2007. április 11. szerda

ápr. 11
9:22
Biztonság mindenekfelett – a Vista védelmi rendszere (pcworld)
A Microsoft rendszereit és alkalmazásait gyakran érte a vád, hogy nem elég biztonságosak. Ez a megállapítás csak félig igaz, hiszen a Windowst néha jobban kell félteni egy átlagfelhasználótól, mint a külső behatolásoktól.
ápr. 11
9:51
Gyanúsan olcsó - Intel Core 2 Duo E4300 (pcworld)
Eddig úgy gondoltuk, hogy egy belépőszintű processzor csak lassú lehet. A legkisebb Core 2 Duo változtat ezen a tézisen, és kiváló teljesítményt kínál kedvező áron.
ápr. 11
10:43
Opera 9.61 (pcworld)
Méret: 5,6 MB
ápr. 11
12:25
A költészet napjára (onlinemedia.blog.hu)
NEM ÉN KIÁLTOK Nem én kiáltok, a föld dübörög, Vigyázz, vigyázz, mert megőrült a sátán, Lapulj a források tiszta fenekére, Símulj az üveglapba, Rejtőzz a gyémántok fénye mögé, Kövek alatt a bogarak közé, Ó, rejtsd el magad a frissen sült kenyérben, Te szegény, szegény. Friss záporokkal szivárogj a földbe - Hiába fürösztöd önmagadban, Csak másban moshatod meg arcodat. Légy egy fűszálon a pici él S…
ápr. 11
12:44
PDA-ból Apple iPhone (pcworld)
Két emulátor is megjelent, amelyek PDA-ból képesek Apple iPhonet "varázsolni" - legalábbis ami a kezelőfelületet és a menüt illeti.
ápr. 11
14:11
VirtualDub 1.7.3 (fejlesztői változat) (pcworld)
Méret: 1,28 MB
ápr. 11
22:57
Amonas (onlinemedia.blog.hu)
Azért is jó ügynökségnél dolgozni, mert a portálok szeretik lekenyerezni az embert, hogy náluk költsünk (mert náluk költünk). Most épp a Sanoma tartott ügyféltalálkozót, és pont a költészet napján stílszerűen egy színdarab volt az "ajándék".A Sanoma általában jó bulikat tart, megadják a módját az ilyen rendezvényeknek. Most például egy limuzin állt a színház előtt, amibe az egyik oldalon be…

Keresés