2007. április 16. hétfő

ápr. 16
0:00
A jövő kutatója (astronet.hu)
Az embereket mindig is érdekelte, mi lesz holnap, mi várható harminc év múlva. Ennek kiderítésére sokan jóshoz, mások asztrológushoz fordulnak, kevesen tudják azonban, hogy létezik a jövőt kutató tudományterület is, amelynek egyik képviselője Szél Bernadett.
ápr. 16
3:37
Festők képes lakása (Lakáskultúra)
A fiatal, tehetséges festőművész házaspár, Soós Nóra és Győri Márton lakásában vendégeskedtünk, akik első saját otthonukat rendezték be maguknak - sok ötlettel. Mindig is erről álmodtak: egyazon színes fészekben festeni és élni.
ápr. 16
3:54
25000 látogató - Lakáskultúra élőben (Lakáskultúra)
Kimagasló érdeklődés mellett zajlott le a Lakáskultúra Élőben Kiállítás a Papp László Budapest Sportarénában. A március 9-11. között megrendezett programsorozaton közel 160 cég kínálta termékeit és szolgáltatásait a 25 ezer látogatónak.
ápr. 16
11:01
Total Commander 7.02a (pcworld)
Méret: 2,2 MB
ápr. 16
11:24
Egyedülálló zsidó-magyar népzenével lép fel a Muzsikás együttes (Inforádió)
Bob Cohen, Yale Strom és Elizabeth Swarz lesz a Muzsikás együttes vendége este a Fővárosi Művelődési Házban, ahol zsidó-magyar népzenét játszanak - közölte Hamar Dániel, a zenekar alapítója.
ápr. 16
11:45
Rohamosan nő az érdeklődés a béren kívüli juttatások iránt (HVG)
Egyre több munkáltató érdeklődik a már meglévő, vagy még csak tervezett béren kívüli juttatások rendszerének megoldásai iránt - derül ki egy friss felmérésből.
ápr. 16
12:55
Google-monopóliumra figyelmeztet a Microsoft (prog.hu)
ápr. 16
12:56
Dell XPS M2010 - az óriásnotesz (pcworld)
A Dell XPS M2010 igazi különlegesség: átmenet a notesz és az asztali gépek között. Mindkét felmenőjétől örökölt pozitív és negatív tulajdonságokat, a végeredmény pedig olyasmi, amelyet talán még eddig soha nem láttunk.
ápr. 16
14:41
Apple Final Cut Studio 2 – az új felsőkategória (pcworld)
Az Apple a Las Vegas-i NAB (National Association of Broadcasters) szakkiállítás és konferencia alkalmából mutatta be az új Final Cut Studio 2 programcsomagot, a kifejezetten filmvágók számára készített professzionális eszközének legújabb változatát.
ápr. 16
14:46
HP iPAQ 514 Voice Messenger - telefon kisebb-nagyobb extrákkal (pcworld)
A legutóbb nálunk járt HP 6915 óta igazi újdonsággal nem jelentkezett a Hewlett-Packard. A hosszú csendet megtörve a 2007-es év első hónapjaiban került bemutatásra a gyártó első klasszikus mobiltelefonja, a HP 514 Voice Messenger.
ápr. 16
14:56
A Google megvette a DoubleClicket (Computerworld)
A YouTube-ért adott összeg majdnem kétszeresét fizette ki a Google az online hirdetéssel foglalkozó DoubleClickért.
ápr. 16
15:05
Új tarifák a Vodafone-nál (Computerworld)
Az április 16-án megújuló tarifacsomagok teljes havidíja felhasználható normál belföldi hanghívásokra és szöveges üzenet küldésre.
ápr. 16
15:12
964 ezren szélessávon (Computerworld)
Februárban az xDSL vonalak száma 646 ezerre, a négy legnagyobb kábelmodemes szolgáltató ügyfeleinek a száma pedig 318 ezerre nőtt.
ápr. 16
15:29
Ismét használt mobilokat gyűjtenek (Computerworld)
A Pannon április 30-ig kedvezményt ad új telefon vásárlásakor azon ügyfeleinek, akik leadják használt készülékeiket.
ápr. 16
16:10
Újabb "végső vágást" ejtett az Apple (prog.hu)
ápr. 16
23:00
A hepatitis a leggyakoribb utazási betegség (HáziPatika.com)
A hepatitis (fertőző májgyulladás) napjaink egyik legelterjedtebb, legkönnyebben elkapható, utazással kapcsolatos fertőző betegségei közé tartozik, mely védőoltással megelőzhető.
ápr. 16
23:00
A zöld tea csökkenti a halálozás kockázatát (HáziPatika.com)
"Az elmúlt harminc év során a rákos daganatok szakterületének fejlődését tanulmányoztam, és kiterjedten írtam a daganatos betegségek kutatásáról, gyógyításáról és megelőzéséről. Az alábbiakban a zöld teával kapcsolatos...
ápr. 16
23:30
Böngészők, op.rendszerek, flash - Magyarországon (onlinemedia.blog.hu)
Persze minden online ügynökség gyűjt adatokat, és elemzi is azokat. Aki csinált már kampányt a neten, az tudja, hogy sok extra információt meg lehet tudni. Olyan információkat, amiket nem szokás publikálni, nem szokás megosztani sem a nagyközönséggel, sem a szakmával.Hiszen ezek olyan tapasztalatok, amik pénzt jelentenek.Éppen ezért - a fenti általános hozzáállás miatt - érdekes az, hogy a…

2007. április 17. kedd

ápr. 17
0:00
Loch Ness-i szörny (astronet.hu)
A skót Nessie, ismertebb nevén a Loch Ness-i szörny évszázadok óta megmozgatja az emberek fantáziáját. Sokan kételkednek benne, mások azonban valóságos szörny-kultuszban élnek, a tudósok pedig találgatnak. Őshal? Ismeretlen elefántfaj? Földmozgások okozta illúzió? A választ egyelőre senki sem tudja - a háromszáz méter mély, sötét vízű tó pedig hallgat.
ápr. 17
0:00
Viszlát cellulit! (astronet.hu)
A NIVEA innovatív anti-cellulit termékcsaládot fejlesztett ki NIVEA BODY GOOD-BYE CELLULITE néven. Két terméket tartalmaz: az anti-cellulit gélkrémet és a narancsbőr elleni tapaszokat.

Keresés