezzel pályafutása első major tornagyőzelmét aratta.
márc. 6
7:51
NHL: háromgólos hátrányból győzött a Pittsburgh (She)
A Pittsburgh Penguins háromgólos hátrányból fordítva győzte le 4–3-ra a Buffalo Sabres legénységét az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
márc. 6
8:09
NB I: változás – a Fradi meccse később, a Vasasé korábban lesz (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága két NB I-es mérkőzés időpontját is módosította.
márc. 6
8:45
FTC: Botka Endre kapott egyet a szeme alá – fotó (She)
A labdarúgó NB I tabellájának negyedik helyén álló Ferencváros hátvédje, Botka Endre a szombati, Újpest elleni, 1–0-ra megnyert mérkőzésen egy összecsapást követően csúnya monoklit szerzett – sérüléséről az Instagram-oldalán posztolt képet.
márc. 6
8:47
Újpest–FTC: Senki sem tehetett róla – Balajcza (She)
Az Újpest–FTC (0–1) szombati bajnokit követően a hazaiak kapusa, Balajcza Szabolcs arról beszélt a Nemzeti Sportnak, hogy azért is bosszantó a vereség, mert olyan góllal kaptak ki, amelyről senki sem tehetett.
márc. 6
8:49
Hertha: Ennek semmi köze nem volt a labdarúgáshoz – Dárdai (She)
Dárdai Pál Herthája továbbra sem remekel Berlintől távol, ezúttal Hamburgban kapott ki egy góllal a csapat a Bundesliga 23. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozót követően csalódottan értékelt a magyar szakember.
márc. 6
8:51
Légiósok: csapattársa szerint Szalai Ádám igazi zseni (She)
Benjamin Hübner, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim védője áradozott Szalai Ádámról, miután a magyar válogatott támadó a csapat szombati, 5–2-re megnyert bajnokiján duplázott.
márc. 6
9:21
Arsenal: nagy a baj, ezért rakta ki Wenger a kezdőből Sánchezt? (She)
Mint arról beszámoltunk, az Arsenal 3–1-es vereséget szenvedett a Liverpooltól az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 27. fordulójában. A londoniak drukkereit azonban nem az eredmény lepte meg a legjobban, hanem az, hogy Arsene Wenger nem rakta a kezdőbe az „ágyúsok” sztárját, Alexis Sánchezt. Ennek pedig egybehangzó brit sajtóértesülések szerint nyomós oka van…
márc. 6
9:23
DVTK: napokon belül bejelentik, ki az új vezetőedző (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója, Benczés Miklós a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elárulta: megtalálták már Horváth Ferenc utódját, a bejelentésre ugyanakkor még néhány napot várni kell.
márc. 6
9:27
Heti műsor: Négyen elbúcsúznak a BL-től (Agroinform)
Újabb rangadó vár a Honvédra, az EL-ben már a nyolcaddöntők jönnek, Dárdaiék a Dortmundot fogadják. Heti előzetes.
márc. 6
9:57
Rögbi: váltás a Top 14 élén; csökkent az angol éllovas előnye (She)
Az angol rögbibajnokság (Aviva Premiership) 17. fordulójában a címvédő Saracens a célbónuszt is begyűjtve, öt célt szerezve nyert a Newcastle Falcons vendégeként. Miután az Exeter Chiefs is öt pontot gyűjtött be, a két együttes egy-egy pontot lefaragott a listavezető Waspsszel szembeni hátrányából. A Darazsak viszont rangadót nyertek úgy, hogy a házigazda Bath mindössze három pontot volt…
márc. 6
9:59
Tenisz: Babos és Fucsovics is visszacsúszott egy helyet (She)
A múlt hetihez képest eggyel hátrébb, a 28. helyen áll Babos Tímea a női teniszezők világranglistáján. Egy pozíciót vesztett Fucsovics Márton is, ő jelenleg a 144. helyen áll. Gálfi Dalma a 158. a női rangsorban.
márc. 6
10:21
Balogh Norbert bugyuta kiállítása - videó (Agroinform)
Sárga lappal a birtokában sikerült a magyar játékosnak ezt a becsúszást prezentálnia a Torino elleni mérkőzésen. Adódik a kérdés: vajon mire gondolt a költő?
márc. 6
10:33
Női kézi: Rasmussen kijelölte keretét a horvátok elleni meccsre (She)
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a március 13-án kezdődő edzőtáborra, illetve a 17-ei, Horvátország elleni felkészülési mérkőzésre.
márc. 6
10:35
Teremíjászat: Magyarország rendezi az Európa-bajnokságot (She)
Méghozzá jövőre.
márc. 6
10:37
NB I: keresd a meglepetést az újpesti füstfelhőben! – kép (She)
Mint ismert, a Ferencváros 1–0-ra legyőzte Szusza Ferenc Stadionban az Újpestet a labdarúgó NB I 22. fordulójának rangadóján. Sok mindenre panaszkodhattak a hazaiak, de a drukkereik biztatására nem, ráadásul a füstfelhőben még a fiatalabb korosztály is képviseltette magát – mint az alábbi fotón is látható.
márc. 6
10:39
Premier League: Újabb városi rangadót nyerhet a Chelsea (Agroinform)
A Premier League 27. fordulójának zárómérkőzésén két londoni rivális, a West Ham és a Chelsea feszül egymásnak.
márc. 6
10:51
Kép: Messi 81 percenként rúg gólt, CR 97 percenként, Szalai pedig… (She)
„Megkapta a lehetőséget, nem is kérdés, mennyire élt vele! De ha csak egy percet kap, akkor abban az egy percben ad bele mindent” – ezt a Hoffenheim labdarúgócsapatát erősítő, a hétvégén duplázó Szalai Ádámról csapattársa, Benjamin Hübner mondta. És hogy mennyire igaza volt a németnek, arról az alábbi statisztika árulkodik.
márc. 6
11:33
Német foci: Menesztették a BL-csapat sikeredzőjét (Agroinform)
Hiába a Leverkusen parádés teljesítménye az elmúlt években, az idei szezon megpecsételte Roger Schmidt sorsát.
márc. 6
11:45
Légiósok: Úgy érzem, még sok van bennem – Szalai Ádám (She)
Szalai Ádám felszabadultságot érez, miután a Hoffenheim Ingolstadt elleni, 5–2-re megnyert bajnoki mérkőzésén duplázni tudott. A magyar válogatott támadó a Nemzeti Sportnak elmondta, úgy érzi, még nagyon sok van benne.
márc. 6
11:47
Atlétika: „Márton és edzője évek óta szinte csodákat produkál” (She)
Spiriev Attila, a Magyar Atlétikai Szövetség szakmai igazgatója elégedetten értékelte az egy-egy arany- és bronzéremmel záró magyar csapat szereplését a vasárnap véget ért belgrádi fedett pályás Európa-bajnokságon.
márc. 6
11:49
Kézi BL: szegedi kapus az álomcsapatban, bravúr bravúr hátán – videók (She)
José Sierra, a Mol-Pick Szeged kapusa parádésan védett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában, s óriási szerepe volt abban, hogy csapata 26–21-re legyőzte a PPD Zagrebet. Nagyszerű teljesítményét „jutalmazták” is: az EHF Tv beválasztotta a forduló álomcsapatába, valamint óriási védései bekerültek a legnagyobb bravúrok közé. Az öt legszebb találat között ott van Balogh…
márc. 6
12:03
NB I: a derbi csak két játékost ad a forduló álomcsapatába (She)
A labdarúgó NB I 22. fordulójának InStat-indexek alapján összeállított álomcsapatát a DVSC játékosai uralják, miközben az Újpest–Ferencváros derbiről mindössze két játékos került be. A forduló legjobbja azonban nem a debreceniektől, hanem a Videotontól érkezett: a Honvéd ellen duplázó Danko Lazovics a futó idény egyik legjobb teljesítményét nyújtotta.
márc. 6
12:39
Női kézi: újabb holland válogatott a Fradiban – hivatalos (She)
A Nemzeti Sport információjának megfelelően a Ferencváros női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Laura van der Heijden. A klub sajtótájékoztató keretében mutatta be a dán Esbjergtől érkező 26 éves holland válogatott jobbátlövőt, aki egy plusz egy évre írt alá. Emellett öt válogatott játékos (Nerea Pena, Schatzl Nadine, Lukács Viktória, Szekeres Klára, Marija Jovanovics) is…
márc. 6
12:45
Olasz foci: Lesz még itt izgalom bőven! (Agroinform)
Persze nem a bajnoki címre gondoltunk, viszont a Belotti, Higuaín, Dzeko hármas nagyot harcolhat a gólkirályi címért.
márc. 6
12:57
Videó: van, akinek láttán még Messi is gyermekké változik! (She)
Hiába ötszörös aranylabdás, hiába négyszeres BL-győztes, hiába a világ egyik legjobb labdarúgója, van olyan ember, akiért az argentin zseni, Lionel Messi is rajong.
márc. 6
13:33
Videó: azt hitte, csak játékos kaphat sárga lapot? (She)
Érdekes jelenet játszódott le a Leinster és Scarlets részvételével megrendezett rögbimérkőzésen a hétvégén. Történt ugyanis, hogy egy kósza labda eltalálta a találkozó játékvezetőjét, a walesi Nigel Owenst. Arra viszont, ami ezután következett, valószínűleg kevesen számítottak, ugyanis Owens megtalálta a vétkest…
márc. 6
13:35
Egyetemi sport: volt válogatott labdarúgó is jótékonykodott (She)
Öt országból 44 csapat, csaknem 700 sportoló vett részt a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján (KEK), melyet nyolcadszor rendeztek meg Budapesten. A rendezvény idén is jótékony célokat is szolgált, az adományozók között megtalálható az FTC korábbi válogatott futballistája, Hajnal Tamás, valamint az Országgyűlés elnöke, Kövér László.
márc. 6
13:51
Profi boksz: a súlyosan megsérülő Haye revansot akar (She)
Mint megírtuk, szombaton Tony Bellew nagy meglepetésre megnyerte az esélyesebbnek tartott David Haye elleni mérkőzést. A korábbi cirkáló- és nehézsúlyú világbajnok, Haye lábsérülést szenvedett a hatodik menetben, így négy-hat hónapos kihagyás vár rá. A brit ökölvívó elismerte, ellenfele a mérkőzésen jobbnak bizonyult nála, azonban ő már a visszavágásra gondol.
márc. 6
13:53
BL: a Bayern klasszisa kihagyja az Arsenal elleni visszavágót? (She)
Nem biztos, hogy Manuel Neuer, a Bayern München labdarúgócsapatának sztárja pályára léphet együttese Arsenal elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének keddi visszavágóján.
márc. 6
13:57
La Liga: Baszk-andalúz derbivel zárul a forduló (Agroinform)
Nem csak pontok, de egy nagy skalp tekintetében is felzárkózhat a Sevilla a Realhoz és a Barcelonához.
márc. 6
14:27
Golf: a világranglista vezetője nyert Mexikóban (She)
Az amerikai Dustin Johnson az első versenyét nyerte azután, hogy két hete a világranglista élére ugrott a profi golfozók között.
márc. 6
14:33
NB I: Megpecsételődött a patinás magyar klub sorsa? (Agroinform)
Menesztett vezetőedző, elbukott derbi, távozó csapatkapitány - van még visszaút a Diósgyőr számára?
márc. 6
14:45
Atlétika: az idei fedett pályás Eb győztesei és éremtáblázata (She)
Magyarország a súlylökő Márton Anita (arany) és az ötpróbázó Zsivoczky-Farkas Györgyi (bronz) jóvoltából két érmet szerzett az elmúlt hét végén Belgrádban megrendezett fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon, ezzel a tizedik helyen végzett a nemzetek éremversenyében. Íme, a győztesek listája és az éremtáblázat!
márc. 6
14:47
Barca: Ronaldinho új kihívása, máris edzőként bizonyíthat! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona legújabb futballakadémiáját Kínában tervezi megnyitni. A szakmai stáb listájára a korábbi aranylabdás brazil labdarúgó, Ronaldinho neve is felkerült.
márc. 6
15:03
Női kézi: fél év kihagyás vár a válogatott kerettag kapusra (She)
Előreláthatólag fél évet kell kihagynia Oguntoye Viktóriának, a Dunaújváros női kézilabdacsapata kapusának, aki a Fehérvár ellen idegenben megnyert bajnoki mérkőzésen sérült meg.
márc. 6
15:21
Chelsea: a polgármester jóváhagyta az új stadion terveit (She)
Jóváhagyta a londoni polgármester az angol labdarúgó-bajnokságban éllovas Chelsea új stadionjának terveit.
márc. 6
15:23
Arsenal: az „ágyúsok” ikonja Sánchez helyében távozna (She)
Ian Wright, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal ikonja elmondta, ha ő Alexis Sánchez helyében lenne, elhagyná az „ágyúsokat”.
márc. 6
15:25
Bundesliga: török edző ül le a Leverkusen kispadjára (She)
A török Tayfun Korkut lett a Bayer Leverkusen labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
márc. 6
15:27
E-sport: Nem tévedtünk, hatalmasat lehet kaszálni tippjeinkkel (Agroinform)
Thanatos révén egy igazi LOL-szakértő elemzi ki a mérkőzéseket, amely a számokban is megmutatkozik.
márc. 6
15:39
Atlétika: Pars nem indul a dobó Ek-n, Márton Anita igen (She)
Az olimpiai bajnok kalapácsvető Pars Krisztián nem indul a hétvégi dobó Európa-kupán, a belgrádi fedett Európa-bajnokságon címét megvédő Márton Anita viszont részt vesz a versenyen.
márc. 6
15:57
Bajnokok Ligája: Özil nem játszhat a Bayern München ellen (She)
Mesut Özil, az Arsenal középpályása betegség miatt nem játszhat kedden a Bayern München ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján.
márc. 6
16:21
Nemzetközi foci: Messivel a lehetetlen is lehetséges? (Agroinform)
122 gólt szerzett eddig a Barca, 51-ből ő is kivette a részét. A PSG ellen így is csoda kéne, de Katalónia reménykedik.
márc. 6
16:51
ESM: Ibrahimovic és három juvés is a hónap csapatában (She)
Az Európai Sport Média szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – februárban is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelybe a Juventusból három, míg a Bayern Münchenből és a Paris Saint-Germainből két-két játékos került be. A legtöbb szavazatot a Manchester United klasszisa, Zlatan Ibrahimovic kapta.
márc. 6
17:09
Bundesliga: Szalai újra a forduló válogatottjában a Kickernél (She)
Szalai Ádám, a Hoffenheim labdarúgója bekerült a német élvonal legutóbbi, 23. fordulójának válogatottjába a Kicker magazinnál.
márc. 6
17:11
NB I: a televízióban szezoncsúcsot döntött a derbi (She)
A labdarúgó NB I 22. fordulójában lejátszott Újpest–Ferencváros derbi lett az OTP Bank Liga 2016–2017-es szezonjának eddigi legnézettebb televíziós mérkőzése – derült ki az M4 Sport nézettségi adataiból.
márc. 6
17:45
Női röpi CEV-kupa: „Az olaszok nem megállíthatatlanok!” (She)
A győzelem a célja a Linamar-BRSE női röplabdacsapatának a keddi CEV Kupa negyeddöntő első, magyarországi mérkőzésén, amelyen az olasz Busto Arsizióval találkozik.
márc. 6
18:03
Premier League: eljárás indult a könyöklő Ibrahimovic ellen (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) eljárást indított a Manchester United támadója, Zlatan Ibrahimovic, valamint a Bournemouth védője, Tyrone Mings ellen.
márc. 6
18:09
Tenisz: Addig pakoljuk Nadalt, amíg nem késő! (Agroinform)
Egyre kevesebbet fizetnek a bukmékerek Rafael Nadal Roland Garros győzelmére, de még mindig megéri fogadni rá.
márc. 6
18:39
Női válogatott: a csehek ellen megvan az első ciprusi siker (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott harmadik mérkőzésén megszerezte első győzelmét a Ciprus-kupán, a mieink a cseheket verték meg 2–1-re. Markó Edina csapata szerdán játssza utolsó meccsét a szigetországban, ekkor kerül sor a helyosztókra.

Keresés