2017. április 5. szerda

ápr. 5
0:15
Súlyemelő Eb: egy kilogramm döntött férfi 69 kg-ban (She)
A francia Bernardin Matam nyerte meg a férfiak 69 kilogrammos kategóriájának összetett versenyét, miután egy kilóval megelőzte az orosz Oleg Csent a Splitben zajló súlyemelő Európa-bajnokság keddi versenynapján.
ápr. 5
0:19
NS: 100 nap a vizes vb-ig: Kemény érmeket remél – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
ápr. 5
1:09
Szerdai sportműsor: topligák, Magyar Kupa, a Fradi az Ek-ért (She)
Hétvégét idéző programot kínálnak az európai labdarúgó topligák, Napoli–Juventus rangadó következik az Olasz Kupában, a Vasas az Újpesttel csap össze a Magyar Kupában, pályára lép a magyar női futballválogatott, nagyüzem lesz a vízilabda Bajnokok Ligájában, a Fradi pólósai az Európa-kupáért szállnak vízbe – szóval eseménydús szerdának nézünk elébe. Íme, a sportközvetítések választéka!
ápr. 5
2:21
Vizes vb: Mindennap zsúfolt lelátó – interjú Kemény Dénessel (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség elnöke kapitányként mindent megnyert, amit lehetett, csupán hazai világversenyt nem. A júliusi budapesti vb persze nem csupán a sportág első, hanem „utolsó” embere számára is különleges tétet hordoz, több okból is. Interjú Kemény Dénessel, az MVLSZ elnökével.
ápr. 5
3:09
Rekordbajnok bringás gyúrja a kupagyőztes Fradis kézislányokat (Blikk)
— A kerékpárról átnyergelt a kézilabdára, már ebben a sportágban gyűjti a trófeákat Pais Péter (54). A Ferencváros legendás, 109-szeres rekordbajnok, vb-negyedik és vb-hatodik exbringása a zöld-fehérek női kéziseit segítette hozzá gyúróként legutóbb, hogy a Győr legyőzésével megnyerjék a Magyar Kupát.
ápr. 5
4:48
Apró kudarc, Hosszú Katinkának sem sikerülhet minden (Ripost)
A két éve indított képregénysorozata egyre kevésbé népszerű, a szakértők szerint a szerkesztők nincsenek tisztában a műfaj alapjaival.
ápr. 5
7:03
Stollár Fanny tovább menetel a charlestoni WTA-tornán (Blikk)
Charleston – A selejtezőből főtáblára került Stollár Fanny (18) két játszmában legyőzte az amerikai Asia Muhammadot (26), így bejutott a 776 ezer dollár összdíjazású (224,5 millió forint) charlestoni női salakpályás tenisztorna második fordulójába.
ápr. 5
7:09
FIFA: 23 év után lehet ismét magyar a vezérkarban (She)
Részleges tisztújítás lesz szerdán az Európai Labdarúgó-szövetségben (UEFA), tekintettel arra, hogy kétévenként – mint most is – választják meg a vezetőtestület, a végrehajtó bizottság tagjainak felét, ráadásul ugyanezen a napon döntik el a nemzeti szövetségek vezetői azt is, kiket delegálnak Európából a FIFA vezetőségébe, a Tanácsba. A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor szinte…
ápr. 5
7:09
Verte a hagyomány a rutint (Azenpenzem)
Végletekig kiélezett csatában, ötödik mérkőzésen, döntő szettben a Kaposvár hazai pályán legyőzte a Pénzügyőrt, s fennállása során tizennyolcadszor ünnepelheti a férfi-röplabdabajnoki címet.
ápr. 5
7:21
Így reagált Szalai Ádám a történelmi Bayern-verésre (Blikk)
Hoffenheim – A magyar válogatott futballistája fél órát kapott edzőjétől a listavezető Bayern München ellen a német bajnokság hétközi fordulójában.
ápr. 5
7:36
19 milliárdot költ magyar fociközvetítésre az MTVA (444.hu)
Ebből fizetnék a következő 5 év közvetítéseit.
ápr. 5
7:36
Dárdai kérte, ne hívják fiát a magyar válogatottba? (Ripost)
Német válogatott lehet a magyar edző felnőttkorba lépő fia.
ápr. 5
7:39
Babos Tímea már nyolcaddöntős - könnyű ellenfél vár rá (Blikk)
Monterrey – Babos Tímea (23) két játszmában legyőzte kedden a holland Lesley Kerkhove-ot (25) a mexikói Monterrey-ben zajló 250 ezer dollár (72,5 millió Ft) összdíjazású keménypályás női tenisztorna első fordulójában.
ápr. 5
7:45
NBA: Westbrook történelmi tripla duplája, beérte Robertsont (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján az Oklahoma City Thunder Russell Westbrook vezérletével legyőzte a Milwaukee Buckst. Westbrook szezonbeli 41. tripla duplájával beállította Oscar Robertson 1961–1962-es rekordját. Szintén nyert a Cleveland Cavaliers és a Golden State Warriors – előbbiben LeBron James szezonbeli 12. tripla duplájával segítette csapatát, míg a…
ápr. 5
8:03
NHL: három év után ismét rájátszásban a Boston (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján a Boston Bruins 4–0-ra legyőzte a Tampa Bay Lightningot, így három év után ismét bejutott a rájátszásba. A címvédő Pitsburgh Penguins 4-1-re legyőzte közvetlen riválisát, a Columbus Blue Jackets-t.
ápr. 5
8:03
Az ilyen játékost örökre el kéne tiltani a pályákról - videó (Agroinform)
A portugál alsóbb osztályú Canelas 2010 támadója, Marco Goncalves megtérdelte (!) a játékvezetőt, miután megpofozta az ellenfél védőjét, amiért a spori ki is állította a csatárt. Vicc az egészben, hogy ez a Goncalves nevű fickó a meccs után mindent tagadott, állítása szerint ő nem bántott senkit sem. De mindez persze nem véletlen, a Caneles2010 ugyanis Portugália legrettegettebb ultracsoportjához,…
ápr. 5
8:06
ELMŰ-cetli az ajtón, meglepték a magyar focistát (Ripost)
Vidám vasárnapja volt a csatárnak. Villanyóra-leolvasásnak így még nem örült senki.
ápr. 5
8:15
Kolo Touré hamarosan egyedülálló rekorder lehet (Blikk)
Glasgow – A skót Celtic elefántcsontparti labdarúgója lehet az első, aki két csapattal is veretlenül nyert bajnoki címet.
ápr. 5
8:21
NB I: Szabó Zsolt vezeti a Videoton–Vasast – bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a 25. forduló  játékvezető-küldését, amelyből kiderül, hogy Szabó Zsolt fújja a sípot a szombat 18 órakor kezdődő Videoton–Vasas rangadón. A Ferencváros–DVTK találkozón Andó-Szabó Sándor lesz a játékvezető.
ápr. 5
8:39
Hátsó füves: a buddhista láma, aki focizni vágyott Zalaszántón (She)
A Hátsó füves stábja abban a reményben kereste fel Zalaszántón a buddhista sztúpánál élő szerzetest, hogy megismeri tanítását a labdarúgásról. A különleges találkozás során a több mint egy évtizede Magyarországon élő Jigmet láma magyarul beszélt a Himalája csúcsai között megélt gyermekkori futballélményeiről, és azt is elárulta, hogy bár húzta a pályára a szíve, végül miért nem állt be…
ápr. 5
8:57
Pjongcsang 2018: az IIHF tovább küzd, Ovecskin ott lesz (She)
A nemzetközi szövetség (IIHF) továbbra is azért küzd, hogy az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő játékosok ott lehessek a jövő februári pjongcsangi téli olimpián.
ápr. 5
8:59
Vizes vb 2017: visszaszámlálás, indul! Így állnak a helyszínek (She)
Visszaszámlálás, indul! Száz nap múlva elkezdődik a vizes világbajnokság Budapesten – az esemény a július 14-i nyitóünnepséggel veszi kezdetét, igaz, már aznap vízbe ugranak a műugrók és a műúszók is. A száz nap egyfelől csak egy pillanat, másfelől persze elegendő idő ahhoz, hogy az utolsó simításokkal is végezzenek a szervezők.
ápr. 5
9:01
Videó: Angliában elvégezték minden idők legrosszabb szögletét (She)
Ha csak nem lesz belőle öngól, ennél borzalmasabb szögletet nem nagyon lehet rúgni. Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Stoke City skót középpályása a Burnley ellen próbálta beívelni a labdát, ám helyette ez lett belőle…
ápr. 5
9:09
Westbrook olyat tett, amire még Michael Jordan sem volt képes (Blikk)
Oklahoma – AZ Oklahoma City Thunder legyőzte a Milwaukee Bucks együttesét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), s ez az este ismét Russell Westbrookról (28) szólt.
ápr. 5
9:15
Premier League: Óriási a tét a Chelsea-Manchester City derbin (Agroinform)
A legfontosabb kérdésre kaphatunk választ a Premier League 31. fordulójának rangadóján.
ápr. 5
9:27
Újabb botrány: kiálltak a szülők a pedofíliával vádolt magyar úszóedző mellett (Blikk)
- Éppen egy évvel a Kiss László-ügy kirobbanása után újabb botrány alakult ki az úszósportban, de az edző tanítványainak a szülei védelmükbe vették T. R.-t.
ápr. 5
9:33
Kép: új csapata mezében pózol Ibra vagy ez csak Photoshop? (She)
Bár Zlatan Ibrahimovic nyilatkozatai arra utalnak, a svéd futballista nem tervezi, hogy szerződése lejárta után búcsút int a Manchester Unitednek, sorra jelennek meg a hírek arról, hol folytatja. És az amerikaiak most új szintre emelték a pletykákat…
ápr. 5
9:35
Kosárlabda: Magyarországon turnézik a Harlem Globetrotters (She)
Magyarországon turnézik májusban a Harlem Globetrotters, a világ leghíresebb kosárlabda-showcsapata, amely négy városban mutatja be tudását.
ápr. 5
9:36
Úszóbotrány, megszólaltak az érintett szülők (Ripost)
Közleményt írtak az MTK-ban úszó gyerekek szülei. Most kiderült, mit gondolnak az érintettek a meghurcolt szakemberrel kapcsolatban.
ápr. 5
9:51
Úszás: a szülők kiállnak a gyanúba kevert edző mellett (She)
Mint beszámoltunk róla, a Magyar Úszószövetséghez bejelentés érkezett, amelyben az MTK úszószakosztályának egyik edzőjét pedofíliagyanúba keverték. A klubnál sportoló gyerekek szülei eljuttattak egy közleményt a Nemzeti Sport Online-hoz az üggyel kapcsolatban.
ápr. 5
9:53
Chapecoense: megrendítő meccs a dél-amerikai Szuperkupában – videó (She)
Telt ház előtt, érzelemdús meccsen a Chapecoense 2–1-re legyőzte a vendég kolumbiai Atlético Nacionalt a dél-amerikai Szuperkupa-párharc első mérkőzésén, melyen a brazil együttest ért decemberi repülőgép-szerencsétlenség áldozataira is emlékeztek.
ápr. 5
10:03
Kőbánya blues (Azenpenzem)
Napok óta egy aktfotó tartja izgalomban (na nem úgy…) a honi úszótársadalmat. A felvétel egy meztelen fiatalembert ábrázol – az ágyékán egy tetoválással –, aki manapság már, 32 évesen, az MTK úszóinak vezetőedzője. A fotót a múlt hét végén a korábban a Kiss László szövetségi kapitány bukásához vezető botrányt is kirobbantó Fullánk.hu publikálta elő
ápr. 5
10:09
Vizes vb 2017: Hosszú Katinkáék már nagyon várják (She)
Hosszú Katinka felkészülése a terv szerint halad, háromszoros olimpiai bajnok úszónk – az érintett magyar sporttársaihoz hasonlóan – már nagyon várja, hogy hazai közönség előtt versenyezzen a 2017-es, budapesti vizes világbajnokságon, amely pont száz múlva rajtol.
ápr. 5
10:27
MK: nyugati foci a DVTK-nál; rakétát a Fradi öltözőjébe! (She)
A Ferencváros gól nélküli döntetlennel vívta ki a továbbjutást a Diósgyőr ellen a labdarúgó Magyar Kupában. A zöld-fehérek vezetőedzője, Thomas Doll elégedetlen volt csapata első félidőben mutatott játékával. A miskolciak március elején kinevezett vezetőedzője, Bódog Tamás igyekszik a találkozón látott pozitívumokra építeni a bajnokságban. A szurkolók bíznak benne, mint mondják, a csapat 180 fokos…
ápr. 5
10:27
Angol foci: Ki fog itt gólt lőni, ha Ibrahimovic végül Amerikába igazol? (Agroinform)
Ha nincs a svéd és nincs Mata, akkor a többiek közül maximum Pogbára lehet számítani. Főhet Mourinho feje.
ápr. 5
10:36
Szijjártó diplomata-útlevelet adott Orbán házi sportújságírójának (444.hu)
A felcsúti Szöllősi Györgytől a kormány azt kérte: „koordinálja, segítse mindazokat a kezdeményezéseket, amelyek a gazdag magyar futballkultúrának állítanak emléket bárhol a világon”.
ápr. 5
10:36
Meglepő üzenet Lipcseinek: ez keresztülhúzhatja a Fradi-legenda tervei (Ripost)
Mégsem kap munkát Soroksáron a zöld-fehér szurkolók kedvence?
ápr. 5
10:39
Taroltak a magyar kézisek a BL-ben (Blikk)
Bécs – Az Európai Kézilabda-szövetség a férfiaknál veszprémi, míg a nőknél győri játékost választott a hónap legjobbjának.
ápr. 5
10:45
Kosárlabda: dupla duplával landolt az élvonalban a húszéves bedobó (She)
A húszéves Filipovics Márkó repülőrajtot vett az élvonalbeli bajnokság középszakaszában. A Naturtex-SZTE-Szedeák együttesében kölcsönben szereplő játékos dupla-duplát ért el a Sopron legyőzésekor.
ápr. 5
10:47
Vizes vb 2017: nem indul a férfi 100 gyors kétszeres világbajnoka (She)
Kihagyja az idei budapesti vizes világbajnokságot az ausztrál James Magnussen, a férfi 100 méteres gyorsúszás kétszeres vb-aranyérmese.
ápr. 5
11:03
NB III: korábbi ferencvárosi középpályás a listavezetőnél (She)
A ferencvárosi nevelésű és a zöld-fehéreknél évekig futballozó 29 éves középpályás, Zsivóczky Norbert a labdarúgó NB III-ban szereplő Érdi VSE-ben folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.
ápr. 5
11:03
Magyar Kupa: Pörögnie kell az az Újpestnek, de a Vasas sem állhat le (Agroinform)
Három negyeddöntős visszavágót rendeznek szerdán a labdarúgó Magyar Kupában.
ápr. 5
11:05
Jégkorong-vb: Románia 2. meccsét is simán nyerte meg (She)
A második mérkőzését is biztosan nyerte meg a döntően erdélyi játékosokból álló román jégkorong-válogatott a hazai rendezésű divízió 2/A világbajnokságon. A belgák elleni kiütéses sikert (9–1) követően a második fordulóban Szerbiát győzték le három góllal, a házigazdák a két góllal megnyert első harmadot követően a záró felvonás elején biztosították be a sikerüket.
ápr. 5
11:21
Hertha: Dárdai Pál fia bekerült a Gladbach elleni keretbe (She)
Dárdai Pál, a Bundesligában szereplő Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője kihirdette utazó keretét a Borussia Mönchengladbach elleni bajnokira. A 18 játékos közé bekerült a magyar szakember legnagyobb fia, Palkó is, aki először készülhet tétmérkőzésre a felnőttcsapattal.
ápr. 5
11:33
A tragédia túlélője: "Ne várj egy repülő-szerencsétlenségig, hogy kimondd, szeretlek!" (Blikk)
Chapeco – Telt ház előtt, érzelemdús meccsen a Chapecoense 2-1-re legyőzte a vendég kolumbiai Atlético Nacionalt a dél-amerikai Szuperkupa-párharc első mérkőzésén, melyen a brazil együttest ért decemberi repülőgép-szerencsétlenség áldozataira is emlékeztek.
ápr. 5
11:39
EBEL: ötöt kapott a Vienna, mégis közelebb került a trófeához (She)
A jégkorong EBEL döntőjének harmadik felvonásán a Vienna Capitals (1.) pályaválasztóként gólokban gazdag mérkőzésen nyert a Klagenfurt (3.) ellen. Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcában 3–0-ra módosult az állás, a Vienna egy győzelemre került a bajnoki címtől.
ápr. 5
11:39
Tippkirály: Real vagy Atlético? Duplázz a madridi derbivel! (Agroinform)
Szombaton jön a madridi derbi, a Tippkirályban ez lesz a hét mérkőzése. Tippelésre fel!
ápr. 5
11:41
PSG: „Mourinhóék miatt megöljük a futballt, már nem élvezem!” (She)
Hatem Ben Arfa, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatát erősítő francia támadó már nem néz futballt, és a játékot sem élvezi igazán. És ennek állítása szerint José Mourinho az egyik oka.
ápr. 5
11:43
Kép: Dzsudzsák ilyen luxusban tengeti mindennapjait Ázsiában (She)
Dzsudzsák Balázs, az al-Vahda futballistája 2016 nyarán költözött Ázsiába, azon belül Abu-Dzabiba. A magyar válogatott játékosa sokáig kereste az ideális otthont új állomáshelyén, majd az ottani Four Seasons hotelben megtalálta azt – most pedig az alomutazo.hu jóvoltából betekintést nyerhettünk abba a nem mindennapi luxusba, ami honfitársunkat körülveszi az edzések előtt és után. Képek!
ápr. 5
11:45
Dárdai fia is bekerült a Hertha keretébe (ATV)
Fiát, Palkót is nevezte a Borussia Mönchengladbach elleni idegenbeli mérkőzésre Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Keresés