2007. április 10. kedd

ápr. 10
0:00
Hogyan él egy tibeti szerzetes? (astronet.hu)
Tibet kínai megszállása előtt az ország kolostoraiban és zárdáiban félmillió szerzetes és apáca élt - a teljes lakosság mintegy tíz százalékát tették ki. Szinte minden családban volt egy felszentelt fiú vagy lány.
ápr. 10
8:01
ProShow Gold 3 – diavetítő az összes modern formátumhoz (pcworld)
Egy évvel ezelőtt mutattuk be a fotóinkból és videóinkból látványos prezentációkat készítő ProShow Gold 2.6-ot. A nemrégiben megjelent hármas verzió újdonságai között régóta (el)vártakat és kellemes meglepetéseket egyaránt találunk.
ápr. 10
10:00
Az űrben a Word magyar atyja (Computerworld)
Charles Simonyi nevét legtöbben a Microsoft fejlesztései kapcsán hallhattuk, holott már jóval előbb megkezdte úttörő munkáját.
ápr. 10
10:26
Születésnap a Műszaki Múzeumban (Computerworld)
Az Országos Műszaki Múzeum és a Sinclair.hu közös rendezvénnyel ünnepli a Sinclair ZX Spectrum huszonötödik születésnapját.
ápr. 10
11:32
Megjelent a Debian GNU/Linux 4.0 (pcworld)
Az új Debian GNU/Linux tizenegy processzor architektúrát támogat; KDE, GNOME és Xfce desktop környezeteket, titkosító szoftvereket tartalmaz, fejlettebb csomagkezelő (programtelepítő) rendszert használ elődeinél és sok új szabványt támogat.
ápr. 10
13:11
Változások lehetnek a hazai spam szabályozásban (onlinemedia.blog.hu)
Érdekes dolog jogszabály tervezetet olvasni, még viccesebbek a változás előterjesztések. Most éppen a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (bizony, Kóka és co.) egyik tervezete került a kezembe.Címe hosszú és keveset mondó: Az elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslatról. Főleg, mert a változások egy része nem a kereskedelmet, hanem a reklámot…
ápr. 10
16:48
Negyedmilliárd forint a roma kkv-knak (Napi)
ápr. 10
22:59
Nem a luxusból gazdagodik meg Budapest (Napi)
ápr. 10
22:59
Adónaptár a következő két hétre (Napi)
ápr. 10
22:59
Sok kicsi mire megy? (Napi)
ápr. 10
22:59
El kellene kerülni a hirtelen változtatásokat (Napi)
ápr. 10
23:00
Válasszon ínyére valót! (HáziPatika.com)
A cukorbetegeknek olyan édesítőszerekre van szükségük, amelyek felesleges kalóriák nélkül képesek pótolni a cukrot, amelyeknek nincs utó- vagy mellékízük, tehát kellemesen édesek, és amelyek sokoldalúan felhasználhatók. Van ilyen...

Keresés