Állás

Állás van, munkakereső egyre kevesebb
2017 augusztus 21.   TőzsdeFórum
A nyilvántartott álláskeresők száma 5,9 százalékkal csökkent Magyarországon egy év alatt.
4 módszer, hogy nyugodtnak tűnjünk akkor is, ha belül nagyon izgulunk
2017 augusztus 21.   Ridikül
Nyilvános előadás? Állásinterjú? Fontos tárgyalás? Vannak helyzetek, amelyek a legnyugodtabb természetű emberek idegeit is próbára teszik – teljesen természetes, ha izgulunk ilyenkor, de vannak módszerek, amelyekkel leplezhetjük ezt a külvilág előtt.
Kevesebb az álláskereső a foglalkoztatási szolgálat szerint
2017 augusztus 21.   Adózóna
A nyilvántartott álláskeresők száma 5,9 százalékkal csökkent Magyarországon egy év alatt, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában a júliusi zárónapon 274 700 álláskereső szerepelt, több mint 17 ezerrel kevesebb, mint egy éve.
Félig kivonul Indiából a McDonald's
2017 augusztus 21.   eBroker
Kivonul (egyelőre) India északi és keleti régióiból a McDonald's, miután nem tudott dűlőre jutni a helyi partnerével folytatott vitákban. 169 éttermet zárhatnak be és több ezer dolgozó állása kerülhet ezzel veszélybe. Az amerikai hamburgeróriás közlése szerint az egyik partnere, a Connaught Plaza Restraurants megsértette a franchise-megállapodás feltételeit. A másik fél szerint a döntés…
Félig kivonul Indiából a McDonald's
2017 augusztus 21.   Portfolio
Kivonul (egyelőre) India északi és keleti régióiból a McDonald's, miután nem tudott dűlőre jutni a helyi partnerével folytatott vitákban. 169 éttermet zárhatnak be és több ezer dolgozó állása kerülhet ezzel veszélybe. Az amerikai...
Havi 2,7 millióért lehetsz most bébicsősz
2017 augusztus 21.   Privátbankár
Egy olyan szakma kínál most mesés jövedelmet, ahol egyébként nem szokták a bérek az eget verdesni. A munka egy része Londonban végzendő de interkontinentális utazással is jár, valamint több intéznivalóval, amihez a munkaadó luxusautót biztosít. Nézzük, mit kell nyújtani ahhoz, hogy elnyerjük ezt az állást.
Következő nagy dobás: a hibrid felhő (X)
2017 augusztus 21.   hup.hu
A virtualizációhoz fogható hatása van a nagyvállalati informatikára a hibrid felhős technológiák elterjedésének. A változás megkerülhetetlen, de egyelőre lassan közeledik, részben a fejlett menedzsment-eszközök hiánya miatt. Hiánypótlásra itt a Microsoft Operations Management Suite. Ritkán érik igazán nagy paradigmaváltások a nagyvállalati informatikát, a legutolsó, tényleg forradalminak…
Ennyi magyar keres most épp munkát
2017 augusztus 21.   VG
A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat nyilvántartásában 17 ezerrel kevesebb álláskereső szerepelt júliusban, mint egy éve. A gazdaságilag aktív népesség 6 százalékának nincs állása jelenleg.
Lassan elfogynak a magyar álláskeresők
2017 augusztus 21.   Privátbankár
Egy év alatt 5,9 százalékkal csökkent a nyilvántartott álláskeresők száma.
Állás - A Váci Dunakanyar Színház közönségszervezőt keres
2017 augusztus 21.   szinhaz.hu
A váci teátrum jó szervező- és kommunikációs készséggel, valamint legalább érettségivel rendelkező kollégát keres. [...] Bővebben!
A Philips csoport kicsinosította hamburgi irodáját
2017 augusztus 21.   iroda.hu
A Fuhlsbüttel városnegyedben található épület csaknem 90 éve fonódik össze a Philips múltjával. Itt született meg ugyanis 1927-ben az első röntgencsövek feltalálásával és gyártásával a Philips Healthcare vállalat. Jelenleg 2000 fő dolgozik az épületben, beleértve a közigazgatási, kutatási, marketing- és szervizosztályt is. Külső megjelenése nagyon megnyerő és különleges, Hamburg téglaépítészeti…
Nem minden átverés – tényleg ennyire egyszerűen meggazdagodhatsz
2017 augusztus 21.   Privátbankár
Naponta szembe jön valamilyen kamuhirdetés, ami örök életet és gazdagságot ígér, otthoni, rugalmas munkavégzéssel. Ezek jellemzően túl szépek, hogy igazak legyenek, és a legtöbbről valóban kiderül, hogy csak a szerencsétlen álláskeresőket húzza le. Ugyanakkor az otthoni munkavégzés nagyon is reális alternatíva, és vannak tisztességes, értékteremtő
Románia: egyre forróbb a talaj Miriuta talpa alatt
2017 augusztus 21.   NSO
Egyes román lapvélemények szerint akár Miriuta László vezetőedző állásába is kerülhet, ha a Concordia Chiajna hétfőn is veszít a román labdarúgó-bajnokságban.
Augusztus 20. – Levelet hozott a postás Moszkvából Orbán Viktornak
2017 augusztus 21.   Bumm.sk
A magyar-orosz gazdasági kapcsolatok további élénkítése mellett foglalt állást Dmitrij Medvegyev orosz kormányfő a magyar nemzeti ünnep alkalmából vasárnap Orbán Viktor miniszterelnökhöz intézett üdvözlő táviratában.
Állást kapott az év legviccesebb önéletrajzát összedobó programozó
2017 augusztus 21.   HVG
Felvette egy cég a korábban programozóként állást kereső 25 éves Budavölgyi Bálintot, aki a sajtót is megjárt rendhagyó önéletrajzával hívta fel magára a figyelmet.
Sokan bukhatnak a villanyautók miatt
2017 augusztus 21.   Vezess
Irreálisnak tartja a Volkswagen vezetője a belső égésű motorok mihamarabbi felváltását szorgalmazó politikai törekvést. Rengetegen veszítenék el állásukat.
Folytatódhat az esés a tőzsdéken
2017 augusztus 21.   Portfolio
Pénteken komoly nyomás alatt voltak a világ tőzsdéi, a határidős részvényindexek állása alapján pedig Európában a hét első kereskedési napján is kitarthat a negatív hangulat.Tovább esik a Dax 2017.08.21 09:03Ahogy arra számítani...
Medvegyev üdvözlő táviratot küldött Orbán Viktornak
2017 augusztus 20.   Híradó
Az orosz kormányfő a magyar-orosz gazdasági kapcsolatok további élénkítése mellett foglalt állást.
Medvegyev a magyar-orosz gazdasági kapcsolatok élénkítéséről írt Orbánnak az ünnep alkalmából
2017 augusztus 20.   Napi
A magyar-orosz gazdasági kapcsolatok további élénkítése mellett foglalt állást Dmitrij Medvegyev orosz kormányfő a nemzeti ünnep alkalmából vasárnap Orbán Viktor miniszterelnökhöz intézett üdvözlő táviratában.
Az oroszok táviratot küldtek Orbánnak
2017 augusztus 20.   Hírstart
A magyar-orosz gazdasági kapcsolatok további élénkítése mellett foglalt állást Dmitrij Medvegyev orosz kormányfő a nemzeti ünnep alkalmából vasárnap Orbán Viktor miniszterelnökhöz intézett üdvözlő táviratában.