2017. április 22. szombat

ápr. 22
0:12
Eurofutball: a Brighton még nem bajnok; Adorjánék fontos meccset veszítettek el (She)
A Brighton & Hove Albion abban a tudatban lépett pályára a Norwich City vendégeként az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 44. fordulójának pénteki mérkőzésén, hogy ha nyer, akkor a feljutás után a bajnoki címet is biztossá teszi. Nos, Chris Hughton csapata 2–0-s vereséget szenvedett, így a második helyezett Newcastle United hátránya – amelynek még három meccse van hátra –…
ápr. 22
4:06
Kezdődik az őrület! Ismét csodát tesznek a hokisok? (Ripost)
Szombaton kezdődik az évi rendes hokiőrület, a divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokság. A magyar válogatott ezúttal Kijevben veszi célba a feljutást.
ápr. 22
7:06
MLS: Nikolics a 2. percben betalált, mégsem örülhet – videó (She)
A Chicago Fire 3–1-re kikapott Torontóban az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján. Nikolics Nemanja kezdőként 70 percet játszott a vendégeknél.
ápr. 22
7:09
Sok minden eldőlhet a fővárosi derbin (Infostart)
Amennyiben a listavezető Budapest Honvéd legyőzi a harmadik Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 28. fordulójában, akkor gyakorlatilag "kétszereplőssé" válik a bajnoki címért zajló versenyfutás.
ápr. 22
7:39
Francia lecke vár a magyar csapatokra (Infostart)
A Veszprém szombaton a Montpellier, a MOL-Pick Szeged pedig vasárnap a Paris Saint-Germain csapatát fogadja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 22
7:42
NBA: szépített a Celtics és az OKC, vezet a Clippers (She)
A Boston Celtics és az Oklahoma City Thunder is megszerezte első győzelmét az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) idei rájátszásában, míg a Los Angeles Clippers 2–1-re vezet a Utah Jazz ellen a pénteki sikerét követően.
ápr. 22
7:44
NHL: hosszabbításban nyert a Capitals és a Bruins (She)
A Washington Capitals 2–1-re nyert hosszabbításban a Toronto Maple Leafs ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában, ezzel 3–2-re vezet a párharcban. A Boston Bruinsnak még jobban meg kellett dolgoznia a győzelemért, kétszeri hosszabbításban verte meg az Ottawa Senatorst, így még nem ért véget a párharc.
ápr. 22
8:18
Női kézi: Rasmussen a korábban kipróbált embereket hívja meg (She)
Április 24–25-én is rendez egy összetartást a magyar női kézilabda-válogatott, amelyre Kim Rasmussen szövetségi kapitány a korábban kipróbált embereket hívja meg.
ápr. 22
8:18
Túlságosan magas azeri akadályok (Azenpenzem)
Azután, hogy a varsói cselgáncs-Európa-bajnokságon a csütörtöki nyitónapon Csernoviczki Éva (48 kg) bronzérmes lett, a kontinenstornán pénteken bejelentették, hogy Budapest rendezheti meg a 2018-as U23-as Eb-t, ám a szőnyegeken is reméltünk újabb sikereket.
ápr. 22
8:21
TV-műsor: Chelsea-Tottenham és a hokiválogatott vb-meccse a napi menüben (Agroinform)
Veszprém-Montpellier a férfi kézi BL-ben, Vasas-Honvéd az NB I-ben, de pályán a Fradi, a Bayern és az Atlético is!
ápr. 22
8:36
MTK–Vidi: „Mindig összeveszünk, rugdossuk egymást” – Torghelle Juhászról (She)
Torghelle Sándor és Juhász Roland barátsága legendás, a hétvégén azonban egymás ellen lépnek pályára az NB I-ben. Az MTK a kiesés ellen, a Videoton a bajnoki címért küzd. Az NSO TV stábja Telkiben, az OTP Bozsik-program edzőtáborában kérdezte a két labdarúgót csapatuk szerepléséről, valamint az egymás elleni párharcról.
ápr. 22
8:38
PSG: Unai Emery reagált a Roma-szerződésre (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSG vezetőedzője, Unai Emery cáfolta a Corriere dello Sport információját, amely szerint megegyezett a Romával.
ápr. 22
8:54
Franciaország: az osztályozón is használják a videobírót (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban az osztályozón is használják majd a videobírót.
ápr. 22
9:12
Hoki-vb: „Ne kelljen hetven, sem hét évet várni az elitbe jutásra” (She)
A jég kiváló, a csarnok szocreál, a csapatunk elszánt: így állunk a divízió 1/A-világbajnokság nyitó napja előtt, amelyen a magyar válogatott a házigazda Ukrajnával kezd. A találkozóról élő, szöveges tudósítással jelentkezünk!
ápr. 22
9:15
NB I: Gólt kaphat a Fradi, nyerhet a Vidi - tippek az NB I-re (Agroinform)
Közel hatszoros szorzó raktunk össze az NB I hétvégi fordulójából. Lássuk, mik a tippek!
ápr. 22
9:21
I Bike Budapest: örömbiciklizés, lezárásokkal (Infostart)
A bringás közlekedés népszerűsítéséért és fejlesztéséért rendez örömtekerést ma a Magyar Kerékpáros Klub. Az I Bike Budapest biciklis felvonulás délután 4 órakor kezdődik, útjuk a Szabadság térről az autók elől lezárt rakpart, Petőfi híd, Móricz Zsigmond körtér, Bartók Béla út, Attila út, Alagút, Lánchíd és Andrássy út érintésével vezet a Városlige
ápr. 22
9:48
NB II: egyik legjobb játékosát nélkülözi a ZTE Kisvárdán (She)
Egyik legjobb játékosa, az eddig hét gólt szerző Babati Benjamin nélkül lép pályára a ZTE a Kisvárda vendégeként a labdarúgó NB II 31. fordulójában – számolt be róla a zaol.hu.
ápr. 22
9:48
Brutális, motoron halt meg a sztársportoló (Ripost)
A britek magasugrója Pekingben nyert olimpiai ezüstérmet. Csütörtök hajnalban egy buliból tartott hazafelé, amikor a motorjával elesett.
ápr. 22
9:50
Kerékpár: nagykövetként látogat haza a legeredményesebb magyar (She)
Franciaországban él, esztergagépekkel foglalkozik, és teljesen kiszállt a sportágból a legeredményesebb magyar kerékpárversenyző, Bodrogi László, aki két év után jött újra Magyarországra – a V4 kerékpárverseny nagyköveteként.
ápr. 22
10:06
Gyász: balesetben elhunyt a 2011-es Giro d’Italia győztese (She)
Közúti balesetben szombat reggel elhunyt Michele Scarponi. A 2011-es Giro d’Italiát „megnyerő” olasz kerékpáros szeptemberben töltötte volna be a 38. életévét.
ápr. 22
10:09
Sportfogadás: A United és a két liverpooli csapat találkozójára fogadunk (Agroinform)
Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!
ápr. 22
10:18
Sokkolt úszók, Hosszú Katinkát doppingvizsgálatra kötelezték (Ripost)
Senki sem számított arra, ami az országos bajnokságon történt, még a főszereplő sem.
ápr. 22
10:24
Anglia: ilyen peches kapust is ritkán látni – videó! (She)
Nem tudta bebiztosítani Championship-elsőségét a Brighton & Hove Albion futballcsapata, a 44. forduló pénteki mérkőzésén ugyanis 2–0-s vereséget szenvedett a Norwich City otthonában. A mérkőzés legbalszerencsésebb embere a vendégek kapusa, David Stockdale volt, hiszen mindkétszer az ő hátáról pattant a kapuba a labda.
ápr. 22
10:26
Férfi kézi BL: „A Montpellier ellen nem lehet nagy baj, ha...” (She)
A Montpellier-vel szemben óriási feladat előtt áll a Telekom Veszprém, mégis elvárható a bajnoktól, hogy bejusson a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjébe.
ápr. 22
11:00
Tenisz: „Lássuk, milyen színű baba lesz. Tejcsoki?” – bajban Nastase (She)
Diszkrimináció miatt indít vizsgálatot indít Ilie Nastase ellen a Nemzetközi Teniszszövetség. A szabadszájúságáról közismert korábbi világelső román játékos jelenleg a román női válogatott szövetségi kapitánya, és a hétvégi, Nagy-Britannia elleni mérkőzést felvezető pénteki sajtóeseményeken tett rasszista és szexista megjegyzéseket.
ápr. 22
11:21
Sportfogadás: Vízi- és kézilabda derbikből húznánk hasznot - hétvégi magyar kombi (Agroinform)
A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!
ápr. 22
11:24
Murray helyett Fognini érkezik Budapestre (Azenpenzem)
A világelső elhúzta a mézesmadzagot a magyar teniszrajongók előtt, aztán mintha mi sem történt volna, a budapesti torna előtt fél nappal közölte a versenyszervezőkkel, hogy ne várják, inkább Barcelona felé veszi az irányt. Andy Murray korán búcsúzott a monte-carlói versenytől, és utána valóban eljátszott a budapesti Gazprom Hungarian Open gondolatá
ápr. 22
11:36
Felháborító botrány Szalai Ádám meccsén (Ripost)
Ilyen még nem történt a csapatával. Kiakadt a stadionban történtek miatt az egész német futballtársadalom.
ápr. 22
11:54
Videó: az apjára ütött! Így lő szabadrúgást CR fia (She)
Nem esett messze az alma a fájától! Legalábbis ami a Real Madrid világklasszisát, Cristiano Ronaldót és fiát illeti. A portugál játékos gyermeke, ifjabb Cristiano Ronaldo ugyanis – csakúgy, mint édesapja szokott – parádés gólt szerzett nemrég szabadrúgásból. Ezt CR meg is osztotta saját Instagram-oldalán. Ki tudja, talán egyszer a fiúból is futballista lesz?
ápr. 22
12:12
Légiósok: Futács először játszhat a Dinamo ellen (She)
Ismét a kezdőcsapatban kaphat helyet Futács Márkó, a Hajduk Split magyar csatára, aki eltiltás, majd betegség után egy héttel ezelőtt, a Cibalia ellen csereként már 30 percet a pályán tölthetett. A szombati, Dinamo elleni idegenbeli rangadó azért is lesz fontos az életében, mert először játszhat a zágrábiak ellen.
ápr. 22
12:15
Premier League: Az olasz edző jó tippet adott a fogadóknak! (Agroinform)
Walter Mazzarri finoman szólva elhintette, hogy játékosai aligha szakadnak majd meg a pályán hétvégén.
ápr. 22
12:30
Légiósok: Vadóczék sorozatban nyolcadszor is győztek (She)
Dél-Koreában Feczesin Róbert együttese, a Csonnam Dragons a szünet után belelendülve 5–0-ra kiütötte az Ulszant. A magyar légióst nem cserélték be. A hét meccs után hat pontot szerző együttes a 9. helyen áll.
ápr. 22
12:32
Jégkorong-vb: Ukrajna–Magyarország élőben az NSO-n! (She)
Kezdődik! Szombaton útjára indul a korong Kijevben, megkezdődik a 2017-es divízió 1/A jégkorong-világbajnokság. A nyitányon rögtön a mieinkért szoríthatunk, hiszen a magyar válogatott a házigazda Ukrajnával találkozik. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 22
12:48
MotoGP: Amerika továbbra is Márquez kezében marad? (She)
Ugyan még csak az idény harmadik futama következik a tizennyolcból, mégis különös figyelem szegeződik az austini hétvégére a MotoGP kategóriában, hiszen Marc Márquezt még senki sem tudta legyőzni ezen a pályán. A sorozat négy éve látogatott először erre a helyszínre, azóta a spanyol hondás minden futamot megnyert, ráadásul mindannyiszor a pole pozícióból.
ápr. 22
12:48
Kiélezett csaták keleten (m4sport.hu)
Washingtonban a Capitals karnyújtásnyira került a továbbjutástól, Ottawában elodázták azt.
ápr. 22
12:50
Serie A: hosszabbított a Napoli válogatott támadója (She)
Bár az angol sajtó szerint az Arsenal és a Liverpool is érdeklődött iránta, Lorenzo Insigne 2022-ig meghosszabbította szerződését a Napolinál.
ápr. 22
12:51
Angol foci: Kupadöntőt kaphat ajándékba Abramovics a 800. Chelsea-meccsén (Agroinform)
Hazard-ék azzal a Tottenhammel játszanak, amely a bajnokságban is rivális, de 1991 óta nem volt döntős az FA Kupában.
ápr. 22
13:00
Harc a feljutásért - kezdődik a hoki-vb (m4sport.hu)
Szombaton, az első meccsen a házigazda ukránok ellen kezd a csapat.
ápr. 22
13:18
A feljutás a cél, ha nem is azonnal (Azenpenzem)
A szombaton kezdődő kijevi divízió I/A világbajnokságon nem támaszthatjuk elvárásként a magyar jégkorong-válogatottal szemben, hogy egyből kerüljön vissza az elitbe. Ugyanis nem Magyarország, hanem Kazahsztán a torna favoritja; de a szintén feljutást érő második helyért illik versenyben lenni. A kiesés elkerülése a minimális cél, hosszú távon pedig
ápr. 22
13:18
Ennyi volt? Kiderült, hogy tényleg nagy a baj Ibrahimovicnál (Ripost)
Nem csak a Manchester United hívei aggódnak a zseniális csatárért. A térdével együtt a pályafutása is megbicsaklott.
ápr. 22
13:24
Birkózás: Veréb István nyerte meg az Eb-válogatót (She)
Veréb István képviselheti Magyarországot a májusi újvidéki birkózó Európa-bajnokság 86 kilogrammos szabadfogású súlycsoportjában.
ápr. 22
13:24
Kamu nélkül, de igazi nagymenővel folytatódik a mennyei megyei (m4sport.hu)
Horti Gábor a hollandok Kipricsének menetelő csapatát és saját druszáját mutatja meg önöknek az m4sport.hu-n vasárnap délután.
ápr. 22
13:27
ATP Monte-Carlo: Van-e még egy fejezete a monacói tündérmesének? (Agroinform)
A szabadkártyával induló Romain Arneodo és Hugo Nys életük meccsére készülnek szombat délután Monte-Carlóban.
ápr. 22
13:30
Edzés közben szenvedett halálos balesetet Michele Scarponi (ATV)
Edzés közben vesztette életét a kerékpáros Michele Scarponi, a 2011-es Giro d'Italia győztese.
ápr. 22
13:30
Edzésen szenvedett halálos balesetett a Giro-bajnok (m4sport.hu)
Csapata első számú versenyzője lett volna a centenáriumi olasz körversenyen a 37 évet élt bringás.
ápr. 22
13:33
Schumacher felesége nagyon rossz hírt kapott (Blikk)
A 2013-ban történt végzetes síbalesete óta ápolt Michael Schumacher miatt rengetegen aggódnak - a rajongók és a média is érdeklődéssel figyeli a család minden mozdulatát.
ápr. 22
13:42
Úszás: Mányoki Attila sikeresen átúszta a Cook-szorost (She)
Mányoki Attila újabb csodát vitt véghez! Hosszútávúszó világklasszisunk Új-Zélandon töltött háromhetes kényszerű várakozás után, magyar idő szerint szombat hajnalban – egyelőre nem hivatalosan hitelesített időeredménnyel – 6 óra 55 perc alatt átúszta a világ egyik legveszélyesebb tengerszorosát, a Cook-szorost.
ápr. 22
13:44
Cselgáncs Eb: Joó Abigél bronzérmes, Salánki és Szigetvári 7. (She)
A dzsúdó Európa-bajnokság harmadik napján Salánki Evelin és Szigetvári Mercédesz a hetedik helyen végzett, míg az elődöntőt elveszítő Joó Abigél végül bronzérmet szerzett.
ápr. 22
13:46
Hoki-vb: Bartalis máris megszerezte a torna gólját? – videó (She)
A magyar jégkorong-válogatott Bartalis István parádés góljával egyenlített a házigazda Ukrajna ellen a divízió 1/A-világbajnokság nyitó mérkőzésén. Íme, a csodagól.
ápr. 22
13:48
Torna Eb: Dévai Boglárka bronzérmes ugrásban (She)
Dévai Boglárka bronzérmet nyert ugrásban a tornászok Kolozsváron zajló Európa-bajnokságán, szombaton.

Keresés