Állás

Eljárás indult Le Pen kabinetfőnöke ellen
2017 február 22.   gondola.hu
Bizalommal való visszaélés gyanújával eljárást indított szerda este a párizsi ügyészség Marine Le Pen, a radikális jobboldali Nemzeti Front (FN) elnökének és államfőjelöltjének kabinetfőnöke ellen az állítólagos fiktív európai parlamenti asszisztensi állása ügyében - közölték rendőrségi források
Eljárás indult Marine Le Pen kabinetfőnöke ellen
2017 február 22.   mno.hu
Bizalommal való visszaélés gyanújával eljárást indított szerda este a párizsi ügyészség Marine Le Pennek, a radikális jobboldali Nemzeti Front (FN) elnökének és államfőjelöltjének a kabinetfőnöke ellen az állítólagos fiktív európai parlamenti asszisztensi állása ügyében – közölték rendőrségi források.
Fiktív uniós állások? Eljárás indult Marine Le Pen kabinetfőnöke ellen
2017 február 22.   atv
Bizalommal való visszaélés gyanújával eljárást indított szerda este a párizsi ügyészség Marine Le Pen, a radikális jobboldali Nemzeti Front (FN) elnökének és államfőjelöltjének kabinetfőnöke ellen az állítólagos fiktív európai parlamenti asszisztensi állása ügyében - közölték rendőrségi források.
Amikor az EU-ellenes Le Pen munkatársai ellen az EU-tól lenyúlt pénzek miatt nyomoznak
2017 február 22.   hvg.hu
Bizalommal való visszaélés gyanújával eljárást indított szerda este a párizsi ügyészség Marine Le Pen, a radikális jobboldali Nemzeti Front (FN) elnökének és államfőjelöltjének kabinetfőnöke ellen az állítólagos fiktív európai parlamenti asszisztensi állása ügyében.
Eljárás indult Marine Le Pen kabinetfőnöke ellen
2017 február 22.   hirado.hu
Bizalommal való visszaélés gyanújával eljárást indított szerda este a párizsi ügyészség Marine Le Pen, a radikális jobboldali Nemzeti Front (FN) elnökének és államfőjelöltjének kabinetfőnöke ellen az állítólagos fiktív európai parlamenti asszisztensi állása ügyében - közölték rendőrségi források.
Állás – A Játékszín fodrász pozícióba keres új munkatársat
2017 február 22.   szinhaz.hu
A Játékszín egy fő színházszerető, munkája iránt elkötelezett, számlaképes fodrász munkatársat keres. [...] Bővebben!
Kirúgták, mert túl szép: elképesztő, mit mert mondani a főnök ennek a nőnek
2017 február 22.   femina.hu
Már az első munkanapján elveszítette az új állást.
Sándor Mária Londonban: "Lesz állásom"
2017 február 22.   24.hu
A feketeruhás nővér a londoni magyar párt alapításán járt, és beszélt arról: úgy néz ki, végre lesz munkája.
Kihallgatták Marine Le Pen két közeli munkatársát
2017 február 22.   ma.hu
Kihallgatta szerdán a francia rendőrség Marine Le Pennek, a radikális jobboldali Nemzeti Front elnökének és államfőjelöltjének kabinetfőnökét és testőrét az állítólagos fiktív európai parlamenti asszisztensi állásaik miatt indított vizsgálat keretében.
Húsz, már-már szemét kérdés, ami elhangzott egy állásinterjún
2017 február 22.   hvg.hu
Ezekre úgysem tud felkészülni. A top4 különösen kegyetlen.
Egyre okosabb az Audi-gyár - ennek az álláskeresők nem fognak örülni
2017 február 22.   Napi Online
Az Audi Hungaria tovább halad az okos gyár felé vezető úton: a legnépszerűbb győri motor, a négyhengeres Otto-motor gyártósorán a már meglévő hat robot mellé újabb robotkollégát állítottak üzembe - közölte ... ...
Anglia: máris van ajánlata a Suttontól távozó kapusnak
2017 február 22.   Nemzeti Sport
Mint ahogy arról beszámoltunk, Wayne Shaw-nak, a Sutton United pitét evő kapusának távoznia kellett a csapattól. Azonban úgy tűnik, sokáig biztos nem marad állás nélkül, hiszen már most is van ajánlata – méghozzá egy szupermarkettől!
Új állásokat hoznak létre - de milyen áron?
2017 február 22.   Napi Online
A közelgő brexit ellenére az Amazon további ötezer munkahelyet hoz létre Nagy-Britanniában az idén. Az Egyesült Államokban pedig másfél év alatt százezer állást ígér a világ egyik legnagyobb internetes ... ...
Az amerikai külügyminiszter állást foglalt a konstruktív amerikai-kínai viszony mellett
2017 február 22.   hirado.hu
Rex Tillerson amerikai külügyminiszter telefonon egyeztetett kedden Jang Csie-cse kínai államtanácsossal, s leszögezte, hogy Washington fontosnak tartja a konstruktív amerikai-kínai viszonyt.
Máris új állást kapott Gundel Takács Gábor
2017 február 22.   24.hu
A Táncsics Mihály-díjas újságíróval erősítenek az olimpiapártiak.
Százezer felett a Németországban dolgozó magyarok száma, sok üres állás van még
2017 február 22.   privatbankar
Az újabb adatok szerint ősszel átlépte a 100 ezer főt a Németországban dolgozó magyarok száma, a növekedés viszont az utóbbi pár évben valamelyest lassulni látszik. A románok, bolgárok és horvátok az utóbbi három évben nagyobb arányban növelték kivándorlásukat Németországba, mint a magyarok, a többi feltörekvő Európai Uniós ország viszont kevésbé.
Direktori patthelyzet: Jordán Tamást meg sem hallgatták
2017 február 21.   hvg.hu
Nem értékelte érdemben a szakmai bizottság Jordán Tamás jelenlegi igazgatónak a Weöres Sándor Színház ügyvezetői állására benyújtott pályázatát kedden - közölte a szombathelyi önkormányzat.
NGM: Reális és tartható a hiánycél
2017 február 21.   vg.hu
Az államháztartás idei januári állását és a várható folyamatokat figyelembe véve, továbbra is reális és tartható a jóváhagyott GDP-arányos 2,4 százalékos hiánycél - hangsúlyozta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államháztartásért felelős államtitkára kedden az M1 televízióban.
Állásajánlat: Tűzvédelmi ügyintéző
2017 február 21.   Lánglovagok
Határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonnyal.
Idén sem fog elszállni a hiány
2017 február 21.   mfor.hu
Az államháztartás idei januári állását és a várható folyamatokat figyelembe véve, továbbra is reális és tartható a jóváhagyott GDP-arányos 2,4 százalékos hiánycél - hangsúlyozta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államháztartásért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.