Állásközvetítő

A minisztérium feljelentést tesz a szerbek fekete foglalkoztatása ügyében
2017 március 17.   Bumm.sk
A március legelején lefolytatott rendőrségi razziát követően a munkaügyi minisztérium bejelentette, büntetőfeljelentést tesz a Largo munkaközvetítő iroda ellen. A cég alapításában jogi segítséget nyújtó Gál Gábor képviselő is a sajtóból értesült a botrányról.
Egy komáromi étteremben csapta be áldozatait az ál-munkaközvetítő
2017 március 7.   Bumm.sk
A Komáromi Járási Ügyészség kisebb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás vétsége és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a 38 éves férfivel szemben, aki nyolc sértettet csapott be – írta az Inforádió.hu.
Razzia egy galántai munkaközvetítő ügynökségnél – a szerb újságíró riportja nyomán
2017 március 3.   Bumm.sk
Néhány hete nemzetközi visszhangot váltott ki egy szerb újságíró riportja, aki több balkáni munkással együtt elszegődött a Samsung cég galántai üzemébe "rabszolgának". Az Aktuality.sk hírportál információi szerint az ügy kapcsán tegnap razziát tartott a rendőrség egy galántai munkaközvetítő ügynökségnél.
A cseh kormány csökkentené a munkaközvetítő ügynökségek számát
2017 február 13.   ProfitLine
A cseh kormány szeretné nagymértékben csökkenteni a munkaközvetítő ügynökségek számát, egyidejűleg jóval szigorúbban szabályozni tevékenységüket - közölte Milan Chovanec cseh belügyminiszter pénteken az észak-csehországi Rychnov nad Kneznou kisvárosban, ahol Michaela Marksová munkaügyi és népjóléti miniszterrel folytatott a témáról megbeszéléseket.
Egyből meghalt a szívbeteg férfi, miután munkaképessé nyilvánították
2017 január 24.   Blikk.hu
London - A szívbeteg brit férfi épp a munkaközvetítőtől tartott hazafelé, amikor szívrohamban meghalt.
Felvásárlás rendezi át az állásközvetítő piacot
2016 november 15.   sajtokozlemeny.com
A világ egyik vezető humánerőforrás-tanácsadó vállalata, a Randstad Holding bejelentette az online toborzási megoldásokat kínáló hálózat, a Monster Worldwide Inc. felvásárlását. A megállapodás értelmében a Monster továbbra is saját márkanév alatt, önálló jogi személyként működik tovább a Randstad Holdingon belül, így hazai érdekeltségeikben sem lesz változás. tovább
Állami pénzből kártalanítják a nógrádi boltok dolgozóit
2016 október 11.   iroda.hu
Cseresnyés Péter jelezte: a Nógrád Megyei Kormányhivatal foglalkoztatási főosztálya folyamatos kapcsolatot tart a vállalattal, hogy az érintett munkavállalók helyzete megnyugtató módon rendeződjön. A leépítésre kerülő dolgozók tájékoztatást kapnak a szolgáltatási, képzési és támogatási lehetőségekről, valamint személyre szabott tanácsadással és speciális tréningekkel is segítik elhelyezkedésüket.…
„Cégvezető keres csinos asszisztenst, akivel néha szexuális kapcsolatot létesítene”
2016 szeptember 22.   NLCafe
Az elég váratlan, amikor az önéletrajzodra az a válasz, hogy minden oké benne, csak egész alakos fotó kéne rólad. A professzionális munkaközvetítő oldalakra gyakran felkerülnek ugyancsak kétértelmű állásajánlatok… Forrás: Nők Lapja Café: „Cégvezető keres csinos asszisztenst, akivel néha szexuális kapcsolatot létesítene”
Fiatal munkaerőből sincs elég
2016 szeptember 10.   mno.hu
A diákok 40 százalékának, 130 ezer fiatalnak van szerződése valamely diákszövetkezettel, a szeptembertől hatályos jogszabályi változások értelmében nekik új megállapodást kell kötniük munkaközvetítőjükkel – hívta fel a figyelmet a diákszövetkezeti szövetség főtitkára. Az iskola mellett részmunkaidőben dolgozókat is szabadság illeti meg, és valamelyest növekednek a bérek is.
Jobban keresnek a diákok - új szerződést kell aláírniuk
2016 szeptember 10.   privatbankar
A diákoknak új szerződést kell kötniük a munkaközvetítőjükkel a jogszabályváltozások miatt, a munkaerőhiány a diákok fizetésén lökött egyet.
Fontos változás a diákmunka szabályozásában - új szerződés kell
2016 szeptember 10.   Napi Online
A diákok 40 százalékának, 130 ezer fiatalnak van szerződése valamelyik diákszövetkezettel, a szeptembertől hatályos jogszabályváltozások értelmében ezeknek a diákoknak új megállapodást kell kötniük a munkaközvetítőjükkel ... ...
A diákoknak új szerződést kell kötniük a munkaközvetítőjükkel
2016 szeptember 10.   origo.hu
A diákok 40 százalékának, 130 ezer fiatalnak van szerződése valamelyik diákszövetkezettel, a szeptembertől hatályos jogszabályváltozások értelmében ezeknek a diákoknak új megállapodást kell kötniük a munkaközvetítőjükkel - mondta a Magyar Nemzetnek a diákszövetkezeti szövetség főtitkára.
A diákoknak új szerződést kell kötniük a munkaközvetítőjükkel
2016 szeptember 10.   mfor.hu
A diákok 40 százalékának, 130 ezer fiatalnak van szerződése valamelyik diákszövetkezettel, a szeptembertől hatályos jogszabályváltozások értelmében ezeknek a diákoknak új megállapodást kell kötniük a munkaközvetítőjükkel - mondta a Magyar Nemzetnek a diákszövetkezeti szövetség főtitkára.
Hiányszakma-mizéria: "Van elég dolgozó, csak meg kellene fizetni"
2016 szeptember 6.   hvg.hu
A vállalatok szerint nincs elég munkás, az állásközvetítők szerint van, csak a cégek bénáznak, és nem találják őket. Indul a munkaerőhiányt feldolgozó sorozatunk, rögtön egy exkluzív felmérés eredményeivel.
Felvásárlás rendezi át az állásközvetítő piacot
2016 augusztus 11.   ProfitLine
A világ egyik vezető humánerőforrás-tanácsadó vállalata, a Randstad Holding bejelentette az online toborzási megoldásokat kínáló hálózat, a Monster Worldwide Inc. felvásárlását. A megállapodás értelmében a Monster továbbra is saját márkanév alatt, önálló jogi személyként működik tovább a Randstad Holdingon belül, így hazai érdekeltségeikben sem lesz változás.
Brit kalandra biztat a munkaközvetítő
2016 június 25.   mno.hu
Aki még nem tette meg, az pakolja össze a bőröndjét, és lovagolja meg a hullámot, mert most még megteheti! – ezt tanácsolta tegnap a brexit eredményének ismeretében az EUWork Kft. munkaközvetítő iroda.
Csak az alkohol olcsó a brit pingvinek földjén
2016 április 22.   origo.hu
Alig háromezer ember és egymillió pingvin él itt békében, nyugalomban és viszonylagos anyagi jólétben. Aki bírja a szelet és nem internetfüggő, szeretni fogja ezt az Egyesült Királysághoz tartozó, atlanti-óceáni szigetvilágot. Egy londoni munkaközvetítő jóvoltából pár hónapig a Falkland-szigeteken dolgoztam egy szálloda éttermében.
Könnyebben kapnak a magyarok munkát külföldön, többen is mennek?
2016 április 17.   privatbankar
Az utóbbi öt évben nem emelkedett és nem is csökkent a kivándorló magyarok száma - mondta Tanay Marcell, az Euwork munkaközvetítő cég vezetője.
Könnyebben jutunk munkához külföldön
2016 április 17.   ProfitLine
Az utóbbi öt évben nem emelkedett és nem is csökkent a kivándorló magyarok száma - mondta Tanay Marcell, az Euwork munkaközvetítő cég vezetője szombaton az M1 aktuális csatorna műsorában.
Stagnál a kivándorló magyarok száma
2016 április 16.   gondola.hu
Az utóbbi öt évben nem emelkedett és nem is csökkent a kivándorló magyarok száma - mondta Tanay Marcell, az Euwork munkaközvetítő cég vezetője szombaton az M1 aktuális csatorna műsorában