2017. április 2. vasárnap

ápr. 2
0:15
NS: szép győzelem a legenda születésnapján; Madár befutott – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
ápr. 2
0:51
Vasárnapi sportműsor: topligák; kézi BL és női MK-döntő (She)
Rangadókkal megspékelt topligás program, kozármislenyi stadionavatóval ékesített forduló a labdarúgó NB II-ben, Magyar Kupa-döntő kézilabdában és kosárlabdában, kézi BL-nyolcaddöntő-visszavágó Szegeden – mi kell még a sportrajongónak vasárnapra? Reméljük, a kínálat mindenkinek kedvére való!
ápr. 2
8:03
NBA: Doc Rivers 800. győzelme; Butler hozta a meccset a Bullsnak (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszában a Los Angeles Clippers Blake Griffin 36, valamint Chris Paul 29 pontjának köszönhetően 115–104-re legyőzte a Los Angeles Lakerst, ezzel Doc Rivers edzői karrierje 800. sikerét könyvelhette el. A végül 33 pontig jutó Jimmy Butler két büntetőjével a Chicago Bulls 106–104-re diadalmaskodott az Atlanta Hawks felett.
ápr. 2
8:09
A Videoton is megbotlott, már csak egy pont az előnye (Azenpenzem)
A bajnokaspiránsok közül a Vasas és a Ferencváros hármat, a Videoton pedig két pontot herdált el szombaton, így a forduló győztesének a Honvéd számít.
ápr. 2
8:57
NHL: ijesztő jelenet, összeesett a Flyers kapusa – videó (She)
Ijesztő jelenetek játszódtak le a Philadelphia Flyers legutóbbi mérkőzésén az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában: a New Jersey Devils ellen 3–0-ra megnyert találkozó első harmadában hirtelen összeesett a Flyers kapusa, Michal Neuvirth. A játékot megállították, a Philadelphia edzői és orvosi stábja azonnal a jégre sietett, majd a 29 éves kapust kórházba szállították. Egyelőre…
ápr. 2
8:59
Real: az elnök fizet a hamis hírek közzétételéért? (She)
Florentino Pérez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid elnöke 300 ezer euróért (90 millió forint) hozott létre egy propaganda-weboldalt – írja az Eldiario.
ápr. 2
9:15
Videó: Böde élete gólpasszát adta, még ha nem is sokat ért (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I szombati rangadóján a Honvéd 2–1-re legyőzte a Ferencvárost. A találkozón a Fradi csatára, Böde Dániel alighanem pályafutása legszebb gólpasszát adta sarokkal Amadou Moutarinak – más kérdés, hogy csapata így is kikapott. Tekintse meg a meccs összefoglalóját!
ápr. 2
9:15
Férfi kézi BL: Innen már nem szúrhatja el a Szeged (Agroinform)
A Pick Szeged csapata kétgólos előnyből várja a Silkeborg elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágót.
ápr. 2
9:51
Honvéd: látványos koreográfia Puskás tiszteletére – fotók (She)
A Honvéd szurkolói a Ferencváros elleni – 2–1-re megnyert – bajnokit megelőzően méltóképp emlékeztek meg a 90 éve született kispesti legendáról, Puskás Ferencről. Tekintse meg az emlékezés képeit.
ápr. 2
9:53
Real: ezt mondta Cristiano Ronaldo a szobrásznak (She)
Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid labdarúgója csupán egy dolgon változtatna a nemrég leleplezett, őt ábrázoló szobron – számolt be a Sport című lap.
ápr. 2
10:09
Férfi kézi EHF-kupa: Szöllősi stílusos góllal kezdett – videó (She)
A Tatabánya ugyan 31–28-ra kikapott a német Magdeburgtól a férfi kézilabda EHF-kupa csoportkörének záró fordulójában, de a második helyen így is továbbjutott a negyeddöntőbe. A győri találkozó első gólját a magyar csapat válogatott beállója, Szöllősi Szabolcs szerezte, és a találat igen látványosra sikeredett, amit az is bizonyít, hogy az EHF Tv is kiemelte. Íme!
ápr. 2
10:09
Női kézilabda: Ennyire esélytelen a Fradi a Győr ellen? (Agroinform)
A bukmékerek szerint borítékolható, hogy zsinórban 13. alkalommal is a győri lányok nyakába kerül az MK-aranyérem.
ápr. 2
10:27
Honvéd–FTC: Doll a tyúkokról és az istállóról, Eppel a hét éve várt gólról (She)
Thomas Doll rendkívül elégedetlen volt a Ferencváros játékával a Budapest Honvéd ellen, arra szavakat sem talált a 2–1-re elvesztett mérkőzés után, ahogy csapata az első félidőben védekezett. Eppel Márton, a Budapest Honvéd támadója pedig arról beszélt a lefújást követően, hogy hét évet várt arra, hogy újra betaláljon a Fradinak. Tekintse meg az NSO Tv felvételeit!
ápr. 2
11:03
Stadionok: íme, Európa legtöbb nézőt vonzó létesítményei – top 10 (She)
A Transfermarkt összegyűjtötte Európa azon stadionjait, amelyben a 2016–2017-es szezonban hétről hétre a legtöbben gyűlnek össze, hogy megtekintsék a helyi labdarúgócsapat mérkőzését. A dobogón egy német, egy spanyol és egy angol gárda létesítménye is helyet kapott. A lista az átlagnézőszámot veszi alapul.
ápr. 2
11:03
La Liga: Gigameglepetés lenne bármelyik sztárcsapat botlása (Agroinform)
A Barcelona a Granada ellen játszik, míg a Real Madrid az Alavést fogadja. Tuti a gigászok sikere?
ápr. 2
11:21
Sakk: 81 nemzetközi nagymester között 25. lett Gledura Benjámin (17) (She)
A tizenhét éves Gledura Benjámin a 25. helyen zárta a 250 sakkozót felvonultató sardzsai nyílt versenyt. Összesen 4,6 Élő-ponttal gazdagodott, de többnek a megszerzése is benne volt játékában.
ápr. 2
11:39
Légiósok: Husztiék újabb zakója; a Kitchee nagy győzelme (She)
Két Ázsiában szereplő légiósunk is bajnokit játszott, de felemás sikerrel tette mindezt. A kínai bajnokságban a Csangcsun Jataj ezúttal hazai pályán szenvedett vereséget, így három forduló után is pont nélkül áll az utolsó helyen. Huszti Szabolcs végigjátszotta a találkozót a vesztes csapatban, a 73. percben sárga lapot kapott.
ápr. 2
11:39
Angol foci: A pályán válaszolhat az Arsenal a zűrös ügyeire (Agroinform)
Wenger maradása és Sánchez távozása volt a téma a héten, a City ellen nyerni kell, ha nem akarnak lemaradni a BL-ről.
ápr. 2
12:15
Férfi kézi: ritkán látható öngól (!) a Bundesligából – videó (She)
Nem mindennapi gól esett a német férfi kézilabda-bajnokság legutóbbi fordulójában: a HSG Wetzlar kapusa, Benjamin Buric egy sikeres védést követően még magát ünnepelte, míg társai lementek cserére, az egyik hazai játékos pedig közben hátradobta a labdát – vesztére. A végeredményt nem befolyásolta az eset, a Wetzlar 26–22-re nyert a Minden ellen.
ápr. 2
12:17
Bayern: Rummenigge egy játékost igazolna még – íme! (She)
Karl-Heinz Rummenigge, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München vezérigazgatója az olasz Corriere dello Sportnak adott interjújában megemlítette, hogy ha úgy hozná a sors, egy játékost még szívesen magukhoz csábítanának a nyáron, ő pedig nem más, mint a Juventusban szereplő Paulo Dybala.
ápr. 2
12:33
NB II: Íme egy igen bátor kombi a másodosztályra (Agroinform)
Szokásunktól eltérően ezúttal nem élcsapatok meccsére fogadunk a Merkantil Bank Ligában.
ápr. 2
13:09
Arsenal: Wenger már két hete egy másik klubbal tárgyal? (She)
Egy francia újságíró tudni véli, hogy Arsene Wenger már két hete megbeszéléseket folytat a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő PSG vezetőivel.
ápr. 2
13:09
Bastian Schweinsteiger máris gólt lőtt Chicagóban (Azenpenzem)
Góllal mutatkozott be új csapatában, az észak-amerikai labdarúgóligában (MLS) szereplő Chicago Fire-ben Bastian Schweinsteiger, a németek világbajnok játékosa.
ápr. 2
13:27
Úszás: Kapás Boglárka nagyon lebarnult – fotó (She)
Kapás Boglárka, olimpiai bronzérmes úszónk jelenleg Thaiföldön készül – elsősorban a 2017-es budapesti vizes világbajnokságra. A 23 éves sportoló láthatóan élvezi a napsütést, ugyanis nagyon lebarnult.
ápr. 2
13:29
Női kézi: Thomsen tudja, mekkora kockázattal jár a bukaresti munka (She)
Mint szombaton megírtuk, a nyártól Helle Thomsen veszi át a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának irányítását. A dán szakember tisztában vele, hogy a bukarestieknél van kockázata az edzői munkának, de ezzel együtt is elvállalta a feladatot.
ápr. 2
13:30
Kapás Bogi pandamacivá barnult és ez a legaranyosabb dolog, amit ma látni fog (Blikk)
Thaiföldön van most Kapás Bogi, aki a napsütötte vidéken rendesen lebarnult - jól áll neki, meg kell hagyni.
ápr. 2
13:31
Kvíz: legendás vagy hírhedt átigazolások – mire emlékszik belőlük? (She)
Mostani kvízünkben a futballtörténelem leghíresebb vagy legérdekesebb átigazolásai közül válogattunk. A legnagyobb pénzek, legfurcsább átigazolási díjak, magyar és külföldi rekordok is szerepelnek kérdéseink között.
ápr. 2
13:32
A PSG megint megnyerte a kupát, randalíroztak is egyet a szurkolók Párizsban (Blikk)
Sorozatban negyedszer a Paris Saint-Germain nyerte meg a francia labdarúgó ligakupát.
ápr. 2
14:03
Képek: a világhírű karikaturista így emlékezett Puskásra (She)
Omar Momani, a világhírű karikaturista sem felejtette el, hogy április elsején volt 90 éve, hogy megszületett Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás labdarúgója. A 35 éves informatikus ezzel a két képpel emlékezett meg a Száguldó Őrnagyról.
ápr. 2
14:03
Miami Open: Eljött Nadal ideje vagy Federer ezt is behúzza? (Agroinform)
Melbourne és Indian Wells után Miamiban is megmérkőzik egymással Roger Federer és Rafael Nadal, méghozzá a döntőben.
ápr. 2
14:21
La Liga: a Sevilla hazai pályán nem bírt a Gijónnal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a dobogóért harcoló Sevilla hazai pályán nem tudta legyőzni a bennmaradásért küzdő Sporting Gijónt. Hiába támadott többet és dolgozott ki több helyzetet is Jorge Sampaoli vezetőedző csapata, nem született gól a mérkőzésen.
ápr. 2
14:39
Serie A: a Torino 0–2-ről mentett pontot az Udinese ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnap kora délutáni meccsén a hazai pályán játszó Torino 0–2-ről egyenlített, így pontot mentett az Udinese ellen.
ápr. 2
14:39
Dögös fotót posztolt Késely Ajna (Agroinform)
ápr. 2
14:57
Az aranyéremért birkózhat Lévai Zoltán az U23-as Eb-n (She)
A Szombathelyen zajló U23-as Európa-bajnokság második kötöttfogású napján Lévai Zoltán a 75 kg-os súlycsoport fináléjába jutott, miután az elődöntőben 5-0-ra legyőzte az orosz Ahmed Kajcukovot. Az aranyéremért a horvát Antonio Kamenjasevic, a tavalyi U23-as Eb 71 kg-os ezüstérmese ellen lép szőnyegre.
ápr. 2
14:59
Francia Ligakupa: szurkolók randalíroztak a döntőn – fotók (She)
Mint ismert, a PSG nyerte meg a Francia Ligakupát, miután a döntőben 4–1-re kiütötte a bajnoki éllovas Monacót. A Le Parisien tudósítása szerint a mérkőzés lefújását követően a párizsi drukkerek randalíroztak a stadionban. Székeket gyújtottak fel és téptek ki a helyükről, továbbá megrongálták a mosdókat.
ápr. 2
15:01
Eurofoci: villámgyors bomba után az Ajaxé a rangadó – videó (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) rangadóján az Ajax otthon 2–1-re legyőzte a listavezető Feyenoordot, így három pontra megközelítette.
ápr. 2
15:15
Női kézi MK: a Debrecen szerezte meg a bronzérmet (She)
A női kézilabda Magyar Kupa bronzmérkőzésén a DVSC-TVP 30–24-re legyőzte a Dunaújvárost, ezzel pedig biztosította a helyét az EHF-kupában.
ápr. 2
15:15
Olasz foci: Eddig is pokoli hangulat volt a Napoli-Juvén, de ez még durvább lesz! (Agroinform)
Higuaín az ősszel győztes gólt szerzett tavalyi csapata ellen, ezek után nagy-nagy szeretettel várják őt Nápolyban.
ápr. 2
15:33
Légiósok: Kádárék beragadtak, majd kiütéssel nyertek (She)
Az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság felső házi rájátszásának első fordulójában Kádár Tamás együttese, a Dinamo Kijev 4–1-re nyert az Olekszandria otthonában.
ápr. 2
15:51
Eurofutball: újabb gálával 48. alkalommal bajnok a Celtic (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a Celtic idegenben 5–0-ra kiütötte a Heartsot, így nyolc meccsel a vége előtt matematikailag biztossá tette bajnoki címét.
ápr. 2
15:53
Torna ob: Kovács Zsófia duplázott, Böczögő is bajnok (She)
A felemáskorláton aratott szombati győzelme után vasárnap gerendán is a legjobbnak bizonyult Kovács Zsófia a tornászok országos szerbajnokságán a budapesti Központi Tornacsarnokban.
ápr. 2
16:00
Michelisz Norbi így élte meg első napjait apukaként (Blikk)
— Apaként vághat a túraautó-világbajnokság hét végén kezdődő idei szezonjának Michelisz Norbert (32). Nagy a boldogság, hiszen felesége, Johanna (30) életet adott kislányuknak.
ápr. 2
16:09
Tenisz: Stollár nyert, Gálfi kikapott a selejtezőben (She)
Stollár Fanny nyert a charlestoni salakpályás női tenisztorna selejtezőjében, Gálfi Dalma viszont kikapott a monterreyi kvalifikációban.
ápr. 2
16:11
Női kézi MK: Zácsik megsérült a bemelegítésnél, ugrott a döntő (She)
Főhet Elek Gábor feje: az FTC-Rail Cargo Hungaria kézilabdázója, Zácsik Szandra megsérült a Győri Audi ETO KC elleni Magyar Kupa-döntő előtti bemelegítés során, így nem játszhat a fináléban.
ápr. 2
16:13
Női kézi MK: FTC–Győri ETO döntő élőben az NSO-n! (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO KC vívja a döntőt a női kézilabda Magyar Kupában vasárnap délután Kecskeméten. A két sztárcsapat harmadszor találkozik a szezonban, ezúttal az idény első trófeája a tét. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 2
16:15
NB III: a Ferencváros II hat vereség után győzött újra (She)
A labdarúgó NB III 25. fordulójának vasárnapi játéknapján a Ferencváros II sorozatban hat vereség után ünnepelhetett újra győzelmet a Középcsoportban. Keleten az Újpest és a DVTK második számú csapata is vereséget szenvedett. A Nyugati csoportban a Puskás Akadémia II kiütötte a Diósdot.
ápr. 2
16:45
NB II: élő eredménykövetés a 27. forduló mérkőzéseiről (She)
Vasárnap rendezik meg a labdarúgó NB II 27. fordulóját. Az éllovas Puskás Akadémia a Cigándot fogadja, üldözője, a Soroksár pedig a Vác ellen lép pályára. A Kozármisleny az újonc Dorog ellen avatja fel új stadionját. Kísérje figyelemmel a mérkőzések alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetője segítségével, majd olvassa el az összefoglalókat, kommenteljen, mondja el a…
ápr. 2
16:47
PL: az újabb hazai siker nem jött össze a Swansea Citynek (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójában a Swansea pályaválasztóként játszott gól nélküli döntetlent a Middlesbrough-val.
ápr. 2
17:00
Bódog Tamás első meccsén nyert a DVTK-val (Blikk)
Miskolc — Győzelemmel mutatkozott be vezetőedzőként a labdarúgó-NB I-ben Bódog Tamás (46). A DVTK mestere számára jól sikerült a debütálás az élvonalbeli bajnokságban, hiszen a kiesés ellen küzdő diósgyőrieket 3-1-es győzelemre vezette az Újpest ellen.
ápr. 2
17:03
Eurofoci: nullázó Megyeri, padozó Stieber, feltámadó VfB (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 26. fordulójában Megyeri Balázs és Pintér Ádám csapata, a Greuther Fürth 2–0-ra nyert a Heidenheim otthonában. Mindkét magyar végigjátszotta a meccset.

Keresés